Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 09:25
- Nahlásit

cernej caj
ta cena s mirnym rizikem toho, ze nebudou sedet, budou tezky a ja nevim co
to je pravda. Ale zas vypadaj, že když budou sedět, tak je budou nosit ještě tvoje vnoučata

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 09:28
- Nahlásit

Tak děcka, zatím já valím

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 09:29
- Nahlásit

denyk
jasny, to samo nemyslim ze je to palka na kozeny boty na miru, ale jako celkove to neni malo

uz si byla na vysetreni?

birma
to asi jo

- zatim sem vykoumala, ze s novou podrazkou mam "hlubsi" zlab pro nohu, takze sem na netu objednala s novejma vlozkama nejaky tenoucky vlozky neprofilovany + podprstak co se nasazuje na nohu nez navliknes ponozku a zkusim experimentovat s dvouma vlozkama (aby se mi noha dostala v ty bote vejs a prsty tak sli do mekky kuze a na na hranu pripoje s podrazkou) a uvidim. Jako kdyz by se to osvedcilo, bylo by to zatim nejlevnejsi reseni

birma
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 09:31
- Nahlásit

denyk
tak tfuj tfuj, myslíme na tebe

cernej caj
tak snad to vyjde

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 09:33
- Nahlásit

denyk
tak držím palce
v botech bych teda radši puchejře než toto, já tak nesnáším bejt středem pozornosti a tohle je fakt slyšet na metry kolem
černej čaj
to jsou pěkný botky teda, ale ta cena je masakr, vždyť je to přes 5 tisíc a když si to člověk ani nemůže zkusit, tak do toho bych fakt nešla

birma
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 09:36
- Nahlásit

Maya
ta cena je masakr, vždyť je to přes 5 tisíc
většina outdoorovejch stojí kolem 3 tisíc a mně nevydržely žádný víc než jednu sezónu, pokud jsem měla jen jedny. Tyhle působěj, že budou fakt na věky...

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 09:42
- Nahlásit

birma
no jenže je otázka, jestli fakt budou, nedávno jsem někde četla na netu jak si někdo nechal ušít zimní boty na míru a teklo mu do nich švama, dneska už podle mě ani ruční práce nezaručuje automaticky kvalitu

Darenka
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 09:46
- Nahlásit

cernej caj
ty jsi vodvaz. Určitě bych do takovýho nákupu nešla. Obzvlášť, když ti málokterý boty sedí, tak objednat bez vyzkoušení je riziko.
A merelly už nechceš? Jsou to pohodlný boty. A ty starý m. co máš ti asi vyhovovaly, ne?

Já mám jedny merelly asi 7 roků a ač mám širokou nohu, jsem v nich jak v bačkůrkách. Ale nejsou to klasické trekové.
Ale ty nový-trekový, co jsem si koupila k Vánocům jsou fakt bezva.

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 09:56
- Nahlásit

koukám jak předělali diskuzi na ifauně, a je po srandě tam asi, občas ty diskuze na nemoderce byly lepší než kdejaký zábavný program

birma
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 09:56
- Nahlásit

Maya
dneska už podle mě ani ruční práce nezaručuje automaticky kvalitu
to určitě ne, ale řekla bych, že se budou dát někde dohledat reference a zkušenosti lidí, co si od pána boty nechali ušít.

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 10:03
- Nahlásit

birma
tak to jo, akorát se obávám, že většina těch lidí ty boty užívá tak nějak normálně na rozdíl od tebe a čaje

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 10:05
- Nahlásit

Maya
vetsina beznejch outdoorovejch stoji jak pise birma, kolem 3000 normalne i nizky boty, vysoky klidne za tu 5ku mas. Moje posledni gorace co sem kupovala vysoky nekdy kolem matury byli se studentskou slevou za 4800kc

si myslim, ze tohle je dost specialni vyroba na to, aby si neposkodil image, uvidime.

birma
jj, kozena bota byva, kdyz neznicis podrazku a staras se oni

Darenka
to ti prave usije na miru za ty prachy, navic by to mel poslat na zkousku a melo by se dat doupravit a pokud je to zkusenej svec, tak snad dokaze ty boty +/- usit tak, aby proste uzky nebyli (navic mam naprosto beznou nohu, nemuzu za to ze se do CR zacali vozit jen ty uzky boty, pred 5ti rokama mi byla kazda bota, kterou sem zkusila stejne jako predchozich 20 let uplne bez problemu).

pred 7mi rokama totiz merely delali normalni boty (kupovala sem je hodne) az ted sly s modou do ultrauzkejch bot pac asi 80% cesky populace ma trochu uzsi nohu (asi to G) a ja mam spis H.

birma
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 10:16
- Nahlásit

Maya
akorát se obávám, že většina těch lidí ty boty užívá tak nějak normálně na rozdíl od tebe a čaje
myslíš třeba účastníci tohodle? nebo toho? či tohoto?
protože bych tak nějak řekla, že outdoorový boty by měly bejt právě pro takový lidi a ne pro někoho, kdo v nich dojde dvakrát tejdně za deště do sámošky a pak nechápu, že když já toho zas tak moc nenachodim, že nevydržej ani mně...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 10:29
- Nahlásit

Maya
moment, zapomelas na nejvetsi slapku fory, ktere tu nikdo nesahame ani po paty, jo?

birma
ze, taky mi prijde ze vetsina tech co fakt chodi tak chodi tak asi o 80% vic nez ja

pac levna cinska vyroba. dneska ty hanwagy co sem mela ja a loni z jara po 10tiletech vyhodila stojej stejne, jako tenkrat. ale tenkrat je delali v nemecku a dneska v cine, cena vseho roste... (jasne, i konkurence a tak, co zas tlaci cenu dolu) ale kdyz se to veme kolem a kolem, kvalitni kozena bota na miru muze byt za necelych 6t lepsi investice jak outdoorova bota z hudy

birma
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 10:36
- Nahlásit

cernej caj
taky mi prijde ze vetsina tech co fakt chodi tak chodi tak asi o 80% vic nez ja
jsem ráda, že v tom nejsem sama
kvalitni kozena bota na miru muze byt za necelych 6t lepsi investice jak outdoorova bota z hudy
jj to vidim stejně. Zvlášť když jsem viděla fotky kotníkáčů koženejch po x letech chození, kdy odešla podrážka a vršek boty po umytí vypadal pořád skvěle. Jen mě se do koženejch moc nechce, páč jsem líná se o to starat a taky mám pocit, že to na mě bude těžký...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 10:41
- Nahlásit

birma
vem si moje tevy za 500 z kazovky... 2 roky aktivniho pouzivani (odesla podrazka, ktera byla mekoulinka jak mech a ty odejdou nejdriv) a jinak vrsek boty furt skvelej i kdyz skaredej a s vymenou podrazky (nemit divnou nohu) je to 100% pouzitelna bota na dalsi 3 roky aspon.

ty tevy vubec tezky nejsou, ale jiny boty muzou bejt, to jo. A taky starani - ja to akorat pred vandrem natru kremem (se vcelim voskem) de jen o to, at je to furt meky a nepraskne to v ohybu + zlepsujes vodeodolnost. sice to neni moc prodysny ale dobra fuska vyresi

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 10:43
- Nahlásit

no když tak koukám po těch botách, tak oni se dělat asi i nejspíš kvalitní a pěkný seriovky, ale u nás se to holt neprádává, ale kolik stojen teda netuším, jako třeba toto http://www.vikingfootwear.com/en/mens/active-outdo or

cernej caj
zapomelas na nejvetsi slapku fory,
a no jo
já teda zase neznám nikoho kdo by tak extra chodil a kupoval si na to extra boty, všichni vystačí s botaskama od bati

birma
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 10:44
- Nahlásit

cernej caj
vem si moje tevy za 500 z kazovky... 2 roky aktivniho pouzivani (odesla podrazka, ktera byla mekoulinka jak mech a ty odejdou nejdriv) a jinak vrsek boty furt skvelej i kdyz skaredej a s vymenou podrazky (nemit divnou nohu) je to 100% pouzitelna bota na dalsi 3 roky aspon
jj to je fakt
ja to akorat pred vandrem natru kremem (se vcelim voskem) de jen o to, at je to furt meky a nepraskne to v ohybu + zlepsujes vodeodolnost
no práááávě

asi se nad tím (a hlavně nad sebou) budu muset zamyslet, než abych kupovala rok co rok nový boty...

birma
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 10:49
- Nahlásit

Maya
ale u nás se to holt neprádává, ale kolik stojen teda netuším, jako třeba toto http://www.vikingfootwear.com/en/mens/active-outdo or
evidentně prodává to jsou hezký botky, to je fakt že bych na příští zimu našetřila trochu?

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 10:58
- Nahlásit

birma
a no vida, to jsem ani nenašla, akorát běžně v krámě na to asi člověk nenarazí ale nejsou tak drahý

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 11:00
- Nahlásit

i když teda já nemůžu sehnat ani boty, který by vydržely cestu do práce a z práce a vy chcete boty na dogtreky na x let, jen jestli to není taková utopie

birma
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 11:02
- Nahlásit

Maya
vy chcete boty na dogtreky na x let, jen jestli to není taková utopie
hele mě by skoro stačilo, kdyby mi aspoň u novejch bot (řekněme půl roku?) do těch bot neteklo a kdyby po roce nevypadaly tak, že by si je nevzal ani bezdomovec. Pokud by zvládly vydržet dvě plný sezóny, tak bych je asi vystavila někde ve vitrínce s přilípnutou medajlí

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 11:04
- Nahlásit

a dívám se na ty svoje botky, takový krásný sou a ani nedřou nikde, pohodlný, teplý a nekloužou, to je prostě pech že fakt když už člověk sežene něco nositelnýho, tak je to šmejd v jiným směru

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 11:05
- Nahlásit

Je tu milijooon zen. Cekam cekam...

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 11:07
- Nahlásit

birma
vždyť říkám utopie, ani u bot do práce nějak v dnešní době nepředpokládám delší životnost net rok nebo dva maximálně, tudíž u nějaký extrémně namáhaných bych logicky čekala životnost mnohem nižší

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 11:08
- Nahlásit

denyk
chudáku, tak ať to netrvá dlouho, zase nebudeš už za to platit 30 Kč

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 11:09
- Nahlásit

mě volali od zubaře, že mi připomínají zítřejší termín, jako asi inovace, ale docela dobrý, i když sms by asi stačila
jestli jim lidi tolikrát nepřijdou bez omluvy že se jim to vyplatí takhle volat nebo co fakt netuším

birma
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 11:10
- Nahlásit

Maya
tudíž u nějaký extrémně namáhaných bych logicky čekala životnost mnohem nižší
no já bych čekala, že budou konstruovaný tak, aby nějakou dobu vydržely, když jsou spešl do těch podmínek dělaný

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 11:14
- Nahlásit

jinak nejlepší moje boty, nevím, jestli už jsem to tady nepsala, byly nebo správně ještě jsou, koupený někdy před 15 lety od Snahy, zimní kotníkáče, tenkráte za 800 Kč, x let chození do práce a posledních 10 let od podzimu do jara ve sněhu i blátě všechny vycházky, jako podrážka sešlapaná, kožich vevnitř jaksi už fuč, ale pořád celkem nositelný bez jakýkoliv údržby, kromě výměny tkaniček, celkem nepromokavý, jako fakt luksus

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 11:17
- Nahlásit

birma
když já na to moc nevěřím, že by ty boty sériovky dělali nějak zásadně jinak nebo z jiných materiálů, trochu lepší než boty do města asi budou, ale fakt markatní rozdíl bych neočekávala

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání