Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2015 06:35
- Nahlásit

Fajka ufff - ještě žes měla kam zmizet...

My razíme směr Lužky - jen na okraj (hned k Hrádku). Trasa krátká - jen asi 12 kiláčků. Ale nám to stačí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2015 06:51 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

maya
podle me ten obrazek nejak rotuje a zkste si ho nekolikrat za dwn ptohlidnout. my v praci meli vcera vsichni modrocerny

fajka
tak to taky supr zazitek teda... hlavne ze si tam nemusela nocovat ohrozovana divokym coklem

xerxova
uzijte si to

dneska vyletek s novym masem, nemam telefon na e tak to ani zrusit nemuzu. v noci horecka, skvely. dneska sem vzala vokouna pac zitra du s vero tak at se prostridaj ale ferina to fakt desne nese. blby, ze sama domA. minule zustala doma s muzem a rikal, ze se cela klepala snad dvehodiny. achjo.

denyk
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2015 07:36
- Nahlásit

Morgen ve spolek,
voeee, jsem asi včera/dneska trhla rekord ve spaní
Přišli jsme z prochajdy, zalomili v 17:30, vzbudili se ve 21hod,
vzala jsem Bukí ven a zase do pelechu a ráno budíček v 6:25.
Byl včera nějaký stresový den asik....
Večer mrzlo a dnes ráno chcanec a pod ním namrzlo, jsem si málem cestoudo prasééé rozbila držku.

kachna_
takto už by bylo příliš, aby obvodní nasadila kortikoidy, kord pro dítě ne?
když sedimentaci jsem jí ještě dělat neviděla, neslyšela)
no to taky mluví za vše...

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2015 10:59 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

denyk

ty dneska makááš??? to lity lity teda !!
At to rychle uteče !

černej čaj
týjo s horečkou, to nejni moc dobrý výletit at se nedorazíš jak Ešuska

denyk
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2015 11:28
- Nahlásit

Fajka
njn jak mi minulý čtvrtek a pátek nebylo dobře, tak jsem šla brzo z práce a nechci si plácat dovču...ale tak nějak mi to neva, člověk toho dost udělá a je tu klid, ta vzteklá krafka je doma...a navíc venku ch*ije

ze se cela klepala snad dvehodiny
pipí

tvl nechápu jak můžeš někam jít, když máš v noci horečku, já bych cípla.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2015 14:47
- Nahlásit

Lužky byly bezvadný - nikde nikdo, měkko pod tlapátka (ani metr asfaltu), dvanáct kiláčků, kde se střídaly pohodlné lesní cesty s dobrodružnějšími stezkami přes skalní hřbety. Jen tedy bylo všude šedo, výhledy nic moc (spíš nic než moc). Cestou zpátky jsme to vzali přes Žitavu a doplnily zásobu sýrů a řeckých jogurtů...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2015 17:14
- Nahlásit

xerxova
rak tozni jako krasnavychazka

denyk
tak to jesuprze mas takhle vetsi pohodu na naddelani

jinak ste tema zazitkama pustili jeden I na me.

jako velkej pes nastesti s kosem prisel az k nam I kdyz sme vlezli z cesty dost daleko. onuchal tima, to jeste dobry a pak sel k cumaku. pan na nej do ty doby volal. tim vyjel, ja ho chtela strhnout za sebe at se dostanu mezi oba psi a v tu chvili po nem ten vetsi skocil rakze me srazili na zem jak mi podrazili nohy. ja uz si predstavovala to nejhorsi ale kdyz se mi podarilo vtskrabat tak uz si ho pan odvadel a moc se omlouval. ujistil me, ze ho tim nikde nepokousal, coz mi oddechlo.

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2015 18:13
- Nahlásit

teda koukám tady se množej ty zážitky se psama, doufám, že mě to taky nepotká
cernej caj
já ty šaty vidím bílozlatý furt, někdo psal, že to záleží na monitoru, že na telefonech jsou obvykle modročerný, tak nevím
birma
doklady pro křížence vydává tuším ČKS

a z dnešního fb
Je-li žena naštvaná, obejměte ji a řekněte jí, jak je krásná.
Vrčí-li dál, ustupte do bezpečné vzdálenosti a hoďte jí čokoládu.

denyk
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2015 18:36
- Nahlásit

cernej caj ty voeee moc peknej zazitek . Tohle me na tech lidech fakt sere ze to nechaji dojit az tak daleko. A vubec nejradeji miluju ty lidi co z dalky rvou muj pes nic nedela a ja vzdycky vrcim ale muj jo. Vlastne mi t pripomnelo ze jsem na ctyrkolce ztratila paralyzer, budu muset koupit novej. A ja vamani nepsala, vcera cestou z prace na me cekala ta sousedka co jsem ji odlapila NO, davala mi nejaky zavareniny a zase dekovala ze nebyt me tak ho nahani jeste ted tak jsem ji rekla, ze v pohode, ze nic nechci, ze kdyz muzu pomuzu....

denyk
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2015 18:37
- Nahlásit

Maya vtipek z FB znam, dobry

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2015 18:37
- Nahlásit

Maya
tak muze byt - vytahla sem expozici a trochu cernej bod a da se rict, ze sou bilozlaty - tzn, nastavenim monitoru to klidne muze byt, ale rikal mi kolega, ze je videl rano bilozlaty a odpo modrocerny a to urcite nevymenoval monitor...

ale asi v pripade, ze mas pichlavejsi a jasnejsi nastaveni tak to tak asi byt muze

jinak vylet byl fajn, novy maso sympataci, 21km bez ortezy a jeste to bylo na hrane, ale je to trochu lepsi

vlk
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2015 18:42
- Nahlásit

Maya
Je-li žena naštvaná, obejměte ji a řekněte jí, jak je krásná.
Vrčí-li dál, ustupte do bezpečné vzdálenosti a hoďte jí čokoládu.

to je fakt dobrý....ale na čokošku bych vrčela ještě víc....mně takhle řízeček....

denyk
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2015 18:44
- Nahlásit

vlk tak to je snad jasny vlku jedine maso

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2015 18:48
- Nahlásit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2015 18:48
- Nahlásit

vlk
syrovy a krvavy maso?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2015 18:49 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

včerejší teriérka a čtvrteční černá banda

dnešní Lužky tady: http://drporkert.com/dogy/images/Night/0215/luzky2 /index.htm
upoutávka zde: Česká brána

vlk
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2015 18:49
- Nahlásit

cernej caj
no roztomilej zážitek....zvláštní, co máme Ašoka, tak NIKDY k nám ještě nepřiběhl cizí pes....zřejmě má něco do sebe mít velkýho chlupatýho psa, kterýho jako plemeno předchází špatná pověst....jakmile se blížíme k vesnici, tak lidi zarýglovávají branky a pochodující si berou psy na krátký vodítka....

vlk
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2015 19:00
- Nahlásit

denyk
tak to je snad jasny vlku jedine maso
ano prosím, jedině masénko....

cernej caj
syrovy a krvavy maso?
jako kdyby to bylo ve formě tataráčku tak nepohrdnu....

Xerxová
vy tam teda máte těch černých psů....

denyk
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2015 19:11
- Nahlásit

Nebo takovej krvavej stejcek z argentinskyho bycka

vlk
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2015 19:17
- Nahlásit

denyk
jó dobrej by byl....

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2015 19:29
- Nahlásit

cernej caj
exekutorem zabavený hodiny?
vlk
fuj maso a ještě krvavý, to by bylo na vraždu

vlk
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2015 19:36
- Nahlásit

Maya
fuj maso a ještě krvavý, to by bylo na vraždu

tak každej máme jiný chutě....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2015 19:52
- Nahlásit

maya
je to klidne mzny

ja dostala na tatarak chut ale byla sem rada ze sem snedla pulku tvarhu, jak me boli polykat tak nej je tekualta trpla strava

xerxova
pekna cerna banda

vlk
novy vyletni maso rikalo ze melo 3 roky sibu zlatou prej skvelej peef

jo a vokoun me ignoroval ve vlaku a na moje osloven se prilisal ke jmenovci panu vokounovi. si dost u nej zvedl tou prezdivkou image

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2015 19:55
- Nahlásit

cernej caj
jeden tip na pc umění

vlk
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2015 20:05
- Nahlásit

cernej caj
novy vyletni maso rikalo ze melo 3 roky sibu zlatou prej skvelej peef
jak to, že jen tři roky ????

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2015 21:17 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

ŽHAVÍME!

Gůtn ábend majne líbe Kindr.
Necípla sem. Nebo teda zatim sem necípla definitivně ešče. I když to tak zpočátku možná i vypadalo, neb jsem měla čtyři dny stálou teplotu těla 39 stupínkůch a v plicích orchestrion, ktrerej sem asi spolkla a Hurvínek měl menčí vočička než já.
Pak zdechnul i Brtnik a měl pěkných počátečních téměř 41. Pak Bubinku zbila čupka a ona měla hrozný krvavý očičko a furt ho zavírala, a já paniku. Pak si Štajník urval drápa. A já už byla káó. Naščestí Brtnik se zmátořil včas, Bubi měla druhý po kůře oftalmočímsi očičko mnohonásobně lepčejší a Brnik slepil Rumíčkovi nožičku tak šikovně, že mu to drží dodneška. První dny chodil Rumíček v igelitu, třetí den ho zlikvidoval. Paní dochtorka mě chtěla nechat ešče doma, ale rozhodla jsem se, že už to musí bejt dobrý. A dnes jsme se byli projít. Pokud zítra nezdechnu, jsem skorem zdravá.

CO SE TADY DĚLO PROSÍM?? SDĚLÍ MI TO NĚKDO SMYSLUPLNĚ?? Mám někomu k něčemu gratulovat? někoho politovat? nebo jak?

Rumíček po těch dnech válení se tak zdegeneroval, že včerejší první velká procházka s ním vyrobila toto:

Pozice mrtvého pséka, aneb Kuleváloš!

teď po výletu do Unhoště tak leží taktéž.

a Koláče bylo velehodné a tak k narozenínkám dostalo popelčiny střevíčky:

EDIT - jooo a dneska jsme zase zašli za kozenkama a ta zrzatá, to je fakt Štajnidlova kámoška. Okamžitě k nám letěla a zas spolu komunikovali. Štajnidlo z ní je naprosto vyřízenej. Bohužel přišel táta kozel a odtrkal nám kámošku pryč. Nechala se kráásně drbat na šošoli

birma
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2015 22:35
- Nahlásit

Jsme doma a žijem! Překvapivě byla jedna paní pomalejší než my, zbytek též většinou dorazil až po nás, ale ti šli asi spíš delší trasy Mně tedy jaksi kousek před cílem odešlo pravý koleno a velice záhy se levý kotník rozhodnul, že on se přece nesedře a poroučel se taky. Teď už dobrý, tak snad se to nebude vracet.
Na Adama jsem opět hrdobec, protože jak cestu tam (po dlouhý době bus a prvně cizí auto s neznámym řidičem), i cestu domů a pobyt v hospodě plný čoklůch zvládnul na jedničku. Taky se s naprostym klidem seznámil s beardedkou - chlepečkem a i na ostatní psí kluky byl při míjení na svý pom3ry hodně v pohodně, problém je, když nás někdo předchází, protože to pak nějakou chvíli ječí, ale naštěstí nic nesnesitelnýho jo a v hospodě si tam tak odpočinul, že pak při čekání na vlak krásně šprtil a měl to i s rušivkama, protože kousíček od nás byl kvílící psí puberťák (kvílel, protože se nudil, protože chtěl vojet Adama a protože byl unavenej)
Fotek ode mě se nedočkáte, prože jsem dement a vyrazila jsem s plnou kartou v mobilu na kterou se už nevešlo vůbec nic. Sice jsem nakonec něco mázla a udělala pár výcvaků Jandi, ale zas nechci zveřejňovat bez dovolení cizí fotky

cernej caj
To je zážirek tedy

Maya
doklady pro křížence vydává tuším ČKS
Jj vím, už mám staženo. Jen mě prostě nadzvedlo ze židle, kolik lidí má za to, že kříženci jsou zdravější (pravej vořech budiž, ale těch už tolik nebude) a ještě zevšeobecněj jak jsou milí k lidem, skvělí k dětem a rvou se se psama - WTF?

PetraK
To je na famfáry, že se objevíš!!
Toliko chorob najednou je naprd. Ale zas jste si ten klidovej režim odbyli společně a máte všici na dlouho dopředu vybráno

birma
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2015 22:36
- Nahlásit

PetraK
A nemůže si zrzatá kozenka myslet, žezrzavej Rumíček, je taky zrzatá kozenka?

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2015 23:08
- Nahlásit

PetraK
Vítejte paní ...hlavně že je vám lípejc !

až béte mít čas chuť a náladu tak řekněte , podařilo se mě po dvou letech nahrát video...hodím vám link do emila...

birma
Mně tedy jaksi kousek před cílem odešlo pravý koleno a velice záhy se levý kotník rozhodnul, že on se přece nesedře a poroučel se taky
aaa lity lity tak snad se dá brzo do kupy...a jaký byli vůbec trasy? kopce rovinky?

Na Adama jsem opět hrdobec, protože jak cestu tam

birma
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2015 23:17
- Nahlásit

Fajka
Trasy příjemný, kopců jen pár, jen třeba na můj vkus je to tam dost zalidněný, takže co chvíli obec. Organizace příjemná, jen na druhý kontrole jsme nikoho nenašly hospůdka v závěru příjemná a dobře vařili

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání