Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2015 06:36
- Nahlásit

máme bílo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2015 08:00
- Nahlásit

petrak
pro me pes neni duvod jit ven, sla bych I tak. peso nebo kolmo.

jinak teda zajimavy s fotkou

ja se nikam do lekarny nedostanu, dyz nesmim z domu na krok, ale nastesti teplota se drzi rozumne, sice trochu je ale nic hroznyho ale da se asi koupit dopredu neco. si to budu muset pak zapsat at nezapomenu nazev ale zni to jsk stafilokok

birma
krasny pocasi a vylet

maya
snad bude kimovi lip brzo

fifi
a nezvazovalas pilates treba?

boli me hlava, krk. jakoze spis z venku I kdyz polykani taky boli. tezko popsat. pri smrkani mi tak tepe ve spancich ze se to neda

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2015 08:08
- Nahlásit

Xerxová
tady azuro
cernej caj
tak se pořádně vylež
já bych teda bez psa se na procházku nevykopala

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2015 08:18
- Nahlásit

xerxova
zas se najtik vyradi

maya
tak to ja v poho, pac ja rada ty prochazky

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2015 08:24
- Nahlásit

cernej caj
no to co děláš ty jsou spíš výlety
procházky jsou pro mě, že vylezu z baráku a jdu někde kolem vesnice, kde už jsem šla předtím tisíckrát, jen za účelem hejbání a ne vokukování něčeho novýho

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2015 08:42
- Nahlásit

Maya
tak to i tak sem chodila na prochazky, ale asi trochu min, no, to je fakt

denykyyyyy
pekny kalhoty

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2015 09:01
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!

Hásky jsme si ráno poběhali, poaportikovali a poblbli, konečně je ráno světlo a dá se něco víc podnikat. Rumíček si opět na levé nožce!! rozříznul polštáířek. A to díky tý čupce mrňavý ze sousedního baráku, která stále chodí navolno a stále na něj vyjíždí. Příště už jí kopnu doopravdy a poletí, hajzl malej. Argument paničky je, že to dělá jen na moje psy, proto jí nemá na vodítku . Tak halt bude mít se mnou zase problém a tentokrát už větší než minule, kdy jsem nedokopla.

Xerxová
máme bílo

závidím. U nás lehce mrzlo, i proto se dalo suprově lítat na louce za barákem, která je teď jinak furt podmáčená. No teda lítat - s tím mým kašlem jsem dala jedno půlkolečko kolem hřiště a byla jsem finito. Zato Bubi krásně honila kolečko, oblibuje ho velmi, dokonce mi ho krade z ruky

cernej caj

pro me pes neni duvod jit ven, sla bych I tak. peso nebo kolmo.

já člověče nevím. myslím, že bych tolik jako chodím, když mám psy nechodila. každej den ráno na půl hodiny, po práci dvě a večer taky tak půlhoďka. O víkendech výlety jo, ale to je o něčem jiným. Takhle mám pohyb každej den.A s Rumíčkem a Bubicí dosti svižnej

do lekarny nedostanu, dyz nesmim z domu na krok

no tak snad mužik dojde do lékárny, ne?

ale da se asi koupit dopredu neco. si to budu muset pak zapsat at nezapomenu nazev ale zni to jsk stafilokok

není to ten můj oscilokoks?

Birmice - máš štěstí na počasí, je náádherně! a na Křivoklátsku bude luxusně, užij s to a koleno a kotník ať se držej!

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2015 09:08
- Nahlásit

PetraK
Fifi
Buldozer vypada proste dustojne, nemuzu si pomoct.

zdání klaméééééé

PetraK
blbáááá
proč? já čekala zas nějaký umění a vono obyč fotky, kde je fšecko vidět!

b. l. b. á. jeden se jednou svěří a takhle to dopadne

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2015 09:09
- Nahlásit

cernej caj
budu muset pak zapsat at nezapomenu nazev ale zni to jsk stafiloko
stafilokoka nebrat !!!

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2015 09:10
- Nahlásit

a nezvazovalas pilates treba?

upozorňuju, že funguje, ale je to hroznej vopruz...

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2015 09:24
- Nahlásit

Vero
zdání klaméééééé

houby, von je prostě modelína!

b. l. b. á.

proč jako? proto že umim vocenit VOPRAVDICKÝ UMĚNÍ?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2015 09:27
- Nahlásit

Vero
jojo, opruz to je... ale presne sem si vzpomela na tebe jak si to pochvalujes

PetraK
chudak rumicek, snad to nema moc?

tak s tim 3x denne mas pravdu to bych urcite nechodila. Nechodim ani ted... ale bezne sem chodivala zas prochazkou z prace, nebo na nakup kdyz to mas do obchodaku 20 minut pesky... kdyz sem bydlela v centru, hodne sem vsude chodila pecha. Ted paradoxne asi chodim mnohem min, pac si nakoupim tesne u autobusaku, bus me doveze pred barak

jj toho oscilokoka sem myslela. ten nazev mi neco rika, takovej zpevnej nazev z reklamy sem netusila ze homeo ma ireklamy

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2015 09:35
- Nahlásit

cernej caj

chudak rumicek, snad to nema moc?
snad ne, no, já to neměla moc čas zkoumat, musela jsem do prasé, takže jsem to omyla a zapatlala betadinou a vysvětlila mu, že to nemá blemcat

tak s tim 3x denne mas pravdu to bych urcite nechodila

no právě. A tím že jsme v paneláku, o to víc chodíme. I tím, že máme to plemeno co máme, tak musí mít dostatek pohybu. No a to já někdy jdu dvojmo - s každým ještě zvlášť. Když jedu z práce, vystupuju taky o zastávku dřív. Nakupovat chodíme hlavně v zimě pěšky, v létě, když berem na chalupu občas basu, tak autem. Jinak ne.

Oscilo funguje, Brtnikovi zabralo. řekni mužikovi, ať ti ho koupí. Můžeš ho teoreticky vzít i s těma atb. Bude se to trochu asi snižovat ten účinek , al ekdyž mezitím dáš časovej odstup, tak to půjde. Ptala jsem se tehdy na to, zda se to může- kvůli ségře.

Oscilo je francouzský - mají to na velkej kšeft, je to takový širokospektrální.

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2015 10:16
- Nahlásit

PetraK

jak si chudáček tuzemáček rozřízl polštářek krz čoklida?

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2015 10:18
- Nahlásit

cernej caj
asi mám štěstí, že mě nestaví bus před barákem a musím hezky šlapat po svejch

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2015 10:20
- Nahlásit

Vero
proč je pilates vopruz?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2015 10:22 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

PetraK
ja prave chodivam tak 1x a to ne kazdej den a o zastavku driv me dneska ani nenapadne vystoupit fakt myslim ze driv sem fakt chodila vic

muz bude dlouho v praci a tady siroko daleko nejblizsi lekarna je v brne

Maya
no ja su dost vdecna kdyz prsi, snezi a fuci jak svina

je to dost nudny

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2015 10:33
- Nahlásit

cernej caj
no ja su dost vdecna kdyz prsi, snezi a fuci jak svina
a když je 30 nad nulou
ale zase prostě musíš a hejbeš se i když nechceš, pravda z hlediska hubnutí je to celkem na nic

Darenka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2015 10:44
- Nahlásit

Zdravíčko všem
cernej caj
Nespoléhej n to, že je teplůtka trochu nižší, může zase vylítnout, tak se tuž v posteli a buď hodná
PetraK
Chudísko Rumíček, bolístku zase. To je pometlo, jednou se přeazí Rumajzlík jeden ♥
Vím o sobě, že bez motivace bych se na dlouhé procházky nedokopala. Nechci dopadnout jako naše mamka, která hltá červenou knihovnu a kouká na přiblblý seriály. Nikdy nejezdila na zahradu, táta jezdil sám. Tak aspoň v něčem jsem jiná. Práce na zahradě mě vyčistí hlavu, příjemně se unavím. A psy milujuuuuu

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2015 10:47
- Nahlásit

Maya
proč je pilates vopruz?

mně to prostě nebaví, je to absolutně statický... nuda, nuda, nuda... a to nejsem akční čék...

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2015 10:53
- Nahlásit

Vero
ak si chudáček tuzemáček rozřízl polštářek krz čoklida?

zasmykoval, jak se leknul a asi to tam o něco vzal - střep, nebo tak

Maya
proč je pilates vopruz?

tjo víš jak je otravný 100x udělat jeden male j pohyb?? nebaví, nebaví, nebaví mě to, není to dymanický, je to votravný

cernej caj
ja prave chodivam tak 1x a to ne kazdej den

no jo, to my v majetku vižlím prostě musíme. Mělas to vidět teď, jak jsme byli zdechlí. Oni to dali, kupodivu i RUmíček, ale hned jak jsem byla o trochu víc pohyblivější, tak to vnímnul a čekal akcičky. Včera mě zachránila ta společná procházka s dvěma čubinama, který si ho podaly.A i tak doma somroval, co budeme robit

muz bude dlouho v praci a tady siroko daleko nejblizsi lekarna je v brne
se tam nemůže stavit přes oběd? jen to vyzvednout a dovalit dom až večer?

Darenka
Práce na zahradě mě vyčistí hlavu, příjemně se unavím. A psy milujuuuuu

jojo, přesně tak. TV je hroznej zabiják- teď jak jsem ležela - to bylo něco příšernýho. A navíc tam nic nedávaj, děs.

No Rumíček zasmykoval, když na něj ta svině vylítla z křovi, lek se hodně, otočil se na pětníku a podle mě tam si to pořídil. Ten hajzl nebyl vidět, číhala na něj v keři . Já jakmile jsem viděla majitelku, stahovala jsem Rumíčka k sobě, ale to už to bylo rozjetý, zamyskoval a jel ke mně.

Darenka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2015 11:03
- Nahlásit

PetraK
Včera mě zachránila ta společná procházka s dvěma čubinama
Jj, na vylítání je super, když se sejde těch akčňáků víc a vyblbnou se bez nutné spoluúčasti páníků. V neděli odpoledne jsem to měla naživo s NKO. 2 hodiny lítali jak blázínci a byli přešťastní. Stačilo házet talíře a míčky. Jsem moc ráda, že mě s sebou berou, je to pro mě vždycky úžasnej zážitek, ze kterýho žiju ještě jak dlouho.
Tak halt bude mít se mnou zase problém a tentokrát už větší než minule, kdy jsem nedokopla.
Až příště budeš mít potřebu kopnout, zaonač to tak, abys kopla tu babu a přímo do pr****

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2015 11:04
- Nahlásit

PetraK
proto mam zvire, kterymu to tak vyhovuje furt

nojo, rumicek je peknej divoch

on dovali dom vecer i tak, bez hodinovy zajizdky do brna a to jeste budu asi potrebovat, aby mi zitra zajel pro fotak (asi 160km celkem) tak spis zitra kdyby kolem neceho jel

A navíc tam nic nedávaj, děs.
proto nemam telku ale pripojeni k internetu

Darenka
tak to je supr, ze mas takovy konicky

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2015 11:09
- Nahlásit

Darenka
. Jsem moc ráda, že mě s sebou berou, je to pro mě vždycky úžasnej zážitek, ze kterýho žiju ještě jak dlouho.

to je fajn, žes našla tuhle možnost, můžeš tak koukat pod pokličku, seznamovat se a nasávat informace.

že já se vám nepochlubila, že RUMÍČEK ZVEDÁ NOŽENKU UŽ?? Je to velkej chlap už!!

zaonač to tak, abys kopla tu babu a přímo do pr****
tu bych musela kopnout do hlavy, jedině. Ten malej xindl je vysírač. nesnáším to, jde do toho, kde jí nic nehrozí a to nesnášim moc. Nenechám svý psy napadat a posouvat je někam, kde je nechci mít, má ho mít pod kontrolou. Smůla.

cernej caj
proto mam zvire, kterymu to tak vyhovuje furt

no bať, každej by měl pořizovat psa podle toho, co mu může poskytnout. Já zas potřebuju nějakou akci, aby se něco dělo- stejně jako oni.

on dovali dom vecer i tak, bez hodinovy zajizdky do brna

nemá cestou žádnou lékárnu kolem? nemusí to být nějaká obr, dneska to mají všude.
proto nemam telku ale pripojeni k internetu

já za normálních okolností skorem vůbec nekoukám, ale teď jsem ležela jak chcíplotina a jen přecvakávala, jestli něco nenajdu , číst jsem nemohla.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2015 11:16
- Nahlásit

PetraK
to je sikulkaaaa, uz je to velkej kluk kolik mu uz je?

ee, do prace to tu ma mezi polema po silnici, ktera se v zime ani neudrzuje

ja to myslim prave tak, ze muzu na pc cumet na filmy a serialy podle vlastniho vyberu. taky je supr jen odpocivat a poslouchat rozhlasovy hry nebo nejaky namluveny veci.

ale aspon ti to ulevi kdyz ji kopnes do hlavy

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2015 11:16
- Nahlásit

Vero
PetraK
sem si teda musela najít, co to to pilates vlastně je a jo, asi je to nudný
ale teď jsem ležela jak chcíplotina a jen přecvakávala, jestli něco nenajdu
já jak byla nemocná, viděla jsem všedchny seriály porevoluční 20 let starý, co se mi tenkrát strašně líbily, dávaj je teď odpolko hrůůůza

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2015 11:21
- Nahlásit

cernej caj
Já ty namluvený věci nemůžu, zkoušela jsem audioknihy a mě to vadí a ruší, já si to musím číst sama
a teda popravdě nemít puštěný rádio tady v práci, tak už ani nevím, že nějaký existuje, doma rádio vůbec

Darenka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2015 11:26
- Nahlásit

PetraK
V okolí mám kromě NKO i 3 maďary a já jsem akční a navíc organizátor, takže se budu snažit organizovat nějaké pravidelné srazíky. I ostatní budou rádi, že se jim psiska vylítají se sobě rovnými
No a doma pak budu vymýšlet (spíš otravovat tady s prosbou o radu) nějaké hlavolamy nebo učení nových věcí, které zaměstnají hlavindu
cernej caj
nech si koupit i zázvor, citrony a med. Je to chutný a ještě to je zdravý
Lenka (s NKO) si objednala ze Slovenska supeeeeer kalhoty pro pejskaře. Jsou úplně luxusní. Ale cena n naše přes 2500,- Kč. Je to značka Hubertus jestli se nepletu a sehnala k tomu i bundu taky Hubertus. Materiál na kalhotech je úžasnej, od psů nezničitelnej a jsou i pěkně šitý. Zkoušela jsem hledat odkaz, ale nenašla. Ale pokud by měl někdo zájem, zeptám se Lenky přes co je kupovala.

denyk
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2015 11:30
- Nahlásit

Guten...skoropoledne
tak vás jdu dočíst snad.....
U nás taky přes noc trochen naježilo, ale sluníčko se snaží a rozpouští...už se těším, až si budu moct sednout na louku a s dalekohledem pozorovat dravce, to bude zase ráj na zemi
A opejkat buřty a grilovat...a nevím eslivá jsem psala, že kluci mají už v líhni plůdky pstroužků zítra mají děcka kroužek, tak se na ně půjdu juknout

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2015 11:32
- Nahlásit

Darenka
vcera sme nakoupili v tescu - tady totiz sezenes ve vecerce akorat takovy ty veci proti smrti hladem

jinak je skvely, ze budes takova organizatorka urcite to oceni jak psiska tak majitele

kalhoty by me zajimali ja nasla jen neco mysliveckyho

Maya
ja to milovala uz jako decko, vzdycky nedelni rozhlasova pohadka byla a maminka nam i namlouvala na kazetu

<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání