Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Led 2015 11:29 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

tááákle ráno cvičilo Koláče, táákle jako strejda Tilda

[imgs]https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q= tbn:ANd9GcTIzjHwzwyFKAD8sL2kCRVaV98xL0Ho1M-zBrCFQY YIiikvEL9qww[/imgs]

a Rumíček mi radost převelikou udělal - neb dneska s přetahovadlem v držce dal bez čehokoliv z mé strany, sám od sebe přednost hře se mnou, před kámošením což mi pěkně zvedlo náladu, páč to jinak bylo na pikaču. Tma vítr, pršelo, psy v tý tmě skorem vidět není!!!!!!!!!!! Tohle nesnáším. No ale tímhle mě potěšil hošíček, moc. Taky kelímek ráno vyhodil. A Bubitka mi taky uďála radost, páč zabila Rumíčka. A to von se hodně divil hošíček. Asi zas o fous přitvrdila. Jenže - kdyby ho trouba zfackovala hned, když do ní jde a nenechala ho rozjet, měla by klid hned. A to vona ne, vona trpí a čeká, jestli jako von rozum nepobere- což se nikdá nestane, takže když nezasáhnu já, řádil by jak deset čertů. Tak ho dneska už pěkně kousla, zaječel jak podebranej a čuměl celej zmrznutej a pak jí šel umejt vočička . Jsem zvědavá, jaká bude dnešní prochajda, není tam moc hezky teda.

Už jste někam došly? ešče vrzaj Maye boty? ------ aha už ne, už rovnou leží.

Maya
seš celá?

Doufám, že enyky Denyky mise bude úspěšná!

denyk
Člen
# Zasláno: 9 Led 2015 11:32
- Nahlásit

Halolo jsme 100km od Brna, pipi haja v kleci je hodna. Na fotce vypadalily pacinky velke ale ve skutecnosti je to pipii hubenoucke nohate nic velkeho z ni nevyroste. Fotka je na FB sem mi to nende.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Led 2015 11:32
- Nahlásit

birma
žebby tam většina český populace umřela

PetraK
sikovny kolace, mooc
treba jednou pobere rozuma, co ty vis

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Led 2015 11:36
- Nahlásit

denyk
ja ji sem hodim

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Led 2015 11:40
- Nahlásit

cernej caj
treba jednou pobere rozuma
kde? jak může kdokoli s Ešuskou coby paničkou vzít někde rozuma? Dyť vůbec nemá šanci zjistit, jak to vypadá "mít rozum"
cernej caj
jééé, ta je úžasná

Darenka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2015 11:48
- Nahlásit

birma
tam většina český populace umřela.
nevím jak většina český populace, ale já zcela určitě

Darenka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2015 11:54
- Nahlásit

PetraK
a čuměl celej zmrznutej a pak jí šel umejt vočička
je, to muselo bejt pěkný
a je fajn, že si s ním Bubi poradí
denyk
Pipi - krásný štěňátko ♥ ♥ ♥
Denyku, ten pán co ho drží, to je ten kamarád? Byli byste pěkná dvojka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Led 2015 11:59
- Nahlásit

Darenka
dyt tys stovku prece behala, tak ji i ujdes

jj, pan sympatak

denyk
Člen
# Zasláno: 9 Led 2015 12:04
- Nahlásit

Pan je kamarad zlatej a je o 15 let mladsi nez ja . To je majitel od Blodyny

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Led 2015 12:20
- Nahlásit

mam na vikend na testovani maly lehky fotak

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Led 2015 13:07
- Nahlásit

cernej caj
čemu říkáš malý lehký?
denyk
vypadá pěkně čubizna
PetraK
konečně ho zabila? tak doufám, že jí to vydrží

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Led 2015 13:09
- Nahlásit

Maya
no dobre neni ani malej ani lehkej ale je mensi a lehci nez muj (kolega ho zapomel na aute, nez se rozjel, tak rozflakal objektiv a koupil si novej, pac novej objektiv by stal stejne jako jinej fotak a ted mam na test to telo.

birma
Člen
# Zasláno: 9 Led 2015 13:12
- Nahlásit

Adam si byl pro maso. Spíš než nákup to vypadalo jako přepadení přišel do krámu, očuchal nabídku sušenejch a uzenejch dobrot, vyprsil se na pult (což ho stejně jako předtim Altárka naučil pan majitel) a nechal si ke schválení předkládat pamlsky prej by se obsloužil i sám, aby se pan majitel nemusel tak namáhat, ale to jsme mu zatrhli

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Led 2015 13:14
- Nahlásit

cernej caj
hele, zrovna o víkendu mi ukazoval synovec, jak jeho noname foťák za pár stovek z aukra perfektně a ostře vyfotí ruku mávající před objektivem, a fakt jo, čirá závist s mým drahým foťákem akorát prostě druhej takovej už nekoupíš

Darenka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2015 13:23
- Nahlásit

denyk
To je majitel od Blodyny
No...ve čtyřech se to lépe táhne. A Bukískovi je Blondýna sympatická a určitě taky neřeší věk

birma
šikovnej Adámek

cernej caj
dyt tys stovku prece behala, tak ji i ujdes
jasně, za pár dní bych byla v cíli (a tím nemyslím 2 dny)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Led 2015 13:26
- Nahlásit

birma
adamek je skvelej

Maya
to ne, no

Darenka

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Led 2015 13:28
- Nahlásit

denyk

jéditi ta je ale boží! jsem zvědavá, jak se zabydlí.

Maya
konečně ho zabila? tak doufám, že jí to vydrží

no co jí, jemu! páč on má představu, že spolu musej, prostě zkrátka musej, musej, musej bitkařit a vymejšlí různý fígle už i krom toho, že kolem ní tancuje s držkou plnou krysy, kterou jí vyloženě cpe do huby tak pak jde něco vezme, hodí jí to na hlavu a čeká, ešivá vona to nezačne hlídat, protože jeho baví aspoň na ní dorážet. Jenže vona na něj už peče úplně. carevnu už nedělá a to ho dycky hrozně zklame. Na druhou stranu si nejni jistej, ešivá to není bouda nějaká tak pak jde, a jak on hodně používá ty přední tlapky, tak na ní chvíli tou tlapkou mává jak kočka a potom, to začne nohou opatrně stahovat po kousíčkách k sobě no komédie

birma
a nechal si ke schválení předkládat pamlsky

takže problém se zveráčem již neexistuje

Darenka
je, to muselo bejt pěkný
a je fajn, že si s ním Bubi pora

nojo omlouval se převelice, blboň jeden , ale Bubí je trumpeta, neporadí si s ním vůbec, on to nebere vážně, jen chviliku

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Led 2015 13:30 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kachna_

kde? jak může kdokoli s Ešuskou coby paničkou vzít někde rozuma? Dyť vůbec nemá šanci zjistit, jak to vypadá "mít rozum"

ty vole až teď to čtu!!! Nejsi náhodou drzá?? nejsem si jistá, jestli nejsi! CO?

hele, prosím Tě ptala jsem se tuhle - kde-že jsme to tehdy objednávali ty věci z Říčan /ostropestřecovej olej a tak/ jak se to jmenovalo, prosím - měli tam i tu mrkev pro koně, pamatuješ, jak jsem jí chtěla objednat pro zvěřinu v polích. Nemůžu si vzpomenout od A to bylo.

edit UUUŽ TO ASI MÁM!! nebylo to Animo centrum krmiv?

birma
Člen
# Zasláno: 9 Led 2015 13:37
- Nahlásit

PetraK
Ne problém se zveráčem už naštěstí neexistuje nějakou dobu, teda pokud nebudem za problém považovat to, že si chce sám vybírat, co koupíme a koupit chce všecko všecičko co vidí a něco navíc čajznout
kolem ní tancuje s držkou plnou krysy, kterou jí vyloženě cpe do huby tak pak jde něco vezme, hodí jí to na hlavu a čeká, ešivá vona to nezačne hlídat, protože jeho baví aspoň na ní dorážet
Ááaaaaaaaaa to vidim v živejch barvách

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Led 2015 13:49
- Nahlásit

birma
no to by moh byt leda problem pro tvoji penezenku

Darenka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2015 13:58
- Nahlásit

PetraK
tak na ní chvíli tou tlapkou mává jak kočka a potom, to začne nohou opatrně stahovat po kousíčkách k sobě no komédie
Tak na takovou koméééédii bych se chtěla taky koukat

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Led 2015 14:04
- Nahlásit

dement má novou zábavu. Sníh postupně mizí a stává se mokrou břečkou. Tudíž návěje prašánku na blbnutí nejsou, zbylo tak pět čísel mokrého sněhu. Chlapec nyní skáče s rozběhem do hromad nahrnutého sněhu a má radost, že do té těžké hmoty zapadá. Až se bojím, aby si ty svý dlouhý nožky nezlámal, když uprostřed trysku se vznese do vzduchu a zaboří až po břicho do kupy sněhu... No a tak navíc z uklizeného sněhu dělá binec všude kolem - naštěstí to zdá se déšť do neděle uklidí všechno...

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Led 2015 14:12 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

PetraK
Nemůžu si vzpomenout od A to bylo.
myslíš www.centrumkrmiv.cz Světice Animo Světice
Nejsi náhodou drzá
nejsem
cernej caj
no to by moh byt leda problem pro tvoji penezenku
a pomáhá vlézt si s ní do bATOHU?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Led 2015 14:15
- Nahlásit

kachna_
urcite hlavne kdyz te nekdo zamkne na zamek at nemuzes vylezt

dneska du na masaz a bankovani, na takovou diagnostiku cinske mediciny co je na me nedobre a ubohe, tak doufejte, at nejsu uboha cela

Darenka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2015 14:24
- Nahlásit

cernej caj
dneska du na masaz a bankovani, na takovou diagnostiku cinske mediciny co je na me nedobre a ubohe, tak doufejte, at nejsu uboha cela
Kdyby už nic jinýho - tak určitě to bude příjemný a odpočineš si u toho.
Za hodinu valím dom, tak si užijte pěkný pátek a celej víkend

birma
Člen
# Zasláno: 9 Led 2015 14:25
- Nahlásit

cernej caj
dneska du na masaz a bankovani, na takovou diagnostiku cinske mediciny co je na me nedobre a ubohe
to může bejt zajímavý tak ať tě shledaj schopnou a zdravou

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Led 2015 14:26
- Nahlásit

Darenka
já bych šla domů už teď, už se mi ani nechce nic dělat, ale bohužel taky jdu zaž za hodinu

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Led 2015 14:28
- Nahlásit

cernej caj
ty seš teda nějaká akční, nejdřív masáže, teď tohle, pak bude akupunktura?

cernej caj
Člen
- Nahlásit

birma
jj, muze. Chodi tam Kes, teda pravidelne i na odstraneni potizi, na coz ja cas nemam pac je to 30km na opacne strane od brna, nez ja bydlim, takze navaznosti vlaku a tak jako supr ale tak je spokojena, jen ty modraky po bankach ma dycky snad tyden a taky ta pani dela dornovku, tak se zkusim domluvit, pac cekacka je tak do mesice a ne 3-5 jak tu v brne

PetraK
Člen
- Nahlásit

kachna_

myslíš www.centrumkrmiv.cz Světice Animo Světice

myslim, však jsem to i editovala, že už jsem to našla.

a drzá si. A dost drzá

hele nepamatuju si, zda mají zásilkovou službu, nebo se jen vyzvedává (pamatuju si dobře, že se jen vyzvedává??)

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání