Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 19:24
- Nahlásit

Grin
uš tě vidim! máš zelený tryko a vystavuješ se
Eldoguero
Každopádně modrá malina
hele a co způsobuje modrý ovčouny? viděla sem 2 malý štěnda teda ,barva dost podobná,ne tak výrazná pravda a v dospělosti to neni skoro vidět,jen když víš na co koukat..
ta druhá vypadá jak černá ale má to pálení ,to je povolený přece..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 19:26
- Nahlásit

Crysa
Baico
aš péte plovat předejte pro mě ten kolagen a MSM prosím díky moc, vyzvednu u Crysy bo se někde srazíme.
Jo co ten králík? Mám pro tebe tady tu samici

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 19:26
- Nahlásit

kejtlin
mě to modrý štěňátko přijde jako thajec, ale možná mě mate ta barva
No právě ale to bude asi tou barvou
leyenda
Za prvý to není standardní barva a za druhý nevím jak u malin, ale třá u stafordů je modrá barva spojená poměrně hodně zdravotníma problémama a tak předpokládám, že to bude podobný i u jincýh plemen, pokud je tedy ta modrá podobně dědičně podložená.
Každopádně mě se modrá malina nelíbí ani trochu, černá má něco do sebe, i když je to nestandardní, ale tohle prostě není můj šálek kávy.

leyenda
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 19:28
- Nahlásit

stetisek123
mně by se ta modrá lepčí líbila, kdyby měl tu tipickou tmavou masku
jo, to by byl jeste hezci, ale cerny ji taky nemaj
zatim jsem si nasla u nich na strankach clanek o barvach, tak asi na tu sedou neni prokazatelne vazana nejaka choroba, ovsem taky je neprokazatelny, ze se zadna nevaze. Proste chovatel salamoun

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 19:35
- Nahlásit

Crysa
To je průser no
Pojď na tajnou, jestli tam nejsi

agáta12
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 19:41
- Nahlásit

Zdarte skvělotiny nejkrásnější !
Jsme doma , všichni skoro pár hodin po úmrtí . Dřeli jsme od rána , ani oběd nás nezajímal.
Krámeček přestěhovám tak napůl. Je neskutečné , co tam mám krámů , věcí , zboží , zbytečností - nechápu.

Taky to stěhování přišlo asi v pravou chvíli - když jsme odkryly stěny , jen jsme valili voka , jak je ten barák zchátralý. Stěny prolezlý od myší (těch cizích ) , plesnivý . Nějak jsem si to nepřipouštěla , ale teď vlastně furt srovnávám s novým podnájmem . Samý plus .
Včera pomohli ti jejichž jméno se nesmí vyslovit a slíbili , že přijdou i dneska - přišli jen 2 , ale zase si vydělali víc.

Jen nám tam chyběl truhlář , který slíbil ,že přijde dodělat nějaké skřínky a polici .
Večer se zastavil - že se
jde ukázat . Vypadal jako když ho poštípal roj - tedy na první pohled . Na místní obchodní ulici ho napadli cikáni , zmlátili ho zkopali a ukradli mu 15 stovek .
Truhlář má oko celé krvavé , zmlácenou hlavu , zlomená 2 žebra a modřiny od kopanců .
Ti co ho napadli jsou s největší pravděpodobností obyvatelé domu , se kterým sousedíme - bydlí jich tam fůra , taky ti , co jsem si je dneska a včera tak chválila .
Takže asi budu potřebovat nějakou šmírovací kamerku . Sakra

Baico
Člen
- Nahlásit

Crysa
a plovat můžeš?
Myslím, že ju. Dám ti vědět, jak na tom budu s autem. Zelenina půjde tenhle týden na garančku.

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

[/i]davidkova renata
hele a co způsobuje modrý ovčouny? viděla sem 2 malý štěnda teda ,barva dost podobná,ne tak výrazná pravda a v dospělosti to neni skoro vidět,jen když víš na co koukat..
ta druhá vypadá jak černá ale má to pálení ,to je povolený přece..

a pak, že bílý psi jsou divný

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 19:45
- Nahlásit

Eldoguero
a pak, že bílý psi jsou divný
tak vo tom žádná,divný voni budou a navíc je na nich děsně vidět špína,třá dneska jedna původně bíluše vodcházela jako regulerní vlkošed

Baico
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 19:48
- Nahlásit

kejtlin
Jo co ten králík? Mám pro tebe tady tu samici

Myslím na tebe, ještě je nemáme odstavený. Jak to táta roztřídí, tak dám vědět. Očkovaný jsou.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 19:50
- Nahlásit

agáta12
No ty vole

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 19:51
- Nahlásit

Baico
Jak to táta roztřídí, tak dám vědět. Očkovaný jsou
ok

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 19:52
- Nahlásit

davidkova renata
děsně vidět špína,třá dneska jedna původně bíluše vodcházela jako regulerní vlkošed
A to zas jo, já třá pravidelně každý ráno vycházím venčit dvě bílý malodogy a jednoho žíhaného kanárka a vracím se se třemi žíhanými molossy neurčitého plemene ale do hodiny to z nich vopadá naprosto všechno i zelená od trávy, jen teda ten smrádek ne v případě, že se třá v něčem vyválej, vykoupou, nebo vyrejou první podzimní brázdu v hnoji

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 20:22
- Nahlásit

davidkova renata
třá dneska jedna původně bíluše vodcházela jako regulerní vlkošed
Co kecáš, já su čananě vykoupaná aj hlavu sem si umyla

stetisek123
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 20:26
- Nahlásit

Biluška
já su čananě vykoupaná aj hlavu sem si umyla
To už sou vánoce? Šiš, eště nemám dárky ani stromeček, co cukroví, tos nemohla počkat???

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 20:30
- Nahlásit

ahojky muciQové
sem byla děsně pilná dneska už mám připravený truhlíky na vánoce hééééč

stetisek123
hele kdo vám figuroval Jarda Hudeček bo Kubík????

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 20:36
- Nahlásit

já sem zmrzlá, za cca 3 hod se nemůžu stále zahřát

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 20:53
- Nahlásit

šiš, nekoukáte někdo na cool? Co to je za hovadinu

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 20:54
- Nahlásit

čus co děláte? Já byla 3 hoďky na cvičáku a jsem totál vyřízená! A Šampuse taky, dneska makali jak sviň, maj hlavy jak melouny z toho a jen ležej co se stalo převratného? prosím si VEJCUC!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 20:59 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

Adiddaska
čus co děláte
čumim na tv a relaxuju s vínem a snažim se zahřát, byla jsem celý odpo až do tmy venku, kamarád mi přivez boudu číslo dvě a udělal mříž do okna v kotci-mříž jak pro medvěda, ze silnýh roxorů, jak svařoval tak stále padal jistič, takže jeho přítelkyně mu pomáhala, pak jsem se vyměnily, bo ona má naražený žebra, tak místo mě stála u jističe, zejtra sem dám fotku.
Eldoguero
ne, koukám na vratné láhve

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 21:05
- Nahlásit

kejtlin

taky jsem zmrzlá z toho cvičáku děsně. A je u nás Maruš s Nyxlem a buzničky to vůbec nezajímá, ačkoli Nyxla hárá

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 21:07
- Nahlásit

Adiddaska
hárá chvíli, proto je to nezajímá.já nebejvám často zmrzlá, prot je to divný, asi je to tím, že jsem málo spala po tý noční, jen 3 hodiny

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 21:13
- Nahlásit

kejtlin
Ty už jsem viděla asi dvakrát nebo třikrát,jako dobrý, ale počtvrtý už fakt nemusím. Ovšem tohle je neskutečná hovadina

Jo a jinak dnes jsme s mušem zjistili, že vlastně všechno děláme s čoklema špatně, páč je socializujem, jelikož co nejmíň socializovanej čoklid s co největší závislostí na balonku je nejlepší ípo pes a vůbec má bejt nesnášenlivej se psema a lidi má buďto zabíjet, nebo pro jistotu ze strachu ignorovat a všímat si jen figuranta na place, páč ten se přece vždycky chová stejně Tedy žádný společný venčení, ven bez balonku, jen procházka a s malodítětem ke všemu
No a taky naše hnusosousedka musela být dost zhnusena, páč jsme šli okolo jejich ohrady s ovcema s malodogama, kanárkem a Bonninkou a voni tam zrovna opravovali oplocení zvenčí a voni je ti psi vůbec nenapadli co hůř - normálně se nechali odvolat jako takhle to fakt nejde, když jí naši psi přece napadaj né co je to za bordel

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 21:18
- Nahlásit

Eldoguero
já to už viděla taky víckrát, ale když nic jinýho nejde.
poslední dobou mě těšej celkem lidi co potkávám na procházce, sem šla dneska okolo 2 mladých mužů a jeden říká ty vole to je psů najednou a ten druhej na mě kouk a řek, jó slečna s nima chodí tagle furt a normálně jí všichni poslouchaj a sou úplně v pohodě, tak mě to tak zahřálo u srce

Grin
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 21:18
- Nahlásit

Eldoguero
dnes jsme s mušem zjistili, že vlastně všechno děláme s čoklema špatně, páč je socializujem, jelikož co nejmíň socializovanej čoklid s co největší závislostí na balonku je nejlepší ípo pes a vůbec má bejt nesnášenlivej se psema a lidi má buďto zabíjet, nebo pro jistotu ze strachu ignorovat a všímat si jen figuranta na place, páč ten se přece vždycky chová stejně Tedy žádný společný venčení, ven bez balonku, jen procházka a s malodítětem ke všemu
No a taky naše hnusosousedka musela být dost zhnusena, páč jsme šli okolo jejich ohrady s ovcema s malodogama, kanárkem a Bonninkou a voni tam zrovna opravovali oplocení zvenčí a voni je ti psi vůbec nenapadli co hůř - normálně se nechali odvolat jako takhle to fakt nejde, když jí naši psi přece napadaj né co je to za bordel

si vem že já jsem dneska dokonce venčila krysaříka!! a k tomu v lese!!!! Šel na dvě hodiny na procházku! V tý zimě!
Je něco fakt špatně, takhle bych se k tomu psoj chovat neměla...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 21:24
- Nahlásit

Grin
no hele alefakt se setkávám běžně s lidma co mají krysaříky a v zimě je nevenčej venku ale např. na plínu nebo kočičí záchod, natož aby s nima chodili na prochajdy, a mě říkají jak je to o jejich zdraví venčit tyto psy v zimě

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 21:27
- Nahlásit

Eldoguero

dnes jsme s mušem zjistili, že vlastně všechno děláme s čoklema špatně, páč je socializujem, jelikož co nejmíň socializovanej čoklid s co největší závislostí na balonku je nejlepší ípo pes

hele, ale to je pravda, ne? To je logický přece, že ten pes bude upa nejvíc motivovanej se pánovi zavděčit než čokl, kterej si žije na pohodu a baví se na procházkách s psíma kámošema a nic mu nechybí

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 21:34
- Nahlásit

Adiddaska
no nevim , ale třeba moje holky mají některý cviky oblíbený některý nikoliv, ale i ty neoblíbený pro mě udělají, ne proto že by musely, ale protože chtěj to pro mě udělat.
a navíc velmi dobří výcvikáři mají štěňata do roku doma-myslím v bytě i když ostatní mají venku, aby si vybudovali vztah

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 21:41
- Nahlásit

Maryje moje pro mě neudělá nic, to vona akorát pro jídlo, tak jí furt musim slibovat jídlo, aby něco udělala. Na neoblíbený cviky jí musim slíbit hodně moc jídla.

Grin
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 21:43
- Nahlásit

kejtlin
se setkávám běžně s lidma co mají krysaříky a v zimě je nevenčej venku
jako já od trixinejch asi 5 let co začla mít problémy se zádama který se v zimě zhoršovaly strašně nevenčim v mrazech na dýl než 1/2 hodiny, i to je výjimečný, a samo v oblečku, ale nedokážu si představit že bych nevenčila vůbec .. jsou dny (ve sněhu a mrazech) kdy třeba jde jen 3x kolem baráku - ona taky sfiňa ani v zimě chodit nechce a radši doma cvičí než venku chodí - ale zase má pak hodně pohybu doma - aportek, hledání, cvičení.

<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání