| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 20:12
- Nahlásit
Fifi
ja bych ho za ne fakt furt tahala.
to by měl určitě radost
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 20:13
- Nahlásit
Maya
tak aspoň šípkovej čaj? co?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 20:28
- Nahlásit
šípkovej čaj
to by pes asi nepil?
za fousky psa tahám, kocoury ještě víc, mají radost fšichni!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 20:33
- Nahlásit
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 20:33 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
a ještě jedno bezhlavý bílý kafe.
ostatní tu
http://hohol.rajce.idnes.cz/Vezna_-_Orechov%2C_1._ 3._2015/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 21:21 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Fifi birma
my nejak zazlobil net, ted tam ctu veci, ktery tam predtim fakt namoudusi vubec nebyly
tak dik za osvetu, ja si prave na tech psech nic nevsimla ale na tech fotkach to me zarazilo - co to je
jinak berticka je fesanda
Maya
si rikala cerny na cernym a ja vidim rezavou ale jo, vim ze ferinka tam taky neco ma
Vero
supr fotoooos
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 21:23
- Nahlásit
Vero
krásavý fotky!
Buldozerkovi to moc sluší a prvně jsem viděla Ferinku na volno
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 21:24
- Nahlásit
Fifi
Halt, kdo umi, umi.
jojo, je vyloženě šikovná
Mayal
i a Dorin zatím taky nic.
nemusí, Bubi to taky chytla až pak a jen tak lehce.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 21:26
- Nahlásit
Vero
to by pes asi nepil?
si piš že pil. čokle normálně pijou ráno , když nezapomenu, výluh z šípků, s kapkou medu.
hele fotky s vobrázkama!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 21:27
- Nahlásit
birma
fakt si ji nikdy nevidela? je pravda, ze ji v neznamym terenu moc nepoustim - takova srna pes ci bezec na vlastni bulvy sou moc silny sousto ale kdyz to vypada prehledne a bezpecne tak obcas na chvilu jo
ale jinak ma vero ty fotky fakt supr, nejhur by to byli pamatecni pac mi vyfotila i fotak
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 21:29
- Nahlásit
PetraK
hele fotky s vobrázkama!!!
blbáááá
cernej caj
fakt ne
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 21:33
- Nahlásit
Vero
Buldozer vypada proste dustojne, nemuzu si pomoct. A zbytek fotek taky krasnych, pamatecni bezhlava cajdova, nez ulehla.
cernej caj
jinak berticka je fesanda
Byla, pani, byla. Strasliva modelka.
PetraK
Jo pani, ja se pres vikend fakt potejrala, bo mesic skriply zado mi prislo uz prilis. Bolelo a boli to jak prase, ale jinak, ted jen vydrzat! Uz sem mela zalozni plan, ze kdyz tohle nezabere, jdu na dornovku v tejdnu. Zabraloo, sice litaly sprosty slova jak kolibrici po cviceni, ale zabralo. A je neskutecny si uvedomit?! ze te par hodin nic neboli... A ty se setri taky este, chorobo, tejden lezeni navic by ti neuskodil, abys prestala chrchlat uplne.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 21:35
- Nahlásit
Lucka "táta mi opravil jo-jo"
Kačka "nežaluj"
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 21:36
- Nahlásit
Fifi
a cos udělala, že to přešlo? poděl se, statečná želvo.
já bych ešče tejden byla, ale kolegyňka jela na dovču do švédska... nešlo to. snad to vychodim.
birma
blbáááá
proč? já čekala zas nějaký umění a vono obyč fotky, kde je fšecko vidět!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 21:36
- Nahlásit
kachna_
Kačka "nežaluj"
neneéééééé, nene, nene, neneéééé
to je boží!
piš si to. až budou velký budou se mít čemu tlemit.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 21:38
- Nahlásit
kachna_
Kačka "nežaluj"
jooooooooo
holky se předháněj, která je v hláškách lepšejší
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 21:41
- Nahlásit
kachna_
Kačka "nežaluj"
Twe az se do tehle konverzaci prida aj Martinek, to bude vydatnost nejvetsi.
PetraK
a cos udělala, že to přešlo? poděl se, statečná želvo.
Cvicila, posilovala, protahovala, jogovala, veslovala, tentokrat i pres bolest. Odmenou mi jest krupnuti patere na obe strany.
nešlo to. snad to vychodim.
Bych to moc nevychazela, spis relax po praci? ale mas to marny, mas to marny...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 21:46
- Nahlásit
birma
jestli sou po kachne tak budou skvely vobe holky a martinek mozna jeste taky
kachna_
no veselo mas doma
Fifi
je supr, ze sis nejak odcvicila sado maso a ted lepsi mas muj obdiv, ze si sla i pres bolest, muselo to stat dost sil ale vyplatilo se
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 21:54
- Nahlásit
PetraK
no já přes víkend dobrý, i dneska, a teď večer už mě zase škrábe v krku, třetí tejden, fakt na zabití
birma
tak on by možná pil i šípek, sežere všechno ale už chrápe v boudě, tak jsem ho nebudila, jak je v klidu, tak nechrchlá
po poradách tak různě zejtra naši koupěj jitrocelovej sirup a céčko a hned mu to mamka přes den dá, prej vyčkat 2-3 dny a až když to nebude lepší, tak k vetovi pro atb, tak uvidím, snad to zabere
von si Kim v podstatě skoro každej rok vymyslí nějakou chorobu, tak kdyby se to letos obešlo jen s psincákem, tak to by ještě šlo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 21:55
- Nahlásit
cernej caj
Hele, tak po mesici, kdyz te neboli zada, rameno, krk jen ve spanku a nezabere klidovej rezim, nezbyde ti nic jinyho, kor kdyz potrebujes ridit. Zdrave se nasrat a bud anebo. Klepu, ze to zafungalo, ted fakt pravidelne a tak nejak se na to nevyprdnout, kdyz se to zlepsilo decentne. Ja sem zvykla diky svy hypermobilni pateri na hodne veci, ktery jiny lidi treba berou za velky au uz, ale tohle bylo moc i pro me. A cpat do sebe naky prasky nema smysl, resit nasledek a ne pricinu, mozna sem to mela udelat uz driv.
Co tobe, atb zabiraj, v krku chrasti min?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 21:59 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Maya
a hned mu to mamka přes den dá, prej vyčkat 2-3 dny a až když to nebude lepší, tak k vetovi pro atb, tak uvidím, snad to zabere
von si Kim v podstatě skoro každej rok vymyslí nějakou chorobu, tak kdyby se to letos obešlo jen s psincákem, tak to by ještě šlo
Ja vim, ze budu otravna. Teda doufam, ze jitrocelak zabere a nebude to nic horsiho. Na ten kasel tu sepisovala onehda esuska jiny forum? Edit, ha, nasla sem. Ale nez nasadit atb, tak radnou prohlidku, rtg a krev nechat udelat, kdyby se mu neulevilo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 22:04
- Nahlásit
Fifi
tak samo lepsi predchaxet, snad teda budes prostocviky resit pravidelneji a bude lulip drlsi dobu
zatim zmena k horsim jen, o vikendu ten bokehlav nrbyl tak hroznrj jak ted vecer ale urcite se to zlepsi.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 22:06
- Nahlásit
Fifi
aj Martinek, to bude vydatnost nejvetsi.
je rozeberou na hadry
Cvicila, posilovala, protahovala, jogovala, veslovala, tentokrat i pres bolest. Odmenou mi jest krupnuti patere na obe strany.
statečná!!!! náš trenér taky říká že se i přes trochu bolesti musí - protože to sice bolí, ale když se to nehejbe, tak se to neprokrvuje a to je moc špatný.
Fajn, že to zabralo.
spis relax po praci?
zkus to vysvětlit těm dvěma raketám co deset dní hnily
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 22:08
- Nahlásit
cernej caj
tak samo lepsi predchaxet, snad teda budes prostocviky resit pravidelneji a bude lulip drlsi dobu
taky doufam, ze lulip na drlsi cas. A ono ja si prostocvikovat musim prubezne, ale vetsinou, kdyz se neco skriplo, samo se to odskriplo behem tydne.
zatim zmena k horsim jen, o vikendu ten bokehlav nrbyl tak hroznrj jak ted vecer
Teda au, at je ti lip!!!! Klidnou noc a zadny horecky sileny.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 22:12
- Nahlásit
cernej caj
Klidnou noc a zadny horecky sileny.
přidávám se s tímhle přáním k Fifině.
Pošlete mě do háje už s homeopatikama, ale když to sedlo na Brtnika a ráno měl přes 40° v sobotu, dal si říct a sypal do sebe oscilokoks. 3x denně jednu ampuli kuliček. Teplota spadla rychle dolů, pak byl den a půl na 38,5 a v podstatě za 4 dny z toho vylezl.
to jen tak pro info. kdyby do toho někdo chtěl jít. Brtnik mě překvapil, že na to kejvnul - je skeptíček . Řekla bych, že se u něj sešlo jak homeo, tak i hodně to, že se otužuje.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 22:13
- Nahlásit
já jen............ že ač je to nemožný, tak jakoby se na jedný fotce sešel Ash a Stein. I když tím Steinem, není Rumíček sám, ale mladý Ajšadlo. Vypadá tady úplně stejně jako on! Ta fotka mě kapek dostala:
tak je mám jakoby na jedný fotce protože ona je tam Štajnidlu neuvěřitelně podobná
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 22:21
- Nahlásit
Fifi
a dík, tak píše ešuska skoro to samý, jinak jasný, že kdyby se to během pár dní nezlepšílo, tak někam sjedem, jen je už problém ho dostat do auta, tak nechci zbytečně ho někam tahat
super, že ti cvičení pomohlo, já vzpomínám blahé paměti na dd proudy do krční páteře, to by asi zabralo nejvív, ale cviky taky poradili, jen se k tomu dokopat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 22:38
- Nahlásit
Maya
já vzpomínám blahé paměti na dd proudy do krční páteře,
Naky rehabky? U tech elektrickejch mi navalovalo. A jo proste, cvicit, posilovat, ne jen zada, ale i bricho a zbytek tela, aby ta nase kostricka drzela oboustranne. Cviky si cvic, jestli mas naky spesl pro tebe, clovek lenivi. Si pamatuju, jak me servala kdysi primarka ortopedicka, ze sem hypermobilni a nemam na zadech temer zadny svaly, ala mezilopatkovy apod. A taky me zachranila ortopedickym polstarem, kdy sem se odnaucila spat v pozicich spatnych, max na boku.
No me boli zada ted fest, cela sem bolava po dalsi varce cviceni, ale tak to ma bejt. Konec zadovyho koutku.
PetraK
tak je mám jakoby na jedný fotce
Pošlete mě do háje už s homeopatikama,
Tam te posilat nebudu, dle nejen mych zkusenosti to halt funga.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 22:44
- Nahlásit
Fifi
kdy sem se odnaucila spat v pozicich spatnych, max na boku
na to jsem si vzpomněla, když mě vzala ta krční páteř.
Doufám, že se nebudu muset ještě dlouho zbavovat svých spánkových zlozvyků, asi bych neusla. Takhle mám blbý spaní a ještě nemoci ležet tak jak potřebuju, to by mě zabilo - i při vědomí, že mi to pomůže od bolesti.
ta fotka mě dostala. Ta podoba je velká.
dle nejen mych zkusenosti to halt funga.
dík.
Jen by mě zajímalo sakra jak!
(a ať se jdou sejít u šípku všichni ti, co mluví o placebu. Není to tak. když si blbě naordinuju homeo, nezafunguje i kdybych si myslela, že zafungovat má.
no nic, jdu hnípat. KOnečně jsem si odpočinula, tak můžu jít spát, neusnula bych tak vyřízená, jako jsem byla.
brou
a je fajn, že pohyb na záda pomohl. Moc sedíme, moc čumíme do počítadla. Jak fungujou lidi co nemaj psy? Nás aspoň donutěj se trochu hýbat.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 23:01
- Nahlásit
PetraK
Jak fungujou lidi co nemaj psy? Nás aspoň donutěj se trochu hýbat.
choděj do posilky, jezděj na kole a vůbec utrácej za takový kraviny
Fifi
aky rehabky? U tech elektrickejch mi navalovalo
jj, mě se taky navalovalo, ale pomohlo to celkem, cviky jsou to spíš takový protahovací na ten krk než nějaký posilovací, já určo taky nemám žádný svaly na zádech
tak dobrouuu
|