| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 18:48
- Nahlásit
modráci vosad
http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.274352 322075.139795.38535502075&type=3
ale sou heský.-)))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 18:48
- Nahlásit
BaicoKde se to tam mohlo vzít?
teď by o tom měl být právě sepisován hlavní poradkyní chovu článek ohledně barev, bude časem na stránkách KCHBO. Jak se dělá vloha pro modrou nevím, ale asi nějak jo.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 18:50
- Nahlásit
Ještě to hodím sem.
Budu objednávat FALCO, chcete někdo něco?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 18:52
- Nahlásit
Crysa
Jak se dělá vloha pro modrou nevím
já to vim...to stačí bejt trošku deprivant.nevědět si rady s čoklem,potřebovat svýho guru k životu a ůůůůš seš modrá na blůčku ))))))))))))))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 18:53
- Nahlásit
davidkova renatajá to vim...to stačí bejt trošku deprivant.nevědět si rady s čoklem,potřebovat svýho guru k životu a ůůůůš seš modrá na blůčku))))))))))))))
a já blbka se bojím zahraničních krytí
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 18:54
- Nahlásit
Baico
doga?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 18:55
- Nahlásit
Baico
jak to máš s těma zádama?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 18:56
- Nahlásit
Crysa
a já blbka se bojím zahraničních krytí
toho bych se nebála,číhni na adydasku jaxe zmohla ))))) skoro jako Vachoutovic )))))))))))))
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 18:56
- Nahlásit
Atusch
maj dršťky??
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 18:59
- Nahlásit
davidkova renata
Pani koukejte se, sedim teď velmi viditelně když je v záběru Terezie tudíš se moc procházet v záběru nebudu ale budu tady sedět
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 18:59
- Nahlásit
Grin
pošlu ti mailem co maj.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 19:00
- Nahlásit
Crysa
davidkova renata
Hele a nemyslíte, že je to buďto úpa něco jinýho, nebo třá nějaká fotomontáž? Mě to teda moc malinovatě nepřijde, ale je pravda, že ta barva hodně zkresluje.
Každopádně modrá malina ... no, už ta černá (event. pálená) je dost mimo, ale tohle
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 19:01
- Nahlásit
Baico
Jinak si stahuju Edvórda 2 a 3, budu mít dalšího vevčerníčka. knížky jsem četla a dost se mi líbily.
3 ta je teď teprve v kině nebo už se mi to motá?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 19:02 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
Eldoguero
davidkova renata
Crysa
mě to modrý štěňátko přijde jako thajec, ale možná mě mate ta barva
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 19:02
- Nahlásit
Atusch
pošlu ti mailem co maj.
ok ale já tě vůbec nevytrhnu, bo budu chtít max 5 kg maska víc se zatial nevejde
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 19:03
- Nahlásit
Grin
maj,ale nekrájený a nezelený, nesmradlavý
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 19:05
- Nahlásit
stetisek123
ale nekrájený a nezelený, nesmradlavý
To znamená že ten čokl z toho nemá tolik vitamínů?
Jinak já jsem ten poslední komu by vadilo že dršťky nesmrděj
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 19:08
- Nahlásit
Eldoguero
Každopádně modrá malina ... no, už ta černá (event. pálená) je dost mimo, ale tohle
proc? ze tam k tomu budou vyskakovat nejake choroby?
jinak nemyslim, ze je to fotomontaz
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 19:08
- Nahlásit
laguna
trojka už je na dývkách, v kinech je první část čtverky.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 19:10
- Nahlásit
Grin
spíš jde o ty probiotický bakterie a natrávenou zeleň
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 19:13
- Nahlásit
leyenda
mně by se ta modrá lepčí líbila, kdyby měl tu tipickou tmavou masku
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 19:14
- Nahlásit
Grin
ok ale já tě vůbec nevytrhnu, bo budu chtít max 5 kg maska víc se zatial nevejde
V pohodě my s Kejtlin to daly dohromady tak , že máme splněno, takže je to jen kdyby někdo něco chtěl zkusit a nebo neměl takový odběr.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 19:16
- Nahlásit
Grin
Jsem tě viděla, co se tak ksichtíš
Kejtlin
Tak rentgen páteře je čistej, je to svalový. Takže mám poukaz k fyzioterapeutovi.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 19:18
- Nahlásit
Biluška
Aha tak tu jsem viděla.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 19:19 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit
Baico
co se tak ksichtíš
páč hrozně potřebuju sehnat jednoho redaktora ale on furt nemá čas
Atusch
V pohodě my s Kejtlin to daly dohromady tak , že máme splněno, takže je to jen kdyby někdo něco chtěl zkusit a nebo neměl takový odběr.
bych potřebovala u někoho kus uskladnit ale essi si půlku vemeš tak to bude cajk
edit: Sova došla, cáááááájk
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 19:19
- Nahlásit
Když už se tu bavíte o Twilight , četl jste někdo Půlnoční slunce??? Jaký to je?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 19:22
- Nahlásit
DU DOOOOOOOOM
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
jo spíš to dala moje kamarádka dohromady já se přifařila s 30ti kily, nemám prachy
Baico
Tak rentgen páteře je čistej, je to svalový. Takže mám poukaz k fyzioterapeutovi.
tak to je super
|
Crysa
Člen |
- Nahlásit
EldogueroHele a nemyslíte, že je to buďto úpa něco jinýho, nebo třá nějaká fotomontáž? Mě to teda moc malinovatě nepřijde, ale je pravda, že ta barva hodně zkresluje.
já původně myslela, že jde o vrh kelpií a k tomu vrh malin.. sem se zasmála a dobrý. Pak diskuze pod jedním sdílením týhle fotky ukázala, že opravdu se modrá vyskytuje, že je to malina a je modrá a je to průser. Majitelka největší chovky k tomu nic psát nechce, i když o tom sama ví dost a asi tuší odkud vítr fouká a jen to zadala jako domácí úkol hlavní porydkyni chovu, ať o tom něco napíše. Pravda je, že HPCH je osoba fakt na místě, má přehled o všech varietách a problémech zdravotních a pod. a věřím, že to napíše hezky. Jen stejně půjde šuškanou, odkud tyhle barvy lezou. Stejně jako zůstává veřejným tajemstvím, odkud se berou maliny bez podsady srsti a někdy i se znaky hlavy spíš hodnými stafordí, stejně jako se objevila barva vlkošedá.. jeden klub neuchovnil, druhý uchovnil.. pak i "malina" co měla nejen barvu ale i typ stavby těla jako NO vlkošed..
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 19:24
- Nahlásit
BaicoTak rentgen páteře je čistej, je to svalový.
a plovat můžeš? co úterý nebo středa plavební? Zítra budu plavat v papírech v práci..
|