| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2015 19:30
- Nahlásit
Maya
ńe, já mlčim, protože kdybych něco řekla, tak bych byla fakt strašně sprostá a to kvůli mamce nesmim. Takže stojim, držim Adama za postroj, ten na něm hopsá a ječí taky jak prorvanej (protože tohodle psa po předešlých zkušenostech fakt nemá rád) a čekám, až se chlap odněkud vynoří, ten ani nepozdraví natož že by se omluvil... Na druhou stranu v minulosti, kdy ještě žil Altárek s tim uřvanym blbem chodil schválně za náma a říkal mu, že "to je kamarád", měl tendence to dělat i v době, kdy už Altar nechodil a to jsem teda vysílala mamku jako nárazníkový pásmo, protože to mě vytáčelo úplně do ruda.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2015 20:12
- Nahlásit
Rumštáááájn
gratulace Enyky
Mám angličtinu! Za dva, ale s pochvalou, že jsem se od začátku zlepšila. Mluvila jsem 10!minut k tématu. Sice asi špatně, ale mluvila. Jen jednou mě taktně opravila, že "to je německy"Mám óbr radost.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2015 20:14 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
a jeden mobilní yoda
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2015 20:17
- Nahlásit
birma
pán je magor, bohužel. On by to možná ani nepochopil, kdybys mu něco řekla.
Maya
jestli v těch botech cítíš něco divnýho jak píšeš, tak je fakt reklamuj co nejdřív. Možná budeš překvapená, že nebudou prudit a buď vysolí prachy na dřevo nebo ti řeknou aby sis vybrala jiný. Musíš to zkusit!
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2015 20:20
- Nahlásit
kachna_
Jejda, ani nevím, k čemu gratulovat víc - jestli k rychle rostoucímu krásnýmu kachnátku nebo k té dvojce z angliny
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2015 20:25
- Nahlásit
kachna_
Gratulace ke velmi dobre, takze seminarka prolezla? A plynule spikujici kachna_ je borecc nejvetsi!
a jeden mobilní yoda
Ja se tu fakt ale zakuckala!!! Martinkovi to moc slusi.
enyky denyky
Uz si oslavujes, prolejvas hrdlo?! Krasna sms, moc dekuju!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2015 20:26
- Nahlásit
kachna gratuluju k anglině. Ale Kachník je krásnější než všechny známky v indexu...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2015 20:44
- Nahlásit
Fifi
seminarka prolezla?
ona je úplně strašně hodná, myslím, že by prošla i ta neopravená. Taky je strašně skvělá (což jsem jí řekla), což zas motivuje mě.
plynule
No plynule fakt ne. Párkrát jsem se zasekla na slovech opravdu základních, což mě i mrzelo. Je fakt, že jsem se snažila a učila, co jenom podmínky dovolily.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2015 20:55
- Nahlásit
kachna_
Taky je strašně skvělá (což jsem jí řekla), což zas motivuje mě.
To je radost, mit takovou ucitelnicu.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2015 22:15
- Nahlásit
kachna_
tak to gratuluju k obojemu, malej vypadá fakt jak yoda, ta přezdívka sedí
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2015 23:00
- Nahlásit
kdybyste se chtěly pokochat nešťastnym Adamem v novym oblečku, tak tu je
kachna_
gratuluju k angličtině a Martínek je už úplně velikej a krásnej chlap
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2015 23:03
- Nahlásit
birma
Jak bude curat?? Jinak teda fesny oblecek, moc.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2015 23:07
- Nahlásit
Fifi
Jak bude curat??
v tom mu nic nebrání, spodek končí u toho černýho popruhu Ale ono to stejně neni moc určení na hejbání a čurání, spíš na čekání mezi běhama na tréninku (aby mu nevychladly tolik svaly a třeba si něco nenatáhnul nebo tak), mezi tréninkama v autě a na spaní na čundrech při nižších teplotách
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2015 23:09
- Nahlásit
birma
A tak to jooo, to je potom jinsi. Funkcni, esli to neni na hejbani, a vevnitr nakej flees? nebo z ceho to je?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2015 23:19
- Nahlásit
Fifi
Však na hejbání má on chlupů dost a ještě to neni staříček ani o bolavejch kloubech nevim, že bych měla pocit, že to potřebuje
Celý je to ze zimního softshellu, takže nějak extra teplý to neni, ale řekla bych, že lepší než nic a zas ani jedna nejsme švadlenka, abychom se crcaly s nějakou výplní nebo tak něčim,
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2015 06:40
- Nahlásit
Zdravíčko všem
birma
Obleček se povedl, botička taky pěkná a hlavně - svůj účel to splní. Adámek si zvykne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2015 07:26
- Nahlásit
kachna_
ten je velikej
birma
snad dneska bude lepsi venceni
a ten vyraz
Maya
vrzou nebo nevrzou? mi to mozna uniklo teda
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2015 07:30
- Nahlásit
Morgen,
žiju
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2015 07:34
- Nahlásit
PetraK
bych si po vánočích bylinkovou čistící kůru
uš fčera jsem začala
né dělám si prču, měsíč prubnu, díky za tipa
Maya
už nevrže
zázrak
birma
co se týče souseda, no comment
Chudák pes, žít s takovým blbem
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2015 07:38
- Nahlásit
kachna_
a jeden mobilní yoda
to je roztomilouš
Fifi
Uz si oslavujes, prolejvas hrdlo?!
do jedný...ale mám doboru kámošku, zmazala se místo mě
vostudu jsme dělali cestou domů eštěže tu nejsou kamery
birma
sluší Adámkovi, jen vypadá, že bude blinkat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2015 07:43 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Velko gratulace Deníkoj ku dobré zdravotní zprávě, velkogratulace Kachně ku dalšímu pokroku ve vzdělání a zvětšujícímu se Kačírkoj, gratulace Birmě k obleku (Adamita již není nahý Adamita)!
Lity lity k bolavýmu čajdo koleni, Lity lity k bolavýmu Darenkožubu, lity lity k Májovrzobotkám.. (moje zkušenost je taková že když mě začnou vrzat boty, tak se bortí podrážka a botičky se tímto způsobem se mnou loučej ..)
Ešuska + Xerxová
vám nevím essi k tomu zrzavýmu a černýmu paku mám gratulovat nebo vás litovat
Včera byl náročný den, dělali jsme upgrade účta... nejprve málem trefil šlak čífa bo mu to nešlo a vypadalo to že už to nikdá nerozchodí rozchodil to o půlnoci .... a ted asi trefí šlak mě bo je to upá novej design a přemejšlím essi to ted rozchodím já nebo se mám jít rovnou utopit....
Nesnášim furt nějaký vylepšování bo než se to čék naučí a zvykne si na to už je to zase fprdeli (pardon) jinýý
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2015 07:44
- Nahlásit
Hele, vy jste tu takový chytrý, softshelový, poradily byste mi nějaký kalhoty pro Lucinku na ven? Nepromokavý, přes punčocháče i na holý nohy (podle teploty)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2015 08:26 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Fajka
jak mivas tezkej bagl na longa? ja premyslim, ze se zkusim dostat na 10kg celkem, coz je asi nerealny, ale bych rekla, ze kazdy to kilo co se nemusi nest se hodi, ne?
snad te to ucto neumori
Xerxova
pravda, to sem zapomela se vyjadrit a taky teda nevim, jestli se smat nebo litovat
kachna_
ja segre pro neter koupila tady na fleru celou rostouci soupravicku, koupila sem teda ten tenkej softshell, at to muze mit celorocne (no v lete asi ne) a v zime ze ji da segra puncochacky pod to.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2015 08:48
- Nahlásit
Fajka
upgrade účta
Jj, to znám, to je vždycky na makovici. Budeš muset zajet na mejdan za Denykem a spláchnout to
|
Tinta76
|
# Zasláno: 7 Led 2015 08:56
- Nahlásit
nemáš něco k jídlu???
co???
klidně i tuhle petržel ...
jako bych nic neřekla ...
a zas du
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2015 09:02
- Nahlásit
Tinta76
Krásná dokumentace vzorné pacientky se satelitem
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2015 09:08
- Nahlásit
kachna_
Softshellky šije kamarádka, ale 100% nepromokavý to samozřejmě neni
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2015 09:28
- Nahlásit
Tinta76
birma
ale tak asi pro dite, aby nebyla hned promaceny kdyz je 20 minut venku je to asi dostatecny, ne? si myslim, ze do deste nebude zadna matka hnad na hodiny sve ditko, ale predpokladam, ze kdyz si bude hrat na mokrym pisku nebo pude mokrou travou, aby byla v suchu?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2015 09:29
- Nahlásit
birma
jinac teda sou hezky moc
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2015 09:35
- Nahlásit