Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 19:16
- Nahlásit

Lola1
no já teda majolku kvůli salmonele už léta nedělám, ale když sem jí kdysi dávno dělala tak vždycky mixérem na maximální otáčky a ke žloutkům sem přilejvala olej malinkým čůrkem za stálýho mixování. Jestli se ti srazila zkus jí nahřát, opatrně, né k varu a znovu přešlehat

stetisek123
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 19:17
- Nahlásit

Grin
nemohl to nějak pochopit
už zase? Chuděrka, furt něco nechápe.... Neni von momentálně to?

Alexa
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 19:18 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Adiddaska
hlavně jim na kašel nedávej ten rimadyl, nevím jestli dáváš med, ale myslím že je dost důležitej a jitrocelák dávej mnohokrát za den, já když tehdy měla baruna psoincák tak první dva dny dostávala jitrocelák+lžíci medu snad po hodině, krom noci a za 3 dny bylo po

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 19:19
- Nahlásit

pawLINka
Toho 13. můžu, psala jsem ti na tajnou huž ráno.
Mám tam volno tak sem nahlodaná fest esli to beé jednodení dědu možu vopustit a fakt přemejšlím,že chci taky páč Paw bé navigovat bo potřebuju doprovod aa ve dvou se to lépe táhne(myslím cestu vlakmo zukmo po čr dráze)

stetisek123
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 19:22
- Nahlásit

Adiddaska
taky bych dala depotní Céčko, to je základ. Pak nějakej ten jitrocelák, bo helicid, klid a teplo. Pokud maj ucpanej nos a dokážeš to tak dětskej nasivin pro miminka do nosu.
Ale zápasíte už dlouho, to by fakty chtělo ty ATB. Zkus tam zavolat zítra a zeptat se, kdy tam bude ten pan Velkej?

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 19:23
- Nahlásit

stetisek123
Neni von momentálně to?

držmlč! on je jenom citlivější!

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 19:24
- Nahlásit

Prosimvás, takže karneval 13/11 by měl mít docela velký pokrytí. Nezapomeňte, že pejskové musej mít masky, nezapomeňte, že v jílu neni voda, že si každej musí pro svýho čokla dovézt. Nezapomeňte, že bude zima jako blázen, takže musíte mít děsně teplý boty a čepky a rukavice, pro plešatý čokle pak i nějakou bundu, do klubovny čoklové nemaj chodit. Účast vypadá i s buranskejma náplavama, je potřeba si je rozdělit na spaní. Eldorádi se nepočítaj, ti přijedou až na akci, stejně jako Lolinka, teta Agáta (tu počítám, i když se ani nevyjádřila). Ještě napíšu Makyjofce.
Beru si Jabloň s Vítkem, páč se na ní těší kámoška s Filátkem. Když bude moct i Makyjofka přiject, vezmu si i Makyjofku. KDO SI VEZME PAWLINKU S DEBILNIM TOMEM A PICBUMEM DYLYNOU?????

Přespafší dorazej už v sobotu 12/11 ráno, je proto nutné vykonstruovat vejlet už i na sobotu. Abychom náplavy dobře uctili, navrhuju, aby procházku zajistila hancaw...uvidíme, jestli nebudou aspoň trošku unavený. Dále pak potřebuju, aby si někdo vzal jako břemeno na hrb mamku, páč mě se do knédla s jebloní a makyjofkou eventuální nevejde.

Aleksandro - jak to máme s placem?
Atuše - můžem si po vejletě u tebe zapéct ty nechty?

Děcka, Atuše má velkej kotec, můžem tam naházet všechny čokle a jít si zapejkat. Jenom tam nemůžou malý čokle, páč by se protáhli okama a tak by klatba neměla smyslu.

Grinová - máme mít nějaký vuřty a slavnostní jídla? Co máme přivéz Grinoj k narozkám, aby se po tom nepodělal?

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 19:30
- Nahlásit

Gerda
máme mít nějaký vuřty a slavnostní jídla?
vemte co budete chtít jesť, já vás všecky nakrmit nemůžu, ale hodlám koupit nějaká dortíky pro fšecky a pro sebe něco na oheň, je-li tam oheň k dispozici!

Co máme přivéz Grinoj k narozkám, aby se po tom nepodělal?
zřejmě nic

ne jako takhle, co se žrádla tejče tak jsem si říkala esi by teda někdo nemohl udělat ten psí dort z vepřovýho, já ho ještě nikdy nedělala ale moc bych chtěla aby ho grineček měl... to byste některá zvládla?? samo se podělej i ostatní pejskové...

stetisek123
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 19:31
- Nahlásit

Gerda
Tak mamku si můžu vzít na hřbet já, už je zvyklá na moje smradlavý špinavý auto.
Na přespání asi nikoho nemůžu, bo by mě manža vyhodil, sice tu mám jeden pokoj s postelí,ale on nemá rád zvířata a přivést mu někoho sem dalšíhoa a ještě bubý tchýni, co ráda pomlouvá, to radši ne.
Jinak já dnes Grinečkovi dala dárek už. Dostal zvěřinový dva balíčky masa zmrzlého a jeden usušenej na pamlsky.
Mohu upéct nějakou buchtu, koláčky, dortíky, vše umím, nic není problém, peču často.
Kdybysme chtěli mohu třeba dovézt gril a sehnat levnější maso z velkoobchodu

Alexa
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 19:34
- Nahlásit

ty woe sedím si na gauči s nojbůkem na klíně a běží přese mě sisina pro balonek a přímo pod nosem se mi uprdla

Baico
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 19:35
- Nahlásit

Čus bus!
Tak Zelenina už je doma, prdelku má jako novou. Plastika byla bratru za téměř 18 tisíc. Zítra musím zavolat do pojišťovny, jestli to mám zaplatit a oni mi to následně proplatí nebo si to s tim servisem vyříděj sami. Jsem v tomhle strašný jelito. Ale je to slušnej servis, dokonce Zeleninu umyli
Jinak včera Bajkonůr zvalchoval Fandu tak, že opět kulhá. Teď je to zase pro změnu lopatka. Ale dneska Gábina udržela tužku na uzdě a bylo to jen 120 Kč za prášky.

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 19:35
- Nahlásit

Gerda
jo hele a já jsem v sobotu ještě v práci, na tu neděli jsem si musela vzít volno

a ještě jednu věc - dovolila jsem si už před časem, kdy jsem si myslela že to bude jenom malá akce, pozvat kamarádku se dvěma čoklama, fenou maďara a beauceronem, kterej teda umí bejt ostřejší ale sám rvačky nevyvolává - u něj je ten útok strachová reakce (bude mít koš samo a bude zajištěn, pokud kamarádka přijede, v tomhle je zodpovědná) - tak doufám že to nebude moc vadit, nerada bych jí když už jsem jí řekla ať přijde zase říkala ať nechodí

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 19:37
- Nahlásit

Alexa
neeeee! ale zároveň :blicismajlík:

Alexa
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 19:37
- Nahlásit

Gerda
tak já sem teda toho 12 úplně mimo páč máme poslední přípravy na závod, z toho se neutrhnu. Co myslíš s placem??? Dítě země to má nahlášeno a měl by se účastnit. Ještě mě napadlo co lampijonky štěstí??? pár mi jich zbylo

Alexa
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 19:39
- Nahlásit

Baico
prosímtě už sem ti to psala tehdy, v žádným případě neee na fakturu pro servis, protože ti odečtou amortizaci!!!!!!!!!!!!!!!! nech si to proplatit na svůj účet a servisu to zaplať

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 19:39
- Nahlásit

Gerda

hele ale ohledně tý klubovny, jestli tam budem sedět, jakože asi venku nebudem, tak já tam potřebuju vzít šampuse, to by nedali v kotci a ani je tam nechci nechat teda. Tak kdyžtak dojedu a chvíli bém venku a jak se pude do klubovny, tak pojedem domki.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 19:41
- Nahlásit

stetisek123

céčko dávám, i jitrocelák. kolik mám dávát toho jitroceláku?

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 19:42
- Nahlásit

Adiddaska
Gerda

hele ale ohledně tý klubovny, jestli tam budem sedět, jakože asi venku nebudem, tak já tam potřebuju vzít šampuse, to by nedali v kotci a ani je tam nechci nechat teda. Tak kdyžtak dojedu a chvíli bém venku a jak se pude do klubovny, tak pojedem domki.

já grina taky do odkladačky nedám, myslim, že takovejch bude víc, tak budem venku ne, jenom si necháme uvařit kafe s něčim takovym jako je odtržení mě od psa teda nepočítejte

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 19:42
- Nahlásit

Gerda

a Gustík teda taky nebé chtít dát malodudu do kotce myslim

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 19:44
- Nahlásit

Grin

a tac třá se nařachnem do klubovny i s něma, jak jsme v mrdicích udělali utok na klubovnu, tam taky udajně nesměli psi .

Jebloň
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 19:47
- Nahlásit

Gerda
Adiddaska
Mě to Vítek v kotci taky asi nedá.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 19:47
- Nahlásit

Gerda
Dále pak potřebuju, aby si někdo vzal jako břemeno na hrb mamku,

to můžu já!

a nyxáka nemůžu dát do vodkládačky a vodejít dovnitř..něvazmožno , takže my se separačkou jsme odsouzený k pobytu venku..ještě se chci zeptat, budou tam i cizí lidi? Bude možno psy pustit na volno,nebudou tam žádný zlokousací psi?

stetisek123
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 19:52
- Nahlásit

Adiddaska
lžíci i 3 x denně
ale jestli už chrchlou hodně dávej radši Solmucol, buď v sirupu, nebo jsou rozpouštěcí sáčky, co se daj přimíchat do jídla. Ten se prakticky nedá předávkovat, takže klidně po těch sáčcích taky aspoň 3 x denně
Grin
já taky nikoho do kotce nenacpu, sem si říkala, že kdyžtak, když budou zmrdlý, že je dám do auta

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 19:56
- Nahlásit

Sízra Milanová
vycucni mi vocotude plís!!

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 19:57
- Nahlásit

Sízra Milanová
nebudou tam žádný zlokousací psi?
to doufám že ne ale myslim že nikdo z žumpy neni tak nezodpovědnej aby tam vzal psa co si fakt začíná rvačky... navíc ty máš čubíse a eště štěňo

stetisek123
já taky nikoho do kotce nenacpu, sem si říkala, že kdyžtak, když budou zmrdlý, že je dám do auta
myslim že budou lítat a zmrzlý nebudou, spíš my.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 19:58
- Nahlásit

stetisek123

kdyžtak, když budou zmrdlý, že je dám do auta

nevim, čéče, essi jim to pomůže

Atusch
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 19:58
- Nahlásit

Gerda
Atuše - můžem si po vejletě u tebe zapéct ty nechty?

Děcka, Atuše má velkej kotec, můžem tam naházet všechny čokle a jít si zapejkat. Jenom tam nemůžou malý čokle, páč by se protáhli okama a tak by klatba neměla smyslu.

Myslím, že by se tu dali nechat dělat aji nechty - jen nevím zda mám štětce, ale asik nemám, musim se po nich podivat... a můžete bejt aji v kotci.
Mám dilema, vylifrovat rodičovstvo by asi šlo, ale pak budu závislá na svym autě a když bude sních budu v prdeli, a kdyz tu budou tak asik bude auto, co včil?

stetisek123
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 20:13
- Nahlásit

Grin
, spíš my.
Bedřiška přimrzne snadno, má pupíšek u země a holej jak kokosovej vořech
Adiddaska
nevim, čéče, essi jim to pomůže

stetisek123
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 20:15
- Nahlásit

Děvčata nehledáte někdo pronájem 3+1 v Praze u metra Háje. Levný a pěkný byt, jen ale pro známé, nikdo neověřený

Lola1
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 20:15
- Nahlásit

Alexa
no já teda majolku kvůli salmonele už léta nedělám, ale když sem jí kdysi dávno dělala tak vždycky mixérem na maximální otáčky a ke žloutkům sem přilejvala olej malinkým čůrkem za stálýho mixování. Jestli se ti srazila zkus jí nahřát, opatrně, né k varu a znovu přešlehat
no existuje recept, že se dá do úzké nádoby vajíčko (nebo jen žloutek), olej, sůl, pepř a horčice, a tím ručním rychlodrtítkem se udělá za půl minuty majonéza. Jednou se mi to povedlo, ale tentokrát to bylo tekuté - nesražené. Asi to bylo rozdílnou teplotou oleje a žloutku.
Tu normální s postupným a pomalým přidáváním oleje umím, ale riskla jsem rychlejší a pohodlnější recept.
Pes to nesežral, dala jsem si do toho krevety a cibuli a trošku citronu a sblajzla jsem to já. No jen to mělo být trochu hustší.

<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání