Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Darenka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2015 13:21
- Nahlásit

denyk
dyk píšu, e jsi správná teta (neteří i pejsků)
PetraK
Krásná Bubitkovská fotka - děkujůůůůů!!!!

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Led 2015 13:23
- Nahlásit

PetraK
třak jsem právě zjistila, že zápis do školky není ve středu, ale neomylně kdy? Ano, v úterý A já mám co? zkoušku v Prase. A Michal v lednu co? Dovolenou nedostane
Jediná cesta je, že příští týden udělám zkoušku z managementu, sociální komunikace, práva a němčiny

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Led 2015 13:25
- Nahlásit

denyk

letos to výjde, letos bude totiž vycházecí rok

no dost s tim i počítám
bléééééééé

no jo ale oč je hořčejší, o to je účinnější, proto se taky nesmí pít dlouhodobě a pokaždý je nutno min. to stejný období vynechat.

Brtník ty kraťasee
n o jo, magor je to

je jim 10 tak už to nejsou vyložení truhlíci.
Ségra pár dní dovču, navíc soused kamarád prý dlouhodobě nemocný ale pohyb potřebující slíbil do začátku výpomoc
aby pipi malenká nepištěla

to zní najdějně, foto chci jo ale já už ho vlastně vidííííííííííííím!!

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Led 2015 13:26
- Nahlásit

kachna_
ty wogo čéče to aby ses rozčtvtila nejlépe

Darenka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2015 13:35
- Nahlásit

kachna_
lity, lity - musíte to nějak vymyslet nebo se ti zavaří mozkovna a ze zkoušky bude prd.......

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Led 2015 13:35
- Nahlásit

denyk
presne, ja pochopila ze to je po domluve s mamkou deti, ze nejvic starosti bude se vsim mit ona, ze jo... pes logicky nemuze byt darek pro dite primo ale neznamena to, ze to tomu diteti hrozne moc neda

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Led 2015 13:43
- Nahlásit

cernej caj
tak jasně, tak jako ségra se samo vyptává co může štěndo papat a tak já se tomu směju, ale když si vzpomenu pře 6ti lety na sebe tak ehm.... Purina ProPlan a hotovo, naštěstí to netrvalo dlouho
Tak jsem jí poslala hovory v rozhlase s MVDr. Štouračem, ať studuje že jí z toho vyzkouším až přijedu.
Ale ona docela plaší co když tohle co když tohle tak jí říkám, hele vychovala si (a myslím že skvěle) dceru, které je 20,
pipiny jsou taky fajn tak čeho se bojíš?
A vona prý děti se vychovávají samy

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Led 2015 13:43
- Nahlásit

Darenka

Díky za detox.kůru. Pít hnusoty hořký mi nevadí, ale to ostatní bych asi nedala - bez pečiva bych scípla stydím se, stydím

však to nemusíš vysadit úplně jako jsem to udělala já. Stačí to zkusit omezit na snesitelnou míru - zeptej se čajdy, že bez pečiva to jde a když pečivo tak lepší tmavý. CUkr, mlíkoo a lepek jsou děsnej sajrajt.
Ono to ráno může vypadat jako že toho je hodně, ale dá se to vměnstnat. Jen si na to zvyknout a zautomatizovat. Tělo bude vděčný. Já když jsem na sebe fakt byla tvrdá a vyrazila to všechno, tak mi bylo neskutečně fajn. Energie o 300% víc, tělo spokojený, člověk spokojenej.
Ještě jsem zapomněla na jednu fajn věc- kdo má odšťaovač, tak je super dělat si syrový ovocný a zeleninový šťávy!

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Led 2015 13:44
- Nahlásit

PetraK
CUkr, mlíkoo a lepek jsou děsnej sajrajt
a taky alkehol

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Led 2015 13:46
- Nahlásit

kachna_
e zápis do školky

musí ho dělat rodiče? Nemůže třeba babička? - nevyznám se vt om.

denyk
A vona prý děti se vychovávají samy
řekni jí že princip je furt stejnej, je jedno jaký mládě to je
co nechci to nepovolím nikdy - proto Ešus nikdá neleznul na židli jako tohle hovado! Když něco řeknu tak to platí a tak podobně.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Led 2015 13:47
- Nahlásit

denyk
a taky alkehol

nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooo
ehm, myslim že sem na vážkách!!!

páč víš co? tuhle na Zoomu řikali, že žampuňský má v sobě antioxidanty, PROTO JÁ HO TAK MILUJU!

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Led 2015 13:52
- Nahlásit

že žampuňský má v sobě antioxidanty
ale tak když nevypiješ dvě lahve
co nechci to nepovolím nikdy
židli jako tohle hovado

tak já teorii mám zmáklou...ale
Však jí vezu knížky taky vo psech a vo Barfování atak.

ale je krásná ne? A v tvojí barvě dokonce

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Led 2015 13:55
- Nahlásit

denyk

je!! Je děsně roztomilá!Hlavně jí asi bude líp, když nebude ve smečce, kde jí uzurpátorujou.

ale tak když nevypiješ dvě lahve
a jeden a půl?

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Led 2015 13:57 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

PetraK
musím jí aspoň 1000x vyfotit, než jí opustím
a jeden a půl?
se maximálně převitamínuješ

Darenka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2015 13:59
- Nahlásit

PetraK
denyk
a taky alkehol

bublinky mi nechutnají a když tak o tom přemýšlím, tak drsoň fernet odvál před 3 lety čas s příchodem e-cigára. To jsem to dopracovala - když už musím piju krvesaj nebo domácí tlamolepy
Když tak o té detoxikaci od tebe čtu, potřebovala bych jí jako prase drbání, ale ještě nejsem připravená - psychicky. Ale jednoho dne mi třeba prdne v kouli a půjdu do toho. Já to tak mám se vším. A pak do toho jdu ouplně naplno
Měla bych si ten recept někam uložit, abych tě pak neotravovala.
Ještě jednou díky.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Led 2015 14:01
- Nahlásit

FAJFKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

JÁ JSEM ELEMENTÁRNÍ BLB!!!!!!!!!!!!

čistím poštu, mažu poštu, došla jsem k Tvýmu emilu s vyúčováním a .... jak jsem hledala hlavně tu sumu, tak JSEM SI NEVŠIMLA, ŽE TY PŘETAHOVADLA JSI CO??? JSI TĚM DVĚMA HOVADŮM POSLALA JAKO DÁREK. Já jsem teda pochopitelně stejně sumu zvedla, ale NEPODĚKOVALA JSEM TI ZA NĚ!!

takže se omlouvám a DĚKUJU!!!!!!!!!!!!

Darenka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2015 14:02
- Nahlásit

denyk
foť, foť, budu se těšánkovat

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Led 2015 14:02 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

denyk

se maximálně převitamínuješ

To je dobrý, to vyčůrám

Darenka

ale ještě nejsem připravená - psychicky.
tak! ano, k tomu se musíš chtít rozhodnout, je to stejný jako s nekouřemím.Já se prostě jednoho dne rozhodla a šmidra.
a není zač

edit - hodně dobrýn je - pokud máš někde čistej zdroj jako já naši louku - si zjara prostě každej den sežvejkat pár lístků mlaďounký pumprdlice. Kupodivut tyhle mladý lístky nejsou hořký nějak.

Darenka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2015 14:18
- Nahlásit

PetraK
pokud máš někde čistej zdroj
tak s tím je to horší
A ještě něco - já poznám jen pampelišku a kopřivu

Darenka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2015 14:22
- Nahlásit

PetraK
Měsíček se mi líbí. Fláknu ho letos do záhonů a pak nasuším

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Led 2015 14:27
- Nahlásit

Darenka

tak s tím je to horší
na zahrádce pampelišku nemáš?

A ještě něco - já poznám jen pampelišku a kopřivu

šalvěj si můžeš koupit a pěstovat na zahrádce
můžeš si z ní udělat i tinkturu. pak na kloktání, když tě bude bolet v krku, na bolavý zuby.

Další čistící bylinka - a je i nejen pro spaní, ale i pro dobrou náladu je třezalka. Jen je asi lepší jí pít v době, kdy není velký sluneční záření, protože nemusí to někomu dělat dobře na kůži.

měíček je fajn, dá se pít dlouhodobě - docela dobře se pěstuje, protože když ho necháš vysemenit, bývá to zpravidla dost plevel

Pýr máš na zahrádce určitě. Stejně tak jako svízel přítulu - to je taková ta bylinka, jak se ti namotá kolem oblečení, nalepí se celá ta kytka

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Led 2015 14:28
- Nahlásit

Měsíček určo prubnu
U nás valí valí sněhák a já valím dom

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Led 2015 14:29
- Nahlásit

ooon byl takhle malilinkateeej, pupíček Rumíček

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Led 2015 14:30
- Nahlásit

PetraK
je třezalka
ale snižuje účinky antikoncepce

a pak že nejsi babka kořenářka

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Led 2015 14:31
- Nahlásit

PetraK
malilinkateeej, pupíček Rumíček
a uteklo to víď

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Led 2015 14:33
- Nahlásit

denyk
ale snižuje účinky antikoncepce

no a?

a pak že nejsi babka kořenářka

no nejsem právě.

a uteklo to víď

hrozně, hrozně hrozně

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Led 2015 14:34
- Nahlásit

denyk štěnice je to krásná a určitě udělá holkám velikou radost. Jasně že mamině to trochu práce přidá, ale destiletý slečny už zvládnou dost. Jo a rozhlasová povídání s Milanem Štouračem jsou dobrý zdroj informací. Hlavně ať nic nepřehání a ono to půjde samo...

Night právě tři podobné "skoroslečny" oblažoval svou přítulností. Potkali jsme se na procházce a sousedka Terka mohla před spolužačkama frajeřit, jakého má kámoše

Měl chlapec krušnou procházku. Žádné lítání v lese, ale chodníky, lidi, chůze na vodítku. Zvlčel chlapec - puberta je tady... Takže drilujeme a piškotkujeme a taky plácáme vodítkem po pozadí...

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Led 2015 14:34
- Nahlásit

sem malinkej, malinkej až úúúplně nejmalililinkatější

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Led 2015 14:38
- Nahlásit

PetraK tak mi to nedalo a taky jsem našla první fotky - zastavení u dálnice ještě ve Španělích
a teď to hovado má místo 17 kil... 69 kilo

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Led 2015 14:39
- Nahlásit

PetraK
úúúplně nejmalililinkatější
to je mrně

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání