| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2015 14:28
- Nahlásit
Maya
ta tam mozna bude taky uz pri jednom
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2015 14:50
- Nahlásit
Maya
já bych šla domů už teď
to já taky. Jsem nafouklá jak balon. měla jsem výbornej oběd, ale těžce nafukovací - obrovský bramborák zapečený s hermelínem a salátek z kys.zelí
Co haksna? Bolí?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2015 15:14
- Nahlásit
házký videjo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2015 15:19
- Nahlásit
Darenka
já měla k obědu file na kari s rejží, tak nadýmacího nic
haksna bolí, když s ní hejbám a nebo v ní chci něco držet, což je skoro furt, ale až si to doma něčím stáhnu, tak to bude lepší, v klidu to docela jde
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2015 15:22
- Nahlásit
birma
to je dobrý bordera vycvičená na koukání na to jak lítaj tenisáky, to je něco
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2015 15:23
- Nahlásit
Maya
mě by dost zajímalo, jestli psi měli pak nějaký spouštěcí povel, nebo byl povelem prostě míček v síti, protože pak by to byl asi fakt majstrštyk to učit
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2015 16:30
- Nahlásit
16:30 a venku šero , nevadí mi zima, ale to stmívání ve čtyři mě se.e, ještěže už jenom bude líp.
Chudák Cir je venku, páč fleky háraj
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2015 17:08
- Nahlásit
kachna_
nevadí mi zima, ale to stmívání ve čtyři mě se.e
mě taky ale už se nám to vracííí
Dneska jsem stihla lýýžovačku, ale stálo to za prd... vichr a mžení a sníh s udusanou krustou od slejváku která se boří a stopy od deště zničené, takže na houby...ale i tak jsem se pobavila.
Krusta byla taková, že unesla jelito jen částečně takže se mu třeba dvě tlapy probořily, dvě zůstaly na ledu, pak se mu probořily všecky, pak třeba krok žádná, no pakárna...tak z toho byl znechucenej a dopadlo to tak, že se Dochtor změnil v profesoooora a vymyslel ( a to dycky stojí za to dyž myslí) že když tu váhu rozprostře do větší plochy tak se to neboří... vypadalo to tedy tak, že se vedle mě po sněhu šinul tuleň kterej ležel střídavě na pravým a levým boku či zádech a kolíbavým způsobem se z kopce pohyboval vpřed neváhej a toč hadr
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2015 17:19
- Nahlásit
Fajka
vypadalo to tedy tak, že se vedle mě po sněhu šinul tuleň kterej ležel střídavě na pravým a levým boku či zádech a kolíbavým způsobem se z kopce pohyboval vpřed
chůdě majintý a ty se mu ještě směješ
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2015 17:50
- Nahlásit
Hus jsme doma zabydleni probehlo okej uz zase haja . Holky jsou taky v pohode fotky zase na FB a jdeme k mame. Jen ja s Kubou. Tam to bude ehm veselejsi a pak jdeme na pifko Teda jen ja&Kubis. Bry Kacer vsem
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2015 18:06
- Nahlásit
Fajka tuleňovitý pohyb byl dost dobrý nápad, Jelito to chytré psisko. Tady krusta není, jen měkota blemstavá... Děsně to klouže všude tam, kde bylo ušlapáno. Ještě je bílo, ale jak teď lije, tak to mizí před očima.
denyk a to máte s sebou i dvě "vlastní" psiska - Bukvičku s Blondýnkou??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2015 18:17
- Nahlásit
FŠECHNY, FŠECHNY, FŠECHNY PROCHÁZKY BY MĚLY BÝTI JAKO TA DNEŠNÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!
Vzorovanej Rumiček, vzorovaná Bubitka. Rumíček dneska prvně i na myší louce s pánčičkou si hrál, čímž jí radost převelikou udělal. Byl zlatohlávek obecný. A tetkon koukám, jak tak sedí na pelechu, že nám zas krapítek vyrostnul. Enem jedno bylo ne moc pozitivní. Bubi, když jsem přišla domů, tak se klepala, nevítala nějak výrazně a šla si na kuchyňskej pelíšek, chtěla mít klid, ale hrozně rychle to pominulo. Za pár minut už se hrnula ven. Nicméně, úplně jako to ráda nevidím. Nepočítám u ní s ničím jiným, než že tu bude furt a v plný konvici, teda kondici. Venku pak už fordila v pohodě, šláply jsme spolu na bažanta a obě měly žinfárkt .
Připravuju obžerstvení. Mám upíknutej chlebíček, moc se mi včera povednul, připravuju mísy, nandavám bylinkový máslo a olivky. Otevřela jsem si co? Žampuňský, ať mi to jde líp od ruky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2015 18:17
- Nahlásit
denyk
tak dobrý sžívání vinšuju. A co máma? nevyhnala tě obratem do prdelajz teda? asi ne , když jdete na pifko
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2015 18:20
- Nahlásit
Fajka
že se vedle mě po sněhu šinul tuleň kterej ležel střídavě na
pravým a levým boku či zádech a kolíbavým způsobem se z kopce pohyboval vpřed
Jemen
volala jsem Ti, myslíš, že bys mohla udělat další zakázku? Potřebuju dvě přetahovadla, jedno pro velký psí hovado- řekla bych, takový to tlustý a dlouhý přetahovadlo, cos poslala Rumíčkovi (apropooo, četlas tuhle tady tu moji omluvu?) a druhý pro starýho parťáka, kterej bude žárlit, že chce taky, ale už ho sotva nohy unesou, takže klidně takový to cos mu vyrobila jako první - tlustší a krátký. Půjde to?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2015 18:21
- Nahlásit
PetraK
Vzorovanej Rumiček, vzorovaná Bubitka
to je super
Bubi, když jsem přišla domů, tak se klepala, nevítala nějak výrazně a šla si na kuchyňskej pelíšek, chtěla mít klid
A nejni možný, že se třeba zrovna probudila a chvilku jí trvalo, než si uvědomila, která bije? Rozhodně držím palec, ať už se to nevopakuje
Mám upíknutej chlebíček, moc se mi včera povednul, připravuju mísy, nandavám bylinkový máslo a olivky. Otevřela jsem si co? Žampuňský
máme se stavit všechny návštěvu, nebo proč chceš abychom slintaly?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2015 18:36
- Nahlásit
Xerxová
tuleňovitý pohyb byl dost dobrý nápad, Jelito to chytré psisko
noo nevim, vypadal u toho jak dyž je v posledním tažení ale stačilo mlasknout a byl na všech čtyřech a řval at s tím blbým sněhem něco udělám
PetraK
volala jsem Ti,
jeh já sem to nějak prošvihla bo sem dneska byla s maminou u doktora, já u svého doktora, lékárna, finančák, ouřady..tak sem ten telefén měla vypatý zvuuk
Potřebuju dvě přetahovadla,
jasně šéééfe a béš to chtít poslat a nebo to chceš až pryjécháte?
birma
máme se stavit všechny návštěvu, nebo proč chceš abychom slintaly
já už slintám bo mám nějakej hladeček
a mušim s psiskama ven a nece se mě bo tam fučí a leje
denyk
Holky jsou taky v pohode fotky zase na FB
a my nexichtbukáři prt
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2015 18:41
- Nahlásit
Fajka
si ho chudaka predstavuju jak se tuleni
birma
to videjo supr
PetraK
tak nezbyva nez prat, aby byli jako ta dnesni
jo a na masaz ani banky ani na nic nedoslo, tak nemate co zavidet, ovsem muj rozbor z pohledu cinske mediciny byl velmi zajimavy zrejme i pro pani, tak masaz az priste
neksichtari
papulka roztomila v novem gaucicku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2015 18:42
- Nahlásit
Fajka
chudáka jelito taháš do takovejch extrémních podmínek
tady už žádnej sníh není
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2015 18:43
- Nahlásit
cernej caj
a jakou má stylovou deku
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2015 18:45
- Nahlásit
Fajka
já už slintám bo mám nějakej hladeček
já právě taky
mušim s psiskama ven a nece se mě bo tam fučí a leje
i v tomhle jsem na tom stejně
cernej caj
ovsem muj rozbor z pohledu cinske mediciny byl velmi zajimavy zrejme i pro pani
a co? jsi teda z pohledu čínské meducíny zdravá?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2015 18:51 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
apropooo, četlas tuhle tady tu moji omluvu?)
jo jooo registrovala jsem to a myslím že i odpověděla ale jistá si ted nejsem sem volajaká zmatená...
cernej caj
papulka roztomila v novem gaucicku
juuuuu mimiiiii
prosím o vysvětlení jak k ní Deník vůbec přišel, nemožu to najíít
Maya
chudáka jelito taháš do takovejch extrémních podmínek
ono to tak extrémně nevypadalo, kus to bylo dobrý ale kousek kde byl sníh navátej stál takhle za prd a jelito to vyřešilo po svým
birma
já právě taky
mušim s psiskama ven a nece se mě bo tam fučí a leje
i v tomhle jsem na tom stejně
tak se vzájemně politujem a pak se najíme a pudem venčit....a nebo vyvenčíme pak se politujem a pak se najíme nevim jaký zvolit pořadí
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2015 18:59
- Nahlásit
Fajka já už jen před spaním vyženu obludu na zahradu... Já už moknout nepůjdu, do té sněhové kaše se mi tuplem nechce
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2015 18:59
- Nahlásit
Fajka
prosím o vysvětlení jak k ní Deník vůbec přišel
byla na FB a enyky se ségrou se rozhodly, že to bude skvělej pes pro ségry rodinu
nevim jaký zvolit pořadí
já bych politovala, vyvenčila a šla jíst
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2015 19:00
- Nahlásit
baterka s paralyzérem kdyby se to někomu hodilo http://www.bran-se.cz/
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2015 19:04
- Nahlásit
Xerxová
já už jen před spaním vyženu obludu na zahradu... Já už moknout nepůjdu, do té sněhové kaše se mi tuplem nechce
tož to já muším krz madam pruhatou ..
birma
já bych politovala, vyvenčila a šla jíst
já du...du venčit u toho se budu celou dobu litovat a pak se najim jestli to teda přežiju tam je fakt katastrofálně hnusně
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2015 19:16
- Nahlásit
Fajka a ona Fajka stávkuje ?? Když je tak hnusně jako dneska ??
Já naštěstí mám všechny dosavadní doguše naučené venčit i na zahradě, takže v případě poledního krátkého průletu, nebo hnusného počasí stačí vyhodit zviřoně na zahradu a "zavelet": čuráááát, případně bobééék...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2015 19:29
- Nahlásit
birma
asi tak jako dost rizikovej organ zlucnik uz z dat narozeni atd a zrejme moje potize/chovani/reakce navic potvrzujou, ze zlucnik je upa total v zadnici, ledviny na tom o moc vic nejsou. Navic se zda, ze zakoreneno hluboko prehluboko viz psychika nez realnej zdravotni problem.
Fajka
jak rika birma
denyk
uzijte si mooooc pivko;) a doufam, ze holky byly extra nadseny z pupika
jo a boli me koleno jak svina, sem myslela, ze ani od vlaku k ty maserce ten kilak nedojdu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2015 19:42
- Nahlásit
cernej caj
taky lazar? mě rozbolela půlka zadku a rameno ještě, myslím, že zejtra budu lazar největší až se to rozleží
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2015 19:45
- Nahlásit
tak to byla výživná procházka. Začalo to jednim nesnášenym psem hned přede dveřma, to jsme naštěstí akorát mohli počkat, až odejde kus dál a pak to Adam krásně zvládnul s heslem "Mámo pojď, poběžíme někam úúúplně jinam", o kus dál soused se svym bíglem, naštěstí taky daleko, takže nás bígl nezmerčil a Adámek se zařídil stejně jako v předešlym případě, o pár metrů dál zas ten první pes (naštěstí opět v dostatečný vzdálenosti), tak jsme se učili, že se na něj dá koukat a nic se neděje, naopak on odejde bohužel to teda završil opět sousedovic bígl, tentokrát už nás totiž viděl. Chvíli se chlapci hypnotizovali, pak Adam nádherně poslechnul a sednul si a to bohužel odstartovalo bígla směrem k nám. Příště už asi Adam hned tak v podobný situaci neposlechne takže pak byla komická vsuvka, kdy soused honil bígla okolo keře a už jsme byli doma.
cernej caj
to nezní úplně vesele jak žlučník a ledviny, tak koleno A poradila ti i něco, nebo prostě "jen" diagnostika?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2015 19:46
- Nahlásit
|