| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 15:06
- Nahlásit
cernej caj
asi fakt záleží na to pozadí, jak to člověk vidí, já je vidím pořád bílozlatý, akorát když se zaměřím na to světlejší pozadí vpravo dole, tak jako trochu ztmavnou, ale furt jsou víceméně bílozlatý
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 15:11
- Nahlásit
Maya
tak snad ten papir jeste sezenes, peknej opruz
no ale v pravo dole to je takova jak maslo svetle zluta barva ti prijde jako tmavy, jo ale mozny to je, fakt sme 3 totoznej obrazek videli v obou moznostech.
PetraK
jeste ze ja to u chlupatyho psa nevidim
co vsechno sou "zakysany vyrobky" krome tech, co je to nanich napsany? jako zakysana smetana anebo zakys?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 15:14
- Nahlásit
pokud neznáte Fida, tak vřele doporučuju
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 15:24
- Nahlásit
cernej caj
jeste ze ja to u chlupatyho psa nevidim
to je mi jasný.
Bílej jogurt, tvaroh, kysaná smetana, kyška, kefír - dál mě zatím nic nenapadá.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 15:28
- Nahlásit
PetraK
bilej jogurt je zakysanej vyrobek? hele, kefir, pravda, to me nenapadlo. dik
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 15:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
bilej jogurt je zakysanej vyrobek?
no bať!
hele, kefir, pravda, to me nenapadlo. dik
taky ta valašská kyška a ta je moc dobrá
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 15:35
- Nahlásit
cernej caj
acidofilní mléko a jogurtová mléka. Kysané zelí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 15:36
- Nahlásit
worick
Kysané zelí
od kdy je kysané zelí kysanej mléčnej výrobek?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 15:40
- Nahlásit
birma
fucking comfy!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 15:43
- Nahlásit
worick
jogurtovy mliko sem snad v zivote ani nepila mam dojem, ze vetsinou v tom sou samy hnusy
PetraK
hele ale worick ma pravdu, sem si to dala hledat a pisou, ze zakysana zelenina, zeli nebo stava z toho zeli tu mozna nejaky i mam pac se do obchodu nedostanu ted a stejne se obavam, ze u nas maji mozna ten jogurt
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 15:47
- Nahlásit
Maya
Fido je prostě borec
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 15:49
- Nahlásit
Adam tu ostentativně trpí, prej ho nikdy nevezmu na nějakou hezkou a pořádnou procházku asi mu budu muset slíbit na zítra nějakej pořádnej výlet
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 15:55
- Nahlásit
birma Maya
a ja si to prelozila dle slovniku ale stejne nechapu, co tim chtel fido rict
ja tu taky ostentativne trpim!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 15:56
- Nahlásit
Kysané zelí je produktem mléčného kvašení (stejně jako kvašáky okurky). Tj. pracují tam stejné bakterie
Ale za mléčný kvašený výrobek bych asi brala ty jogurty, kefíry, kyšky, kysané smetany, zákysy...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 15:56
- Nahlásit
PetraK
od kdy je kysané zelí kysanej mléčnej výrobek? - od té doby, kdy u něj probíhá stejné mléčné kvašení, jako u jogurtů, např.
cernej caj
jogurtovy mliko sem snad v zivote ani nepila mam dojem, ze vetsinou v tom sou samy hnusy - já taky ne, většina je ochucovaná a to já nekupuju. Ale možná, že je i nějaký neochucený, také jsem nepátrala, nepotřebuju. Jím jen bílé jogurty, s vysokým obsahem tuku, bez náhražek. Radši si do něj kydnu svoji domácí bio marmeládu I kyšku si dělám sama, s kombuchou. Ale tu používám stejně jen na buchtu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 15:57
- Nahlásit
já netrpím nevýletěním - užila jsem si už sluníčka na procházce. Ale vy teď půjdete domů a já sedím u PC a tvořím si tabuličky...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 15:59
- Nahlásit
cernej caj
stejne nechapu, co tim chtel fido rict
"Fido by si přál, aby byl tak chytrý, je to jen opravdu zasraně pohodlný." jen je to hodně neučesanej překlad
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 16:00
- Nahlásit
Xerxová
já taky netrpim nevýletěnim, byli jsme venku na hezký asi dvouhodinový procházce, okruh má cca 8 km, pocvičili jsme si, navolno si poběhal, přišli jsme chvíli před polednem. Nevim, co mu šibe zas
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 16:01
- Nahlásit
Xerxová
Předpokládám, že to chce cernej caj kvůli ATB? Tam je jedno, zda sáhne po kysané zelenině či jogurtu, jde o ty laktobacily
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 16:16
- Nahlásit
worick
od té doby, kdy u něj probíhá stejné mléčné kvašení, jako u jogurtů, např
no ale to ho snad nestaví mezi mléčné výrobky, ne?
Xerxová
Ale za mléčný kvašený výrobek bych asi brala ty jogurty, kefíry, kyšky, kysané smetany, zákysy...
no přesně.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 16:17
- Nahlásit
birma
aha, tak neucesane sem si to prelozila podobne a porad to nechapu takze chyba bude jeste asi nejak v tom se na to podivat nejak, aby to davalo vetsi smysl
worick
jj pani v lekarne rikala zakysany vyrobky a ja se mozna ptala na mlecny, ale me nenapadlo ze sou i jiny
jaaaa si chci hraaaat s fotkamaaaa. Zatim su jen hrozne vdecna, ze si s nima vubec NEKDY budu moct hrat
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 16:19
- Nahlásit
birma Najt taky otravuje. Je krásně, má dokonce pootevřeno ven na zahradu - ale nechce tam být sám... Takže vyrazí ven, popadne klacek, vrátí se domů a provokuje mě ke hře. Pokud nevyrazím, ulehne otráveně na pelech, štěpkuje klacek a kvíííílííííí, že je chudák největší. Jdu zavřít, aby zbytečně netáhlo na kytky - a hned jde kvílet ke dveřím, že by chtěl ven...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 17:11
- Nahlásit
Xerxová
taky mas doma komedianta
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 17:29
- Nahlásit
Jejej, co to ctu?
Esuska je bez choroby a stafetu predala cajde?
cernej caj
Tak at je ti lip! A nepredavej to dal, pls.
podobne a porad to nechapu
Dave si mysli, ze kdyz pes spi na gauci, projevuje tim dominanci.
A Fido... viz preklad birmice.
birma
asi mu budu muset slíbit na zítra nějakej pořádnej výlet
Tak slibem nezarmoutis. Ma bejt echt hnusne, sem se ted cpe jakasi cerna stena z mraku, bud prijde chcanec nebo snehoneco.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 17:31
- Nahlásit
cernej caj
celej seriál" s Fidem se točí kolem toho, že Fido má majitele, kterej za všim vidí dominanci (případně věří jiným parkovým radám) a Fido to komentuje ze svýho úhlu pohledu
Xerxová
štěpkuje klacek a kvíííílííííí, že je chudák největší
nejsou oni nakonec příbuzní?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 17:34
- Nahlásit
birma dneska už na Zvířetníku psala Najtovi Ešuska, že je příbuzný zcela jistě s Rumíčkem. A ještě Dalmi tam má podobně praštěné a podobně veliké a mladinké štěnítko... Zdá se, že se příbuzenstvo rarachů veselých rozšiřuje
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 17:36
- Nahlásit
Fifi
A Fido... viz preklad birmice
směješ se Fidovi nebo mýmu překladu?
Ma bejt echt hnusne
nesýčkuj, jak norové, tak Aladin se tvářej, že na Rakovnicku bude svítit slunko
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 17:38
- Nahlásit
birma
Fidovi!
jak norové, tak Aladin se tvářej, že na Rakovnicku bude svítit slunko
Dobra tedy, mlcim, mlcim.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 17:47
- Nahlásit
Fifi
ahaaa uz mi to doslo, ja si to teda prelozila spravne ale to vedeni mi tam nekde chybelo - si to jakoze cestinarsky fakt spojit
budu se snazit
birma
ja to asi cist nebudu pac sem vubec nechapala na co by mel byt chytry kdyz je ten gauc tak pohodlnej
tak at ti to zitra vyjde
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2015 17:47
- Nahlásit
zásadní otázka zní - zvládnu zítra v Křivoklátské vrchovině (trasá má takovej ne úplně hezkej profil) ucápnout 43 km bez pomoci Adama (chci ho vzít na stopku, ať se proběhne a neni jen v postroji)??
Fifi
Fidovi!
No proto
|