Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2015 09:05
- Nahlásit

birma
Pak se máš pořádně uzdravit…
a ono to jako někdo děláme jinak?

birma
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2015 09:08
- Nahlásit

kachna_
ono to jako někdo děláme jinak?
Já fakt jo

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2015 09:23
- Nahlásit

dneska opět klasika. Byli jsme v lese - ale tam, kde chodí decela dost lidí. I dneska jsme potkali nějaké ty ranní běžce. Night vzorný - na každé zavolání přišel, před každou zatáčkou se nechal stopnout a až když jsem viděla před sebe, tak zase vypustit. Kus jsme šli "divočinou" mimo cestu podle potoka, abych já nemusela být ve střehu a on se mohl vyřádit "bezdozorově".
Potkali jsme mladičkou hnědětečkatou dalmatinku. Krásnou, osvalenou, vrtichvostící. Najta jsem včas připla, takže kontrolované setkání. Zrovna u takového krásného travnatého palouku... Smůla - její panička pravila, že náš pes je na hraní příliš veliký... a čubinku odvedla na vodítku v dál...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2015 09:46
- Nahlásit

birma
jenze ja nemam tolik dovoleny ani, a pres den horecky nrmam takze nemam narok na kontrole ani na nemicenskou

tak kdyz hole rozbijes pri chuzi tak je rovnou zahodis do popelnice

xerxova
krasne ste si to uzili

birma
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2015 09:48
- Nahlásit

Xerxová
Chůdě veliký nepochopený

cernej caj
jenze ja nemam tolik dovoleny ani
Jenže teď je víkend
kdyz hole rozbijes pri chuzi tak je rovnou zahodis do popelnice
To jo, jen to nejsou moje hole, tak mám zábrany je rozbíjet a vyhazovat

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2015 10:49
- Nahlásit

birma a nemůžeš hole odložit případně na nějaké kontrole?? Že by ti je odvezli do cíle?? Chápu, že nejsou sběrný dvůr, ale výjimečně...???

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2015 11:39
- Nahlásit

birma
Já fakt jo
máš můj obdiv , já na sebe za to nejsem pyšná,

birma
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2015 12:32
- Nahlásit

Xerxová
To asi ne, ale zkusím je vzít do té doby na nějaký výlet, když zvládnou cca 40 km, tak jim budu věřit, že mě nenechají na longu ve štychu

kachna_
Tak já na rozdíl od tebe nemám 3 děti a malý hospodářství

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2015 13:13
- Nahlásit

Ešusko ještě k těm drápům. Doguše si občas takhle napříč dráp nalomily. Řešila jsem to jen pravidelnou kontrolou prstu, pokud to teklo víc, tak taky jen oblepením náplastí. Ta brzy odpadne - většinou po broděním kaluží... Jen je třeba to hlídat, jak to bude odrůstat. V určitém momentu se většinou musí odrůstající špička odstranit, neb překáží... A nebo pravidelně stále maličko krátit a krátit a krátit... Až to dokrátíte na "zdravé" místo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2015 14:13
- Nahlásit

RRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

je tam echtgold hnusně, nechce se mi ven, a taky jsem po včerejšku kapek ká.óčko. Tak radši peču maso a psí sujšenky .
Rumiček si dal ráno rvačku o klacek a dostihy s Ejbinou labroškou a prej konečně nějaká supr akcička. Procvičil ťapky na targetu, naskládal kostéčky do bedýnky a učil se na pokladního. Bubi moudře spinká, Brtnik taky moudře spinká. Jen já budu muset ven

kachna_
nám gratulovat - našli jsme ouplně nejskvělejší kožařku.

tak ale t o je supr zpráva!! Snad to pořeší, dej vědít.

cernej caj
v noci sem propotila uz jen jedno triko a navic to bylo mbohem lepsi. kdyz sem se ale vzbudila v 5 a do 6tilezela a doufala, ze zaberu, naznala sem ze na vylet pudu

nejseš moc normální, víš to?? Zvlášt v tomhle počasí. Cvoku. Dopadneš jak já a 14 dní nevstaneš.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2015 14:16
- Nahlásit

Xerxová

Řešila jsem to jen pravidelnou kontrolou prstu, pokud to teklo víc, tak taky jen oblepením náplast

no já se nejdřív vystíhovala, jednak toho bylo moc, druhak jak to tady líčily holky, tak mě vomejvali. Pak jsem si vzpomněla na jedinej utrženej dráp v mým dosavadním kynologickým životě. POřídil si to Murphy a to tak, že mu z toho lila krev. No a jak jsme to tehdá za krále klacka řešili? Nijak - nikdo mě tehdy nechtěl s krvácejícím psem vzít autem k veterináři a u nás žádný nebyl . Chvíli jsem to vázala, ale nemělo to valného trvání. Pak se to nějak vyřešilo samo. Tak jsem se uklidnila. Zatím to drží furt zalepený, tak až se to odlepí, tak uvidíme.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2015 14:47
- Nahlásit

tady je taky hnusně. Dopoledne ještě prosvítalo slůňo, ale teď mokře sněží a fičí... Zatím to tady nezůstává ležet, jen to podporuje bahnotvorbu... U Fajky si ale myslím sněží dost.
Počasí je zcela dokonalé na aktualizaci studijních plánů... takže na jednom noutbůčku pracuju a na druhém se tady vykecávám

Tinta76
# Zasláno: 1 Bře 2015 15:30
- Nahlásit

Dobrý den celý den!
Posílám pozdravy od ludřenky
Už je v cajku a postupně už přecházíme na maso

birma
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2015 15:36
- Nahlásit

PetraK
Když si ho teď v zime zlomil Adam, tak dokud mu to drželo v celku, tak se nic moc nedělo, když jsem mu pak ten ulomenej vršek strhla (blbě došlápnul, takže se mu to donalomilo a šlo to hodně snadno), tak to měl velice rychle dohojený

Tinta76
To jsou skvělý zprávy!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2015 16:16
- Nahlásit

Tinta76 já jsem u Milana Štourače četla v poradně, že se nemáte normální stravy bát a máte to pomalu zkoušet. Poznala jsem Vás na první přečtení Moc takhle průšvihových pooperačních stavů asi není. Snad už bude jen dobře a hlavně nebude čubina dělat inventury textilu s případnou skartací...

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2015 16:26 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Tinta76

Chystám holky na maškarní, jdou obě za čarodějnice, potom se oblíkám, beru si svetr, tričko, sukni. Lucka na mě kouká, a najednou zajásá
"Jé mamííí, ty jdeš taky za čarodějnici?"
Nejdu!!!

worick
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2015 17:01
- Nahlásit

kachna_

ještě, že kluci mé garderobě nerozumí a nezajímá je, co má zrovna panička navlečené

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2015 17:04
- Nahlásit

kachna
neee

burma
jasny, kdyz nejsoutvohe. moznabych hedny plonkovni na puceni mela. kes s nima bylav julkach a v poho

petrak
dyr bylo celkem pekbe

asi do dvou pejne, pak dest se snehema pak uz jen snih. cca 21km.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2015 17:11
- Nahlásit

tinta76
jo agratuluju ludrence k totalninu uzdraveni

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2015 17:46
- Nahlásit

Tak jsme si dali dvouhodinovku v polích a dokonce chvíli i svítilo sluníčko. Štajníček mi našel prvního jarního bažantíka obříka a byl velehodénka. Pěkně jsme si aportíkovali, pěkně na střídačku, kdy jeden sedí, druhej nese a obráceně. Jsem ušlá jak pětnik. Mám vypraný dvě pračky, upečený ty jablečný psí sušénky, maso se zélim a pizzu.Brtnik upíknul skvělej chlébik.
Půjdu se válet!

Tinta76

halooo pani , Ludřenka je ovšem krásně zrekonvalescencovaná!! Takže Ludřence zdar, zdar, zdar!!!

birma
j vršek strhla

tohle pravděpodobně nezvládnu. Nechám to na přírodě a _Brtnikoj

cernej caj
dyr bylo celkem pekbe

tady ne, zde padaly tzv. houna s háčky - neboli sněhopršálo. Ale nakonec se to od tří umoudřilo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2015 17:47
- Nahlásit

kachna_
"Jé mamííí, ty jdeš taky za čarodějnici?"

prdon, prdon!!
umí polichotit co?

birma
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2015 17:57
- Nahlásit

kachna_
neeeeeeeeee

cernej caj
moznabych hedny plonkovni na puceni mela. kes s nima bylav julkach a v poho
dík za nabídku, zatim mm rozjednaný půjčení Honzovejch - nejsou zkracovací a jsou prej hodně lehký. Pokud mi sedne dýlka, tak vezmu ty

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2015 18:15
- Nahlásit

birma
ty hole fakt pomuzou, tak drzim palce

petrak
pekne ste si prochazku uzili, nemela bysmit jesteodpocinkovej rezim ale?

asi 3 srny nam prebehly pres cestu, 50 metru sme usly a dalsi. jinak sme videli cerny kravicky, ovecky,cunika na prochazce navoditku a paj vetsiho na dvorku, tajy asi milion bernardynu na nejakym vycviku.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2015 18:20
- Nahlásit

cernej caj
bysmit jesteodpocinkovej rezim ale?

se ptá někdo, kdo se potí jako dvířka od chlívku a jde výletit jo??

áá srnééčky, ty bych taky potřebovala.

čunika na procházce??
taky jsem tu vídávala - Karkulka se jmenuje.
My byli v polích skorem sami. Jen Douiho jsme potkali - krátkosrstý koliák. Štajn je z něj vždycky děsně vyrvanej a může se zbláznit, když ho vidí. Doui naoplátku vždy zvrací

birma
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2015 18:28
- Nahlásit

výletící psí zadky ze včerejška

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2015 18:34
- Nahlásit

já nechápu, jak to sedmdesátikilové hovado dokáže toto předvádět na ledu...

prostě není normální. Neumí se pohybovat jako pes, pohybuje se výhradně jako magor

birma
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2015 18:37
- Nahlásit

Xerxová

dneska jsem potkala doguši - vypadala, že pomalu začíná šedivět a trošku dopadala na jednu nohu, ale styl pohybu měla velmi podobný jako Najtík

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2015 19:01
- Nahlásit

PetraK
taky sem byla potrestana... aneb jak hodin 30 tacu do kanalu... uz sem vam letos rikala jak sem si dala caj a nechala fotak v hospode na okne? tak sem si dneska dala caj a nechala fotak v hospode na okne... hlavne, ze sem zachranila kamaradovi destnik, kterej byl hned vedle

muz v ty obci ma nekoho z kapely tak se tam skoci podivat.

birma
zatisi s popelnici?

Xerxová
to sou supr fotky

birma
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2015 19:09
- Nahlásit

cernej caj
tak sem si dneska dala caj a nechala fotak v hospode na okne... hlavne, ze sem zachranila kamaradovi destnik, kterej byl hned vedle
tak moc držim palce, ať se objeví!!!
zatisi s popelnici?
ne, chtěla jsem je vyfotit, jak jdou hezky vedle sebe a buď to bylo o hubu, nebo byla moc tma aby to šlo. Tohle bylo jediný místo, kde to klaplo, takže hnusný okolí a ještě se ti potvoráci tvářej, že stojej, přestože jsou v pohybu

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2015 19:09
- Nahlásit

cernej caj
aneb jak hodin 30 tacu do kanalu...

nene!! že ne? řekni že to není doopravdy???

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání