| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2015 20:29
- Nahlásit
vlk
ale do konce měsíce ještě doma vydržím...
To je rozumny, vono se to rado vraci. Tak ofafrne.
PetraK
složim ti hůlky a svařim je v tý složený podobě!
Ty ses zlaaa!
birma
pojď zajít na oběd ať vidim, jak na mě koukáš shora
A ty taky!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2015 20:33
- Nahlásit
Fifi
Ty ses zlaaa!
tak sem se halt už narodila no!
vlk
To je rozumny, vono se to rado vraci.
a to má přecetkyně dost pravdu. zvlášť, kdyžs musela bojovat s tím sněhem.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2015 20:34
- Nahlásit
birma
bych tě chtěla vidět o půl metru vyšší než posledně
stačilo bejt na Pecce, tam jsem fordila na chůdách
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2015 20:42
- Nahlásit
Fifi
A ty taky!
vůůůůůbec nechápu proč
PetraK
stačilo bejt na Pecce, tam jsem fordila na chůdách
takhle nějak?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2015 20:44
- Nahlásit
birma
takhle nějak?
ne, neměla jsem ani zafačovaný haxny jako ten pán vpravo, ani dementní oblečení jako ten pán vlevo. a úúúútykala sem závodně. Ale Fajfku jsem nepředběhla. Páč vona má delší nohy než já, a když si stoupne na chůdy, je to ešče hroší
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2015 20:47 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
To je takovej zmetek učitelskej (Xerxová promine).
- Tak on ví, že individuál prostě musím mít na celý rok, ať chci, nebo nechci.
- ví, že mám malý dítě (mimochodem čeká dítě taky)
- ví, že to mám 70 km jedna cesta a musim si zařizovat hlídání
- ví, že na jeho první přednášce v tomhle semestru jsem byla
Páneček si napsal do podmínek, že jako konzultaci do 28.2. Já mu 14. napsala, že žádám o termín konzultace, a že ho potřebuju v úterý, protože na jiné dny nemám hlídání a musela bych jet do Prahy speciálně kvůli tomu a zajišťovat si hlídání (navíc jsem mu říkala, že jako nemám fakt problém chodit na hodiny). Minulý týden byly prázdniny v Praze.
28. jsem urgovala konzultaci, tak mi napsal, že mi odpovídal 14. a že se mu potvrdilo, že jsem e-mail přijala, že jsem měla přijít 17. a nepřišla. No jak bych doprdele mohla přijít, když mně nic nedorazilo - nenašla jsem nic v koši, doručený poště ani ve spamu, ani na webu ani ve stažený poště. Takže můžu přijít ještě tenhle týden - v pondělí, středu, čtvrtek, pátek. V úterý není ve škole. Jinak mi propadá první termín zkoušky (takže by mi zbyl jeden + komisionální zkouška).
Je to normální hajzl hajzl hajzl
(není to ten, co jsem dělala ten dodatečnej test u něj)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2015 20:50 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
PetraK
neměla jsem ani zafačovaný haxny jako ten pán vpravo, ani dementní oblečení jako ten pán vlevo.
to je ten samej pán a zafačovaný haxny má i na fotce vlevo, páč na těhle chůdách se jináč chodit nedá, když si je nemůžeš držet rukama
a když si stoupne na chůdy, je to ešče hroší
kachna_
to je nahovno teda
bůhví komu to poslal
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2015 21:00
- Nahlásit
kachna_
to je fakt dement
petrak
paradox je vysojy boty a pohodlny k tomu to ze si v nich vysokaaaaaa je supr bons
on ma nekde ciiif fotky z pecky 2013 tusim, este nam je neukazal
vlku
nepreji ti brzkr uzdraveni, pekne si doma vodpocin.
tygule sleduju z telefonu, uf
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2015 21:00
- Nahlásit
kachna_
hajzl hajzl hajzl
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2015 21:07
- Nahlásit
birma
páč na těhle chůdách se jináč chodit nedá,
ono na chůdách se vůbec chodit nedá je to hrozná věc čék na nich má závratě
cernej caj
je vysojy boty a pohodlny k tomu
a tak. no ale tyhle jsou, jsou to zase vagabondí botéčky, takže to je klasika. Jen už je nemám kam dávat ty botéčky. Volně je stát nemůžu nechat, Štajn je fetišista. On boty nezničí - nebo teda zatím nezničil, ale pitvá. Vypitvá z nich vložku dycky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2015 21:10
- Nahlásit
PetraK
na chůdách se vůbec chodit nedá
já vim, nikdy mi to nešlo
On boty nezničí - nebo teda zatím nezničil, ale pitvá
a to se dá pitvat bez poškození těla?
Jestli vyndavá jen ty vyndavací vložky, nemůžeš nechat boty volně, vložky si popsat do kterejch bot patřej a skladovat v uzavřenym prostoru jen ty vložky? Že bys to měla takový skladnější
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2015 21:11
- Nahlásit
PetraK
On boty nezničí - nebo teda zatím nezničil, ale pitvá. Vypitvá z nich vložku dycky
Jestli te to uklidni, tak presne tohle delavala Agata asi do 9 let. Pak to samo preslo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2015 21:14
- Nahlásit
birma
a to se dá pitvat bez poškození těla?
hele dá. má to grif nějakej. zanoruje se dovnitř a vypreparuje ten spodek, jinak nic. Spodek-tu tenkou vrstvu -občas sežere, většinou ne.
jen ty vyndavací vložky,
ne-e. on slíkne to co je na podrážce, nalepený. Ne vložky jako takový, to jsem napsala blbě - prostě máš uvnitř boty nalepenou textilii a on ju vypitvá ven
Fifi
Jestli te to uklidni
tohle jsem myslím nechtěla tak nějak slyšet
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2015 21:16
- Nahlásit
PetraK
má to grif nějakej.
Presne, to je vyssi divci. Neuskodi jinak bote, nic nepoznas, az, kdyz ji nazujes.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2015 21:19
- Nahlásit
Fifi
nic nepoznas, az, kdyz ji nazujes.
a nebo když najdeš černej cucek nějakej voslintanej nevzhlednej a řikáš si, co to proboha zase je??
dneska rozplet přetahovadlo od Fafjky. celou dobu si tady něco kutil a .......... už z toho byly jen fáborky Brtnik mu to zaplet, čímž ho na... nato... naštval
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2015 21:20
- Nahlásit
PetraK
Brtnik mu to zaplet, čímž ho na... nato... naštval
bekanej Brtnik!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2015 21:22
- Nahlásit
jééé - chůdy. Na těch chodím docela ráda. Nezapomíná se to. Naposled jsem chodila na oslavě univerzity - šlapali jsme na Ještěd (tedy to bez chůd) a na Pláních jsme měli "sportovně kulturní program". Naše generace kupodivu chůdy dávala líp, než dnešní mládežníci.
Kachna - lituju tě. Moc.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2015 21:24
- Nahlásit
PetraK
je to ešče hroší
jááá ti dám hroší!!! až ti budou trencle malý !!! ty HROCHU
tyjo tady je to jako v Sarajevu a nebo u mě v žákajdě! samá koule !!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2015 21:25
- Nahlásit
birma
bekanej Brtnik!
šak ho za to taky zakousnul
Dneska byl hrozně ftipnej. On je hroznej emotikon. A jak potkáme někoho známýho se psem, tak je v transu a furt má tendence na lidi od psů skákat. Potkali jsme toho Douiho, zalíbezlnil na něj a měl radost, že mu Doui nedal "do držky", ale blahosklonně s nim komunikoval. A jak měl tu radost, letěl okamžitě za jeho páníkem, aby mu to jako všechno sdělil, nebo co a já už viděla jak zas skočí. I holákala jsem že: "NE!!NESKÁKEJ, budou z tebe štyry hováde!" Hovád neskočil. To ho ale uvedlo do ešče větší eufórije, když jsem ho pochválila, jak je šikovnej, že letěl zas zpátky za mnou a v pikosekundě jsem ho měla na hlavě a čepici na zemi . Emoce jsou hrozná věc
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2015 21:26
- Nahlásit
Xerxová
Nezapomíná se to.
to je pravda, chodila jsem na nich naposledy kdysi na dětským táboře a byla udivená, že mi to docela šlo po těch sto letech.
Fajka
až ti budou trencle malý
těžko. chodim navostro
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2015 21:27
- Nahlásit
kachna_
Je to normální hajzl hajzl hajzl
přesně z těhle důvodů já bych už žádnou školu nikdy nedala
je to zmetek na entou chjooo...
Xerxová
[i][/Naše generace kupodivu chůdy dávala líp, než dnešní mládežníci.
i] jo jo n Pecce mě přišlo že starším to šlo fakt mnohem líp než mládežníkům ..příjde mě to smutný
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2015 21:29
- Nahlásit
kachna_
Obdivuju te, jak to vsechno stihas. A jeste i srazky s podobnyma blbcema. Ty to das, jako vzdycky, s gracii, drzim palce!
Xerxová
Na těch chodím docela ráda. Nezapomíná se to.
To je fakt, jak se to jednou naucis. Ale nez se to naucis, to bylo drzkopadu.
Fajka
tyjo tady je to jako v Sarajevu a nebo u mě v žákajdě!
Este chybej ty od Dokyse do sbirky.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2015 21:32
- Nahlásit
Fifi
Este chybej ty od Dokyse do sbirky.
vo*go ten je má tak chlupatý že mu můžu vyfotit klidně záda a vy to nepoznáte essi tam sou.. nebo ne-e
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2015 21:36
- Nahlásit
PetraK
dneska rozplet přetahovadlo od Fafjky. celou dobu si tady něco kutil a .......... už z toho byly jen fáborky
von je teda nejen líbeznej ale ještě k tomu kutil
tak já mu ty konce příště ještě přišiju aby to měl složitější
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2015 21:44
- Nahlásit
teda neděle večer a tady sodoma komora
máte štěstí, že nemám psy lehací na zádech a tudíž žádnou fotku já má vypadat správnej péf
kachna_
teda ty si užiješ s tou školou, to jí musíš dělat a nebo to máš jen jako adrenalinovou zábavu?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2015 21:46 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Fajka
Myslis, ze to pomuze? Ja treba fleesovy pretahovadla Kremylovi vubec nechavat nemuzu, ma je jen vyjimecne a po akci schovat. Jinak zacne zuzlat a pozirat. To samy takovy ty uzle z pletenych vlaken, ozere jim strapce, vysere nite a tesi se na dalsi. V tomhle je prisernice priserna, dneska sem ji musela zabavit zbytek z posledni pneu od horskyho kola, neb nacnula i to. Ma to coby dudu a prenos emoci za plotem, kdyz jde nekdo, kdo ji hodne sere. A ze casto nekdo chodi. Se asi budu muset jit optat do opravny kol, esli nemaj naky plaste navic, jinak budou kremylkove tuze nestastny.
Edit, aneebo, nemate nekdo znehodnocenou dusi z kola? Nejde mi o tu vnitrni gumu nafukovaci, ale o ten plast se vzorkem. Ja z toho vyriznu draty a Kremyl ma hracku na rok, dva. Kdy se bicuje v emocich idealne celym tim plastem a strasne se s tim vyradi.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2015 21:48
- Nahlásit
Fifi
Ty to das, jako vzdycky, s gracii, drzim palce!
já pro jistotu přichystám kobereček!
Fajka
asi jo, páč ten provázek nestačil, ten zkrátka rozuzloval a pak začal rozplejtat a pak s tim tady lítal jak žižkofská žena s hadrama po stadionu
ale ještě k tomu kutil
nebezpečnej kutil.
a já jsem nebezpečnej debil, včera jsem to venkovní ztratila cestou Unhoští . Nechápu, jak mi něco tak velkýho může vypadnout z kapsy, aniž bych si toho všimla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2015 21:49
- Nahlásit
Fifi
ozere jim strapce, vysere nite a tesi se na dalsi.
krááávičkaaa je to bůůů!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2015 21:50
- Nahlásit
Fifi
Myslis, ze to pomuze
ne nepomůže..jen to vydrží tak o 5 minut dýl odolávat
Ja treba fleesovy pretahovadla Kremylovi vubec nechavat nemuzu, ma je jen vyjimecne a po akci schov
tak když ponechám jelito o samotě s hračkou tak si ji taky šoupne mezi stoličky a rozžvejká cokoliv
To Fájuška ta nebejt jelita tak má ještě svoje hračky dyž byla mimi...von aprostě nezničí nic....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2015 21:54
- Nahlásit
Fajka
když ponechám jelito o samotě s hračkou tak si ji taky šoupne mezi stoličky a rozžvejká cokoliv
To Kremyl je nicitel jen na neco. Doted ma dve cinky plastovy, driv piskaly, tem je snad 6 let nebo vic, zazily este Dorotu. Tenisaky taky nenici. Pesky vlaknovy, kterejm vozuzla cancoury, taky vydrzi leta. Ale je uchylna na ty hadrovy hracky. Jo a este ten micek silikonovej, co dostala k vanocum, ten ji taky desne bere a musim ho davkovat, jinak by se druhej den nepostavila, nebo nepustila perdelky do pokoje, ze tam ma SVOJI hracku.
PetraK
krááávičkaaa je to bůůů!!
JE!
|