| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 08:55
- Nahlásit
Grin
potřebovali opravit rozhvor s Danem Hůlkou
Ale ten už byl teď někdy ve VIP zprávách. Co chcete opravovat na odvysílaném rozhovoru?
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 09:00
- Nahlásit
pawLINka
davidkova renata
jako s tim názorem na íípo psy a jejich "život" se setkávám víc než mi je milo
Já naštěstí ne, protože se setkávám většinou jen s normálníma lidma. Ale tyhle názory mě dost serou, to je omezování svobody a dost i týrání .... samozřejmě ze mě mluví závist, páč ííípo nedělám
btw. co Tom?...ani mi nenapíše SMS..
Ty čoveče, on si zase zaplul zpátky do svého autistického života
tak a svatba nebude, to by se museli vidět asi každej den ))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 09:01
- Nahlásit
Grin
tak mě dneska vytáhli v 8 hodin z postele
tss já fstávám f půl 4 mě nedojmeš
koukala sem na dogforu,tak snad ti něco poradil ten jinoch co?
pawLINka
A já nechápu, jak k nim můžou ostatní ještě vzhlížet. Je teda fakt, že tato pinda má kolem sebe prakticky jen děcka
no a ti tenhle styl budou šířit jako absolutní pravdu dál
že už na tebe ani nemyslí
tagže sem zas bes fstachu,chjo...sem myslela že je jinej ,ale prt
kejtlin
heská butka!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 09:04
- Nahlásit
davidkova renata
heská butka!
se zdá, že je vysoká, ale není je akorát, jen je focená shora, do konce listopadu bude snad udělaná i Goši bouda a může začít mrznout
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 09:08
- Nahlásit
Baico
Ale ten už byl teď někdy ve VIP zprávách.
To je jednak jinej a jednak do druhý práce
davidkova renata
tss já fstávám f půl 4 mě nedojmeš
ale chodíš spát v 9, to já teprve dorážim s čoklama domu a začínám dělat večeři
koukala sem na dogforu,tak snad ti něco poradil ten jinoch co?
No poradil, ale hele u nás se snad monoproteinový krmivo nedělá žádný, nenašla jsem ani jedno jediný, teda kromě kuřecího !!! Který stejně nemůže
tak nevim co budu dělat.
V tý acaně je taky kuře
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 09:09
- Nahlásit
čus asocijálové
také sem slyěšela tento názor, a zvlášt' pobaví (teda spíš nasere) vod čéka kerej to dělá a stále hovno hovno
kejtlin
pěkná boudička, jak máš velkou předsíň??? zdá se mi úzká, ale to asi zkresluje ta foteška
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 09:11
- Nahlásit
Alexa
pěkná boudička, jak máš velkou předsíň???
neměřila jsem jí, ale axa se tam natáhne celá pohodlně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 09:11
- Nahlásit
Grin
ale hele u nás se snad monoproteinový krmivo nedělá žádný, nenašla jsem ani jedno jediný, teda kromě kuřecího !!! Který stejně nemůže
fak jo?? twe ak to holt už nefim...těžko si béš nechat posílat grancle ze zahraničí
V tý acaně je taky kuře
sem si to myslela
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 09:17
- Nahlásit
Grin
co například Belcando? měl nějakou rybí řadu nebo Trainer má řadu s bramborami a rybou, Trainerem krmila kamarádka svýho rot´áka, byl taky alergickej na kuře
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 09:20
- Nahlásit
Grin
Ve všech druzích je kuře???
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 09:22
- Nahlásit
Grin
koukni
http://www.spokojenypes.cz/trainer-fitness/trainer -fitness-adult-med-maxi-fish-potatoes-15kg?id=5225 3
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 09:28
- Nahlásit
kejtlin
Belcando?
konzervuje kuřecím tukem, ale ten trainer vypadá na první pohled super!!!! Musim se na to mrknout, hlavně do originálního textu složení páč ty mrdky hodně věcí jaksi opomenou přeložit
MOc děkujuu!!
pawLINka
Ve všech druzích je kuře???
U Acany?? JO!!!
