| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 15:56
- Nahlásit
stetisek123
hele to je ale strašný, je mi jasný, že něco s nim nadělat je nad lidský síly, musí to bejt strašný peklo...společnej záchod, koupelna...kuchyně...ještě že se aspoň nechá donutit k mytí váma dvěma, jinak bys ho snad ani doma mít nemohla...
Eldoguero
Na Viktora se s tetou Bajkovou moc těšíme, Viktor je děsně výborneeeeej!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 15:59
- Nahlásit
Gerda
Na Viktora se s tetou Bajkovou moc těšíme
Viktor se těší též
zrovna mi do toho kecá a taky občas něco napíše na počítači
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 16:04
- Nahlásit
Eldoguero
zrovna mi do toho kecá a taky občas něco napíše na počítači
Tak jestli to děláš blbě, se nediv, za chvíli o tebe zlomí vařečku ))))))
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 16:12
- Nahlásit
neee vrátila jsem se z procházek (byla jsem nakonec na dvou) a chce se mi spáááááát ale musim jít dělat jiný věci... a jen tak mimochodem, objevila jsem u stetiska úúúžasná pole, na který pudu brzo stopovat, jsem z nich úplně nadšená
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 16:12
- Nahlásit
už chci griňákovu oslavu!!!!
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 16:18
- Nahlásit
Sízra Milanová
já hlavně chci už vědět za co pude pan Grin oblečen protože eště furt nevim
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 16:24
- Nahlásit
Cus, jen vam preju hezky den, pisete jak sileny na vsech frontach, doufam, ze mi nejaky kolemjdouci pujci notysek s poznamkama, protoze docist se to neda
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 16:33
- Nahlásit
Gerda
normálně mě to dítě bije
lidi du
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 16:40
- Nahlásit
Grin
vrátila jsem se z procházek (byla jsem nakonec na dvou)
my děkujeme za jednu z nich
leyenda
pisete jak sileny na vsech frontach,
já taky tak moc nestíhám teda
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 16:46
- Nahlásit
Venta
já teeeež a grin je i unavený, ach jaké blaho!!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 16:47
- Nahlásit
Venku je tma jak v perdeli.
A to teprve půjdeme s pesama na procházku. Nesnáším tmu. Kam se na tmu hrabou bílý mrtky, který tady nemáte rádi. Když jsou mrtky, tak aspoň není tma.
Jinak asi radši jdu, bo zas nikomu vedle nerozumím. I když... vono to začíná být normální.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 16:52
- Nahlásit
pawLINka
můžeš teda 13/11?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:03
- Nahlásit
tyjo pes mamutózně prdí, doufám že nesežral nějakej sajrajt, bleh... myslim že tohle předčí i to hovno ve skleničce co tu máme...!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:08
- Nahlásit
Grin
tohle předčí i to hovno ve skleničce co tu máme...!
????? Prosim???? )))
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:10
- Nahlásit
Grin
tohle předčí i to hovno ve skleničce co tu máme...!
Coožeee?
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:11
- Nahlásit
Gerda
No, víš, kvůli tomu ani nechodím do práce. Když mi řekli v LDNce, že musí do týdne pryč, tak jsem prostě dala výpověď a jsem s ním doma.
Mám štěstí, že neni trvalej ležák,ale to štěstí zase ubejvá tím, že mi utíká. Jak to má v hlavě pokroucený, rozhodně se, že jde na návštěvu za známejma a ti známí bydlí 30 km od nás a on jednu nohu tahá za sebou a jednu ruku neovládá vůbec. Záchod společnej,... mám pěknou ponorku, denno denní úklid, vytírání desinfekce, protože , no... těžko popisovat. Já si nestěžuju, jen že prostě každej máme svý. Kdybych tu tátu neměla, skončil by v nějakým hospicu a tam by to asi rychle zabalil. Já jsem už hnusná, bo mám ponorku, ale na druhou stranu nebýt toho, že jsem s ním doma neměla bych tolik času a i psy by tu byli hodně sami
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:12
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Grinečková zavařuje, to nevíš? Prej podzimní sběr
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:15
- Nahlásit
stetisek123
k tomuhle se vůůůbec nemůžu ani náznakem vyjadřovat, protože to je děsně osobní záležitost, na jednu stranu je fakt moc hezký, že se o tátu staráš i v takovym stavu, v jakym je, na stranu druhou nebudu psát vůbec nic, páč je to úplně mimo příběh...nicméně fušku máš určitě slušnou, trpělivost musíš mít taky hodně moc velikou, prostě jedeš si taky svou velkou hitparádu.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:15
- Nahlásit
Gerda
Lucie Kratochvílová
ale notak holky nedělejte z toho aféru
ano, máme doma hovno ve skleničce, je u toho i lžička, a na dveřích nám visí nápis: Nezapomeň vzít skleničku na hovna!!!
ale to neznamená, že je to něco divného! Jde o třídenní sběr biologického vzorku, který odneseme do laboratoře a necháme otestovat na přítomnost bakterií... říkáme mu Hubert. Takže nic divného, jasné??!!
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:16
- Nahlásit
Gerda
stetisek123
icméně fušku máš určitě slušnou, trpělivost musíš mít taky hodně moc velikou, prostě jedeš si taky svou velkou hitparádu.
jj... taky to obdivuju..
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:22
- Nahlásit
stetisek123
Grinečková zavařuje, to nevíš? Prej podzimní sběr
to je strašná představa
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:23
- Nahlásit
Grin
ale notak holky nedělejte z toho aféru
ano, máme doma hovno ve skleničce, je u toho i lžička, a na dveřích nám visí nápis: Nezapomeň vzít skleničku na hovna!!!
Sem totálně rozložená!
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:24
- Nahlásit
Gerda
na stranu druhou nebudu psát vůbec nic, páč je to úplně mimo příběh
No jo, omlouvám se, ujelo mi to. Mám fakt z něj děsný nervy a žiju s tím celý dny, už to nebudu ventilovat. Sorry
Venta
hale, dneska noha skvělá, až na chůzi po drnech a kamení, zvládám, tak bysme se mohly domluvit, jak bys mohla. Zejtra teda nemůžu, ale ST, ČT, dopolko? Mohla bys?
Grin
takže máš teď Hubertovu jízdu!?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:27
- Nahlásit
stetisek123
Hubertovu jízdu!?
no hele jednou si čuchneš a už to jede, dějou se tam naprosto příšerný reakce
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:28
- Nahlásit
stetisek123
No jo, omlouvám se, ujelo mi to. Mám fakt z něj děsný nervy a žiju s tím celý dny, už to nebudu ventilovat. Sorry
Co blbneš vole takhle to Gerda nemyslela V žumpě se ventiluje všechno... dost to pomůže. A abych nebyla upa mimo mísu, tak vim zhruba o čem mluvíš, taky jsem si něco podobného zažila, ale s nechodící babčou.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:32
- Nahlásit
stetisek123
néééé, takhle jsem to nemyslela, spíš že nemám právo se ti k tomu vyjadřovat nějak negatívně, nebo jak bych to nedejbože pořešila já, páč tam nemám tu citovou vazbu, která mírní jakýkoli jiný rozhodnutí než to, starat se o tátu doma...
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:44
- Nahlásit
Gerda
Lucie Kratochvílová
Dobře, já zase nechtěla, abyste si o mě mysleli, že ho pomlouvám. Já jak mám ponorku, vidim rudě i kvůli prkotinám.
On táta nikoho jinýho nemá, teda mám ségru, ale ty vztahy tam jsou mizerný a má malej byt a čeká první dítě. Prostě se za svýho života rozkmotřil s každým příbuzným a nemít ho doma, tak se někde zblázní
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:50
- Nahlásit
stetisek123
Jsi hodná.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:52
- Nahlásit
kurva fix fakt jsem se vytočila na maximum a to jsem si slíbila že už se mi to nestane!!! fakt nechápu nechápu nechápu!!!!
mad: mad: mad: mad: mad: mad: mad: mad: mad: mad: mad: mad:
sorry už je mi líp
stetisek123
já zase nechtěla, abyste si o mě mysleli, že ho pomlouvám. Já jak mám ponorku, vidim rudě i kvůli prkotinám.
ty jsi rouřička.. to přeci všichni chápou tohle. Vůbec, spíš tě obdivujem že to dáváš tak dobře, teda já aspoň... já bych to třeba podle mě nezvládla, bojim se že jsem daleko horší člověk, jsem sobec a tak.. takže za mě fakt respekt velikej..
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:59
- Nahlásit
stetisek123 máš můj obdiv!
|