Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 11:02
- Nahlásit

PetraK
jo hezký moc hezký

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 11:05
- Nahlásit

denyk
tak na tohle jsem Bukíse neučila,

to jsem nepsala já , tom ám z jednoho článku. Každopádně to vidím stejně. Starý pes má svoje výsady (a bohužel jich sviňa využívá , ba ne, ne zas tak moc. Ale protože je Bubi jinak děsně vzorná, tak se přimhouřit očko dá )

omu říkám reflexní oblouk

denyk
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 11:07
- Nahlásit

PetraK
mi vzápětí nahoře na stránce udělá reklama s názvem : HUBNUTÍ BŘICHA!! to je už vrchol drzosti tuhleto
buď v klidu, mě furt lezou před oči reklamy na kočárky
a podobný pro mě potřebný věci....pomoooooct!

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 11:10
- Nahlásit

denyk
jo hezký moc hezký

a hlavně pravdivý.
Když pes poslechne a je na něj spolehnutí a on se může spolehnou na mne - je doopravdy maximálně svobodný. Mě třeba hodně těší, když se se psem dostanu do fáze, že mu venku můžu předat velení- je vidět, jak strašně si to ten pes užívá, že to je on, kdo má dneska situaci pod kontrolou a že se věci dějí podle něj. Protože kdyby nebyl s člověkem - bylo by to o načem jiným, tak aspoň takhle se tomu můžu přiblížit. Ten pes má pak okamžitě jinej krok, rytmus chůze, jinak se uvolní, je na něm vidět to nadšení. Jsem třeba hrozně ráda, že jsem do tohodle stádia došla i s Bubicí

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 11:10
- Nahlásit

denyk

podobný pro mě potřebný věci

asi půjdem shánět kobereček, co říkáš ?D

denyk
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 11:14
- Nahlásit

PetraK
to jsem nepsala já
já vím, to se vztahovalo k tomu slovu "kočička" že hodně psů je na tohle slovo naučený a můžou se zbláznit

bohužel jich sviňa využívá
milťulovaná sviňulka

Když pes poslechne a je na něj spolehnutí
ta to je samo svoboda, to jo, škoda jen, že ikdyž víš, že ty máš psa zmáklého tak potkáš někoho kdo ne a pak vznikaj problémy . Ve vypjatých situacích jsem vždy Bukíse ohučela,
ale cizí čokli se k nám hnali bezhlavě dál.Chjo

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 11:23
- Nahlásit

dneska narážím na samý hezký věty:

Nikdy jsem nepoznal psa, kterého nelze převychovat. Problém je v tom, že na to máte někdy i několik let. Každý pes je jiný, každý má svou duši a osobnost.“ Jen důvěra v člověka se u zrazeného zvířete získává zvolna, třeba i po celý jeden dlouhý rok!

to určitě potěší birmu, protože si myslím, že slova člověka, kterej dostává do rukou psy kolikrát totálně zdevastovatný a krutě týraný, navíc psy plemene ČSV, pro ni budou mnohem relevantnější, než ty slova, kterých se jí před časem dostalo. Jsem stejnýho názoru jako tenhle chlapík, protože ne všechno se vyřeší za pár dní a myslím, že je důležitý, aby to lidi, který si berou psy z útulků věděli (a ne je demotivovat větou, že se všechno dá zvládnout za pár týdnů. U některých psů ano, ale u některý ne a ti zcela určitě neprošli rukou toho, kdo něco takovýho může říct.)

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 11:27 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

denyk
já vím, to se vztahovalo k tomu slovu "kočička" že hodně psů je na tohle slovo naučený a můžou se zbláznit

aha. No u nás je taky slovo "kočička" , případně udělej kočičku! a znamená to, že má pes vylézt na strom (máme jak před barákem doma, tak na chalupě strom v příhodné pozici) a Ešus uměl kočičku dokonale. Štajn už má taky našlápnuto, u Bubi kočička znamená, že se opře aspoň předníma a kousek na zadních popojde.

milťulovaná sviňulka
jojo, prtka je to moje. Včera mě nacpala do hajzlmísy, jak se šla intenzivně mazlit a když se dořítil nadšenej Štajn, že máme mejdan, vypadalo to, že už rovnou pojedu potrubím

že ty máš psa zmáklého tak potkáš někoho kdo ne a pak vznikaj problémy

jojo, to je blbý.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 11:28
- Nahlásit

denyk
se nebude oblikat az ji bude zima, ne?

PetraK
kdo to psal?

denyk
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 11:31
- Nahlásit

PetraK
že má pes vylézt na strom

že už rovnou pojedu potrubím
blbááá

cernej caj
se nebude oblikat az ji bude zima, ne?
no jo vlastně, to mě nenapadalo

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 11:34
- Nahlásit

cernej caj

kdo to psal?

jeden maník, který má s přítelkyní záchrannou stanici pro čsv. Vzhledem k tomu v jakým stavu jim tam psi občas dorazí, si tipuju, že si budou muset umět poradit.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 11:35
- Nahlásit

denyk

blbááá
no to se jako nesměj!!! Bubi dělala buldozer a ten vůl to jistil shora!

Darenka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 11:43
- Nahlásit

PetraK
To jsou krásný moudra
Včera mě nacpala do hajzlmísy, jak se šla intenzivně mazlit a když se dořítil nadšenej Štajn, že máme mejdan, vypadalo to, že už rovnou pojedu potrubím
...vidíííím to,, vidím

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 11:51
- Nahlásit

PetraK
proto me zajima jmeno, jednoho znam (vojta?) staci, kdyz reknes, jeslti je to vojta od brna nebo ne

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 11:56
- Nahlásit

Darenka
To jsou krásný moudra ♥

hlavně praxe

..vidíííím to,, vidím

sem se bála, že dopadnu jak ti trphajzlíci v Arabele, že mě to spláchne a já budu volat : Hele klucííí Tobogáán!"

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 11:57
- Nahlásit

cernej caj
trefa do černýho, černej čaji. Znáš ho?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 12:08
- Nahlásit

trochu jo, pred cca 10 ti lety ho poznala segra na tabore pro bso a dost spolu kamosili, dneska ma cvicak a svagr mu tam dela figuranta a jezdej tam s borderou cvicit.

zrovna vcera sem prochaxrla fotky do fotoknihy anarazila na spolecnej vylet snad z roku 2005 kde ho mam ivyfocenyho

ja tam byla jednou - poznal sem jeho pritelyni a radila mitenkrat k ferine.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 12:12
- Nahlásit

cernej caj

a poradili dobře?
Já jsem zatím na ně jen narazila, ale přišlo mi, že z toho co jsem viděla zatím, tak názory a přístup dobrý. Myslím si, že tomu plemeni propadli oba, hodně.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 12:19
- Nahlásit

to urcitepropadli.

tak rezili sme nejaky bezny veci, bul hic a cv stenatka, feri byla mazel I na volno tak neco poradola - dobre ale prome nerealna aplikace

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 12:21
- Nahlásit

Hele:

Choďte, choďte, choďte!

Obyčejná chůze je základem vaší budoucí fyzické kondice. Připadá vám, že je to nějak málo? Omyl! Chůze – samozřejmě mluvíme o svižném pochodu na čerstvém vzduchu, ne o ploužení nákupním centrem – je nejpřirozenější a nejzdravější pohybová aktivita vůbec. Už půlhodina chůze denně vede podle Jana Větrovského k mírnému úbytku váhy. Spotřebu energie ještě zvýšíte, pořídíte-li si hole na nordic walking. Intenzivně zapojíte a posílíte i paže a zádové svaly, a současně odlehčíte namáhaným nohám.

Náš tip: Užitečnou tréninkovou i motivační pomůckou je krokoměr. Hned se jinak šlape, když můžete sledovat, jak vám kroky pěkně přibývají!

http://www.prozeny.cz/magazin/zdravi-a-zivotni-sty l/diety-a-hubnuti/40898-boubelky-a-hubnuti-jakym-p ohybem-pujdou-kila-dolu

denyk
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 12:35
- Nahlásit

Fajka
Choďte, choďte, choďte!
njn njn njn ale né 50km v kuse, vy extrémistky
http://www.10000kroku.cz/?page=kategorie&&ktera=pr oc-10000-kroku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 12:43
- Nahlásit

proc nrubyvam na vaze kdyz to fplnuju tech30 min

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 12:46
- Nahlásit

Fajka
krokoměr kdysi dostala mamka k něčemu zdrama a nikomu se nám ho nepovedlo ani nastavit, natož sledovat kroky

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 12:47
- Nahlásit

denyk
já teda nevím, ale ujít denně 7 km mi připadá pro většinu lidí nereálný z časovýho hlediska

denyk
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 12:49
- Nahlásit

cernej caj
nrubyvam na vaze kdyz to fplnuju tech30 min
ty už přestaň brát ty drogy hlavně

Maya
se nám ho nepovedlo ani nastavit
tak já ho využívám v tom tydlifounu docela hodně
a hole trekingové jsem dostala k Vánosům
Ty mám taky ráda

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 12:49
- Nahlásit

denyk
njn njn njn ale né 50km v kuse, vy extrémistky
50 kiláků není extrém..extrém je stofka a uběhnutá ne ujitá ! si myslim... teda já....

Maya
a nikomu se nám ho nepovedlo ani nastavit, natož sledovat kroky

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 12:51
- Nahlásit

denyk

ty už přestaň brát ty drogy hlavně

to neeeeeeeeee, právě, to nee!

Fajka
Choďte, choďte, choďte!

jojo tetkon sem šla do jídelny a z jídelny zas do kanclu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 12:53
- Nahlásit

fajks
me 50 extrem prijde I pri chuzi, ale to proto ze ja to neujdu

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 12:53
- Nahlásit

denyk
v tydlifounu taky používám, ale tohle byla taková ta pidi krabička, co se někam připne nebo co a kde se x funkcí na pididispleji ovládá jedním nebo dvěma tlačítkama ve stylu Chcete- li nastavit toto, zmáčkněte tlačítko 10x a druhé 3x a chcetli něco jiného zmáčkněte a 5x a b 1x a 3x opakujte

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 12:54
- Nahlásit

PetraK
jojo tetkon sem šla do jídelny a z jídelny zas do kanclu
no jasný chápu že deš pěšky dyž se bojíš řídit

denyk
a hole trekingové jsem dostala k Vánosům
jj ty jsou hodně prospěšný hlavně proto že já jima odlehčuju to koleno který bez nich říká ouvej na 70 km a s nima ujde koleno 112 a koleno ani nepípne

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání