Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2015 11:21
- Nahlásit

maj tam i starý knihy a beletrii k daným oblastem, jako super na vyhledávání , pokud člověk chce koupit něco určitého http://www.svetmistopisu.cz/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2015 12:00
- Nahlásit

Maya
prave nam ho odhadli na 3-6 s tim ze v utulku neco jako ze minimalne 2, ale spis vic, tak 4/5. ono ale je furt takovej stejnej proste, takze si myslim, ze to bude spis spodni hranice odhadu i kdyz podle zapisu do ockovaku bude mit letos 10 ale priklanim se k tomu, ze by to mohlo byt i o neco min spis.

no rozhe na neco takovyho kouknu, se mi bude hodit

PetraK
tak to se doucis rychle

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2015 12:04
- Nahlásit

Maya
jednodenní mládě těžko může mít něco nakažlivýho
ono těch přenosných chorob králík-pes je obecně dost málo. Napadá mě jen toxoplasmóza, listerioza a pár těhle chuťovek, ale nikdy jsem neslyšela, ani nečetla, že by nějaký chovatel - pejskař řešil jakékoliv problémy z tohhole pramenící.
To měli jako postní jídlo?

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2015 12:16
- Nahlásit

kachna_
To měli jako postní jídlo?
to měli večeři, s mrkví
ale kecám, pozdějc dostali ještě pár odřezků ze zabíjačky králíků, jim ty odřezky vždycky trochu povařím a maj to pár dní do granulí, tak tentokrát to měli samotný
vono ty králíčata byly jenom 4

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2015 12:18
- Nahlásit

kachna_
mě teda ani nenapadlo, že by se pes mohl nakazit něčím od zdravého králíka, vždyť ty co zabíjíme jako starý jim syrový dávám normálka, stejně tak slepice
jako co už by jinak ten pes měl žrát?

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2015 12:23
- Nahlásit

Maya

ale ono je to spíš o tom, že samice se nestará a oni pojdou hlady a zimou

aha, no tak to je pak něco jinýho. Já se v tom vůbec nevyznám. Jen "vím", že mají králíci hodně nemocí na který mi přijde, že pořád umírají.... . tak mě to napadlo.

každých pár metrů toto

: promiň!!! to je příšernýýýýýýýýýý!! chápu, že Tě to neba.
tak jedině -když je obezřetnej - ho prostě obrousit.

denyk
jo, ale až když bylo nejhůř, že . Nebudu chytrolín, mám to stejně

nene, sejmulo mě to obratem, tam na nějaký nejhůř nebyl prostor.

Darenka
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2015 12:26 - Změnil/a: Darenka
- Nahlásit

Zdravíčko všem
PetraK
Vítám vás paní, je to dost že jste vyzdravila (snad!!!)
od Vás rady pro Čajdu sedí
cernej caj
čajíčku, doufám že atb brzy zaberou a bude líp co nejdřív. Hlavně se udrž aspoň pár dní v posteli.
Denyk
gratuluju paní k úbytku . Budeš si muset koupit něco pěknýho na sebe .....za odměnu
kachna_
Máte ve škole tedy pěknýho magora. Nemá náhodou nějaký problém, že se chová jako hovado?
Co Martínek, už je vyrážka zaléčená?
Maya
A co ty - taky jsi chrchlala - už je líp?
Fifi PetraK Birma - pěkný fotky kuliček. Já budu mít stejně holku ...připomeňte mi to až jednou přijde den D
[/b]

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2015 12:31
- Nahlásit

Darenka

Já budu mít stejně holku ...připomeňte mi to až jednou přijde den D

to víš že jo!!Já přece nikdy nechtěla fenku, že jo?

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2015 12:47
- Nahlásit

PetraK
tak jedině -když je obezřetnej - ho prostě obrousit
však jsme obrousili ze stavu lehacího do stavu chodícího a i vodítko nadšeně vítajícího a i na procházce jednou za hodinu keříček počůrajícího, ale trvalo nám to 9 let, tak nevím, jestli stihnem obrousit to stavu nadšeného procházkování

Darenka
chrchlu, ale už je mi od včera dobře, tak snad jsou to jen dozvuky
vona holka taky jako nic moc když má nateklou frndu a cecíky až k zemi

birma
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2015 13:03
- Nahlásit

Maya
Naprosto souhlasim! Mi psí kulky přijdou mnohem estetičtější než tohle

kachna_
Člen
- Nahlásit

Darenka
už je vyrážka zaléčená?
jako ještě dávám fenistil na noc, ale už je pěkně strupatej, nemokvavej (to mě docela zaskočilo, já si vždycky myslela, že vyrážku jde jenom tozškrábat, že jako sama nezestrupatí). A dneska bych měla mít hotovou mastičku léčivou.
Jinak je to prý na dlouho.
Ale jinde má tu kůži kvalitnější, než měl
Máte ve škole tedy pěknýho magora
no a to ještě Lucátku není dobře. Prosit o odklad ho nebudu. To radši komisionální přezkoušení.

