Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 18:00
- Nahlásit

Grin
kurva fix fakt jsem se vytočila na maximum a to jsem si slíbila že už se mi to nestane!!! fakt nechápu nechápu nechápu!!!!

co je? zase pes sežral srací granule?

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 18:04
- Nahlásit

kejtlin
ne, ruply mi céfky vedle, nicméně s těma granulema se mi to nasrání hned vrátilo, když jsi mi to teď připomněla to zase bylo fópá...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 18:07
- Nahlásit

Grin
s těma granulema se mi to nasrání hned vrátilo, když jsi mi to teď připomněla to zase bylo fópá...
tak sorry

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 18:08
- Nahlásit

kejtlin

Lola1
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 18:12
- Nahlásit

žumpo, pomoc, dělala jsem majolku mixérem - vše najednou a přemýšlela, jestli ji mám dát psovi nebo za stálého míchání vylít do záchodu. No nepovedla se. Máte zkušenosti?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 18:21
- Nahlásit

Lola1

No, docela bych ji vochutnala místo tvýho psa

Jebloň
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 18:29
- Nahlásit

Lola1
žumpo, pomoc, dělala jsem majolku mixérem - vše najednou a přemýšlela, jestli ji mám dát psovi nebo za stálého míchání vylít do záchodu. No nepovedla se.
Nedělám ji mixérem,ale poctivě vyšlehávám růčo a olej přidávám pomalounku postupně.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 18:31
- Nahlásit

Lola1
mixérem? já když zcela a naprosto vyjímečně dělám majonézu doma, tak jen tou metličkou rúčo, ale podle mě se to zachránit nedá, pokud se ti teda srazila, nebo co je s ní?

Jinak jsem zpět, venku už je jen Mááchs (Max, jak mu říká Viktor) s páníčkem, já jsem vše nakrmila a jdu na Simpsonovi

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 18:31
- Nahlásit

děcka Rambík na procházce děsně chrchlil, tak jsem to cestou zpátky vzala kolem veta a byl tam TAMTEN Tvářil se na mě děsně divně, podle mě to četl a teď mi určitě bude chtít zlikvidovat šampuse, jako vendetu

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 18:44
- Nahlásit

Adiddaska
jakej tamten, co se stalo, skandál?

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 18:48 - Změnil/a: Adiddaska
- Nahlásit

Grin

jo, byl škandál! Já tu vo něm mluvila eště se starým nickem blahé paměti a Davídková to peprně okomantovala a nazvala ho velmi nelichotivě, ale vtipně, bo se to rýmovalo s jeho jménem. Potom si ale jednou jeho kolega zadal do vyhledávače jeho jméno (je to majitel tý celý kliniky) a první co mu vyskočilo byl cz pes a Davídkový rýmovačka chtěl po mě ať to smažu, že aby to jako šéf neviděl, ale admin na mě sral a nesmazal to, tak to tam furt je

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 18:50
- Nahlásit

Adiddaska
DOPRDELE!!! no to se může stát jenom tobě... a proto sis předpokládám změnila nick

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 18:53
- Nahlásit

Grin

přesně tak!!!!

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 18:54
- Nahlásit

Adiddaska
no tak tím pádem pro mě nabývá tenhle příspěvěk
ěcka Rambík na procházce děsně chrchlil, tak jsem to cestou zpátky vzala kolem veta a byl tam TAMTEN Tvářil se na mě děsně divně, podle mě to četl a teď mi určitě bude chtít zlikvidovat šampuse, jako vendetu novejch, obludnějších rozměrů

no hele a dal ti pro rambika nějaký prášky? Protože bych mu je jako nedávala bejt tebou

stetisek123
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 18:57
- Nahlásit

Adiddaska
myslíš, že si špatně mluvila o majiteli? a ten druhej byl ten, co začíná na "H"
Mně se tam hrozně líbí ten třetí, zatím hodně bodoval s kočkama.
Dostalas pro šampóny ATB?

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 18:58
- Nahlásit

Grin

no on mi zas poradi Rimadyl, to je na tom ta největší ironie, protože minule právě na to konto, že mi dal rimadyl na kašel, tak to vo něm Davídková napsala

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 19:00
- Nahlásit

Adiddaska
neeeeeeeeeeeeeeeeee!!! tak to je prostě konec

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 19:01 - Změnil/a: Adiddaska
- Nahlásit

stetisek123

jo, myslim, že mi to řikal ten na H, je to takovej ten vysokej? Jako nejvyšší z nich? Pak je tam majitel a eště jeden takovej prcek. Ten nejvyšší se mi zdá nejlepší. Ale ten majitel je zas charismatickej a řekl mi několikrát, že mi to sluší, jen kdyby mi na všechno furt necpal ten rimadyl

edit: jo a ATB mi nedal, zatim, jen když se to zhorší

stetisek123
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 19:01
- Nahlásit

Crysa
Grin
Gerda
Holky, už to nechte, já to tak necítím, spíš naopak, bo by se většina lidí postarala líp, já jsem dost příkrá. Už to ale fakt necháme.
Beďarka mi tu pod nohama jemně zakusuje prase, nejradši má čumáček na zbytek zatím nevotevře dršku.
Grin
vidělas to video?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 19:02
- Nahlásit

Gerda
Toho 13. můžu, psala jsem ti na tajnou huž ráno. A zrovinka jsem telefénovala s pakůňovou a jestli bude mít volno, tak by možná jela taky.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 19:05
- Nahlásit

Adiddaska
tak ne, ten H je takovej menší, drobnej štíhlej. A ten vysokej to je ten můj oblíbenec. Ten H mi ale dost pomáhal s Kačkou, na ty věci je expert,ale drobnými dotazy jsem zjitila, že jinak toho všeobecně moc neví

stetisek123
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 19:06
- Nahlásit

Adiddaska
šiš, Rimadyl na kašel!
Hale, ale mě taky minule předčasně ukončil léčbu kocoura a ten pak měl recidivu

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 19:07
- Nahlásit

stetisek123
video?? jaký?

já to tak necítím, spíš naopak, bo by se většina lidí postarala líp
tomu nevěřim, podle zkušností jaký mám s myslim, že spíš hůř myslim že se nemáš za co stydět, jsi jenom člověk.
a dost už fakt, dyť my tady máme šířit zlo a ne na sebe bejt hodný!

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 19:08
- Nahlásit

stetisek123

takže se schodnem, že nejlepší je ten vysokej a má dobrýho psa , husky x pit Já totišbyla u něj doma celkově si tady ty vety dost dávám ten malej, toho jsem viděla snad jednou nebo dvakrát a majitel je ftipnej a sexy, škoda, že je tak malej a furt mi cpe ten rimadyl

stetisek123
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 19:09
- Nahlásit

Grin
str. 274

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 19:13
- Nahlásit

stetisek123

str. 274

tak to je ostré zvíře, hele ona má asi větší prase než Grin mmch jak jsem si to te´d tady pouštěla, tak grin přišel a koukal na repráky a strašně kňučel nemohl to nějak pochopit tak jsem mu hned dala jeho prase aby mu to nebylo líto

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 19:15
- Nahlásit

co děláte furt?

stetisek123
Člen
- Nahlásit

Adiddaska
No, tomu od H, jsem spoustu věcí o zvířatech vysvětlovala. Třeba o liškách, ježcích,ale rybách a plazech, ale i třeba váhy některých plemen psů. Interna prostě nic moc, ale ta specializase je supr. Je tam vždy út a čt odpo.
Majitele nemám vůbec ráda, ani mi nepříjde sexy, bo je namyšlenej,ale snad má být slušný ortoped? Nemám zkušenost.
Ten velkej se jmenuje B / R / U / N / C / L / Í /K (snad to takhle nevygůglujou), nebo možná s V místo L.
Na kočky byl fakty supr, je znát, že o nich něco ví, jinak mi jen jednou očkoval Béďu, tak nemohu hodnotit.
A doma sem u něj taky nebyla, ale jestli ty jo, tak já nemám šanci

makrel
Člen
- Nahlásit

Sízra Milanová
co asi, dřeme

dorotka1
Člen
- Nahlásit

Adiddaska
Já dávám jitrocelový sirup. pokud ještě nejsou potřeba ATB.
Ale hlavně na podzim začínáme kúru Vit. C se zinkem a kášlík jsme měli akorát jednou, to vodněkať tenkrát přitách Břetislaf a nakazil fšechny feny, proutník jeden.

<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání