Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 10:31
- Nahlásit

davidkova renata
ale mě je symapatickej názor,že jedna dobře mířená facka v pravej čas vyřeší věc jednou pro vždy a neni třeba se srát s pozitíívama navěky..
Jo, taky jsem toho názoru. Ale já prostě asi jenom nejsem dost pozitivní.

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 10:43
- Nahlásit

pawLINka
davidkova renata
ale mě je symapatickej názor,že jedna dobře mířená facka v pravej čas vyřeší věc jednou pro vždy a neni třeba se srát s pozitíívama navěky..
Jo, taky jsem toho názoru. Ale já prostě asi jenom nejsem dost pozitivní.

ale s tím taky souhlasím, a nedělá mi problém dát čokloj ostnáč když je třeba, elektriku zatim ne páč jí nemám a nechce se mi investovat prachy do ní

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 10:44 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

stetisek123
chudák, přejeme brzké uzdravení, přilož mu psí obklad
pawLINka
Všechno co je o kolektivu lidí, který není "nucený" nějak spolupracovat a snažit se najít stejnou notu je problém a přesně tohle jsou cvičáky. Ti lidi spolu nemusí nijak spolupracovat, každej si dnes hraje na svým písečku a jen to jeho je správně bohužel dnes už ani není moc taková ta zdravá rivalita, aby jeden druhýho hecoval do zkoušek nebo do čehokoliv jinýho, ale v přítelským duchu, ne jedovatě a ironicky podotknout, že "Ty ještě nemáš s tím čokleme ani ZMku?!"
No jo no, ale není to všude stejný naštěstí
stetisek123
Šilhavý je dost svéráznej člověk, s jeho metodama se taky dost neztotožňuju, ale v zásadě je fakt, že pokud se budeme bavit o sportu, tak ví o čem mluví.
Grin
Já tomu říkám, že se zabetonujou k podložce a není možný s nima hnout, uměj to všichni bez výjimky
davidkova renata
add Šilhavý, on se podobně prezentuje i normálně mezi lidma je docela sranda ho poslouchat
Ohledně tý facky - zastávám totožný názor, bohužel jeho prezentace vidličky myslím nepadla na úrodnou půdu a po pravdě se dost divím, že mu to v PPČ vůbec otiskli. Jinak se psema umí a ví si rady i s problémovýma psama, o tom žádný.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 10:46
- Nahlásit

Alexa
davidkova renata
Jo jo Eninka ho někde doporučovala to je pravda, sice to není takovej etológ jako Viktor ale úpa špatnej není psala

Eninka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 10:49
- Nahlásit

davidkova renata

Alexa

že eninka ho někdomu vřele doporučovala
ta měla dostála

upřesním... Luďka Šilhavého jsem opravdu doporučovala, chodila jsem k němu cca půl roku s Bárou na výcvik a i jsem s ním měla individuální hodiny mimo cvičák. Je to dlouho, nevím, jak funguje teď, ale tehdy byl fakt dobrej, můžu popsat jen tehdejší praktiky. Je trochu drsňák, ale učil stylem pozitivní motivace a měl úspěch, psi byli spokojení a páníci taky, hodně toho naučil, měl super fígle na psiska. Pan Dostál mi pomohl s Eninkou, když se začala prát a nedařilo se mi žádným způsobem
to ukončit.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 10:55
- Nahlásit

Eninka
Já věděla, že nadžumpí telepatie funguje, i když to tu vlastně nikdo nečte

Jinak upřesňovat netřeba, v podstatě jsme psaly, že jsi ho někomu doporučovala, což je pravda, páč s ním máš dobrý zkušenosti, což sama píšeš
Ohledně Dostála - dnes prosím né

Eninka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 11:00
- Nahlásit

Eldoguero

Ohledně Dostála - dnes prosím né

no tak nééé, já jen, že byl zmíněnej

že nadžumpí telepatie funguje

nejsem pravidelnej čtenář, čučím spíš jen na fotky kvůli psům, co tady míváte, tak jsem uviděla svý jméno

Grin
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 11:00
- Nahlásit

Alexa
pawLINka
kejtlin

no dík za podporu, ale ještě mi poraďte jakej mrazák. Předesílám, že pultovej se nevejde, ale myslela jsem na takoný ty vysoký jako lednička...

když to má objem 260 litrů. kolik se do toho vejde masa???

Grin
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 11:02
- Nahlásit

Eldoguero
Já tomu říkám, že se zabetonujou k podložce a není možný s nima hnout, uměj to všichni bez výjimky

no to je přesný. Ale zase - 40kg čokl nemá takovou razanci a tudíš s nim lze hnout, kdežto 3kg krysa ani sbíječkou od tý podložky nejde. Leda zvednout do vzduchu a i tak váží při zdvihu 2x tolik... když ji chceš jen posunout, má tunu.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 11:03
- Nahlásit

Grin
s tím ti neporadím, mám pult´ák, miluju pult´áky, nemusím moc řešit místo, kdybych musela nějak bych to stejně se snažila udělat abych mohla mít pultovej, ale chápu, že v bytě je to problém

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 11:12
- Nahlásit

Eninka
no tak nééé, já jen, že byl zmíněnej
No jo, ale dneska nééé
nejsem pravidelnej čtenář, čučím spíš jen na fotky kvůli psům, co tady míváte, tak jsem uviděla svý jméno
jo jo jo, je mi to jasný

Grin
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 11:13
- Nahlásit

kejtlin
bych to stejně se snažila udělat abych mohla mít pultovej, ale chápu, že v bytě je to problém
on to bohužel neni ni tak problém jako neřešitelná věc. Mám jen obyvák, ložnici a malinkou koupelnu, plus teda tu komoru... do koupelny se nevešla ani vana, mám jen sprcháč, ložnice absolutně nepřichází v úvahu, obyvák nemá takovou kapacitu abych ho sem nacpala a nesral mě (kdo by taky chtěl mít mrazák uprostřed obyváku žejo ) a ta komora je prostě a jednoduše malinká. Aby šly otevřít dveře a ještě se tam vešel aspoň lux a stojan na prádlo, nemůže se tam ten pulťák vejít.

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 11:14
- Nahlásit

Eninka
nejsem pravidelnej čtenář
Tak to byl ftip dne

stetisek123
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 11:15
- Nahlásit

davidkova renata
Hudeček
je tedle

No, já nemám paměť na tváře,ale tendle člověk měl víc vlasů

Grin
třá jen líbilo to flusací videjo
já nevím,a le já viděla videa, kde učil povel k noze a neustále tu dobrmanku škubal a tahal za slabiny Furt jí opravoval,a le tak prudce, že udělat tohle Chelsea, tak se od té doby jen plazí po břiše

davidkova renata
no, já ho vůbec neznám, taky nejdu pro ránu daleko, ale cvičit na základě neustálého tahání za psí citlivá místa. Třeba jedný dobrmace zatřás slabinama,aby pustila míček a komentoval to tak, že musí, jinak by ho pokousala. Neumím si představit, že by to jinak nešlo. Jinak je fakt, že v prvním díle se mi líbil, ale pak sem nějak už to znechuceně přetáčela

Jo a Bedřiška je hééééérečka, což není sice novinka,ale mám to teď úředně potvrzený, protože sem byla u veta, jak si furt drbe uši a řve. Tak uši má čistý, vadí jí obojek A mě to stálo 120 kaček

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 11:18
- Nahlásit

Grin
on to bohužel neni ni tak problém jako neřešitelná věc.
chápu naprosto, možná bych nešla do šuplíků z plastu, protože plast, když zmrzne, tak křehne a praská, nevim jestli se dělaj i z jinýho materiálu.
stetisek123
Jarda Hudeček je od jaktěživa plešatej

Grin
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 11:22
- Nahlásit

stetisek123
a le já viděla videa, kde učil povel k noze a neustále tu dobrmanku škubal a tahal za slabiny Furt jí opravoval,a le tak prudce, že udělat tohle Chelsea, tak se od té doby jen plazí po břiše

na tom videu s těma piškotama tu dobrmanku taky hodně rychle manipuloval, nijak děsný mi to sice nepřišlo, ale na druhou stranu my jsme si z toho s Grinem vzali jen to, co jsme potřebovali a to je to flusání piškotů, což fakt fungovalo super

halt dycky ty info musíš filtrovat, no..
vídejo: http://www.youtube.com/watch?v=m6XwFnE2PGk

kejtlin
možná bych nešla do šuplíků z plastu, protože plast, když zmrzne, tak křehne a praská,

koukám na ty mražáky a někerý maj třá jen 4 šuplata z plastu a pak tam mají drátěný police... akurát se bojim aby to z toho pak nevypadávalo to je hrozný tohleto

stetisek123
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 11:22
- Nahlásit

kejtlin
Jarda Hudeček je od jaktěživa plešatej
Tak f tom případku to nebyl on, tenhle byl vlasatej, tmavovlasej a jak na péro, hodně se hýbal

stetisek123
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 11:24
- Nahlásit

Grin
já bych šuplíky vyndala, zmenšujou objem. Jinak já mám taky pulťák a pak ještě 3 šuple pod lednicí

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 11:28
- Nahlásit

Grin
flusání pamlsků vymyslel Šilhavý? Já jen, že je psům " flušu " už asi 15 let

Pumpa
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 11:28
- Nahlásit

zdravím, jsem sedřená jak budík, po dnešku, konečně sem se jednou nenudila do konce pracovní doby...

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 11:29
- Nahlásit

Grin
no to záleží jak moc doň chceš investovat, já sháněla na jaře, nechtěla sem pulťák, páč je nesnáším, ale po zkušenosti už bych do jinýho nešla. Mám něco kol 250l šuplíky sou plastový úpa na hovno, páč už má 3 prasklý, drí¨átěný šuplíky snad už dneska vůbec nedělaj, nebo u těch drahejch mazáků, ty šuplíky maj tak debilní rozměry že se mi tam vejdou jenom 4 dvoukilovky od falca, dohromady se mi tam vejde asi 60-70 kg masa, dej si pozor na množství šuplíkům, čím víc šuplíků tím sou menší, což je úpa na hovno, nešla bych do toho bezšuplíkovýho, protože když ti tam něco přimrzne tak to nevyndáš, no z těch šuplíků nakonec taky ne, taky si dej bacha aby šly lehce otvírat, protože když sem tam narvala nezmrzlý skelety tak mi pak po zmrznutí nešel šuplík otevřít a musela sem rozmrazovat celej mrazák

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 11:32
- Nahlásit

stetisek123
no, já ho vůbec neznám, taky nejdu pro ránu daleko, ale cvičit na základě neustálého tahání za psí citlivá místa. Třeba jedný dobrmace zatřás slabinama,aby pustila míček a komentoval to tak, že musí, jinak by ho pokousala. Neumím si představit, že by to jinak nešlo. Jinak je fakt, že v prvním díle se mi líbil, ale pak sem nějak už to znechuceně přetáčela
hele nechci se ho zastávat, ale co ti na videjklu připadá jako děsný ve skutečnosti ten pes moc nevnímá, nebo jinak není to proň bolestivý, nebo stačilo jednou aby jí to zabolelo a pak už stačí se jenom dotknout a ten pes reaguje i když to v podstatě necejtí

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 11:34
- Nahlásit

zanpůl hod´ky skočím dědovi pro oběd-někam jede a pak půjdu s čoklema ven

Grin
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 11:37
- Nahlásit

kejtlin
flusání pamlsků vymyslel Šilhavý?
no to asik ne ale já jsem předtím třá neflusala než jsem to viděla

Alexa
no to záleží jak moc doň chceš investovat, já sháněla na jaře, nechtěla sem pulťák, páč je nesnáším, ale po zkušenosti už bych do jinýho nešla. Mám něco kol 250l šuplíky sou plastový úpa na hovno, páč už má 3 prasklý, drí¨átěný šuplíky snad už dneska vůbec nedělaj, nebo u těch drahejch mazáků, ty šuplíky maj tak debilní rozměry že se mi tam vejdou jenom 4 dvoukilovky od falca, dohromady se mi tam vejde asi 60-70 kg masa, dej si pozor na množství šuplíkům, čím víc šuplíků tím sou menší, což je úpa na hovno, nešla bych do toho bezšuplíkovýho, protože když ti tam něco přimrzne tak to nevyndáš, no z těch šuplíků nakonec taky ne, taky si dej bacha aby šly lehce otvírat, protože když sem tam narvala nezmrzlý skelety tak mi pak po zmrznutí nešel šuplík otevřít a musela sem rozmrazovat celej mrazák

twoe, jak to tak poslouchám tak jen co jsem přestala řešit zasraný granule, budu řešit zasranej mrazák
nechci už nic řešit

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 11:41
- Nahlásit

Grin
To máš s malýma psama asi pravdu
kejtlin
flusání pamlsků vymyslel Šilhavý?
Nevymyslel, jen to trochu víc ukazuje lidem, jako jednu s docela dobrých variant
stetisek123
Ono je taky dobrý rozlišovat možnosti a schopnosti jednotlivých psů. Za prvé, tak jak píše Alexa je to jen o "ukázání mantinelů" a za druhé to co si můžeš dovolit k jednomu psovi už k druhýmu nemůžeš. Třá já kdybych zařvala na malinu tak jak jsem občas musela na Arga, tak se z toho pos..., poch... a v životě už ke mně nepřijde. Na druhou stranu, kdybych cukla s Kaly tak, jak v pohodě můžu s Orim, tak se mnou nebude 2 dny mluvit

Pumpa
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 11:42
- Nahlásit

Eldoguero
a k čemu že je flusání pamlsků, prosím?, jsem moc vyfluslá na to, abych hledala kde ste to psaly

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 11:47
- Nahlásit

Pumpa
Je to vlastně nácvik očního kontaktu, nebo lépe jeden ze způsobů nácviku. Dělá se to vlastně proto, aby se pes naučil tě sledovat, tedy přímo tvůj obličej - dívat se do očí, což mu v podstatě pomůže i k rychlejšm reakcím třeba na obraty, páč člověk i nechtěně dávám psovi tydlencty neverbální povely mimoděk. Ono to pak vypadá tak, že ti pes čte myšlenky, páč v okamžiku, kdy otevřeš pusu a řekneš první písmeno povelu, tak to čoklid už vlastně udělá - to teda v tom ideálním případě. A flusání pamlsků ti pomůže právě k tý pozornosti psa na psovoda. No a zároveň si ho pak takhle můžeš i odměňovat.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 11:48
- Nahlásit

Eldoguero
Já vím a ty myslíš, že to rozlišuje?
Já nevím,ale sedni k noze učím na pamlsek a přitlačení na zadel, ale nepopadnu psy za slabinu. Jo, tahá na vodítku, kopnu ho nebo prásknu zbytkem vodítka, ale ty slabiny, to mi příjde moc surový a takový ty trhavý pohyby. Nevím. Na těch dobrouších fakt není vidět nějakej strach, ale jestli takhle cvičí ji jiný plemena. Viděl někdo, že dokáže změnit přístup, pokud má citlivější zvíře? Já ani Rikyho nenutila pustit míček takhle hnusně

stetisek123
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 11:49
- Nahlásit

Eldoguero
jo a pěkně hustý je, jak plive a ten pes po tom skočí jako po piškotu, hnusnej naschvál :blijící:

Pumpa
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 11:50
- Nahlásit

Eldoguero
jo tydlevidle, zároveň mi taky hnetka udělá pár direk na pírsink...
ale taky flušu a je fakt, že mi to pomohlo při chůzi...., ale nikdy mně nenapadlo, že to je "metoda". Začala sem to dělat na základě toho, že sem měla jakejs tvrdej pamls a nešel mi rozdělit, tak sem ho roskousla a dyž už sem ho měla v hubě, vyplivla sem ho psovi, páč ten to bježně chytá

<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání