| Autor |
Zpráva |
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 13:04
- Nahlásit
Biluška
puma je teriér? :-o
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 13:05
- Nahlásit
ahooj vsem jelikoz se tady rencedavidkova renata libilo videjko D a pobavilo tak vam ho du takynacpat sem se pobavte tez D jinak takle cvici velkokynoloog
Eldoguero
Monty
Adiddaska
dle ZVV5 vycvik s kocarem
http://www.youtube.com/watch?v=h_FZrC3irUI
http://www.youtube.com/watch?v=IaIYXpqC8gk
jak se cvici na batole
http://www.youtube.com/watch?v=_WfoLk8JCB4
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 13:20
- Nahlásit
Crysa
děkujeme
Gerda
koukala jsem, já v tom termínu nic nemám, pokud má volno i muš (jako pokud nemá péči v práci nebo tak něco), tak máme volno a tudíž bychom mohli přijdet
bonc
romantiiiikaaaaa
si piš až na to humřetí u tv, který následovalo už v půlce druhý skleničky
Jste řidič princ Drsoň
davidkova renata
sova zpět
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 13:40
- Nahlásit
makrel
kejtlin
Eldoguero
všechno se sype, někteří si asi myslí, že umím podávat nadlické výkony
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 13:42
- Nahlásit
Monty
šiš a ty neumíš
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 13:43
- Nahlásit
Eldoguero
fakt, ne, mám nervy, mám toho tady nad hlavu a ještě ze mě dělají blbečka, bych se tady mohla na to vysrát!!!
Takový hnusný den jsem pěkně dlouho nezažila, a to jsem jich už tady zažil docela dost
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 13:46
- Nahlásit
Eldoguero
joooooooo bylo bylo by to báááječňáckýýý, zkuste to, zkuste, vemte ale aji maloděcko!!!! A Bjutýýýýnkuuuuu a pro jebloň pak samozřejmě Berrylu a Kanárka A už vymejšlejte masky, děcko by mohlo jít za figuranta (jako dycky), kanárek za bišonka, berylky a bjutýnky za mlynáříčky, nebo anjelíčky. Bez masek to neplaaaa
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 13:50
- Nahlásit
ketty
Tak cvičení na miminko je nejvíííííc! Měla si mu ho nakonec ale hodit, jako se házej míčky přece.... ))))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 13:51
- Nahlásit
mě fakt dokážou dosrat lidi, co mají na měsíc 11 000 po zaplacení všeho pro svoji potřebu a brečí že nemají peníze , protože co to v dnešní době je, jen 11 000 na 4 týdny, kuwááááááááááááá, bych jim přála moji vejplatu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 13:53
- Nahlásit
Teta Agáta v lese:
http://www.stream.cz/uservideo/624905-lovecky-pes
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 13:55
- Nahlásit
Monty
každý má někdy den blbec, nenech si zkazit od blbců náladu
Gerda
Ještě mi ujasni o jakou akci přesně de
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 13:56
- Nahlásit
kejtlin
kde je takový???
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 13:57
- Nahlásit
Eldoguero
bohužel ji zkaženou mám a dost, mám pocit, že vybouchnu
už chci být u holčiček a na ten den zapomenout
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 13:59
- Nahlásit
Monty
kde je takový???
moje známá jedna, dosrala mě tím včera a kdykoliv si na to vzpomenu, tak mě to nasere , podotýkám děti nemá, žije s přítelem už asi 12 let
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 14:01
- Nahlásit
Eldoguero
Ještě mi ujasni o jakou akci přesně de
je to hromadná oslava narozenin, hlavně Grinečkovejch, holky se přifařej ke Grinoj, kldyž jim to dovolí. Lámeme na příjezd i Pawlinku a Jabloň a tetu Agátu a Lolinku...prostě by to zas mohlo bejt velký, myslim, že ještě zkusim oslovit velkofotografa....
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 14:01
- Nahlásit
Gerda
Tak cvičení na miminko je nejvíííííc! Měla si mu ho nakonec ale hodit, jako se házej míčky přece.... ))))))
no joo vidis ja zapomela tak priste ja to napravim takova zakladni chyba
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 14:52
- Nahlásit
příběh pračka - jsem ráda, že jsem narazila na problém s ní, páč nyní dopírá další vyvářku určenou k pročištění pračky a stále! z ní lítaj pěkný hnusy, nechat to ještě chvíli, tak mám pocit, že by bylo po ní.. by se někde zadřela nebo prostě umřela. Předtím dostala flašku octa, teď 4 pytlíky po 100g kyseliny citronový (tý potravinářský) a snad po tomhle bude holka zas jako nová. Jede už desátý rok, tak snad mi ještě nějaký ten pátek vydrží. Ale docela se divím, že to není někde uvedený v nějakym návodu na údržbu nebo jako varování na práškách a avivážích, že to takle strašně tu pračku sviní. A to kupuju všechno s těma změnčovačema proti kameni, přidávám ty Calgony, páč pán v reklamě říká pouze o kameni, co vám zabil pračku.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 14:55
- Nahlásit
Gerda
Ok, tak já to nadhodím doma kousat se bude, nebo nebude? Nebo to bude prostě jen setkání party bláznůch
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 15:01
- Nahlásit
kejtlin
tak ta se má...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 15:05
- Nahlásit
Monty
tak ta se má...
no když slyšela kolik zbejvá na měsíc mě, tak jí málem vypadly oči z důlků a nevěřila mi..........
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 15:19
- Nahlásit
Crysa
no, ono je to celkem známý, že aviváž ničí pračku (a bílý prádlo). Já ji používám teda jen na tátový věci, páč toho s maximálním naléháním a výhružkama dostanu do koupelny jednou za měsíc, takže jeho věci smrdí jeho smradem i po vyprání a mě se chce blejt, proto ta aviváž.
A kamenožrouty nepoužívám, na to prdím
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 15:20
- Nahlásit
Eldoguero
kousat se bude, nebo nebude?
Může se kousat, když někdo z vás půjde za figuranta )))))) takže asi zase na Viktora, no ))))
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 15:21
- Nahlásit
Monty
Den blbec je hnus,. Zkus si opakovat, že teď zase budeš mít na nějaku dobu vybráno
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 15:32
- Nahlásit
stetisek123
no, ono je to celkem známý, že aviváž ničí pračku (a bílý prádlo).
takže jeho věci smrdí jeho smradem i po vyprání a mě se chce blejt, proto ta aviváž.
šiš,tak to je děs.
A kamenožrouty nepoužívám, na to prdím
Já taky ne,ale vpopčeas právě použiju vocet,nebo už zmiňovanou kyselinu citronovou.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 15:35
- Nahlásit
stetisek123
no kéžby
děcka a ještě ke všemu mi přišly do práce střívka a sušené plíce a takové humusy a pojedu s tím tramvají, to bude smrdět jak sviňa a já se budu cítit trapně
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 15:38
- Nahlásit
Jebloň
no, on je po mrtvici a po tý se často stávaj lidi jiný, hnusní nepříjemný a vzdorovitý. Navíc on žil 30 let sám a v chalupě bez tekoucí vody. Takže se prostě nemyl a tvrdil, že špína se má oloupat.
Jenže já ho mám doma a otevřít dveře k němu do pokoje, tak bleju. Takže ho furt sekýruju a když jen nejhůř, pozvu si matku a společně ho tam dotáhneme.
Zatím mám tuhle pračku mladou, tak ani vocet ne,ale dřív jsem se se starou taky šmrdolila
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 15:39
- Nahlásit
Monty
pojedu s tím tramvají,
... a budeš se chlemstat a tě přejde bubá nálada...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 15:43
- Nahlásit
stetisek123
no já se teď směju, ale je mi to trapné, že tím budu uamořovat tramvajový vzduch, který už tak není nějak vábný doufám, že mě nikdo z té tramaje nevyhodí
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 15:48
- Nahlásit
Gerda
Viktor jest připraven vždy, včera už nosila na ruce rukáv jestli muš stáhne fotky z mobilu, tak vám to sem hodím
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 15:54
- Nahlásit
no nic, už pomalu pádím se smradlavýma taškama
|