Fajka
Člen
- Nahlásit

Maya
voe...ten dyby měl štěnata s Fájou tak se jim naroděj lenochodi

ach jak ti rozumím ...Lity lity..Fajfka byla to stejný..přešlo jí to až s příchodem jelita, bo ten debil malej chlupatej plesnivej s ní nedržel basu ale šel tam kam sem ukázala radostně jásavě a hýkal nadčením..... což jí krkalo tak mohutně že tyto etýdy zcela vypustila

Darenka
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2015 13:06
- Nahlásit

Maya
i jdi ty brepto - nesmíš být až taková estétka
PetraK
to víš že jo!!Já přece nikdy nechtěla fenku, že jo
proto se směju....celé roky mluvíme o fence. Až přejde ta doba, tak určitě žádná nebude k mání a já už budu tak natěšená, že přivedu domů psa ......ne, ne, bude to holka a nevadí mi ani nateklaá fr... ani cecíky k zemi jak píše Maya. Vlastně jí hodlám hlídat a štěňátka neplánujeme.
Jak jste vůbec dopřečkali to hárání?

birma
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2015 13:11
- Nahlásit

Darenka
Vlastně jí hodlám hlídat a štěňátka neplánujeme.
Což neznamená, že tě mine nateklá frnda a velký cecky

Darenka
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2015 13:19
- Nahlásit

kachna_
Syn trpěl od miminka na nějaké exemy. Dr. říkala, že to může mít třeba až do puberty. Naštěstí se toho už jako batole zbavil. A teď - po třicítce se mu občas něco udělá...

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2015 13:19
- Nahlásit

Darenka
nesmíš být až taková estétka
to víš, co jsme celí my, estétii s chlupatejma psama
Fajka
Fajfka byla to stejný..přešlo jí to až s příchodem jelita
jj, s Kimem je to taky lepší, to vidí, že si někde čuchá, tak se jde kouknout a tak, ale jak jde sám, je to jak prase na porážku a choď si s něčím takový deset kiláků nebo tak nějak

Darenka
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2015 13:21 - Změnil/a: Darenka
- Nahlásit

birma
No, já s tím počítám
A stejně se těším se vším dobrým i zlým......já jsem zralá pro Chocholouška s tím nenaplněným chtíčem.
Včera jsme byli s NKO na výletě u řeky. Bylo hnusný počasí a přesto jsem si to krásně užila

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2015 13:21
- Nahlásit

kachna_
tak snad bude brzy Marťas OK, jo vyrážka schne a strupovatí taky a pěkně to obvykle svědí, tak mu ten fenistil ještě dávej

Darenka
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2015 13:27
- Nahlásit

Maya
Chlupatýho psa jsem měla doma ze soboty na neděli
Hlídali jsme synovo berňačku a aby jsme tam nemuseli večer (byli jsme za ní ráno a v poledne jsme si jí vzali domů). Byla dlouhá odpolední vycházka ze které přišla se zaprasenými packami (bahno). Ač jsem jí packy myla než vlezla do bytu, stejně to bylo prd platný. Když to uschlo, nametla jsem lopatku hlíny,písku,...
Darenka je nejhodnější pejsek, kterýho znám. Je zlatá.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2015 13:39
- Nahlásit

kachna_
tak to je skvely, ze martinek se lepsi

Darenka
tak to je skvely, ze je darenka takovej skvelej pes

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2015 14:08
- Nahlásit

Maya
estli stihnem obrousit to stavu nadšeného procházkování

no jo no. Ty jo to si vůbec nedovedu představit. byl by to pro mě trest teda. Budeš muset pořídit třetího psa, ať máš s kým chodit

kachna_
Ale jinde má tu kůži kvalitnější, než mě

gratuluju, k takovýmu posunu
Darenka

tak určitě žádná nebude k mání a já už budu tak natěšená, že přivedu domů psa

když jsme pořizovali Ešusa, chtěl Brtnik fenku - mi to bylo jedno v podstatě, pro mě byl podstatnej PES aby to byl. Jestli bude mít frndu, nebo kulky jsem neřešila, chtěla jsem spíš, aby se navázala na Brtnika, protože on byl nepsí a já chtěla, aby si ho omotala, zaháčkovala. Jenže - fenky nebyly. Jen hošíčci a my nechtěli čekat, nemohla už jsem to vydržet, takže to byl zase pindík a ono mi to s nima šlo vždycky líp. Já těm ženskejm nerozumim. Jen Bubince trochu. Ale dost mě ničej ty záseky, co feny mívaj, z toho by mě šlehlo. Když dělá husu, ubila bych jí

Když to uschlo, nametla jsem lopatku hlíny,písku,...

i proto, když odešel Ešus a mluvilo se časem o dalším psu, jsme nakonec nešli do fouska, i když byl ve hře, protože jsem nechtěla stejnýho psa, nechtěla jsem srovnávat, říkala jsem si, bude to úplně jinej pes. Mají taky super povahu, Brtnikovi se líbí moc, říká, až bude dům, bude fousek. Jenže do paneláku to není. I ten hlaďák nanese bordelu dost. A když je počasí jako dneska, tak pes musí do vany. A jak to ráno stíhat? takže jsme se vrátili k vižlíkovi. A jsem ráda, Rumidlo je exprt. Teď jak jsem furt ležela a nic se mnou nebylo, tak je nedomazlenej, furt mi sedí na klíně, ovíjí se kolem a mudlá mě

birma
že tě mine nateklá frnda a velký cecky

ano. Bubice měla tetkon obrfrndu. Cecíku má jen půlku
Zlatý pindíky!

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2015 14:18
- Nahlásit

PetraK
Zlatý pindíky!
copak pindíky, ty maj pěkně schovaný a né bimbací jako někdo, akorát u těch kulek to příroda nedomyslela

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2015 14:18
- Nahlásit

kupte si značkové tričko

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2015 14:23
- Nahlásit

Maya
copak pindíky, ty maj pěkně schovaný
já teda vidím každoou chvílku, že má nějakej pes venku rtěnku

kupte si značkové tričko
supr je dyž na fléru todle kupujou z číny a vydávaj to za rukodělný výrobky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2015 14:29
- Nahlásit

Maya

spicliy nemas?

PetraK
sem rikala vcera Vero - my zavirali selmie po prochazce v predsini. kdyz byli mokdy tak trochu osusit a jinak nechat na hadru na koberci. Oni si tam chvili zchrupli a mezitim to z nich opadalo a pak se hadr obcas vypral a koberec castej vyluxoval

Darenka
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2015 14:30
- Nahlásit

PetraK
Jenže - fenky nebyly. Jen hošíčci a my nechtěli čekat, nemohla už jsem to vydržet, takže to byl zase pindík
to čeká nás
je nedomazlenej, furt mi sedí na klíně, ovíjí se kolem a mudlá mě
ňunínek mazlivej
Maya
kupte si značkové tričko
mám přímo s vižlou

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2015 14:42
- Nahlásit

cernej caj
spicliy nemas
no to nemám

tady vysvětlení těch šatůch, pravda když se zaměřím koukat na světlý a pak tmavý pozadí, tak se trošku barva změní, ale jinak furt bílozlatý, asi vidím to pozadí černě, nic překvapivého
http://www.g.cz/zasadni-otazka-dne-bila-nebo-modra

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2015 14:46
- Nahlásit

Maya
jo vcera sme na to koukali tri a ja a vero sme videli jasne modrocerny a kamarad na stejny fotce tvrdil bilozlaty (teda spis bilos nadechem modre- hnedy)

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2015 15:05
- Nahlásit

mě vomejou, nedaj mi peníze za kus marodění, dokud nedonesu lístek na peníze, o kterým mi všichni tvrdili, kže když ty peníze nechci hned, ale stačej mi až příští měsíc, tak že ho nepotřebuju
to jsem zvědavá, jak ho teď seženu!!
a jsem ještě musela jít na mzdovku vyplnit nějakej formulář, že se mi úraz nestal pod vlivel alkoholu nebo ve rvačce, tako jako i když se mi to stalo doma a napsala bych tam,ž ejsem byla vožralá, tak mě můžou vyrazit z práce nebo co???
teda fakt žasnu a už nikdy nechci marodit dýl jak dva tejdny

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2015 15:05
- Nahlásit

Maya

akorát u těch kulek to příroda nedomyslela Fajka

tak ono kdyby se tak nerozcapovali při válení, tak by to šlo

Fajka

že má nějakej pes venku rtěnku

Rumidlo furt, rozruší ho cokoliv. I pampeliška. Stejně jako Ešusa . Začíná mu být v mnoha ohledech dost podobnej. Teď začal dělat to co Ešus - jak se ráno zachruju v posteli, stojí na mě frontu. přes sklo vidím tu jeho kebuli, jak čučí dovnitř, jestli už jdu

cernej caj
Oni si tam chvili zchrupli a

hmm, no........... zkus tohle vysvětlit torpédům typu ohaře . Jako když mu dám povel místo, tak jasný, ale je to utrpení mladýho Wertra. Radši jsou na kuchyňským pelíšku, kde jsou s námi. Což i chápu, když je pes celej den doma a člověk v práci.

Darenka
to čeká nás

jasně že, si buď jistá. V tu dobu fakt bylo fenek jen pár, všude samej hošíček.

ňunínek mazlivej

jojo, hrozně mazlivej, je to přícucka. VYleze na klín a funí mi za krk, do vlasů a do ucha.

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání