Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 13:37
- Nahlásit

Vero
kdo nás tady pomlouvá?
vás nikdo, ale matku všech buldozerů - Blanici Buldozérovou-Remorkérovou

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 14:01
- Nahlásit

Já jsem v takové eufórii, že už nemůžu ani prasovááát

Vero
Myom-neroste, kdyby rostl a dělal problémy byla by nutná operace. A já bojím. Takže zase za půl roku, ale já si říkám, že když neroste, tak už prostě neporoste

A taky jsem napsala milojónům lidem sms a vy jste na mě myslely a vůbec a vona prostě ta pozitivní energie většinou fungá.
A k tomu jsem jako bonus pakúpila 5kg krkovice s kostí, na náš kraj levná záležitost, 89Kč/kilo. Takže udělám radost i Bukuláčkovi

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 14:05
- Nahlásit

PetraK
tak nějak už trochu odstrojenej stromek
Bubí je nejchytřejší páč ví, že stromek slouží do Tří králů

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 14:05
- Nahlásit

denyk
jj, mysleli sme na tebe moc a su rada, ze se to tem hodnym lidem teda vraci

neco pro tebe botky nejen na doma barevny

Darenka
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 14:07
- Nahlásit

denyk
Mám radost převelikou s tebou a ještě jednou gratuluju !!!!!!
A k tomu pití bych si dala pořádný steak z tý krkovice
Těch stejků bude - 5 kilo : D:

Jupííííí - mám radost !!!!!!!!

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 14:13
- Nahlásit

Darenka
Těch stejků bude - 5 kilo
Bukáčkovi nechat prosím

cernej caj
neco pro tebe botky nejen na doma barevny
tak ty jsou hustý
všecko barevný sem

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 14:17
- Nahlásit

cernej caj
mobilmania si najdi jakej mas typ a tam ti v katalogu pise i to "cislo" a nemusis to nikde slozite hledat
no jsem se koukala, ale taky nic, já právě potřbuju zjistit to číslo, neb ten typ jich má několik a bohužel se liší velikostí, tudíž když kupuješ obal, tak musíš vědět přesně typ a číslo, chtěla bych koupit pro sebe a pro mamku, ale se právě obávám, že mamka má jiný to seriový číslo

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 14:18
- Nahlásit

denyk
ne že to bude Bukáčkovi kost a tobě stejky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 14:26
- Nahlásit

Maya
a neni to pod baterkou napsany?

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 14:28
- Nahlásit

cernej caj
ale tak tyhle jsou skvělý
jen bych šla do výraznějších baref

Darenka
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 14:31
- Nahlásit

Maya
takhle nějak jsem to myslela

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 14:31
- Nahlásit

Maya
né Bukáčkovi i masénko
Já dělám po většinou česnekovo-bylinkové a téměř nesolím, takže by mohl

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 14:34
- Nahlásit

cernej caj
a neni to pod baterkou napsany?
hm, tak to už asi nezjistím, otevřít ho abych tam tu baterku dala mi trvalo asi hodinu a teď mi to otevřít nejde vůbec
asi mi fakt nezbyde než vyhrabat někde ty papíry, ach jo

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 14:38
- Nahlásit

koukám není nad zdravou výživu
http://www.novinky.cz/ekonomika/357981-test-odhali l-v-nekterych-zelenych-cajich-cely-koktejl-pestici du.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 14:47
- Nahlásit

Maya
si to prectu az po cajovne
na krabicce od telefonu to budes mit, ale to poznas podle velikosti displeje i, ne?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 14:50
- Nahlásit

zabiju tu svojí obludu...
Procházka krásná - bílo, čisto, jasno, slůňo... Psisko řádí jak torpédo, páník fotí, já se kochám. Vidím starého kokříka - odvelím Nighta na druhou cestu - skvěle poslechne (kokříka viděl, ale nebyl úplně blízko). Slyšíme opravdu blízko štěkat psiska, poslechne ihned na čekej a nechá se připnout. Následně je vypuštěn, aby si s granulkama (trpajzlík jezofík a trpajzlík knírač) mohl pohrát. Jejich páník je velmi rozumný a vždy měl smečku malých štěkavců, kteří jsou poslušní a nerozbitní. A taky oprásklí - oba malí kluci dali Nightovi pěknou sodu - honili ho a chtěli sežrat A on se bavil královsky (a prťavci taky) - a nakonec se nechtěl nechat odvolat - měl první vroubek.
Pak opět pohodička pohoda - reagoval na všechna čekej... i se nechal zastavit, když se vynořila paní s psicí a opět šel na vodítko. Ale půlroční stafbulinka se klepala strachy (nejprve - ještě v klidu jsme je nechali očichat) a nechtěla se ani maličko kámošit. Takže jsem zavelela k odchodu - a Night předvedl na vodítku nezvladatelnou obludu, která se přece MUSÍ jít kamarádit. Nakonec dostal lepanec - a hezky kráčel dál...

Všechny lidi jsme míjeli v pohodě, malá holčička, která si ho chtěla pohladit - v pohodě (byl vzorně milý a něžný, neuvěřitelně opatrný), ale ti psi na blízko... to je za trest. Ale to se poddá. MUSÍ

denyk uffff, to je dobře, že je dobře

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 15:17
- Nahlásit

Xerxová
to se poddá ti psi, akorát to asi bude trvat

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 15:19
- Nahlásit

Tak celej den pajdám po hraně boty, protože tak skoro nevrže a teď jdu na wc a zapomněla jsem na to a nic, už nevrže
ale něco blbě tam je, před podpatkem je cejtit na noze, že se tam něco divně hejbe proti noze, tak teď nevím, no uvidím ještě cestou domů až natáhnu krok na chodníku

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 15:20
- Nahlásit

denyk

tak už prostě neporoste

to je naprosto jasný.!!!

Víš co bych zkusila? Zaútočit na něj bejlím - třebas měsíček - ten se dá pít dlouhodobě a je to šikovná bylinka. a střihla bych si po vánočích bylinkovou čistící kůru.

Bubí je nejchytřejší páč ví, že stromek slouží do Tří král

ne bubi je megera a matka všech buldozerůch!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 15:25
- Nahlásit

Maya

Tak celej den pajdám po hraně boty, protože tak skoro nevrže a teď jdu na wc a zapomněla jsem na to a nic, už nevrže

: jehehééé aneb jak Maya boty rozpajdala

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 15:30 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

PetraK
srandičky, ale že když je tam zejtra odnesu, budu v podstatě bez zimních bot je ti jedno co???

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 15:36
- Nahlásit

denyk

no tak to MOOOOC GRATULUJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 15:38
- Nahlásit

tak až se do toho někdo pustíte, tak já beru ten mobil bez nabíjení a hubnutí
http://wkw.cz/napady.html

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 15:44
- Nahlásit

Maya
srandičky, ale že když je tam zejtra odnesu, budu v podstatě bez zimních bot je ti jedno co???

no nejni , rozhodně nejni. Ale třeba dovrzaly, ne? tak nejdřív vyreklamuj jedny a pak druhý.

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 15:58
- Nahlásit

PetraK
nejdřív vyreklamuj jedny a pak druhý.
ono to je jedno, ty druhý nejsou přímo zimní a do sněhu už vůbec, no nějak to vymyslím

jeden vtip pro starší a pokročilé

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 15:59
- Nahlásit

teď koukám, co to má na vodítku?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 16:32
- Nahlásit

Maya mně vrzaly jedny boty jen za sucha. Jakmile byly trochu vlhké, byly tiché... Jednou jsem je ze zoufalství namočila v umyvadle - aby utichly...

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 16:37
- Nahlásit

Prisli jsme z prochazky v lese bylo luksuuusne a doma to rozjel Tilda na plny pecky !!!!! Se divim ze jeste nemam vyskleny vokna

birma
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 16:45
- Nahlásit

nesnášim našeho souseda s jeho psem (tim, co včera řval jak protrženej ještě po 11tý v noci). Dneska jsme je opět potkali venku, čokl opět na volno, opět si neomylně vybral nás, aby si stoupnul dva metry od nás a řval jak protrženej. Opět sousedovi trvalo notnou chvíli, než si došel, přivolat si ho opět nedokázal, tak ho aspoň odmanévroval domů. Na volno s nim chodí i po baráku a já jsem fakt vděčná, že jsme nešli o chvilku pozdějc a nepotkali je třeba u výtahů, kde by fakt nebyl ten 2 metry velkej odstup. Já jak kretén vystupuju z výtahu s tim, že držim Adama za postroj, kdyby náhodou byli před nim a pán se neuráčí nasadit ani vodítko

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Led 2015 19:24
- Nahlásit

Xerxová
no tak jestli já to nemám obráceně, cestou domů umrznuto a bota nevrzala
zejtra jdu k zubákovi, tak si je zase vezmu a uvidím
birma
to je teda blbec ,něco mu říkat asi nemá smysl co? to je jak u nás ten magor s bulíkem, co pokousal Dorina a ještě když před nima zdrhám, tak volá kam jdem, že jeho pes nic nedělá

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání