Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 16:16
- Nahlásit

Fajka

Xerxová si myslim právě dost oddechla, jakou má dobrou přezdívku
Lucinka si právě ostříhala ofinku

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 16:20
- Nahlásit

Kachna jojo - ne že by se mi tenkrát to jméno štěníka líbilo, když nám ho Milan Štourač sdělil... ale má evidentně své výhody A koneckonců král Xerxes molosy proslavil a choval...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 16:21
- Nahlásit

Jo a je fajn, že neostříhala ofinku Kačence ... to je prý vyšší procento úrazů, než u svých vlastních kadeří...

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 16:29
- Nahlásit

kachna_

a nebylo to náhodou tak, že karkulka si dala Myslivce a pak následně rozpárala vlka?

cernej caj

dokud nerikas, ze kachna rozparala vlka s brichem plnym esusu, tak dobry
Xerxová
a vařila při tom černej čaj

a jste úpablbý!!

Xerxová
. Lítá, hází ho nad hlavu (tudíž je stále na zadních, jak ho zase chytá), mlátí se s ním hlava nehlava, ... a to vždy poctivě 10 minut, kdy z trysku prokládaného skoky a výskoky nevyjde.
Hezky se na to z okna kouká...

u nás se tohle provozuje vždy ráno - taky tak deseti minutovka a pak večer. Jen teda se na to v bytě blbě kouká, páč při tom lítá úplně všechno co v tom bytě je
a další rozdíl je, že..... u nás pak nikdo nepadne. Teda takhle - čokl nepadne. My jo

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 16:30
- Nahlásit

Fajka
ze kachna rozparala vlka s brichem plnym esusu
a vařila při tom černej čaj
a hulila u toho fajfku
A do denyku si poznamenala:
i ty Brute kdy už bé konečně prvního Maya abych mohla jít vvyvenčit svoji Fifinku

nennééééé

AND THE WINNER IS: FAJFKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ JAKO NEJVĚTŠÍ STRAČENA!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 16:34
- Nahlásit

PetraK
tak já jedu..... k Fifijový ...

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 16:42
- Nahlásit

Fajka
tak já jedu..... k Fifijový ..
a brzo se vrať, aby sis stihla vyvenčit Fifinku

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 16:43
- Nahlásit

Xerxová
je fajn, že neostříhala ofinku Kačence
kde nic není, ani manikurní nůžtičky neberou

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 17:33
- Nahlásit

ehmmmm - právě večeřím... a najednou hop a vedle mě NA STOLE !!! přistanou lehce přední tlapátka a vysoko nad mou hlavou (a hlavně mým chlebem s domácí sekanou) je jakási oslintaná tlama.... Ten jel, chlapec...

birma
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 19:06
- Nahlásit

Maya
tyhle pohybový problémy u mladejch lidí maj akorát ti, co pravidelně dost sportujou, takže pro mě je to jasný, že sportem k trvalé invaliditě
To dost odpovídá tomu, co mi včera říkal ten terapeut.

cernej caj
dle me to souvisi jen s extremnim sportem, spatne provadenym sportem, nebo ke zdravotnim zvlastnostem cloveka spatne vybranym sportem
Takhle mi to právě včera nevyznělo, se upřímně zděsil, že bych kvůli zádům začala plavat...

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 19:29
- Nahlásit

nová inzerce pouze pro psy s PP a útulkáče
http://www.zvirenaprodej.cz

birma
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 19:31
- Nahlásit

PetraK
určitě potěší birmu
Potěšilo, dík

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 19:38
- Nahlásit

birma
podle mě je ideální pravidelný mírný pohyb, jenže dneska každej celej tejden sedí na zadku a pak o víkendu se chce ztrhat a to prostě po čase odnesou šlachy i klouby
problém je, že přes tejden má málokdo čas a furt se do lidí hustí jak mají sportovat, tak to každej dohání nárazově

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 19:44
- Nahlásit

už jsem dala fotky na fb, Kimíkova fotka se mi povedla, za měsíc mu bude 12, to je děsný

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 19:46
- Nahlásit

a Dorin měl vlastně včera narozky
tak se alespoň za odměnu proběhal
fotka nic moc, ale on se vždycky tak hezky ksichtí

birma
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 19:48
- Nahlásit

Maya
On mi tvrdil, že pokud je někde problém, je lepší se nehejbat (ve smyslu sportu) vůbec, protože pokud i nevědomě šetříš nějakou partii, tak nadměrně zatěžuješ jinou a tím vytváříš další problémy. A že člověk, co má ty klouby tak, jak má mít, tak pak ten pohyb zvládá líp a v přiměřený míře mu to neškodí.

birma
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 19:50
- Nahlásit

Maya
za měsíc mu bude 12
Fakt? To bych do něj podle fotek nikdy neřekla!

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 19:57
- Nahlásit

birma
pokud i nevědomě šetříš nějakou partii, tak nadměrně zatěžuješ jinou
tak to určitě, když je nějaký problém je asi nejlepší přímo cílená rehabilitace
v přiměřený míře mu to neškodí.
no akorát je otázka co je přiměřená míra, podle mě je důležitá i ta četnost, aby člověk si udržoval pohybový aparát v kondici, bez toho se nárazově akorát přetáhne
akt? To bych do něj podle fotek nikdy neřekla!
no jo, on není moc šedivej, tím to asi je, teda na tlamě myslím, jinak je šedivej celej

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 19:59
- Nahlásit

a Dorin zblízka, aby mu to nebylo líto a speciálně pro černej čaj s vykulenýma vočima

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 20:01
- Nahlásit

birma
jo a sníh už taje, na silnici už je břečka

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 20:19
- Nahlásit

Co ste to tu nadrasaly? Kdo si pise denyka, kdo kouri fajfku a kdo me prijede vyvencit? Paka!!!
Tady uz leje, snizek slejza. Otepleni behem odpoledne.
Maya
Tyjo, Kim vubec na vek nevypada, krasnej vek, gratulace v predstihu!!! A Dorinovi dodatecne, tomu je kolik?

Xerxová
Jejej, hosicek zacne zvedat nozku, bude curat uz jak velkej kluk. Kdo vejs. A taky treba fenecky ho zacnou zajimat?
a najednou hop a vedle mě NA STOLE !!! přistanou lehce přední tlapátka a vysoko nad mou hlavou (a hlavně mým chlebem s domácí sekanou) je jakási oslintaná tlama.... Ten jel, chlapec...
Ja z nich ty vojaky udelam! Pevny nerv a co nejkratsi tohleto obdobi preju.

cernej caj
dle me to souvisi jen s extremnim sportem, spatne provadenym sportem, nebo ke zdravotnim zvlastnostem cloveka spatne vybranym sportem

V tom je pravda, ja delala gymnastiku, sportovni i moderni, coby mala, pak dalsi veci, karate - a vysledek je hypermobilni skeleton, de facto celej. Nemusi to byt ani extremni, ani spatne provadeny, jen proste nejak asi blbe nacasovany, nebo neuzpusobeny ditecimu organismu. A to me nikdo nehonil do zadnych velkych akci. Ale u me to "sportem k trvale invalidite" opravdu plati. I nerozcvicena dam dlane ve stoji spatnem na zem, pritom mam zkraceny uz kde jaky svaly a slachy.
birma
se upřímně zděsil, že bych kvůli zádům začala plavat...
Dornovec nakej? Zrovna plavani bych brala coby nej pohyb, kde si nemuzes kompenzovat nic extra spatne.

birma
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 20:22
- Nahlásit

Fifi
Zrovna plavani bych brala coby nej pohyb, kde si nemuzes kompenzovat nic extra spatne.
Já právě taky, proto jsem se ho na to ptala.
A jo, ten "můj" terapeut, co mi srovnal záda a dal takový cviky, že mě to za x měsíců jen párkrát zabolelo a vždycky se mi to povedlo rozcvičit a nic se mi nebloklo

Vero
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 20:24
- Nahlásit

Maya

blahopřeju krasavcovi

Vero
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 20:25
- Nahlásit

birma

proč je špatně plavání?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 20:32
- Nahlásit

co vím, tak pokud neplaveš znak, nebo velmi precizní prsa s pravidelnou dlouhou pasáží pod vodou... tak zatěžuješ záda (hlavně já, když plavu jak paní radová - prsa s hlavou nad vodou)

Jinak si myslím, že přiměřeně, přiměřeně, přiměřeně...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 20:37
- Nahlásit

Fifi
doufám, že to nebude žádný "výbuch". Všechny tři dosavadní dogy měly pubertu dost nenápadnou.
To postavení u stolu bylo vlastně děsně srandovní - on totiž si tlapku na stůl položil zcela lehce a elegantně pouhým "přednožením" - žádný blbnutí a poskakování. A plynule a klidně se vztyčil - pravda do dost nechutných výšin... a hleděl na mě (s takovým tím opatrným vrtichvostěním, jakože snad dobrý...) co já na tento jeho nový kousek řeknu
No řekla jsem....

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 20:40
- Nahlásit

Maya hezký fotky. A kolik že bylo včera oslavencovi??

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 20:48
- Nahlásit

Xerxová
co já na tento jeho nový kousek řeknu
No řekla jsem....

a za triko si to nedal !!!
se tu tlemím úplně to vidím

se takhle tlemím už podruhý, dneska mě volala jedná známá že vařila velkej hrnec španěleskejch ptáčků pro celou rodinu a na dno hrnce se nakonec podíval akiťáček
a že prej jí bylo divný že nehouká hlady jako normálně.. no aby houkal dyž měl narvanej pupek

Maya
týjo na dvanáct chlapec vůbec nevypadá!!!!
že třepeme tlapou!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 20:53 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Xerxová
tak pokud neplaveš znak, nebo velmi precizní prsa s pravidelnou dlouhou pasáží pod vodou... tak zatěžuješ záda (hlavně já, když plavu jak paní radová - prsa s hlavou nad vodou)
Si mi pripomnela babicku ve Vltave, cerstve udelanou trvalou a takovy ty tempa jak colek, aby ji nestrikla kapka vody na vlas.
Ale to mas recht, ze kdo plave jen jeden styl, nemusi to byt to pravy vorechovy. Ja umim vsechny, coby bonus treba i nejak cviky vodni.
No řekla jsem....
Rekla nebo zarvala? ja somrovani nesnasim, byt jen upenlivy zrak nekde u stolu a ze zgrani tekouci proud slin (Kremyl).
Fajka
a na dno hrnce se nakonec podíval akiťáček
Tak to mel drahou veceri, panacek akiti. Edit, kor esli byli ptaci poctivy z hoveziny a ne neco ala Hruska.

denyk
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 20:55
- Nahlásit

Maya gratulace oslavenci! Vypada super. Teds takovooo basnicku jste zpatlaly
Ja jdu jeste s Buki curat do teho deste pak virifka a haji . Rano v 7 valime pro pipiii

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání