Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 21:56
- Nahlásit

Grin
my chodíme i když mrzne ale ne v krutomrazech, ale oblíkám, moje krysy ven chtěj, se těšej, když beru obojky do ruky a vodítka

Grin
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 22:01
- Nahlásit

kejtlin
Trixina se těší, dokud nevykoukne ze dveří... už se mi mockrát stalo, že běžela přede mnou, otevřela jsem dveře, ona rychle hodila voko na tu bílou mrdku a zhnuseně zaplula zpět do baráku a musela jsem ji odnést ven, nenechala se přivolat ani na piškot f tomhle je to fakt megaprimadona

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 22:05
- Nahlásit

Grin
šiš a proč to zvíře venčíš to se dělá tohlencto
Adiddaska
Nooo, je fakt, že psi, kteří neznají nic jiného než kotec (v lepším případě) nebo kenelu (v horším, ale ne méněčastým případě), ven se dostanou jen, když se jde makat, i venčení probíhá alá házení balonku a čokl se ve volné vtěřine a půl může vychcat ... tak ti jsou řekněme "vhodnější na sport". I když není pravda, že se nedá kombinovat mít psa jako kamaráda a zároveň jako psa do sportu. Fakt, ale je, že drtivá většína lidí, kteří jsou na vrcholu svýho psa nikdy nevezmou třá do lesa na houby, do města, aby mu nezavařili mozek, páč ten má fungovat jen na place při přesně stanovených podmínek atd.
Někteří z nich mají psa doma a mají ho fakt jako parťáka (třá Láďa Mach Oskara).
Ale hodně z nich má psy v podstatě naprosto neovladatelný, venčí se zásadně na flekse, páč jinak vezmou čáru, žádný procházky, žádný hry se psema, nic, jen a jen práce.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 22:06
- Nahlásit

Grin
krysy pak taky vypujou teplej vývar a rozmrzaj pod 2 larisama ke mě přitisknutý třeba hodinu, ale co je divný zuzanka a šerinka jsou teplý skoro hned a ricki je studenej dost dlouho, přitom je venku nejaktivnější, a není to tím, že je starej, odmala

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 22:06
- Nahlásit

Gerda

Rambík taky dělá jen pro žrádlo. Koko, když má náladu, dělá to pro mě, má radost, že mám radost, ale to je tak ve 30 procentech, v 30% dělá na žrádlo a v 60% na mě prdí

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 22:07
- Nahlásit

Grin
Trixina se těší, dokud nevykoukne ze dveří... už se mi mockrát stalo, že běžela přede mnou, otevřela jsem dveře, ona rychle hodila voko na tu bílou mrdku a zhnuseně zaplula zpět do baráku a musela jsem ji odnést ven, nenechala se přivolat ani na piškot
Ehm ... mě něco podobnýho dělala skoro 50 kilová argentina, když venku pršelo ... upozorňuju, že 50 kilovej pes se dost blbě poponáší a neméně blbě přemlouvá k pohybu

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 22:11
- Nahlásit

Eldoguero
Nooo, je fakt, že psi, kteří neznají nic jiného než kotec (v lepším případě) nebo kenelu (v horším, ale ne méněčastým případě), ven se dostanou jen, když se jde makat, i venčení probíhá alá házení balonku a čokl se ve volné vtěřine a půl může vychcat ... tak ti jsou řekněme "vhodnější na sport"

Ale hodně z nich má psy v podstatě naprosto neovladatelný, venčí se zásadně na flekse, páč jinak vezmou čáru, žádný procházky, žádný hry se psema, nic, jen a jen práce.

hmm, to je dost na hovno teda...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 22:11
- Nahlásit

venku se zas blbě dejchá-jak pod peřinou, ale dneska nebudu v noci chodít po venku ale v teplý posteli s pejskama

Crysa
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 22:18
- Nahlásit

Du chroptět, teda chrnět, mějte se tu jak chcete, v outerý na voběd sem zas doma, spěte sladce a odpočívejte v pokoji

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 22:27
- Nahlásit

kejtlin
Pani vo milion stránek zpátky sem se ptala esli bé hmyzákovi kacabajka vel 30 dyž má 35cm ergo hmyz nemá podsadu a normálně se klepe cpe se též pod peřinu a děsně furt má studený malonožky takže to že má kožich je vizuální atrapa vůbec jí nefunguje a hlavně furt se sama přikrejvá takže jí kosa asi bé

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 22:27
- Nahlásit

Adiddaska
hmm, to je dost na hovno teda...
Pro ty psy určitě jo. Třá podobný to maj i psi u kšefťáků, taky jdou ven, jen když se jde makat, ale ti mají předpoklad, že se dřív nebo později dostanou někam do služby, kde se s nima bude zacházet normálně. Ti psi "sportovní" to maj na doživotí

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 22:31 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

Pakunobecny
ona má třeba i funkční srst, ale prochladne protože je malá.Nevím jestli jí to bude,musíš to zkusit, oblečky kupuju vždycky se psama, takže vůbec neznám velikosti, ukážu na ten a ten a zkusím.Sem ti moc nepomohla paní....

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 22:36
- Nahlásit

deme spát, zejtra jedu do autonemocnice

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 22:40
- Nahlásit

Taky si jdu lehnout, dobrou

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 22:51
- Nahlásit

kejtlin
ona má třeba i funkční srst, ale prochladne protože je malá
No asi jo bo nechápu jakto že má hutnej límec a furt klepe kosu i když má teda lysé bříško to jo.Tak uvidíme dyž tak dopletu nákej kousek na vrtulku vocáskovou

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 23:16
- Nahlásit

chjo, nechce se mi spát, co mám dělat?

Grin
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 23:51
- Nahlásit

kejtlin
krysy pak taky vypujou teplej vývar a rozmrzaj pod 2 larisama ke mě přitisknutý třeba hodinu, ale co je divný zuzanka a šerinka jsou teplý skoro hned a ricki je studenej dost dlouho, přitom je venku nejaktivnější, a není to tím, že je starej, odmala

Trixina se zahřeje hned, ale stejně ji pak právě chytaj ty záda Dřív jsem to tak dělala taky, tplej vývar a rozmrzat

Eldoguero
Ehm ... mě něco podobnýho dělala skoro 50 kilová argentina, když venku pršelo ...
no jo tak to je pak blbý, tříkilovýho čokla prostě vemeš a deš, ale 50 kg... když měl Grin před deseti kily hysterák a nechtěl do ordinace a vyvlík se z obojku, tak jsem taky měla co dělat, neska už bych ho tam musela asik dostrkat a to má jen 40

Taky pofrčim do peřiny... ale moc se mi nechce, mám roupy.

Crysa
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 06:46
- Nahlásit

Bré jitro přeje vnitro
Vstávat a makat, lemuřice lemuřáckýýý!!!

Bilu, je to správně?

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 06:49
- Nahlásit

Čus bus cambus!!
Dneska jsem se ve tři ráno probudila s bolestí v krku jak hrom. Se na to můžu vykašlat. když povolej záda, tak začne krk. Jen co otevře lékárna, tak si odskočím koupit orofar, ztím musí stačit halls a horkej čaj.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 07:29
- Nahlásit

Nazdar, dneska jdu s debilní náladou, bo jsem spala 3 hodiny a není mi dneska dobře...

A tak radši zase jdu, ať tady nešířím mou super náladu.

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 07:34
- Nahlásit

dobré ráno, může mi někdo vysvětlit proč nemůžu ráno vstávat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 08:21
- Nahlásit

buenos dýjas debility
Monty

, může mi někdo vysvětlit proč nemůžu ráno vstávat
může mi někdo vysvětlit proč přestože prostě NEMŮŽU ráno fstávat, stejně fstanu páč prostě musim??!!
Eldoguero
jako s tim názorem na íípo psy a jejich "život" se setkávám víc než mi je milo,hafo lidí to považuje za zásadní předpoklad k íípení,bez toho to prostě dělat nejde..proto neíípim asi

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 08:29
- Nahlásit

davidkova renata
hafo lidí to považuje za zásadní předpoklad k íípení,bez toho to prostě dělat nejde..
Jo, proto jsem se víceméně vykašlala na náš cvičák. Odmítám snášet debilní pohledy kreténů, podle kterých každý, kdo chodí se psem ven, toho psa kurví.

Ta největší kráva pod sluncem tvrdí:
Pokud chceš se psem cvičit, tak nesmí čuchat, tudíž nesmí chodit na procházky, nesmí si hrát s ostatníma psama, protože pak tě nebude dostatečně respektovat, může se jít jen z kotce vychcat a zavřít do odkládačky, aby mohl jít cvičit. Pak se jde zase vychcat a zase jde do odkládačky, případně zpátky do kotce.
A takhle to praktikuje i se svýma starýma malinama, se kterýma stejně nic nedělá.
Samozřejmě, že její psi, psi, které cvičí a psi jejích oveček jsou asociálové, kteří porvou každého jiného čokla, pokud si ho nestihnou včas chytit. Taky jsou to psi, kteří znají jen smýkání na ostnáči případně smažení na elektrice při sebemenším zaváhání. No a samozřejmě jsou to psi, kteří mimo cvičák naprosto neposlechnou.

Jednou bych cvičit chtěla, ale kvůli této pindě a jejímu spolku jsem radši přestala na cvičák skoro chodit. Možná až si jednou pořídím něco, s čím by se cvičit dalo.... I když, kdo ví.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 08:32
- Nahlásit

dobré ráno, skoro jsem nevstala, jak mám přehozenej režim z těch nočních+jsem včera spala jen 3 hodiny, tak jsem nemohla otevřít oči, taky si s vámi dám kafe a zapluju ho pelíšku asi, i když na 10 hod. mám být pro auto, tak to na dlouhýho šlofíka nevypadá.
Orgasmus je skoro sežranej

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 08:34
- Nahlásit

pawLINka
Ta největší kráva pod sluncem tvrdí:
Pokud chceš se psem cvičit, tak nesmí čuchat, tudíž nesmí chodit na procházky, nesmí si hrát s ostatníma psama, protože pak tě nebude dostatečně respektovat, může se jít jen z kotce vychcat a zavřít do odkládačky, aby mohl jít cvičit. Pak se jde zase vychcat a zase jde do odkládačky, případně zpátky do kotce.

eště se taky stává,že se čokl ani vychcat nestihne a řeší to pak na place,za což je samosebou trestán..
lidi sou prostě hovada tupý,nechápu jak může bejt někdo tak vylízanej!

btw. co Tom?...ani mi nenapíše SMS..

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 08:37
- Nahlásit

chce se mi spát
Gerdičko, jsi tu někde??? Budou dneska ty fotky? Nevíš?

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 08:43
- Nahlásit

davidkova renata
jako s tim názorem na íípo psy a jejich "život" se setkávám víc než mi je milo,hafo lidí to považuje za zásadní předpoklad k íípení
Hele však to víme už dávno, že ty naše čokle strasujeme tím, jak je furt taháme po těch intravilánech

Grin
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 08:49
- Nahlásit

čau fšem

tak mě dneska vytáhli v 8 hodin z postele protože potřebovali opravit rozhvor s Danem Hůlkou
Ještě jsem nebyla se psama venku, ti hajzlíci chrápou eště

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 08:51
- Nahlásit

davidkova renata
lidi sou prostě hovada tupý,nechápu jak může bejt někdo tak vylízanej!
A já nechápu, jak k nim můžou ostatní ještě vzhlížet. Je teda fakt, že tato pinda má kolem sebe prakticky jen děcka...
A nejlepší bylo, když ještě cvičila její dcera - moje kamarádka. S vrčandou udělala pípo 3, přestože ji venčila se mnou a Tomáškem (tehdy byl ještě jedináček) a s kámoščinou picbumkou denodenně několik hodin. Dle její matky tu fenu stejně zkurvila.

btw. co Tom?...ani mi nenapíše SMS..
Ty čoveče, on si zase zaplul zpátky do svého autistického života a myslím, že už na tebe ani nemyslí. Musel by tě zase vidět.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 08:52
- Nahlásit

tak tady naše mříž na medvěda

okna za tím si nevšímejte, to zatluču ted´ o volnu, jestli najdu materiál
a nová bouda Axy

<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání