Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 7 Led 2015 21:48
- Nahlásit

cernej caj
no jo, ta tvoje je lepší, kradu si na fb s dovolením
cernej caj
birma
pudete taky z Prahy do Prčic?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 06:00
- Nahlásit

maya
krad

fajfka
99% trekaru, pokud ja vin, nema pootocenou cesku a jiny s chuzi se vylucujici zavady. kazdej rika, ze pes to dava lip nez clovek.

kdybys mela psa s luxaci pately co bolestive nadhazuje nohu, tahla bys ho na trek? ja nemuzu nadhazovat nohu jen proto, ze nemam 4 a taky mozna su moc silena, ale ne dostatecne, abych kvuli par km a tom 'v hlave' se znicila tak, ze budu muset na operaci a bude to pak jeste horsi. a kdyz pak na fb ctu, jak maj zborceny klenby, v prdeli zada, ale pak ti klidne poradi vem sidva brufeny a to vydrzis, to je v hlave tak premtslim, proc se kvuli par longum v roce sou ochotny se mrzacit
. takze pak tajejich hlavohladka ma pravdu - je to v hlave, pac tim myslej ze mas vypnout mozek

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 06:07
- Nahlásit

Maya
z Prahy do Prčic?
to je ale strašně po silnici všecky ty trasy.
Ale kdybyste někdo šel a byl ochoten s sebou táhnout dva necvičence, tak to by byla jiná

denyk
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 06:38
- Nahlásit

Dobré ranko
pak ti klidne poradi vem sidva brufeny a to vydrzis
hm tak to je dobrá rada nad zlato

ze mas vypnout mozek
to asik jinak ani nejde

denyk
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 06:51
- Nahlásit

Dívala jsem se na FB, joli se ještě nenašla
Ach jo prdka malá.

Krásná fotka tohle

Darenka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 06:57
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Birma PetraK
díky za fotky a poznatky o bylinkách

denyk
Myslím, že neteře se určitě velikostně povedou po mamce a tetě a tak z velikosti vipíka nemusí být obavy.
Moc krásná fotka

denyk
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 07:04
- Nahlásit

Darenka
povedou po mamce a tetě
no už teď docela

Moc krásná fotka
úplně super, čumáčci

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 07:47
- Nahlásit

denyk
jj fotka je skvela

kachna_
myslis jako deti, at si odpocines?

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 07:59
- Nahlásit

cernej caj
myslis jako deti, at si odpocines?
nééé, Michala a mě, děti dáme babičce :zlomyslný smajlík:

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 08:01
- Nahlásit

kachna_

ale po ty silnici by se mi teda nechtelo, ale zas by to nevylucovalo nejakou akcicku dvoudenni kolem praglu, ze byste se mohli pridat aspon na vylet?

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 08:10
- Nahlásit

cernej caj
kdybys mela psa s luxaci pately co bolestive nadhazuje nohu, tahla bys ho na trek

no to jasně že né!
Já to tak nějak myslela na lidi co jsou v rámci možností zdravý ale to nejsem ani já, když sem vyřkla před doktorem co absolvuju tak kroutil hlavou a divil se že mě neupadnou kyčle (páč já mám něco jako pes DKK) ale zajímavý je že kyčle mě nikdy nebolej ač by měly jo ted naposled mě bolela ale to proto že sem se vomlátila vo skálu ale to je jiná...

hlavohladka ma pravdu - je to v hlave, pac tim myslej ze mas vypnout mozek
no jasně páč když myslím na cokoliv jinýho zaměstnám mozek aby nemyslel na to že tělo je bolavý

pokud ja vin, nema pootocenou cesku a jiny s chuzi se vylucujici zavady.
no a nebylo by teda lepší pro tebe si chodit jen MIDy a ty si dostatečně užít mít čas na focení a kochání se , tak akorát kiláků aby sis nedoničila tělo a měla z tý akce jen pozitivum a né nervy že se zase zničíš a nebéš fungovat?

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 08:16
- Nahlásit

cernej caj
dvoudenni kolem praglu, ze byste se mohli pridat aspon na vylet?
no, museli bychom to nějak uzpůsobit tomu, že kojim - třeba dojet vlakem někam, pak se vrátit podél Berounky, abychom mohli na Zbraslavi nakrmit yodu, můžeme pak třeba přespat v Lahovicích apod.

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 08:19
- Nahlásit

když vás tady tak čtu, tak vy teda v 50 budete všichni na vozejku

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 08:25
- Nahlásit

Maya
tady tak čtu, tak vy teda v 50 budete všichni na vozejku
třá bude časem na treku spešl kategorie a to nám pak ty asfaltky budou ještě dobrý! K tomu tahacího psa a my si pojedem jako páni
A budem tak maximálně řešit kdo má jak sjetý gumy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 08:29
- Nahlásit

Fajka
tak to ti zavidim (samo ne to, ze s tim mas problemy, ale ze te to aspon neboli), pac me to koleno vetsinou boli ukrutne a strasne, takze se casem, pokud proste neutnu cinnost, dostanu do situace, ze kazdej doslap je tak hrozne bolestivej, ze bych si radsi nechala amputovat nohu nez jeste nekdy v zivote doslapnout

myslim to tak, ze kdyz vypnes mozek a neberes v potaz nasledky brutalni bolesti, ktera ti dava najevo to, ze bys s tou cinnosti mela okamzite prestat, protoze uz pred 20ti km bylo pozde, tak tim asi myslej "to je v hlave". Nemluvim o unave, nevyspani a takovejch dalo by se rict obecnej duvodech, ktery casto hrajou velkou roli na skonceni zavodu, kdyz nemas nejakyho partaka na podporu.

Kvuli 40ti km se mi to nevyplati, nekolikahodinova cesta, levny to neni, resit ubytko, za tech 40km vyplaznes litr jen to fikne a jeste bez startovnyho skorem, na longu se mi libi ta vyzva a navic 1 pokud rocne neni takova hruza, ale treba do 2 bych asi nesla, nebo s velkym rozestupem.

Protoze ja nechodim tak, abych mela nervy ze nebudu fungovat. Ja chodim tak, ze dokud muzu, tak du a kdyz nemuzu, tak nejdu. Laka me ta vyzva toho longu ale nestydim se na 43km skoncit, pokud mam pocit, ze to proste nepude a i tak z ni mam pozitivum, ze sem to zkusila. zase ten fakt, ze spis v lese ti da vic moznosti na to si uzit ty prirody, to bych radsi jela na 40km vandr se spanim nekde, nez na mida.

kachna_
no vidis, na to ja zas zapomela, sem myslela, ze se chcete pridat na tu prahu prcice a nenapadlo me,ze bys u toho jeste i kojila

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 08:30
- Nahlásit

Fajka
ty pako
ale říkala jsem to samý nedávno kolegovi, kterej horolezčí a posiluje a věčně je u nějakého doktora, fyzioterapeuta a tak se šlachama nebo svalama, že já ve 30 nevěděla, že ani nějaký svaly, šlachy nebo klouby mám a když si vezmu jak jsem na tom teď, tak jinej scénář u člověka, kterej je na tom ve 30 tak blbě, než vozejk po 20 letech fakt není
a co tak kolem sleduju, tak fakt tyhle pohybový problémy u mladejch lidí maj akorát ti, co pravidelně dost sportujou, takže pro mě je to jasný, že sportem k trvalé invaliditě

denyk
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 08:32
- Nahlásit

Fajka
to proto že sem se vomlátila vo skálu
a ploč tohle děláš?

Ale jinak ti to nezávidím, ty klouby. Moje ségra má artrózu
od 40ti

Maya
v 50 budete všichni na vozejku
já né, já né já razím heslo všeho s mírou

Jo a psala jsem MVDr. Štourači o té Bukísově zarudlé kůži kolem oka, tak prý mám zkusit Ophtalmo framykoin.

denyk
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 08:34
- Nahlásit

Maya

pro mě je to jasný, že sportem k trvalé invaliditě
jako tohle ja ale fakt pravda a nemyslím to ironicky

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 08:37
- Nahlásit

cernej caj
tak tim asi myslej "to je v hlave
to já si právě naopak myslím že tím myslej tohle :

Nemluvim o unave, nevyspani a takovejch dalo by se rict obecnej duvodech, ktery casto hrajou velkou roli na skonceni zavodu, kdyz nemas nejakyho partaka na podporu.

(samo ne to, ze s tim mas problemy, ale ze te to aspon neboli), pac me to koleno vetsinou boli ukrutne a strasne, takze se casem, pokud proste neutnu cinnost, dostanu do situace, ze kazdej doslap je tak hrozne bolestivej, ze bych si radsi nechala amputovat nohu nez jeste nekdy v zivote doslapnout
sem netůchalaže to je až tak blbý...v tom případě už by ses asi měla poohlídnout po nějaký tý značce vozejku (pardon ftip) bo todle je asi fakt vo hubu

Maya
k fakt tyhle pohybový problémy u mladejch lidí maj akorát ti, co pravidelně dost sportujou, takže pro mě je to jasný, že sportem k trvalé invaliditě
no já zas pozoruju ve svým okolí že kdo se pravidelně celej život hejbe tak je v 60 fit na rozdíl od toho co se celej život doma válel, ty většinoubejvaj od 50sátky trosky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 08:39
- Nahlásit

Maya
to je jasny, pac kdybych tenkrat nebyla blba a nesla bruslit, tak krome nedostatecnejch chrupavek mam koleno jak lanka, zeru chondra, chodim treky a kolena drzej hubu a krok dokud dostavaj ty chondra

denyk
hm, artroza je asi taky pekna svina

drzim palce, at pomuze masticka

ale tak pravda to bejt muze a nemusi, podle me hrozne zalezi na tom sportu, na tom jak mas jisottu, ze se ti nic nestane a na tom, jak moc u toho pretezujes neco.

Asi kdyz budes chodit 2x tydne na jogu ke zkusene cvicitelce a dbat jejich rad, tezko ti to negativne ovlivni zdravi. Na druhou stranu i skaredej pad po ceste do prace na zmrzlym chodniku ti muze zdravi poskodit vic, nez nekomu, kdo 3x tydne posiluje a o vikendu jezdi na vodu.

dle me to souvisi jen s extremnim sportem, spatne provadenym sportem, nebo ke zdravotnim zvlastnostem cloveka spatne vybranym sportem. Taky si vemte ze profi hokejista nebo baletka maj ve 30 po vrcholovy kariere a kdo vydrzi do 40 je uz matador.

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 08:41
- Nahlásit

denyk
a ploč tohle děláš?
páč sem se já krafka po tmě se slabou čelofkou ve tmě zamotala do vodítka při seskoku asi ze dvou metrů a spadla na bok a uuuž sem měla na celej večer vystaráno...taky sem myslela že finýto ale ráno nic tak se šlo dál

Ale jinak ti to nezávidím, ty klouby. Moje ségra má artrózu
od 40ti

ale tak já zatím dobrý a říkám si, že trénovaný svaly ty klouby podržej

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 08:50
- Nahlásit

Fajka
No prave, v mym pripade je to hodne vazny, jenze jak pises že trénovaný svaly ty klouby podržej , pokud ja prestanu chodit, tak na tom budu jeste hur, protoze mi to kolenou uz nebudou drzet ani svaly

proto sem skoncila mida na lefech 2012 na 37 km a chybeli do cile 3, proto sem rekla loni na slapkach po 83km, 5km pred cilem knize, at de sama, ze si zavolam odvoz, pac pokud bych to mela dojit, tak pudu aspon 2h a kniga sla se mnou, pomalu, s tim, ze rekla, ze ji je to putna ze budem posledni ale ze me podrzi at si uslapnu i ja svuj prvni long v zivote. Poznam situaci, kdy malej kus dojdu, ale pomalu a kdy nedojdu.

Proto taky rikam, ze zasadne nechapu lidi, kteri ti na fb dt foru napisou "kdyz te boli koleno, vem si brufac a ortezu, to je vsechno v hlave". Je pravda, ze vzorek na fb neni tech 99% trekaru, ale primarne mi prijde, ze to hodne znevazujou, zpochybnujou a zlehcujou z toho zdravotniho hlediska.

je v 60 fit na rozdíl od toho co se celej život doma válel, ty většinoubejvaj od 50sátky trosky
tak s tim taky souhlasim, pohyb ano, ale s mirou

fuuuj uz ten seskok ze 2m by me asi odradil, tak hlavne, ze to nezanecholo nejaky nasledky

denyk
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 08:51
- Nahlásit

cernej caj
mladá holka a takový problémy, chjo

Fajka
celej život hejbe tak je v 60 fit na rozdíl od toho co se celej život doma válel, ty většinoubejvaj od 50sátky trosky
tak naprostý souhlas v tomhle určitě, ale bez přepínání
těch 10tisíc kroků je ideál
O víkendu samo víc

že trénovaný svaly ty klouby podržej
to určitě

denyk
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 08:53
- Nahlásit

Fajka
ři seskoku asi ze dvou metrů a spadla na bok
bóže, skákací Fajka

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 09:06 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Fšude tma a ešče některý rozbíjej žárofky!

Rumíček hošíček byl fčéra hodnej pupíček,
dneska ráno s Avankou, bitkařit se musel jít.
Tvrdil : "RUmíčkovi někdo uši vzít!"
Pánčička má rychlé nožky,
nenadál se ani, a už stál u rohožky!

byl fčéra za vzourňoucha při pochodu sídlákem, úplně jsem se dmula nadšením, jak je vzorovanej. Chůze u nohy při míjení cizího psa na 1., přivolání na 1*, obíhačky - krása. Hráli jsme si, honili se, byl čííkovnej. , nejčikovnější. A pak spolu s Bubi somrovali celej večír když jsem po němčině vykosťovala a porcovala tříkilovou flákotu masa, děsná práce. Taky jsem si vyrobila sekanou, páč přijede nájezd zájezd v pátek a byt bude plnej lidijůch, umíchala jsem Brtnikoj lekvarovej odrýmovávací odkašlávací čaj do prasé, vyrobila mu snídaňu a upadla do bezvědomí a ráno mi zasejc Rumíček udělal radost, páč jsme u vedlejšího baráku potkali Fandu Fandovitýho janka bláznivýho a ten našel u baráku ležet čtyři párky a začal se tím ládovat. Rumíčkovi stačilo říct tichý ne-e Rumikuu, neeesmíš a byl na sebe hrdobec, že ne-ee- neeevzaaal . Bubi ta rovnou předstírala, že tam nic není to mi radost udělali velkou teda, Rumajzl hodně, páč předevčírem prej Brtnikoj na schodech chtěl sežrat slupku od saláma, takže dneska byl za čikovnýho.

Kam jste došly vy místní šlapky milé? Myslíte, že bude vadit, když mě tu najdou spící s hlavou na klábosnici ??

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 09:08
- Nahlásit

cernej caj
Fajka
tak samo jen válení se taky nic moc, jak píše denyk, všeho s mírou, jen já mám dojem, že dneska fakt hodně převažuje ten extrém, když posilka, tak každý den, tyhle extrémní pochody, x kiláků na kole nebo běhu a tak, lidi se předháněj kdo víc a dál a huntujou si těla a ještě mají k tomu iracionální pocit, že dělají něco pro svý zdraví
za mýho mládí se došlo jednou tejdně na aerobic a nebo do posilky, občas se zavýletilo někde přiměřeně pěšky, to jako ne že by se člověk jen válel, ale prostě se to tak nepřehánělo jako dneska a stejně člověk vidí, jak tím stářím chátrá
což tihle 30letí invalidi až začnou chátrat stejně, tak fakt budou v kopru
jinak samo úraz a pod., to je pech a s tím člověk moc nenadělá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 09:09
- Nahlásit

sem cetla "roztah nozky" tak si rikam cooo?

tak to je skvely, krasne vam to de

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 09:11
- Nahlásit

PetraK
zase máš nějak podezřele hodný psy
to mě včera zase zdrhnul Dorin za sousedovic labroušem, už to teda dlouho neudělal, ale i tak, tak byl za trest ponechán za plotem, jeho se tam nemusím nechat bát jako Kima, protože Dorin by neodešel, ale netvářil se, že by si z toho vzal poučení, tak nevím

denyk
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 09:17
- Nahlásit

PetraK
jsou šikovní a ty se taky pochval

když mě tu najdou spící s hlavou na klábosnici
tak maximálně ti vodeberou z hrudi to vyznamenání

Maya
ale netvářil se, že by si z toho vzal poučení, tak nevím

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 09:19 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj

sem cetla "roztah nozky" tak si rikam cooo?

tak to jako ale roztáh zase, roztáh, páč si nabil hubu na ledovce

tak to je skvely, krasne vam to de

ono jak kdy a jak s čím

Maya
zase máš nějak podezřele hodný psy

co kecáš? V sobotu žral houno!! byl řef přeobrovskej. Nejdřív Ajšena si dala a o km dál zas ten malinkatej kretén.

ale netvářil se, že by si z toho vzal poučení, tak nevím

to Rumíček prve na chalupě taky ne, do tý doby, než Bubi dostala mističku s dobrůtou. Toooo bylo náářeku za tim plotem, jejdamanééé. No a když jsme šli na louku podruhý a on šel zase bádat žáby, stačilo zavolat a uuuuuuuuuuuuuuuuuuž byl doma

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání