| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2015 21:58 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Fifi
a este ten micek silikonovej, co dostala k vanocum, ten ji taky desne bere a musim ho davkovat, jinak by se druhej den nepostavila, nebo nepustila perdelky do pokoje, ze tam ma SVOJI hracku.
to je taky pako...
no to třá jelito je v tomdle divnej (v čem není teda .. ) von dostane lítací talíř..kupuju furt stejnej..a někdy je schopen ho mít půl roku bez poskvrny a jiny je schopnej ho rozebrat než si vobuju boty a vylezu ven blbec...a to je přitom furt ten stejnej talíř ze stejnýho matroše ..nechápu...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2015 21:59
- Nahlásit
Fifi
JE
tak jí ode mne podrbej kravěnku poblblou. Malý Pitaval z velkýho města chrápe obložen zapleteným přetahovadlem a vyhozenejma chňapkama, který ho naprosto uchvátily.
a já jdu spát. Zejtra to bude po 14 dnech v práci dost nářez, jak to znám.
tak tu nezlobte! Prach a kule!
brou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 05:42
- Nahlásit
fifi
xeptam se kolegy cyklisty
jo a dneska poslusne zkusim navstevu dr.celounoc oka nezamhourils...
petrak
to je teda fetidista prepsrator
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 06:44
- Nahlásit
přeji pohodový týden, hodně úsměvů a málo průšvihů - Petře dobrý start do procesu
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 07:51
- Nahlásit
Morgen ve spolek,
vás teda dočíst, no dala jsem to jen v rychlosti, páč dnes vejplaty...
U nás teda včera megahnus, dopo jsme vyrazili s čokloidama do picošky, cca 1,5 hoďky jedna cesta, téměř u cíle začalo fučet, sněžit....už v tu chvíli, jsem se těšila na cestu zpět
Vybrala jsem Carpaccio, takže vlků syrové masíčko ze svíčkové, lahoda líp jsem vybrat nemohla.
Měli jsme jen jednu, páč jsem nechtěla tahat sebou zpět
krabici . Takže já dva kousky . K tomu 2,5 pivka a stačilo . Celou cestou zpět sněhálo, pršálo, foukalo, fakt prima. Čokliísi jak prasátka, Buk výraz v očích, jestli to jako myslím vážně . Takže doma koupel a hurá do pelechu.
Nějak jsem nemohla rozmrznout, pééf byl na tom stejně .
Vítám zde po dlouhé a těžké nemoci paní majitelku velkofóra .
cernej caj
tvl čéče, s tím foťákem, se ti nedávno stalo to samý, myslím?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 07:56
- Nahlásit
denyk
to teda dlouho ste cestovali kvuli pizze
jj, v lednu to ssmy jen s iinym fotakem. zacim dementnet
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 08:01
- Nahlásit
Tinta 76 fotky Ludřenky už nejsou
A jelikóže se stalo s autí v pátek to co se stalo, tak jsme nešli ani strašit do kina. Ale to je to nejmenší
cernej caj
ale tak to spíš bylo vzít hafiky na procházku, páč jsem se Bukímu v sobotu tolik nevěnovala, když jsem byla v práci.
Večer zase kulhal
Pizza byla jen taková záminka
Joo a hlásím -9,5kg
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 08:23
- Nahlásit
cernej caj
teda ty si pořiď na foťák nejakej alarm, co houká jak se od něj vzdálíš
ale já něco odložit někde na okno, tak to tam tutově nechám taky
denyk
Joo a hlásím -9,5kg
si dobrá, fakt, já se k tomu nedonutím ani omylem
bych potřebovala alespoň víc pohybu a místo toho se plouhám tak akorát půl hoďky krokem s Kimem, on už prostě nedává ani náš nejkratší okruh
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 08:51
- Nahlásit
Ráno ch*anec a teď azúro , už je apríl?
Maya
teda ty si pořiď na foťák nejakej alarm, co houká jak se od něj vzdálíš
, vona chce asik novej
já se k tomu nedonutím ani omylem
já zjistila, že když už jsem přes nějakou hranici, tak si to tělo
vymyslí samo, proč už to nejde...vlastně před slepákem jsme měla přežírací období, až jsem se sama před sebou styděla, fakt hrozný. Pak problémy se sleponěm, ze začátku kapačky, pak téměř 3 měsíce dietka do operace,po operaci ještě dietka,
a fuč téměř 15 kg.
Letos jsem vypadala tak jak ještě nikdy, na váze 100 kg . A cejtila jsem se fakt hrozně, funěla do kopce atd...tak se to muselo někde přepnout, muselo se něco stát páč jinak nevím .
on už prostě nedává ani náš nejkratší okruh
ach jo to je smutný
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 09:16
- Nahlásit
denyk
Letos jsem vypadala tak jak ještě nikdy, na váze 100 kg
no já jdu příští týden se štítnicí, tak se taky tam budu muset zvážit, doma se teda nevážím, ještě takový stresy
ale tuším budu mít nějaký kilíčko navíc oproti minule a minule to bylo 82 kg, což teda pro mě ideální váha by byla tak 75, ale zatím se mi teda nějak psychicky nepřeplo bohužel
denyk
ach jo to je smutný
a tak to je realita, holt starej pes, ono bude ještě hůře když si vzpomenu jak kdysi s Aranem už jsem chodila jen pár kroků za plot
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 09:18
- Nahlásit
Jinak včera si psiska pochutnali na novorozenejch králíčatech sakumprásk komplet a prej ňamka největší, měli to jak jednohubky
(pro případný ochranáře, byli samozřejmě chcíplý samovolně tudíž bio a tak, ne zabitý)
tak pak dostali ještě mrkef a byli po večeři
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 09:30
- Nahlásit
maya
tak to si pochutnali. aznejakej alarm vymyali tak ho beru. mozna bys ho nadlana netu pro me?
denyk
gratulace
jo a kdo ma atb a neschopenku?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 09:33
- Nahlásit
cernej caj
Ten kdo se nemocnej nešetřil?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 09:45
- Nahlásit
RRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
Návrat do reality jest brutální. Myslim, že to nepřežiju. Všechny emailový schánky zahlcený, hromada věcí. A vstávání bylo šílený. Ještě, že jsem vstala s dostatečnou rezervou a i tak stíhala jen tak tak. Ale zase jsem si vyšetřila chvilku na pomudlání zrzounůch. Oba byli po víkendu vláční, tak jsem toho využila, že mě při mazlení nikdo neukopne hlavu, nebo neukousne ruku . Ráno lilo tak, že jsem při venčení měla bundu durch
cernej caj
jo a kdo ma atb a neschopenku?
ten kdo je pako pitomý?? sme Ti to řikaly ty joudino. Koukej ležet, mě ani těch 14 dní nestačilo . Vypadám jak smrt.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 10:05
- Nahlásit
Maya
(pro případný ochranáře, byli samozřejmě chcíplý samovolně tudíž bio a tak, ne zabitý
jako říkám si bléééé, chudinky nahatý, ale zas na druhou stranu mi bylo jasný, že bys jim jen tak nešoupla čerstvě narozený králíky
ještě takový stresy
no já se taky dlouho nevážila, ale když jsem měnila gatě po 4 měsích za větší, tak to bylo víc než jasný
a tak to je realita, holt starej pes,
jo já vím
cernej caj
jak malej harant, tvl! Přes zadek bys potřebovala!
PetraK
ten kdo je pako pitomý?? sme Ti to řikaly ty joudino
ta pravá
Vypadám jak smrt.
čkej čéče, bude hnetkon líp, jaro už klepe
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 10:15
- Nahlásit
Maya
Jinak včera si psiska pochutnali na novorozenejch králíčatech sakumprásk komplet a prej ňamka největší, měli to jak jednohubky
to věřim. bych to asi nedokázala - měla jsem možnost kupovat jednodenní kuřátka - nejde mi to
on už prostě nedává ani náš nejkratší okruh
to je mi líto, pipi malej.
denyk
Joo a hlásím -9,5kg
gratulace veliký!! já nic apotřebovala bych teda.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 10:17
- Nahlásit
denyk
ta pravá
dyk sem ležela!!14 dní jak mrtvola!
jaro už klepe
to mi v tomhle ohledu asi moc nepomůže, musim setřást chorobu svinskou.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 10:32
- Nahlásit
jak mam asik vefet ze tohleboleni v krku je jiny nez jindy? jako prubeh nestandartni, pravda, ale dtcky to po par dnech odeznelo a teplota v noci horsi jak vcera taky nebyla
maya
kolik ze je kimovi? ono asi ani ta operace nepridala, ze... no tak musis s dorinem zvlast delsi trasy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 10:32
- Nahlásit
PetraK
to věřim. bych to asi nedokázala - měla jsem možnost kupovat jednodenní kuřátka - nejde mi to
a tak když už jsou mrtvý, stejně je musím vzít a vyhodit, tak to už je tak nějak jedno kam je hodím, akorát mě to dřív nenapadlo je dávat psům, protože občas se stane, že králice se nestará a chcípnou, ať teď mě napadlo proč jako ne, vždyť dospělýho králíka jim dávám normálka, tak jsem jim je hodila a jen se po nich zaprášilo
s prací lity lity, já to měla po třech tejdnech stejný
cernej caj
tak máš angínu když atb?
nemáš trajdat s horečkou
tak alespoň si odpočineš
ten alarm fakt takovej nějakej existuje, nabízeli ho tuším pro kabelky nebo peněženky, že jako když ti je někdo ukradne, tak to houká
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 10:35
- Nahlásit
cernej caj
no já měla krkabol teď dva tejdny, přešlo mě to až včera
to taky nepamatuju
Kimovi je 12, operace dvě, takže pajdá, ale i bez nich v tom věku už by to bylo asi normální
s Dorinem samotným já nerada chodím, on se celou dobu tváří jako že to má za trest, jen ťape u nohy a čučí když už pudem domů, z toho by měl jeden akorát depku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 10:40
- Nahlásit
cernej caj
a já to věděla, tu ho máš
http://spz.webgarden.cz/rubriky/technicke-prostred ky-osobni/osobni-alarmy/osobni-alarm-alst
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 10:40 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
petrak
tezkej navrat do prace ale zas bude nrmcina pro tvoji potechu hlavne se neprepinej
maya
nevim, nerekla mi to. poslechla si obtize, mrkla do krku, ohmatala zvenku a rika atb. me to doslo az venku ze ani nevim co to je.
ja si prave rikam, zda tim neni v tom rozsahu 8-11 spis na tech 8mi pac jeste beha jak zamlada a dvacka mu potize nedela a rikam si, v 11 uz by to asi bylo horsi?
chudak dorin, ze musi ven
kachna
to vypada dobre
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 10:42
- Nahlásit
cernej caj
tady ho máš ještě levnější http://hupo-alarmy.cz/cz-detail-1191248-protikrade zovy-alarm.html
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 10:45
- Nahlásit
cernej caj
11 uz by to asi bylo horsi?
to už asi jo, Kim ještě loni pár kiláků v pohodě ušel, ono pak to jde rychle s kopce
ono těžko říct, ale to už prostě na psovi vidíš to stáří, že je takovej celkově pomalejší, podle mě bys to poznala a jestli ještě Tim běhá a skáče jako zamlada, tak bych tu teda 11 taky netipovala
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 10:55
- Nahlásit
cernej caj
asik vefet ze tohleboleni v krku je jiny nez jindy?
no vono rozhodně nejni dobře, že když tě bolí v kérku, a je jedno jestli je to takový nebo makový, jdeš ty pakoni na výlet. Víme?
ale zas bude nrmcina pro tvoji potechu
na němčinu se těším, jen se musím douičt, co jsem nestihla, páč jsem neměla knéžku doma
hlavne se neprepinej
no vono to ani nejde. ale zas na druhou stranu, nejsem kopáč, sedim v kanclu, tak to tak hrzoný nebude snad.
Maya
vždyť dospělýho králíka jim dávám normálka, tak jsem jim je hodila a jen se po nich zaprášilo
a nebojíš se nemoci nějaký? toho bych se kapek bála...
já to měla po třech tejdnech stejný
ajo!! a to ti ještě přifařili nějakou hovadinu, to já jí dostala přifařenou ještě než jsem šla do postele.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 10:58
- Nahlásit
Maya
Kimovi je 12
to je slušnej věk! Je pravda, že se to pak začne asi rychle měnit. Toho se bojím. Pořád beru Bubi jako železnou lejdy, co všechno zvládne a lítá jak šus, až to přijde, nebudu připravená. A furt se o ní bojim , tak si užívám to, že je takovej můj malej poděs.
Přemýšlím, jak Dorina rozpohybovat - měl to tak vždycky?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 10:59
- Nahlásit
PetraK
a nebojíš se nemoci nějaký? toho bych se kapek bála...
no podle mě jednodenní mládě těžko může mít něco nakažlivýho když je samice zdravá a jestli má nějakou vrozenou vadu, tak to je podle mě na zkrmení jedno
ale ono je to spíš o tom, že samice se nestará a oni pojdou hlady a zimou
taky to udělá ještě jednou a půjde na pekáč
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 11:04 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
PetraK
Přemýšlím, jak Dorina rozpohybovat - měl to tak vždycky?
Ne, měl to ještě horší, první rok jsem ho tahala na procházky jak kačenu na provázku a vodítko nesměl vidět ani zdálky, jinak mizel do nenávratna
a na procházce směrem od domova každých pár metrů toto
edit: on je rozpohybovanej dost, ale doma a nebo na louce za zahradou kde to dobře zná, jak vylezem někam za ves, tak už je obezřetnej
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 11:05
- Nahlásit
PetraK
dyk sem ležela!!14 dní jak mrtvola!
jo, ale až když bylo nejhůř, že . Nebudu chytrolín, mám to stejně
Maya
on se celou dobu tváří jako že to má za trest, jen ťape u nohy
uááá to je taky trdlo
Maya