| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2015 09:20
- Nahlásit
denyk
tak maximálně ti vodeberou z hrudi to vyznamenání
když tam nechaj žebra , tak dobrý
sou šikovní
jojo, tetkon zrovinka jo. A Bubi je teď taková rozverná, aktivní. Jsem moc ráda.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2015 09:24
- Nahlásit
PetraK
chudinka "D "D
ono lepsi zrat hovna nez psi dle me (ale to rikam prto, ze ferina zere jen psy a ne houna
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2015 09:27
- Nahlásit
PetraK
ono jak kdy a jak s čím
ale tak ono by tě to neba, kdyby poslouchali jak hodinky
a s těmi žebry...mi včera říkala kámoška, že byla na rtg-plíce, páč má dlouhodobý kašlík...no a seděla s tím snímkem f čekárně dlouho, tákže ho do detailů prostudovala a zjistila že má na jedné plíci takový velký stín, tak pojala podezření že jí jako kus plíce chybí ...no šla s nervama do ordinace a doktor řekl, že vše okej, nedalo jí to tak se zeptala a von na ní: "Paní, to je srdce" a máte ho hezké
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2015 09:36
- Nahlásit
denyk
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2015 09:37
- Nahlásit
cernej caj
zrat hovna nez psi dle me
tetkon jsem si to musela kapek v hlavince srovnávat než mi došlo co jsi tím žraním psůch měla na mysli. Ale když ona je nežere, ona dělá bububu.
u těch hoven zase, krom toho že to je dost nechutný, tak si tam pes může natáhnout i slušnej problém- kolegyně pes si pořídil silnej zánět žaludku a má doživotní dietu . Já chápu, že to je pro ně přirozený, leč.... nesnášim to a řvu jako tur, zcela nepozitivně.
denyk
ale tak ono by tě to neba, kdyby poslouchali jak hodinky
bože ba!! ba!! víš jak by mě to ba???
a von na ní: "Paní, to je srdce"
No a má to dobrý, lepší nemít plíci, než bejt bez srdce
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2015 09:38
- Nahlásit
denyk
"Paní, to je srdce" a máte ho hezké
doktor je formát, no nejmíň A3
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2015 09:40 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Maya
jak píše denyk, všeho s mírou, jen
určitě !
když posilka, tak každý den, tyhle extrémní pochody, x kiláků na kole nebo běhu a tak, lidi se předháněj kdo víc a dál a huntujou si těla a ještě mají k tomu iracionální pocit, že dělají něco pro svý zdraví
no jo ale zas když to vemeš dřív chodili lidi jen pěšky a většinou velice tvrdě fyzicky pracovali a co dělají dneska tři kroky k autu , autem do práce, do patra jedou výtahem pak seděj celej den v kanclu pak zas autem domu a doma se poflakujou po bytě.. a jídlo jedí s vysokou energetickou hodnotou a plno cukrů...a pro tělo je podle mě přirozenější a lepší ten zapřah pravidelnej...protože dřív toho lidi nachodili tolik že nebyl problém dojít pro prapředky z Prahy do Vídně... a nebyl to pro ně extrémní výkon jen běžná realita života a jaký měli vybavení...a to já se hejbu hodně ale jestli bych zaráz tuhle šteku došla to si myslím že fakt néé..chci tím říct že lidi jsou hrozně zlenivělý zpohodlnělý a pak jim připadá že ujít 30 kiláků je nadlidskej výkon...přitom normální člověk by s tím problém mít neměl...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2015 09:41
- Nahlásit
PetraK
ona dela bububu klidne s vycenenyma tesakama psovi zahryznuta v krku...
jako chapu, ze je to peknej opruz, ale myslim, ze hlidat nezrani hoven je snazsi nez nezrani tech psu, pac hovna treba ve vlaku jich nekolik vic nemas
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2015 09:41
- Nahlásit
cernej caj
ono lepsi zrat hovna nez psi dle me
a to je moudrost tejdne
mě teda psi žerou srnčí bobky a tak, ale to mi neva, a mám podezření, že po tý kastraci Kim žere i něco horšího, občas ho vidím, jak někde něco žere, ale stejně než k němu doběhnu, tak už to má sežraný, takže to nějak řešit mi připadá zbytečný a radši na to nemyslím, co to žere
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2015 09:42
- Nahlásit
denyk
to je dobrá historka, já snad nikdy ani svůj rtg žádnej neviděla, ale mě tuším dělali jen rtg kotníku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2015 09:45 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
Fajka
vemeš dřív chodili lidi jen pěšky a většinou velice tvrdě fyzicky pracovali a co
ty wogo, já srovnávala moje mládí s dneškem a ty toto, dinosaury fakt nepamatuju
jako souhlasím s výhradou, že ale ti lidi byli taky v 50 odepsaní
edit: teda většina, aby zase nebyly dohady, úmrtnost byla prostě někde jinde než dneska
největší problém dneska je asi ta nárazovost, lidi jsou zpohodlnělý a pak když už se hejbou, mají pocit, že se musej strhat, přirozenější je podle mě pravidelný normální pohyb a ne se 2x tejdně strhat v posilce a nebo o víkendu na kole nebo na lysžích
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2015 09:45
- Nahlásit
Fajka
s tim chozenim to spis asi bylo mysleno tak, ze 100za 2 dny je asi extrem, ale nic proti pravidelnymu chozeni a jak rikas, mlady dvacetilety zdravy lidi maj hruzu z 30ti kilaku...
a to mi kdysi znamej rekl, ze si zkousel merit rychlost chuze a zmeril si 3 a ja mu rikala, ze podle who to je 4-5km/h a on, ze to beham ja, pac su trenova a chodim hodne, ze normalni lidi nemaj sanci - coz je dost tristni, pac trenovanej clovek v lehkym terenu vyvine v pohode i 6km/h a prijde mi smutny, ze "normalni" lidi uz maj problem i prejit parkoviste u hypermarketu kdyz nemaj fleka hned pred dverma...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2015 09:47
- Nahlásit
PetraK
nesnášim to a řvu jako tur
taky jsem řvala, jako štěně dycky zdrhnul s labradorkou na hnůj ládovat se , labradorka chodí stále, Bukvička né
Občas teda v lese sezobne pár granclí po srnkách
než bejt bez srdce
to jsem si taky hned říkala
cernej caj
tesakama psovi zahryznuta v krku
hele, si matně pamatuju, žes jí loni chtěla vzít ke mně
a říkalas, že by jen vodrápala zeď
Maya
psi žerou srnčí bobky
jo jo ty jsou prej nej, mně příjde že když v zimě neroste tráva, kterou by mohl požírat, tak se pustí do bobků
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2015 09:48
- Nahlásit
cernej caj
pac hovna treba ve vlaku jich nekolik vic nemas
a to je pravda.... i když i tam se občas díky bezďákům a podobným dalo narazit , nicméně jo, obvykle na to člověk ve vlaku nenarazí
bože já žeru jak prokopnutá, mám furt hlad!
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2015 09:48
- Nahlásit
PetraK
šikovné pséky máš paničko,
pséci, šikovnou paničku máte
denyk
Paní, to je srdce" a máte ho hezké
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2015 09:51
- Nahlásit
cernej caj
teď jsem se zamyslela teda, já ujdu km za 10 minut, tak teoreticky bych měla ujít 6 km/hod, ale to bych teda nedala ani omylem takhle v celku, nejspíš ani těch 5
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2015 09:51
- Nahlásit
cernej caj
idi uz maj problem i prejit parkoviste u hypermarketu kdyz nemaj fleka hned pred dverma...
jo tohle je hrozný! U nás děti jedou jednu velmi krátkou tramvajovou zastávku ke škole . Bejvalej švagr nebyl línej nastartovat auto, vyjet z garáže a dojet od nich od baráku ke svým rodičům, kteří byli pár metrů od nich!!!! Nechápu to.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2015 09:53
- Nahlásit
Maya
ty wogo, já srovnávala moje mládí s dneškem a ty toto
no ale to je stejný, já když sem byla malá tak sem byla celej den venku někde jsme lítali a chodili po lesích a tak a dnešní děcka jsou venku půl hodiny a chtěj domu k telce či PC
souhlasím s výhradou, že ale ti lidi byli taky v 50 odepsaní
no mě právě příjde že ten kdo měl to štěstí a nebyl nemocnej tak se dožil vysokýho věku v dobrý kondici a páč medicína byla tam kde byla tak se na banální choroby umíralo v padesáti ..
a prijde mi smutny, ze "normalni" lidi uz maj problem i prejit parkoviste u hypermarketu kdyz nemaj fleka hned pred dverma
jo to je vcelku k pláči ..
PetraK
No a má to dobrý, lepší nemít plíci, než bejt bez srdce
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2015 09:55
- Nahlásit
denyk
stále, Bukvička né
no doufám, že Rumenige toho taktéž zanechá. TUhle mě dostala známá - pes má zakázáno žrát houna, tak - ač to doposud nedělal, se v nich aspoň válí
srnčí bobky taky neva, ale nenechávám, páč to beru komplet, učím ho, že ze země by nic žrát neměl. Stejný jako u zvěře - nesmí honit, lovit nic, ani myši. Najít, ukázat, dobrý, ale lovit, honit nic.
Darenka
šikovné pséky máš paničko,
děkuji. no momentálně se dařilo, však oni to uměj otočit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2015 09:56
- Nahlásit
PROČ když tu napíšu, že žeru jako prokopnutá a mám furt hlad se mi vzápětí nahoře na stránce udělá reklama s názvem : HUBNUTÍ BŘICHA!! to je už vrchol drzosti tuhleto!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2015 09:58
- Nahlásit
denyk
ja si pamatuju, zes mi rikala, at ji klidne vemu, ze ji muzem zavrit do jiny mistnosti, kdyby se ji buki nelibil (a to se stalo jen jedinkrat, jinak vicemene s klidnejma psama vychazi +/- dobre az na zradlo)
PetraK
asi uz nikdy nepojedu vlakem
jojo, je to hruza. rodice dneska vozi deti do skoly, kdyz ji maji 400 metru klidnou ulici...
Fajka
ja chtela taky jako decko dom k pc
proste dostatek pohybu je dulezitej v kazdym pripade, prebytek (hlavne ty extremy) a nedostatek je v kazdym pripade spatne
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2015 10:09
- Nahlásit
PetraK
žeru jako prokopnutá
po těch svátcích to máme asi všichni stejně. Přešla jsem na největší velikost oblečení - hlavně kalhot
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2015 10:09
- Nahlásit
cernej caj
asi uz nikdy nepojedu vlakem
pardon!Tak ale běžná praxe to není :_)
rodice dneska vozi deti do skoly, kdyz ji maji 400 metru klidnou ulici...
tak jako se za nějakou dobu budou holčičky rodit s ohnutou křečkovitou ručičkou, aby měly na čem nosit správně tu kabelku tak se za chvíli budou rodit všichni lidi s krátkýma nohama a pak už jen s kolečkama
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2015 10:22
- Nahlásit
PetraK
nj, lidi se sami likvidujou uz i tim nespravnym delanim cehokoli
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2015 10:28
- Nahlásit
anooooo chcete-zhubnout-dejte-si-dezert-pred-hlavnim-jidle m
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2015 10:36
- Nahlásit
cernej caj
anooooo chcete-zhubnout-dejte-si-dezert-pred-hlavnim-jidle m
ano, proto jsem před chvílí sežrala vánoční cukroví!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2015 10:39
- Nahlásit
Výcvik probíhá po celý jeho život a věřte, že pes se učí velmi rád. Jen je nutné vhodně zvolit aktivitu pro dané plemeno. Těší ho, když mu věnujete svůj čas. Dokáže být velmi vděčný, pracuje radostně, spolehlivě, aby si zasloužil pochvalu a aby vám udělal radost. Čas, který svému psovi věnujete, se vám vrátí v podobě souznění a vzájemného porozumění. Dobře vychovaný pes je šťastný a můžete ho s sebou vzít kamkoli. Protože vzájemný vztah je založen na oboustranné důvěře, je váš psí kamarád svobodný.
a do kamene tesat a všude vyvěsit, tohle by mělo být na každých psích stránkách, v každým psím časopisu jako úvod, nepřehlédnutelným velkým písmenem
a tohle taky není marný
Našim veteránům toleruji drobné neposlušnosti s úsměvem. S láskou sleduji čtrnáctiletou fenku a jejího jedenáctiletého syna, jak začichaní dělají, že mě neslyší. Odpustím jim cokoli a omlouvám je tím, že v jejich věku již hůře slyší. Opak je však pravdou. Stačí tichounce zašeptat: „kočička“. Okamžitě nastraží uši, začnou běhat a hledat, kde kočka je. Vždycky mi to zbaští a mě tím pobaví.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2015 10:43
- Nahlásit
PetraK
my uz ho tak 14di nemame tu trosku co sme dostali
tohle je pekny
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2015 10:55
- Nahlásit
cernej caj
my uz ho tak 14di nemame tu trosku co sme dostali
já mám chabé zbytky o které jsem se podělila se šéfy a kolegy (a doma si nechala už jen trooošánek) a taky mámě dneska posílám. Nedělám moc druhů, ale některých dělám hooooooooooodně. V tuhle dobu si to prostě dopřeju. Nějak to potřebuju.
Pěkný že jo? V podstatě je to to nejpodstatnější
Možná k tomu ještě dodat to, co jsem četla kdysi - že i když je pes starý, tak mu člověk má ponechat jeho "úkoly" - tedy ty na který stačí (např. když pes třeba chodil s páníčkem pro noviny a nosil je domů.. atd) a já bych ešče po zkušenosti s Bubicí dodala - a stále se snažte svého psa učit něco nového, protože stejně tak jako u lidí mu to drží mozek a tělo v provozu. Pořád, pořád se s nimi zabývat a nenechat je jen tak ležet ladem
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2015 11:00
- Nahlásit
PetraK
, že ze země by nic žrát neměl
jo tos měla i u Ešátora, vím že jsi o tom psala.
Bukís venku hledá kokína no
tichounce zašeptat: „kočička
tak na tohle jsem Bukíse neučila, páč už jen kdy vlezem do vlaku tak pubiši řvou kočička, říkám jim máte to marný,
von má jiný zaklínadlo
Tvl votevřu vokno a za 2sekundy si má milovaná kolegyně
oblíká mikinu tomu říkám reflexní oblouk
|