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 09:31
- Nahlásit
kejtlin
hele ale tam je děsně moc kukuřice
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 09:33
- Nahlásit
Grin
hele ale tam je děsně moc kukuřice
nj, a čemu vadí kukuřice? je to jediný krmivo o kterým vím, že je prosto kuřecího bo s ním krmila Pavla, ale třeba je ještě nějaké jiné
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 09:43
- Nahlásit
Grin
no jo tak to je pak blbý, tříkilovýho čokla prostě vemeš a deš, ale 50 kg... když měl Grin před deseti kily hysterák a nechtěl do ordinace a vyvlík se z obojku, tak jsem taky měla co dělat, neska už bych ho tam musela asik dostrkat
Přesně tak, 15 kilovou stafbulku prostě čapnu a jdu, ale je fakt, že ona nemá tyhlencty molossí manýry šprajcnout se někde a stát jak trotl atd. Ambra, když se zastavila, tak prostě stála a nebyla síla, která by s ní hnula. Kanárek to má trou podobně, ale z úplně jiných pohnutek
to má jen 40
Tak to už je úplně šumák 40 nebo 50
davidkova renata
jako s tim názorem na íípo psy a jejich "život" se setkávám víc než mi je milo,hafo lidí to považuje za zásadní předpoklad k íípení,bez toho to prostě dělat nejde
No právě, jenže ono to jde i jinak, ale pohodlnější je to takhle, že jo
pawLINka
Jo, proto jsem se víceméně vykašlala na náš cvičák. Odmítám snášet debilní pohledy kreténů, podle kterých každý, kdo chodí se psem ven, toho psa kurví.
Když to je zase jen o lidech a ne o cvičácích znám chlapa, kterej dělal před časem výcvikáře na jednom ze cvičáků, kterej měl problém i s tím, že má někdo psa doma, páč tvrdil, že pes je "paničky dostatečně nabaženej" a proto s ní odmítá cvičit Upozorňuju, že šlo o malýho pudla Za tyhle kecy bych vraždila
Pokud chceš se psem cvičit, tak nesmí čuchat, tudíž nesmí chodit na procházky, nesmí si hrát s ostatníma psama, protože pak tě nebude dostatečně respektovat, může se jít jen z kotce vychcat a zavřít do odkládačky, aby mohl jít cvičit. Pak se jde zase vychcat a zase jde do odkládačky, případně zpátky do kotce.
No bať a ještě zapoměla dodat, že pokaždý, když ho vytáhneš ven, tak musíš mít v ruce balonek, páč jinak ti pes vezme kramle a v životě ho nepřivoláš
Dobrý jsou ještě takový ty názory, že psa bys neměl ani moc hladit, páč pak se na pochvalu (unylím hlasem "To je hodný!") prej víc těší
Jinak všechny zdravím a přeji dobrého dopoledneho
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 09:51
- Nahlásit
kejtlin
a čemu vadí kukuřice?
asi ničemu, jenom jde o to aby to nebyla jenom kukuřice
je napsaná an prvním místě musim prozkoumat ten anglickej text k tomu, tam snad budou uvedený i procenta bo tak...
Eldoguero
Tak to už je úplně šumák 40 nebo 50
no to más asik vlastně pravdu
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 09:52
- Nahlásit
Alexa
Hudeček nebo Kubík? Já nevím, takovej mlaďas s bičem
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 09:55
- Nahlásit
Grin
Třá Kaly má 40 - 42 kilo, Ambra měla cca 48 kilo a Happunka má 50, možná 52, rozdíl stran váhy tam už fakt není takovej, horší je ta urputnost. Pokud se Happu šprajcne "jen tak" a Kaly "smrtelně vážně" pak je nesrovnatelně horší hnout s o 10 kilo lehčí Kaly
Fakt je, že ona to moc často nedělá, zato Happu má tyhle móresy velmi v oblibě
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 10:03
- Nahlásit
Baico
ve tři ráno probudila s bolestí v krku jak hrom
Mě probudilo robátko v 23:30, zvracelo, průjem, bolest v krku, rýma, kašel, břichabol, bolest v krku. Takhle za noc asi desetkrát, ráno povlaky na mandlích. Byla sem s ním u dra a prej streptokok. Dáváme priznic na krk i na břicho, prý ho bolej uzliny v břiše. Takhle zdrabanýho sem ho za skoro deset let eště neviděla
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 10:07
- Nahlásit
Eldoguero
Když to je zase jen o lidech a ne o cvičácích
No dyk jo. Ale já už nemám sílu se s někým pořád hádat a chodit někam s žaludkem na vodě. Už jsem si tam nemohla ani v klidu pocvičit se svýma psama, bo když se tam někdo zrovinka nehádal s tou pindou, tak jsem poslouchala, jak si mi na ní ostatní stěžují. Nj, jsem tam místopředseda, ale už jsem jim řekla, že takhle dál prostě ne. Fakt se odmítám tohoto účastnit a přestože mě to mrzí, tak se cvičákováním asi končím.
Cvičení mě ba, i když na to nemám žádnýho psa prakticky. Ale jen tak pro zábavu... Nebo vedení kurzistů s gaučákama a ambicema na max ZZO a ZOP, to mě taky ba. To byla vždycky prima parta lidí. Jenže už se mi to díky pár lidem tak zhnusilo, že jsem se od toho úplně distancovala. A mrzí mě to fest.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 10:07
- Nahlásit
davidkova renata
s tim názorem na íípo psy a jejich "život" se setkávám víc než mi je milo,
Nevím, co je zač, ale včera jsem na Tvojítrubce koukala na nějakýho Luďka Šilhavýho a jeho výcviky. A vůbec se mi nelíbil, nevím, esli to náhodou není žumpí idol, ale f tom případě nebudu stádní, neustále ty psy tahal za slabiny a s tím se neztotožním. Oproti němu video o Cézarovejch kopech bylo zlatý, to mi nevadilo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 10:16
- Nahlásit
stetisek123
Hudeček
je tedle
že ho moc pozdravujem s nandou
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 10:17
- Nahlásit
Eldoguero
horší je ta urputnost
naštěstí Grin až tak urputnej neni, oproti tomu ten jrysařík co mám občas váží tunu - hlavně když ji potřebuju třá vyhodit z postele
stetisek123
Mě probudilo robátko v 23:30, zvracelo, průjem, bolest v krku, rýma, kašel, břichabol, bolest v krku. Takhle za noc asi desetkrát, ráno povlaky na mandlích. Byla sem s ním u dra a prej streptokok.
chudák
Nevím, co je zač, ale včera jsem na Tvojítrubce koukala na nějakýho Luďka Šilhavýho a jeho výcviky
žumpí idol to nejni, ale Psíčkoidol a mně se třá jen líbilo to flusací videjo nebo ty videja kde učil aportek a přivolání, tam nic takovýho nedělal..
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 10:18
- Nahlásit
A UŽ JSEM SE NASRALA NEJVÍC! Ztraverzovala jsem muže a kupuju po novym roce mražák. Přestavim komoru a dám ho do komory. SERU NA GRANULE!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 10:21
- Nahlásit
stetisek123
esli to náhodou není žumpí idol
nemyslim
je dost kontroverzní vosoba ,ale umí toho teda moc ,to klobouk dolu teda,mě jeho metody moc nepohoršujou,osobně ho neznám,jen z presentace na netu,ale mě je symapatickej názor,že jedna dobře mířená facka v pravej čas vyřeší věc jednou pro vždy a neni třeba se srát s pozitíívama navěky..ve výchově jako myslim,řekla bych že todle máme my tři stejně jinak mě je fuk abych pravdu řekla..btw má velmi podobný humor jako žumpí když tak čtu jeho wep
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 10:21
- Nahlásit
Grin
SERU NA GRANULE!
jooooooooooooooo
stetisek123
esli to náhodou není žumpí idol,
nenene ale mám pocit že eninka ho někdomu vřele doporučovala
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 10:24
- Nahlásit
Alexa
že eninka ho někdomu vřele doporučovala
ta měla dostála ne? )) šilhavej žral akorát u rosáků na zahradě grancle co vim.-))))))
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 10:29
- Nahlásit
Grin
SERU NA GRANULE!
Juchůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 10:30
- Nahlásit
davidkova renata
ta měla dostála ne?
no právě mám pocit že někde psala že Lúďu zná a doporučuje, ale třá se pletu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 10:30
- Nahlásit
Grin
SERU NA GRANULE!
já k tomu došla asi před půl rokem a je to to nejlepší co jsem mohla udělat
all
auto mám doma, nepotěšili mě, servis svítí furt, ale jen když rosvítim světla, ale o to nic, mám přejetý rozvody, ale 8000-9000 nemám
|