| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:36
- Nahlásit
dneska mám den na pikaču ať už jsem doma
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:38
- Nahlásit
Alexa
kejtlin
děkujeme mnohokráte
včera jsem chtěla napsat, ale ještě jsme s mušem jeli pro prkna a nějaký blbince na kotce, pak venčit a něco k večeři udělat, pak jsme si nalili víno a ... no usnuli jsme u tv co vám budu povídat
bonc
šmarjá pani, co máte za vůz? No, hlavně, žeš dojela takovejch kilometrůch bez vody
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:39
- Nahlásit
Venta
oukeeeej. Já mám bšo. Vezmu mu koš jelikoš je to pubertální hovado a žádného normálního jezevčíka ještě nikdy neviděl, ale to jenom pro jistotu, kdyby se prsil ale neboj, je bezproblémovej - ráda si jsem ale 100 jistá.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:40
- Nahlásit
Monty
co je?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:40
- Nahlásit
Monty
dneska mám den na pikaču ať už jsem doma
copak?
Eldoguero
něco k večeři udělat, pak jsme si nalili víno a ... no usnuli jsme u tv co vám budu povídat
ušetři nás podrobností..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:41
- Nahlásit
Eldoguero
sem vám poslala emyla pani
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:42
- Nahlásit
Grin
abgemacht du se chystat, zatim čau, ve 12.15
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:43
- Nahlásit
Venta
tak já pomalu jedu, eště se stavim v zveráči tak ve čtvrt tam
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:49
- Nahlásit
Gerda
a ještěsi opakuj - sem strašná sem strašná sem strašná!!!
dobrá
a teď si vem, kdyby tu stopu bránil před davítkovou...buď ráda za muflony.¨
Já ti nevím, jeden muflon byl naprosto obrovskej a dost dlouho odolával zahánění, měl obří toulce (rohy), fakt kus, nádherně zbarvenej, prostě krasavec, ale taky pěkně namachrovanej, jakože nikam nejde, že "Louka je naše!"
Jsem chtěla navrhnout, že pustím čubu, aby je vyhnala, ale pak jsem si říkala, že by mi asi tu stopu neodčuchala, kdyby si ji nejdřív přešlápla, pak na ní zabila dva, tři muflony
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:53
- Nahlásit
Monty
co se děje pani
kejtlin
ušetři nás podrobností..
ale kulový normálně jsem usnula jak špalek a vzhledem k tomu, že mě nikdo nebudil tak muš 100% taky
davidkova renata
už jdu na to
Grin
Venta
příjemné venčení přeju a trochu závidím
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:59
- Nahlásit
Eldoguero
Pani, nevyšlo by vám nááááhodou čirou 13/11 výlet do práglu?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 12:08
- Nahlásit
EldogueroGRATULACE K VRCHOLOVÝ ZKOUŠCE!!!!!! JSTE JEDINČKY S TROJKOU!!! ))))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 12:14
- Nahlásit
ženy, už vás pozoruju z nového kancelářského křesla, s celoopíráním zat a HOUPÁNÍM )) tak tu teď kmitám a houpu své těélo zmožené nákupem. Sem od odjezdu Gerdy byla teprve nakoupit, už toho chybělo docela dost. Jen jsem nahodila to křeslo ve městě do auta, zaplatila a pokračovala dál do Penysmárketu. Doma jsem vyložila nákup, že pak vyrvu zezádu (na klecích položeno) to křeslo a ejhle, tam šlo jak po másle, z5 nikoliv, se tam nějak sklepalo a utemovalo, že jsem se bála, že budu mít trvale ve výbavě vozu u jedno místo k sezení navíc, ale nepoužitelně zapáčeně nad klecema. Ale povedlo se, vyrvala jsem ho systémem ježka v kleci.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 12:16
- Nahlásit
aha.. efekt krysa na sále, všichni panika, vyskočit na stůl a dělat neviditelný..
jdu se teda najíst a prdím na vás
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 12:18
- Nahlásit
Eldoguero
něco k večeři udělat, pak jsme si nalili víno a ...
romantiiiikaaaaa
vůz mam fábuly, mojí nejmilovanější, nejšikovnější, nejlepší nechtěla jsem po ní jízdu bez vody, na tolik náš vztah ještě testovat nehodlam, víš jak, příležitost dělá zloděje jenom jsem konala jízdu jejímž cílem bylo aby voda neopouštěla otevřenou nádržku
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 12:21
- Nahlásit
Crysa? To je ta neviditelná osoba co furt jenom jí a spí a pořád má dovolenou a strašně tim probouzí závist v ostatních?
Tak tu tu nikde nevidim....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 12:21
- Nahlásit
Crysa
aha.. efekt krysa na sále, všichni panika, vyskočit na stůl a dělat neviditelný..
to my tě jen tak škádlíme )))
křeslo si tam měla nechat mohlas jezdit jako mistr Bín dyš nakoupil výhodně ve výprodeji.-)))))))))))))))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 12:26
- Nahlásit
davidkova renatakřeslo si tam měla nechat mohlas jezdit jako mistr Bín dyš nakoupil výhodně ve výprodeji.-)))))))))))))))
byla jsem víc jak žhavej kandidát
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 12:30
- Nahlásit
Crysa
hele ale úpa tě vidim jak tam sedíš f tý žumpavestě,v ruce třímáš ten mop abys mohla řadit a jedeš s crysou na vobrany ))))))))))))))))by jirka asik nedal.-))))))ale možná by přestal chlastat úpa ))))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 12:33
- Nahlásit
davidkova renatahele ale úpa tě vidim jak tam sedíš f tý žumpavestě,v ruce třímáš ten mop abys mohla řadit a jedeš s crysou na vobrany))))))))))))))))by jirka asik nedal.-))))))
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 12:40
- Nahlásit
volovéééééé, tak jak dlouho mám ty šampuse kutýrovat podomácku? Můžou bejt i třá tejden nemocný a chrchlit? Nebo kdy mám valit vetoj?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 12:43
- Nahlásit
Adiddaska
dyk ti pslala kejtlina že čeká tak 3 dny..
já bych teda vyčkala tejden(pracovní jako )beztak ti nedá nic než vitamíny..
du ven a dřít jelyta
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 12:45
- Nahlásit
Adiddaskavolovéééééé, tak jak dlouho mám ty šampuse kutýrovat podomácku? Můžou bejt i třá tejden nemocný a chrchlit? Nebo kdy mám valit vetoj?
pokud se to třetí den nelepší nebo když se začne něco horšit, tak bych mazala. Občas už ty průběhy bejvaj na ATB.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 12:46
- Nahlásit
mi cípnul pes
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 12:47
- Nahlásit
stetisek123
ááááááááááááááááá ňuňuňu
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 12:49 - Změnil/a: stetisek123
- Nahlásit
a protože jsem našla v peněžence uktyrej litr, tak jsem mu dnes koupila to prase
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 12:51
- Nahlásit
a video o zakousnutí strašného zvířete je TADY
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 12:54
- Nahlásit
stetisek123
malowapka je čanýýýýýý Taky si něgdy pořídím malowapku, sou úžasný . Asi aš nebudu mít Armana, Texla a Pumu, bo tři teriéři naráz bohatě stačí
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 12:55
- Nahlásit
a jo,tak dikes, tak asi zejtra povalim k vetoooj
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 12:58
- Nahlásit
Adiddaska dáváš med? je taky protizánětlivej. Mám s ním dobrý zkušenosti, med a citron, teplou vodou zalejt grancle nebo něco málo dobrot a nacpat do psůch co nejvíc.
|