| Autor |
Zpráva |
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 09:03
- Nahlásit
Gerda
jo, my na to koukáme každej tejden, manžel je fanda a já už se taky chytla, máme i zmapovaný tyhle věci na jinejch programech
teď už fakty letím, nebo holky nevyprochajdím,pa
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 10:06
- Nahlásit
Gerda
Jo, Jakob je krásný mega vlk a v příštím díle bude vypadat i jako člověk bez těch šílených vlasů k světu. A bude chodit prakticky pořád nahatej. Si to stáhni třeba tady: http://www.uloz.to/hledej/?q=novy+mesic
A jestli ráda čteš, tak na těch stránkách ulož to se to všechno dá stáhnout jako knížka.
all
Nazdar Edvórdi, jsem velmi nevyspalé.
Vymýšlím co k obědu a nic mě nenapadá.
Navíc je venku hnusně, tak se mi velmi mnoho nic nechce a šla bych nejradši spát.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 10:10
- Nahlásit
Maky a Trixnebo edward jako velice sexy upír s tím svým sexy pohledem.
Mně spíš připadá, že se tváří, jak kdyby ho něco ukrutně bolelo.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 10:10
- Nahlásit
Brý jitro, bolí mě hlava.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 10:15
- Nahlásit
GerdaJá moc stopařůch neznám, ale líbilo se mi, jak to řikal Tchoř se Sali u nich na tom stopování, že ten pes si může ověřovat, že je to normální, páč se prostě jen přesvědčí, že to tam nevede, zase se napjí, kde to vede a pak si po tom jde. Nechci stopu jako cvik, chtěla bych psa, co je schopen nosem něco nebo někoho najít, může mít i chvíle, kdy teba neví, kdy ověřuje a pak je schopen se vrátit do pachovýho koridoru a tim jít. A to, co po cestě najde, ohlásí, že našel.
jj, to se mě taky líbí, proto i nechávám Cryse jistou volnost na lomech, ale zas umírněně, aby si neověřovala zbytečně na dýlku šňůry (to už hrozí odpísknutí rozhodčím) na jasnym terénu za bezvětří. Taky měla včera jediný ztrátový body, na lomech. K úsekům jí řekl, že jsou sice rychlejší, ale není jim co vytknout, stejně tak předmětům (ty měla fakt pěkný ) a byl tam snad za nášlap bod nebo kolik, páč si prostě nenasumovává na nášlapu, neumím u psů dělat nášlapy.. a pak na lomech, kdy v okolí 1m ověřila a vyrazila dál.
Stopy se mi líběj, víc než bránění, je to strašně vznešená práce. Teda když tě nevláčí Ferdík Malohlaf samozřejmě, tam už potom neni krom něj vznešenýho nic, páč von, když ví, kam jde, jde hlava nehlava, až z toho jednoho bolí děsně celá prdel.
a tak zas Ferdík je pro mě takovej cíl v provedení jak si to představuju do praxe a i ještě pro sportovku protažitelnej zkouškama, sice právě na lomech a preciznosti označení bude ztrácet body, ale vím, že se mu pověsím na šňůru a dokud bude tahnout, tak on ví kde je a mě to nemusí zajímat a vím že stopu prostě dojdem a najdem předměty. Vím že na sportovce bude mít okolo 80 bodů, páč těch dvacet promrská na nášlapu, na lomech a na zalehávání předmětů, páč si lehne klidně v protisměru. A když na konci bude zdechat i čék, tak že ho taky najdem a minimálně ho pochčije jako vyvýšený bot.
Rozhodně odmítám vyšlapávat stopy tak, že budu přemejšlet, kam do stopy položim pamlsek a jestli ho dávám správně každej krok do špičky. To radši omezim psu jednu večeři, půjde s prázdnym břichem a bude se snažit víc.
mě osobně teda spíš zabíjí to, že bych měla 30 minut šlapat 300 kroků stopy než to všechno prokrmím a pak stát na konci šňůry třicet minut a znova jít půl hodiny pouhejch 300 kroků tentokrát za psem. To by mě asi zabilo. Jo, asi do důchodu, až budu vo těch francouzskejch holích, tak jo, to už bude času habakůk, pořídím si nějakýho společenckýho plemena a budem si dělat ty stopy co se po nich člověk šourá jak na promenádě a budu ráda, že nejde rychlejc
ALL
nečetla sem heryhopótra, nečetla jsem ani Stmívání ani svítání, nečetla jsem žádný Prstenový pány, neviděla jsem krom jednoho Potera žádnej takovejto film, bo mě to příjde jako děěsnýýý kraviny ty fantazy, skoro jako desátá serie seriálu Čarodějky.. teď jsem to nějak tady měla jako kulisu a během 4 minut toho seriálu mi poprdaly asi 4 céfky..
Jdu nakrmit pračku a takněco asi si udělat k jídlu.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 11:01
- Nahlásit
Crysa
nečetla sem heryhopótra, nečetla jsem ani Stmívání ani svítání, nečetla jsem žádný Prstenový pány,
Ani já. Teda heryhopótra jsem četla první díl s housátkem, když bylo malé, ale zvládla jsem asi pět kapitol a vzdala jsem to. Též mi to přijde jako děsně krafský.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 11:08
- Nahlásit
dobré dopoledne, jsem na sebe nasraná, vstávaly jsme v 10:10, to jsme se mohly projít
no nic, tak snad pojedeme odpoledne na tu procházku
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 11:09 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
zdravim,vcera vecer byl prekrasny do 2 do rana a jenda u toho nebyl ani psi nebyli se mnou ,proste bozi vecer
po dlouhe dobe si jen tak vyjit s lidma a klabosit o vsem moznym
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 12:22
- Nahlásit
Zdar osoby, co děláte dnes?
Adiddaska
já nevim, mě to přijde strašně najivní a pro děcka prostě. Třá Harry Potter mě bavil, ale todle ne moc no. Celkově strašně nesnášim romantický filmy, pokud to neni fakt drama.
Naprosto stejně kde to mám podepsat
asi kdybych to četla a mohla si tam představit ty postavy podle sebe tak jo, teďka už jak jsem viděla toho hnusáka Edvorda, tak už to nechci!
Právě taky jsem udělala tu chybu, že jsem to nejdřív viděla a teď už to vůbec nemám chuť číst, i když pochybuju, že ta romantika z knížky vyprchá,takže to fakt číst nebudu. Jsou lepší knížky i lepší filmy.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 12:36
- Nahlásit
finální produkt zvaný orgasmus je v lednici, toš sem zvjedavá jaký to bude.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 12:39
- Nahlásit
kejtlin
si dělala tu buchtu, co se jmenuje Orgasmus? Jí taky dělám, ale mě nechutná, zato manža a děti po ní jedou
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 12:39
- Nahlásit
Oběd uvařen, snězen, nádobí umyto. Muš vaří kafe, tak ho vypijem a pojedeme keškařit s psíkama do lesíčka na Hvězdu.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 12:42 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
pawLINka
Maky a Trixnebo edward jako velice sexy upír s tím svým sexy pohledem.
Mně spíš připadá, že se tváří, jak kdyby ho něco ukrutně bolelo.
Noooo ... já to nechtěla psát teda, ale mě od začátku příjde, že má zácpu jako ono se není čemu divit, že jo - upír vegetariján
Crysa
Hele stran těch stop - já jsem u starý argentiny hodně dlouho řešila, že si vůbec, ale naprosto vůbec nenačuchá na nášlapu, prostě přišla k cedulce a IHNED vyrazila do směru. Zkoušela jsem ji navádět i z jiných stran, aby musela trochu přemýšlet, hledat, zkoušela jsem ji tam dát žrádlo (ona nečuchala na žrádlo, ale proto, že ji to bavilo, takže naprosto všechno žrádlo na stopě přecházela) a dosáhla jsem akorát toho, že čuba se mi odtahovala od nášlapu a snažila se vyrazit cca půl metru za cedulkou. Vypadalo to samozřejmě naprosto strašně.
Pak jsem ji začala navádět ne ty dva kroky od nášlapu, ale cca 5 kroků, ona si krásně do toho nášlapu došla, tam si hodně zpomalila, páč najednou měla víc pachu prakticky už na stopě, teprve pak si nasumovala ten pach a šlapala krásně dál.
Teď to řeším se zrzkou, ale s ní to půjde přes žrádlo, páč je do degen pažravej
mě osobně teda spíš zabíjí to, že bych měla 30 minut šlapat 300 kroků stopy než to všechno prokrmím a pak stát na konci šňůry třicet minut a znova jít půl hodiny pouhejch 300 kroků tentokrát za psem
Jo tohle pokládání stop je stašně náročný na pohybovej aparát když máš rozčucháno víc zvířat ve zhruba podobný fázy, je to normálně o záda a o nervy
Jináč Kaly mi chodí krásně pomalu, ípaři jsou z toho úpa hototvý, páč všici dělaj stopy na ostnáči, páč čokle táhnou jaxviňa a Kalun si jde svým velmi rozvážným tempem
Ale je fakt, že teď na tý FPr3 nám to bylo poprvé trošku vyčteno, jako, že sice šla stejnoměrně, to jooo, ale mohla by jít trochu svižnějším tempem.
Mi to ovšem přijde jak u magorů na půdě, páč na jednu stranu se chce volný tempo s přesný vyťukáváním stop a přesný lomy a předměty ... bla bla bla a na druhou stranu, když ti jde pes pomalu, tak to zase není ideální.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 12:49
- Nahlásit
stetisek123
jo dělala, nevím jaká bude, nechutnala jsem ji ještě
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 12:51
- Nahlásit
Asi mi letošní zimu umrznou venkovní psi Minulý týden jsem jim dala do bud slámu. Pak jsem se celý týden divila proč je furt vytahaná ven, furt jsem ji zametala a podezírala Dýžeje. Dneska jsem nachytala kozu Čůzu Normálně lozí dovnitř. Klekne si a vsune se dovnitř žere tu slámu a zbytek vyhazuje ven Na druhou stranu sem ráda, že vím, že se umí plazit, naučím ji tunel a agi překážky tím pádem budeme mít komplet
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 13:07
- Nahlásit
Biluška
Tobě to aspoň vytahuje koza, než jsem přesunula Beryl a Bjutinku do vnitřního kotce, tak jsem jim do boudy v normálním kotci narvala slámy tři prdele (čili šest půlek) a ty krátkosrstý krafky si ji během dvou dnů všechnu vytahaly tak jsem je radši hodila dovnitř už třed 2 týdnama, páč by asi dobrovoně umrzly
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 13:09
- Nahlásit
Biluška
Eldoguero
já doufám, že je ty kravky nevytahaj, hodlám ji instalovat dnes, až mi přivezou druhou boudu, i když možná ještě počkám, jsou to boudy zateplený s předsíňkou a ze všech stran, krom předsíňky tam je 5 mm polystyrénu
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 13:16
- Nahlásit
kejtlin
já je mám taky zateplený, ale vzhledem k tomu, že jsou krátkosrstý tak jsem jim slámu dala už v říjnu, jenže jsou to prostě krafky, no teď už je to šumák, jsou vevnitř
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 13:18
- Nahlásit
Eldoguero
já loni neměla boudy tak byly vevnitř
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 13:18 - Změnil/a: stetisek123
- Nahlásit
Biluška
Mě zase Rikoslav lezl do holek boudy, vplazil se do otvoru 15 x 15cm a ucpal tak celou boudu má dva otvory, tak jedním vlez, druhým vylez a holky tam pak vůbec nechtěly. Tak mi děti zmenšily vstupní otvory na 10 x 10 cm a on už tam nevleze, ale aby se pomstil, tak mi vytahuje deku, co tam maj jako podložku. Takže tam holky stejně nechoděj. Nevím, jak ho to odnaučit, přibít to nemůžu, bo jí tak jednou za 14 dní musím vyprat.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 13:21
- Nahlásit
kejtlin
já už mám uvnitř plno
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 13:24
- Nahlásit
Eldoguero
já už mám uvnitř plno
my se nehli v předsíni....bylo to děsný, nejhorší bylo, že si naučily otv írat a vytahaly třeba koš nebo špajz, pak jsem zamykali, ale děda a jeho zavírání, natož zamykání je o hovně takže to byl obden mazec
stetisek123
nejlepší je fakt sláma, deky vlhnou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 13:29
- Nahlásit
čus degeni eště jedem f upírech???
sme doma mám děsně práce a nebavěj mě taky ýpový stopy,tak nevim esi sem anebo nejsem stádní.. ,prosim oprávněné poratce aby to rozlouskli za mě kuju
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 13:31
- Nahlásit
kejtlin
Já domu, jako do baráku musím velmi, ale velmi přemýšlet, páč Argo nesnese doma jinýho psa a Kaly nikoho, kdo se jí nepodřídí takže na chotbu, jen v krajní nouzy, ale mám 4 vnitřní kotce (sice je to zatím takový skoroprovizorium, je potřeba je upravit a opravit a tak celkově, to nás zřejmě čeká na jaře nebo v létě, až je budu moct vyhodit všechny ven, ale pséci tam být můžou naprosto v pohodě), takže tam jsou dozí holčičky spolu, kanárek, Ori, Max a Lilith tam pobíhá na volno, páč je hodná.
Blbý je, že máme připravenej skoro všechen matroš na nový kotce co by se měly stihnout ještě letos a nějak furt není čas nebo co
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 13:31
- Nahlásit
GRINOFKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nemám emila tvýho tak tady slíbenej link
http://dogforum.sk/viewtopic.php?f=4&t=6934
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 14:45
- Nahlásit
stetisek123
si dělala tu buchtu, co se jmenuje Orgasmus? Jí taky dělám, ale mě nechutná, zato manža a děti po ní jedou
tak mě chutná moc
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 15:21
- Nahlásit
davidkova renata
GRINOFKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nemám emila tvýho tak tady slíbenej link
dííííííííííík!!!!
NEJNI TO NĚGDE PANÍ PAKŮŇOVÁ??? aš tu bude, bo na tajný, řekněte jí že s ní potřebuju mluvit pls, ať si mě tu najde
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 15:35
- Nahlásit
Tak sem byla u nás na cvičáku na obranách a dobrý. Vzali nás na "kruhovku", což nevím co je,ale ke konci si Rikoslav vítězoslavně odnesl hadr až k vrátkům. Takže sem ráda. Pan fík mi radil, co a jak. Příště můžu přivést i malou malowapku, to sem zvědavá, co ona na to. Platila sem stopade, že prej sem člen, nečleni prý dráž,ale nevim kolik
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 15:39
- Nahlásit
Nazdar blázni, sme zas měli moc heskou prochásku, nedělně sme se vysmradili, byla s námi Linda s Andy, takhle si představuju bělostnou holčičku, je velice krásná, moc se mi líbí, takže už se mi líbí dvě bělostný holčičky, Dorinka a Andička. Háravá Maryje nikoho nezajímala ))) Akorát jí trošku sežrala Triksina, když se moc přiblížila k batohu, kde Triksina odpočívala ))) Triksina pak ještě trošku zabila Nandu a Andy a Grina si zabíjí furt, tak už jí to asi neba. Všichni pak zabili společně Andy a Nanda to pak napravila lehce a zabila trošku Grina. Pak jsem se jela převlíct a vyrazila pro ty Filly koníčky, mám čtyři - Caspiana, Bree, Thori a jednoho v překvapení, to ještě nevíme, co je. Je jich celkem 20, 21. je Magic a pak ještě hledáš Krystal. K vánocím musím pořídit velkou Filly figurku a haranti mám pořešený...teda ty malý...
Teď se jdem s Mařkem válet, bo se mi chce.
Co kejtlin a její Orgasmus? A krz ty stopy - s Mařkem bych celkově vůbec byla ráda, kdyby ty naše pokusy začaly vypadat jako stopování )))))
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 15:51
- Nahlásit
stetisek123
a pan figurant co po něm chtěl,?
|