Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 9 Led 2015 19:47
- Nahlásit

Maya
to sedí tak, že se tomu skoro ani nemůžu smát

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Led 2015 19:48
- Nahlásit

cernej caj
tak na žlučník je netučná dieta, to měla mamka po operaci, co na ledviny to teda netuším, ale třeba konkrétně ten žlučník ti v poho může překontrolovat doktor sonem jestli jako vopravdu jo, ale popravdě myslím, že kdybys fakt s ním něco měla, tak bys měla žlučníkový záchvaty a to bys fakt nepřehlídla, měla jsem jednou a díky, znova nechci

birma
Člen
# Zasláno: 9 Led 2015 19:50
- Nahlásit

tak tohle mě rozsekalo (nutno dokoukat do konce)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Led 2015 19:53
- Nahlásit

Maya
no doufam, ze to tak zly nebude, jinak teda by to byl dost nepovedenej pad...

ja si koupila nesmeky, aby mi to priste neklouzalo na vylete

birma
no to fakt potesi teda, ze takovy lidi aspon nemaj ty psy na vodtiku...

zatim jen diagnostika spis, rikala, ze ona mi asi nedokaze pomoct, ale da mi nejaky kontakty

Maya
taky husty

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Led 2015 19:58
- Nahlásit

Maya
ale ja tucny uz roky nejim pac mi je z toho zle (proste psychosomatika totalne rozesrala zlucnik a proto asi mam tyhle potize s jidlem). Klinicky je OK proste a neni na nem z lekarskyho hlediska nic spatne, ale zrejme i tak proste z milionu duvodu nefunguje.

Podle me prave tohle nejak souvisi s tim, ze diky svym znalostem odhali problemovy casti, i kdyz tam nemas klinickej nalez. navic zrovna ja su asi v hodne ohledech dost rozbitej jedinec se zda, takze uz je u me mozny vsechno

birma
tvl to je masakr

birma
Člen
# Zasláno: 9 Led 2015 21:02 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

hele když pes seežere něco z měkký gumy, co nehrozí, že by mu zauzlovalo střeva, tak asi nemusim úplně panikařit a můžu předpokládat, že to vybleje, že? Dala jsem Adamovi hračku s trochou sušený plíce a nějak mám pocit, že zmizela i ta hračka...
edit: hračka nalezena, dost se mi ulevilo

birma
Člen
# Zasláno: 9 Led 2015 21:03
- Nahlásit

cernej caj
tvl to je masakr
přečti si ten závěr - je to video na podporu útulkáčů...

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Led 2015 22:53
- Nahlásit

birma
tak ještě že se hračka našla, i když měkká guma by asi nic neudělala

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Led 2015 22:55
- Nahlásit

cernej caj
edit: hračka nalezena, dost se mi ulevilo
já jsem rozmazlená Cirem - ten sežere všechno a naštěstí všechno i vyjde. Hračky, igelity... (jako já ho tim nekrmim cíleně, ale on je chlapec docela snaživej, já to pak jenom nacházim na zahradě evidentně prošlý trávicím traktem). Podle mě má ty střeva prostě rovný, něco jako odpadní trubky (i průměrem). Sice to má velkej odpad a spotřebu, ale zase tim projde prakticky všechno.
cernej caj
Klinicky je OK
známý na něco podobnýho zabralo vysadit lepek, tak třeba se to i u tebe ještě dorovná k lepšímu.

birma
Člen
# Zasláno: 9 Led 2015 23:18
- Nahlásit

kachna_
já jsem rozmazlená Cirem - ten sežere všechno a naštěstí všechno i vyjde
tohle jsem měla s Altárkem, tim taky prošlo všechno U Adama nevim, on si i ty ořechy rozlouskne a dá si pozor, aby nesnědl ani molekulu skořápky, takže s ním žádnou takovou zkušenost nemám. I proto mě ta hračka chybějící notně překvapila. Normálně, když totiž ty plnící hračky zašantročí, tak se k nim hrozně dobývá a když je vyprázdní, tak mi je cpe, abych je znovu naplnila a teď prostě zmizela hračka a Adam byl naprosto spokojenej, což bylo notně podezřelý...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Led 2015 06:41
- Nahlásit

prší, prší, jen se leje... kam Najtíku pojedeme???
Sníh mizí, už je zahrada zelenobílá. V Jizerkách jsou manévry davů (jizerská padesátka), tam se jet nedá. Asi splníme letitý rest (chystáme se tam asi 20 let) a i v rámci socializace vyrazíme za kulturou a architekturou - do Míšně.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Led 2015 07:03
- Nahlásit

birma
sem to videla do konce, takze sem to pochopila ale vubec se mi to teda nelibilo...
su rada, ze se hracka nasla.

kachna_
jojo, to me pochvalila s tim lepkem, tak uvidime do budoucna.

Xerxová
nezavidim, tady ale taky asi prsi a jen se leje, uzijte si socializaci

Darenka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2015 08:41
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Čajíčku a nemůžeš mít něco s tračníkem?

Birma
pěkný videa. A je fajn, že se hračka našla. Aspoň nebudeš mít nerva a nebudeš pitvat hovňouse

Denyk
pěkný fotky¨
Výlet na Slovensko se daří, i pifko bylo. Doufám, že přijedeš spokojená

Maya
co pastelka - ještě bolí nebo si po bandáži nechala říct a je OK?

Janiii
Člen
# Zasláno: 10 Led 2015 10:33
- Nahlásit

hlásím návrat dom po týdnu, vyšťavená jak citron ...
co tu novýho?? prosím o výcuc, za celý týden jsem sem ani nenačíhla

Darenka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2015 11:15 - Změnil/a: Darenka
- Nahlásit

Janiii
doufám, že se ti nezavařily mozkové závity

Asi největší zpráva - Denyk vzala z útulku štěndo - krásnu vipetku kříženou s něčím - je tuze krásná a vezla jí sestřině rodině na Slovensko. Fotky má na Fb.
Birma už nemusí chodit nakupovat Adamovi - on to perfektně zvládá sám.
Čajda se dala na čínskou medicínu.
Maya si pochroumala na náledí haksničku
Kachna otevře kadeřnický salon - stříhají manikurníma nůžkama
Ešuska je šiškovná pánčička a má vzorovaný psy
Fajku pošle Jelito brzy na poličku, bo ho furt nutí aby běhal po ledu a brusle mu nepořídí.

Darenka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2015 11:21
- Nahlásit

Mám uklizeno, uvařeno, plný žaludek, s Eliškou proběhly lovící hry - teď chrňánkuje.
Jedu udělat velký nákup mamce (85) a pak výletit s Darenkou - i když je hnusně. Pánící jí odjeli na hory.
Pak do nemocnice za manželovo matkou a večer vyhodím kopýtka a budu se vzdělávat kynologicky v knížkách od Ježury

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Led 2015 12:24
- Nahlásit

Darenka
Kachna otevře kadeřnický salon
zastřihla jsem ofinku šejdrem a s těma dlouhejma vláskama to vypadá docela pěkně. Škoda že nemůžu provést samozástřih,

birma
Člen
# Zasláno: 10 Led 2015 12:46
- Nahlásit

cernej caj
ale vubec se mi to teda nelibilo..
mně ta představa přišla tak zrůdná, že si říkám, že by to třeba byli schopní pochopit i ti, kteří něco takovýho dělaj v reálu, i když třeba bez toho prvotního úmyslu...

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Led 2015 13:03
- Nahlásit

cernej caj
nebo jestli je to fakt hlavně psychický? Já mám vypozorováno, že od určitý úrovně stresu trpim na rýmy. V zásadě nepomáhá nic, jen to období přežít (zatím to u mě vždycky byly objektivní příčiny)

birma
Člen
# Zasláno: 10 Led 2015 15:33
- Nahlásit

u nás je krásně teplo, takovej hezkej březen by to byl. Akorát teda chvílema fakt pěkně fučí a nějaký dementi venku střílej, takže nám procházku zkrátili, neb Adama už to střílení fakt sere...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Led 2015 16:04
- Nahlásit

nějak se nám polodenní výlet vymknul Ráno jsme vyjeli - dorazili do Míšně. Krásně tam bylo. Labe teče hodně, sluníčko vykukovalo přes rychle letící mraky, katedrála a palác na ostrohu nad řekou jak z pohádky, krásné staré město - páník se s foťákem vyřádil. Night docela hodný, dokonce se na břehu Labe vyřádil na volno - a odvolání od páru vran šedivek předvedl ukázkové.
No a zpátky jsme nakonec jeli přes Pirnu, údolím Labe do Hřenska a pak z Děčína přes kopečky na Českou lípu a Mimoň... prostě jsm ese kochali. Byl krásný jarní den

birma
Člen
# Zasláno: 10 Led 2015 16:11
- Nahlásit

Xerxová
jééé to musela bejt paráda

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Led 2015 16:17
- Nahlásit

janiii
tak mas uz zauceno? a vsechno ok?

kachna
sver nuzky lucince treba bude sikovna pomamince

birma
taky sme meli zas zmenu trasy, pac na nasi myslivci. zvladli sme naknec jen 7km a koleno upi.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Led 2015 16:18
- Nahlásit

xerxova
to zni krasne odpocinkove

birma
Člen
# Zasláno: 10 Led 2015 16:19
- Nahlásit

cernej caj
zvladli sme naknec jen 7km a koleno upi
to je mi líto

Janiii
Člen
# Zasláno: 10 Led 2015 16:20
- Nahlásit

cernej caj
tak mas uz zauceno? a vsechno ok?
zaučeno zdaleka ne, bude to chtít pár měsíců ... navíc ještě ona sama odbíhala zaučovat svoji nástupkyni. a já učila něco ještě další novou paní. no mazec.
obávám se, že mě čekají další výlety, ale snad už jen jednodenní. ten týden byl dlouhej

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Led 2015 17:21
- Nahlásit

Janiii
tak hlavne, kdyz uz tam nebudes muset byt celej tyden, tak to bude lepsi

takze rozvinu report z dnesni vychazky. Cesta do kopce byla v ramci zdolavani naprosto ledove skluzavky, na ktere sme bidne nezhynuly jen proto, ze uprostred byli vmrzly trsy travy. Na bahnitych castech bahno az za usima a ty potoky vody z tajiciho ledu nam omyvaly boty od bahna celkem spolehlive.
Diky myslivcum sme nemeli moc kam jinam uhnout, nez se vratit zpatky do vychoziho bodu, coz sme udelali ale se zachazkou po neznacene ceste smer druha znacka, abychom to meli pestrejsi. Cesta blativym kluzkym svahem dolu k ceste, o ktere mapa tusila, ze v terenu existuje byla divoka a skoro po zadnici, ale cesta existovala a vedla bazinistem, mlhou a ledovym vzduchem s horkymi zavany vzduchu az k vysnene modre a i vlak sme stihli tak tak, ze sme nemuseli cekat

birma
Člen
# Zasláno: 10 Led 2015 17:24
- Nahlásit

cernej caj
tak to jste měli hezky dobrodružný a v takovym marastu se asi nemůžeš divit, že se to kolenu nelíbilo...

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Led 2015 17:40
- Nahlásit

cernej caj
sver nuzky lucince
přiznám bez mučení, že ten její styl je na mě trošku moc inovativní

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Led 2015 17:47
- Nahlásit

cernej caj
to jste si teda užili bojovku
u nás dneska jaro, akorát dost fučí, i když teple, ale půlka louky víceméně pod vodou, takže na procházku nic moc, to bych musela jít v holinkách
pazoura lepší, zápěstí o dost lepší, rozbolel mě nějaký sval mezi loktem a ramenem, takže nemůžu zvednout ruku, ale hlavně že už neúpím při každým hnutí zápěstí, asi to zafixování včera pomohlo
Xerxová
to jste měli pěkný výlet, u nás teda sluníčko bylo jen chvílema, většinou spíš zataženo

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání