| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2015 09:43
- Nahlásit
Jsem naštvaná, strašně. Lucinku mi vzali do školky jen na dopoledne (od čtyř let), páč jsem na mateřský, Kačku mi vezmou až od 3 a 3/4. Obědvá v půl dvanáctý a vyzvednout si jí musim 11:40 - 12:15, A teď ještě budou prudit kvůli tomu, že chodím přesně na osmou, páč oni chtějí přesně v osm začít program. No, já zas chci o těch 10 minut spát dýl, protože jako on mě Martínek moc vyspat nenechá.
A ještě argumentuje hrubým porušením (nevím čeho, ve školním řádu je, že ve školce mají být do 8:00) a možností vyloučení žáka z předškolního vyučování.
Hmm a jak se má člověk ozvat, když nevidí, jak se potom budou chovat k jeho dítěti v době, kdy tam není?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2015 09:47
- Nahlásit
Tinta76
petržel mi zvedla náladu hodně, dík
Posílám tip na spodní prádlo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2015 09:48
- Nahlásit
Sedim u zubare, bota nevrze
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2015 09:58
- Nahlásit
Maya
Nevrzavá boto - držím palce, ať tě netrápí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2015 10:07
- Nahlásit
kachna_
hm to nic moc
Maya
tak to je skvely
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2015 10:31 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Rumíček, hošíčeeeek, umí nosit košíčéék
Rumiček, chlapeček, umí vyhodit kelímék
Rumíček hošíček, zná ukázat zuby, uši, pupíčeeeek
Dává hezky dobrý den
a pak ............ lítá jako Tinta komínem!
To se mi to hezky zveršovalo.
a taky s Bubitkou mi pomáhali s prádlem rozházela jsem po předsíni ponožky a oni je na střídačku po vyslání přinášeli k pračce. . Pravda, nandala bych to tam 6x rychlejš, ale zase byla zábava. Tetkon už ho jen naučit dávat do přímo do pračky - plnění vrchem, tak to bude kapek šichta. S Bubi to nejde, to se bojím, že by s sebou flákla.
Mno cvičení včera po tý době - tristní
Němčina dneska po tý době - megatristní!! Od začátku co se jí učím se mi plete s angličtinou pár věcí - hlavně WER - v němčině KDO, v angličtině WHERE - KDE -obojí se dosti podobně čte. WO - v němčině KDE , WHO - v angliště KDO čte se to taky trochu podobně. Super co? Mozek to ví, ví to, ví, není to nic složitýho - ale.......... občas dokáže mozek překvapit. takže dneska jsem celou větu zmatlala, když jsem u WER prostě zaměnila význam. Jedná se o slovíčka tuším z první druhý lekce???????????????????,
birma
a pán se neuráčí nasadit ani vodítko
Maya
a ještě když před nima zdrhám, tak volá kam jdem, že jeho pes nic nedělá
KOBERCE, KOBERCE, HOOODNĚ MOC KOBERCŮCH!! JSOU TO KRETÉNI!
a jdu číst dál, koukám, že jste včera řádily!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2015 10:47
- Nahlásit
kachna_
Mám angličtinu! Za dva, ale s pochvalou
TÝÝÝ VOLE SEŠ NEJLEPČÍ!!
mobilní yoda
KACHNO!!! jak to že už je tak velkej? dyk je to malililnkatej pupík!! Kams dala malýho Martínka? He?
Taky je strašně skvělá (což jsem jí řekla), což zas motivuje mě.
jo!! to je super, náš účící je taky takovej, učíme se hodně kvůli tomu jak je fajn
birma
ešťastnym Adamem v novym oblečku,
nebožátko!!
a proč má obleček?
něco nenatáhnul nebo tak), mezi tréninkama v autě
aha už vim
denyk
žiju
ešče aby ne, !! Měsíček ti i bude myslím chutnat, můžeš si ho dát i s medíčkem- je to dobrý , frotíčkový pití
Fajka
gratulovat nebo vás litovat
es kommt darauf an......
nejprve málem trefil šlak čífa bo mu to nešlo a vypadalo to že už to nikdá nerozchodí rozchodil to o půlnoci .... a ted asi trefí šlak mě bo je to upá
ale ne!! todle přesně nesnášim, když se musí měnit něco, co funguje, já už to mám plně v rukou........... a................ ble
Tinta76
ako bych nic neřekla ...
nééééééééééééééé, nenenéééééééééééé!!
chůdě nebohý!! a jak jste na tom??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2015 10:48
- Nahlásit
Maya
Sedim u zubare, bota nevrze
at to neboli
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2015 11:31
- Nahlásit
asi to nebude mít valného smyslu, páč vona to zas zapomene ale:
poslední tejden v únoru - VOPAKUJU poslední tejden v únoru bude v jizerkách dost rušno!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2015 11:46
- Nahlásit
PetraK
se divam, ze vcera si byla nejaka nesva po tom odpocinku
co mate v jizerkach
kachna_
a gratuluju k aj, to mi nejak uniklo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2015 11:52
- Nahlásit
cernej caj
se divam, ze vcera si byla nejaka nesva po tom odpocinku
nesvá? Ne zničená po tom cvičení. Po cvičení jsem jela k mámě ešče, tam jsem pobyla ta 3/4 hoďky, pak jsem utykalááá domů, uvařila čóčku se zeleninou, obarvila si makovici a pocvičila s čoklema. Hlavně manipulaci, páč Rumíček si nechtěla nechat střihat nožičky teda nohýtky, ne nožičky.To by bylo celkem logický, že si nechce nechat střihat nožičky
v jizerkách mám každoroční lýžovačku, pochody na večeři s Fajfkovejma a tak podobně, doufám, že to tentokrát vyjde.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2015 12:03
- Nahlásit
PetraK
Nedávno jsem uvažovala o detoxikaci organismu, ale přečetla jsem si, co bych v rámci detoxikace musela opustit - kafe, atd., tak jsem to pustila k vodě. Včera jsi radila detox bylinkama Denykovi. Máš nějaký bylinkový typ i pro Darenku,?
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2015 12:06
- Nahlásit
PetraK
Vloni jste v Jizerkách asi nebyli kvůli nějaké nemoci - nebo si to pletu?
Kdy využijete ten poukaz do penzionu za vítězný článek v PPČ?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2015 12:26 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Darenka
Máš nějaký bylinkový typ i pro Darenku,?
když já nejsem žádná odborná bába kořenářka. Jen vím, že se mi na vyčištění mýho těla - krom toho cos psala - tedy vysadit:
kafe, chlast, černej čaj, takový ty chemický ovocný čaje, mlíko, uzeniny a lepek. Osvědčilo následující kombinace:
ráno na lačno - odvar buď z puškorcovýho kořene (hořký jako kráááva ) nebo z kořene pampelišky či pýru, pak ještě s odstupem lžíce jabl. octa ve sklenici vlažný vody, nejdříve za dvacet min., klidně i později ale, nicméně před jídlem - lžíce spařených lněných semínek (nebo lépe povařených) . (já to mám tak, že ráno vstanu, zacvičím si, vyřídím všechny ty věci, jako psi a vypravení se do práce, pak odchod do prasé, bez snídaně, nesnídám, takže mám prostor tam všechny ty tři věci nacpat.
No a pak během dne jsem pila třeba měsíček, šalvěj, svízel, kopřiva. Jak mě co zrovna napadlo a na co jsem měla chuť. Klidně můžeš přidat i bezinkový květ. Ty kořeny se dělají tak, že večer je namočíš, necháš vyluhovat, ráno pak přivedeš k varu, nevaříš, stáhneš z ohně a zase necháš chvíli vyluhovat.
Výhoda těhle věcí je co? že si to můžeš všechno na jaře pořídit sama a zadáčo!! Tu pampelišku jsem pak pila i odvar z listů.
Vloni jste v Jizerkách asi nebyli kvůli nějaké nemoci - nebo si to pletu?
byli jsme v zimě s Bubitkou
ta letní dovolená nevyšla, neb byl Bubiproblém
tak snad to teď klapne.
Ten poukaz přijde na řadu později, je to až na Moravu, prodloužený víkend, tak to chce teplo, ať si to můžem fakt užít.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2015 12:32
- Nahlásit
tak to mi pripomina, nevyjde ten clanek ted v lednu?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2015 12:33
- Nahlásit
Nastal čas, kdy jsem si řekla že mé neteřinky už docela chápou to, co je postarati se o pejska. Neustále otravují sousedy s tím, že jim berou psy na procházku . Studují kynologickou literatůru atd....
Se ségrou jsem o tom mluvila už kdysi, vybrali jsme nádhernou pejskovatou téměř tříměsíční, nějaký chlap já nechtěl tak je v dočasné péči.
Denyk pro ní v pátek jede a jupí na slovač. Moc se na ní těším, neteřinky nic netuší
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2015 12:37
- Nahlásit
cernej caj
tak to mi pripomina, nevyjde ten clanek ted v lednu?
ty máš pamatováka
vyjde, vyjde vyjde. Já huž mám časopis- asi jako autorka v ruce.
A NEUVĚŘÍTE Jsme hned na první dvoustraně jako hlavní článek : D
denyk
Denyk pro ní v pátek jede a jupí na slovač. Moc se na ní těším, neteřinky nic netuší
houby! Fakt? Tak ať se hollky pořádně kynologicky snaží !!
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2015 12:38
- Nahlásit
Maya
držím palce ať tě netrápěj.
petržel mi zvedla náladu hodně, dík
Posílám tip na spodní prádlo
blbáááááááá
PetraK
čikovnej Rumíček i Bubíšek
jizerkách mám každoroční lýžovačku, pochody na večeři s Fajfkovejma a tak podobně, doufám, že to tentokrát vyjde.
letos to výjde, letos bude totiž vycházecí rok
z puškorcovýho kořene
bléééééééé
Brtník ty kraťaseee
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2015 12:40
- Nahlásit
denyk
jeee to zni skvele
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2015 12:40
- Nahlásit
PetraK
je jim 10 tak už to nejsou vyložení truhlíci.
Ségra pár dní dovču, navíc soused kamarád prý dlouhodobě nemocný ale pohyb potřebující slíbil do začátku výpomoc
aby pipi malenká nepištěla
Je libo foto?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2015 12:45
- Nahlásit
cernej caj
jeee to zni skvele
Oni bydlí na sídlišti ale u velkého lesoparku,
kdy lidí chodí na prochajdu s pejsky, běhat atd.
Takže ideál a navíc ty sídliskový "myši" co tam lidi mají
si rádi hrají, nejsou autisti jako můj pes
Takže si myslím, že se bude mít holčička dobře
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2015 12:49
- Nahlásit
denyk
anoooo fotoooo
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2015 12:51
- Nahlásit
denyk
to je ta pižla maličká, co jsem zahlídla na FB?
rozhodně neteřím gratuluju k super mámě a tetě a ségře k dobrýmu rozhodnutí
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2015 12:51 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
tys jí asi čajdo viděla na FB. Já když jsem jí viděla, tak jsem si hned říkala, že jí musím pomoct, že je úžasná
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2015 12:54
- Nahlásit
birma
né to je tahle kříženka vipeťačka maličká, pižla by na ně byla moc, i velikostí a temperamentem, ikdyž vipetci jsou taky temperamentní
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2015 12:54
- Nahlásit
denyk
nebyt tam ta ruka, vypada vlastne mnohem vetsi jak ma ty pacicky
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2015 12:58
- Nahlásit
cernej caj
no to by vypadala, Katca co jí má v dočasce říká, že jí je 11 týdný a má asik 3,5kg. Už jí má doma téměř 3 týdny, ale má Azavaky a štěnda a prej jí chudinku líbeznou usurpátorují.
Takže beru mého fajn kámoše na slovač na výlet.
Jedm i s Blondie, tak bude mít malá oporu aspoň
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2015 12:59
- Nahlásit
Píšu jak tatar....njn tak snad už jste si zvykly
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2015 13:13
- Nahlásit
PetraK
Díky za detox.kůru. Pít hnusoty hořký mi nevadí, ale to ostatní bych asi nedala - bez pečiva bych scípla stydím se, stydím...
Jo, ten časák si určo koupím a těším se, těším.
denyk
Jsi úžasná teta. Taky chci takovou
Krásná skoro vipetí holčička♥
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2015 13:16 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Darenka
a tak já nejsem zastáncem toho, kupovat dětem živé "dárky",
to vůbec. Ségra to ví ona se na ní taky samo těší, když jsem tam byla s Bukím, tak sem samo potají pozorovala, jak se k němu chovaj .
|