Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 15:52
- Nahlásit

stetisek123
Vzali nás na "kruhovku", což nevím co je,ale ke konci si Rikoslav vítězoslavně odnesl hadr až k vrátkům.

šak má dobrý základ)))))))

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 15:56
- Nahlásit

tak jsem doma z procházky, nakonec jsme nejeli na procházku se zlobivým basenjíkem, protože nám to jeho pánička asi hodinu předem zrušila (ironickýradujícísesmajl) tak jsme šli na procházku s makrelitem a jejím kuřátkjem, potkali jsme pak kámošku s australačkou, tak jsem byly venku přes a půl hoďky - a to se mi dneska nikde moc nechtělo
Zítra jdu na diabetologii, tak budu dříve doma, tak zajdeme s holkama ještě za světla ven
dneska k nám příjde ještě ten basenjík na návštěvu, tak budou holky zase řádit

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 15:58
- Nahlásit

Zdárté řeším velkokynologycký problém.Jsem zde dobře-tedy-pozná pes,že hárá jeho soukromá domácí hmyzopes vod ostatních kolemdoucích háravek nebo nerozlišuje co hárá hlavně že mu cvakaj zuby a tečou grindy?(páč mě potěšil,že po desátém pojebu přestal dusit háracího hmyza a štouchat ho do hranaté kuličky za ůčelem sexu ,tak jestli bude schopen to aplikovat i venku nebo se to vztahuje pouze na hmyzáka)

Grin
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 16:05
- Nahlásit

Pakunobecny

HA pani pakůňová, vás zrovna potřebuju!!¨
Bylo mi řečeno že máte psa alergickýho na kuře a že jste se zajímala o grancle co byste mu mohla dát... co jste vykoumala??

Já krmim jehněčím Platinem, je super, ale megadrahý, potřebuju aspoň trochu něco levnějšího, našla jsem Acanu Grasslands která vypadá že v ní neni ani kus kuřete, ale Davídkojc mi právě říkala že jsi to nějak koumala a že jsi tam to kuře našla... ???

stetisek123
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 16:06
- Nahlásit

Grin
No, to se mě ptej, byli jsme tam 4 s mlaďochama začátečníkama, jeden půlroční BŠO, nějaká asi 5 měsíční pitka, nebo co a výmaranda. Tu nakonec si vzal extra, aby u ní probudil zájem. Chodil, plížil se, probíhal mezi náma, plácal hadříkama a dráždil psy, chválil. My prej měli stát jako strom a psa chválit za úspěchy.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 16:08
- Nahlásit

davidkova renata
sem jim povídala, že on už kousal na ten dětskej rukáv,ale oni prej jdou na to pomalu a upevňujou každou věc, aby se to pak nevymstilo. No nechápu,a le je fakt, že se ho Riky tak nebál, jak Zlatovlásky a po hadru šel nadšeně

Grin
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 16:08
- Nahlásit

stetisek123
to zní dobře, ale Grin by se na kruhovce absolutně nesoustředil, on potřebuje individuálňý přístup...

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 16:18
- Nahlásit

Grin
Hledali sme moc páč spíč bud je tam maskovaná kuřeci moučka a nebo kuřecí tuk jako konzervant ale nám ůpa sedly tyto akorát moc nepřibírá tak mu do toho na zimu dycky něco přivařím jinak nám pasujou ale je to kus od kusu no http://www.prodej-krmiva.cz/?c=popis-produktu&idIt em=20701768

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 16:21
- Nahlásit

stetisek123
oni prej jdou na to pomalu a upevňujou každou věc, aby se to pak nevymstilo
jj to je správný,to mu jen prospěje!jen tak dál,zlatovláska bé koukat příště))))) von už se pochlapil i buzík Fanouš,tak na něj budou dvá

Grin
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 16:28
- Nahlásit

Pakunobecny

bud je tam maskovaná kuřeci moučka a nebo kuřecí tuk jako konzervant

hele a myslíš že v té Acaně taky? Jsem si říkala že by to tam aspoň napsali... ??
http://www.acana.cz/show-product.php?formulation=g fd

Grin je totiž strašně hubenej, chtěla bych mu dávat mimo masa i něco po čem taky trochu přibere...

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 16:28
- Nahlásit

Grin
Acanu Grasslands
Jo my skoušely tu acanu apel z jabkem a to byla kalamita a taky psaly že je drůbeže prostá(u toho kuř tuku žiju v naději,že je třá z krůty nebo chemicky upraven jako konzervant takže nám u těch zelenejch cal.bordel nedělá)tak třá nám to někdo politicky vysvětlí tady (šíš jedu do práce pak vás dočtu esli mě nevyhodí bo to mám nahnutý krz nutkavou touhu inzultovat spolupracovníka)

Grin
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 16:36
- Nahlásit

Pakunobecny
achjo to je děsný a na nic jinýho jste nepřišli??

Baico
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 16:36
- Nahlásit

Čus bus lidi!
Hele je možný, že u Fanouše došlo sexu k opačnýmu efektu než u velkého Zena? Dneska velmi krásně cvičil, vůbec nezdrhal schovat se do kotce a dokonce mi aportoval činku, a to i přes překážku.

Gerda
Dorinka a Andička
Jestli to nebude tím, že tatínek Andičky je pravý bratr Dorinky Darkánek

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 16:58
- Nahlásit

tak chovatelce se narodil jen jeden prcek a ještě k tomu kluk, takže moje holčička příští rok je ohrožena

Grin
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 17:02
- Nahlásit

Baico
Hele je možný, že u Fanouše došlo sexu k opačnýmu efektu než u velkého Zena

no klidně tomu věřim, protože fanouš je přece charakterní peeeef a tim pádem mu nějaký to píchnutí nezamlží mozek hormónama..

Jestli to nebude tím, že tatínek Andičky je pravý bratr Dorinky Darkánek

normálně sou hrozný, nigdo neobdivuje uš Grina fšichni jenom mladou Andy
no jo no jo... dlouhosrstá...:smik:

Crysa
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 17:02
- Nahlásit

Zdravím po dlouhé vycházce, jsme šly s mamkou až na cýglostezku liduprostou a tudy k městu a mamka to zas rozvalila tempem velikým a i tak jsme šly dvě hodinky a psiska se jak vyběhala, tak zas trochu prošla civilizací. Přišly jsme s tmou. Akorát když dopírala pračka

BaicoHele je možný, že u Fanouše došlo sexu k opačnýmu efektu než u velkého Zena? Dneska velmi krásně cvičil, vůbec nezdrhal schovat se do kotce a dokonce mi aportoval činku, a to i přes překážku.

možný to samozřejmě je už je PAN pes a už musí dělat ty dospělácký věci jako kousat a činkovat a tak asi se ho zmocnil pocit zodpovědnosti. Si vzpomeň, že tenkrát stačilo že si čuchnul ke Crysofrndě rozháraný a taky se hned zvedl na obranách

stetisek123
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 17:07
- Nahlásit

Grin
oni to poznali u toho výmaráka, teda ten fík a řek paní, aby přišla v dalším kole sama a už se jí věnoval individuelně

Grin
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 17:09
- Nahlásit

stetisek123
hele a dá se tam jít třá na ty obrany jenom? Třeba jednou???

stetisek123
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 17:11
- Nahlásit

davidkova renata
mi rozesmálo, bo tam byla asi nějaká dvojníková vot Crysy, policajtka s policajtkovým autem a byla si ve stejným věku, stejnou postavu a paní instruktorka mě na ní upozornila, ať se koukám, že už maj za sebou zkoušky, že se furt učej, ale už maj zkoušky, tak ať se na ně koukám,abych viděla, jak to má vypadat.
Sem koukala, ale kam se hrabou na žumpařky, na Crysu, tebe a pod...musíte jim to přijet ukázat

Baico
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 17:13
- Nahlásit

Grin
nigdo neobdivuje uš Grina

Neboj, dej mu čas. Až dospěje, zmohutní, tak to bude taky vypadat jinak. Jsem si ho včera prohlídla a teď je prostě jen strašně nohatej
Crysa
asi se ho zmocnil pocit zodpovědnosti
Doufám, že mu to vydrží

Crysa
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 17:22
- Nahlásit

BaicoDoufám, že mu to vydrží

a tak bude otcem od rodiny a otec od rodiny musí pracovat přecí!!

Grin
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 17:27
- Nahlásit

Baico
Až dospěje, zmohutní, tak to bude taky vypadat jinak. Jsem si ho včera prohlídla a teď je prostě jen strašně nohatej
to on každoopádně je se těšim až bude takovej kus psa jako Bajkonůr
ale náááhodou kolem nás šla jednou pani a ta říkala :To je ale hezký pejsek

Baico
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 17:28
- Nahlásit

Grin
ale náááhodou kolem nás šla jednou pani a ta říkala :To je ale hezký pejsek
Tak najdou se lidi, kteří to říkají i Biluščiným Lilátku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 17:33
- Nahlásit

Baico

táák to asi grinofku úpa nepotěší)))))))))))))))
Hele je možný, že u Fanouše došlo sexu k opačnýmu efektu než u velkého Zena?
určitě je to možný páč Fanda je inteligentnější
Crysa
mamka to zas rozvalila tempem velikým
co kecáš,vůbec sem s tebou nebyla!!!
stetisek123
abych viděla, jak to má vypadat

jj to mě dycky baví..no netuchá že ty máš taky dobrej základ

Baico
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 17:40
- Nahlásit

davidkova renata
Fanda je inteligentnější
Když myslíš
Jinak si stahuju Edvórda 2 a 3, budu mít dalšího vevčerníčka. knížky jsem četla a dost se mi líbily.

Grin
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 17:45
- Nahlásit

Baico

teda pani hrajete si s ohněm

stetisek123
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 17:49
- Nahlásit

Grin
jo, ještě sem si všimla jedný věci, co sem u Zlatovlásky neviděla: když se zakousnou, tak jim něco dělal zespodu na tlamě

stetisek123
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 17:52
- Nahlásit

davidkova renata
No, fakt je, že vím upa ho..., ale tenhle pes byl furt na vodítku a mě se líbí, jak je Nánuška už puštěná a zakročuje sama.
Ale sem ráda, že pan Fík neměl zástěru, jenom bičík. V kůži nebyl, tak snad je normální

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 17:56
- Nahlásit

Baico
Tím si jako chtěla říct co? Samozřejmě, že to ty lidi říkají, páč Lilátko je nejkrásnější pejsek na světě Je pochopitelné, že ji lidi obdivují, nakonec byla k tomu stvořena a bere to jako samozřejmost

Grin
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 17:57
- Nahlásit

stetisek123
když se zakousnou, tak jim něco dělal zespodu na tlamě
a co???
Grina se nesmí dotknout, bo to pustí

<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání