Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Grin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 09:42
- Nahlásit

Silwuska
bejt tebou tak na chovku v čr radši zapomenu a jdu na slovensko, ancilias třeba ti jsou teda pod slovenským klubem

Silwuska
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 09:43
- Nahlásit

Gerda
Takze vsetko z ciech ze??? aj som si myslela...

Nu, padla volba na BSO myslim ze to je perfektny kompromis medzi vsetkymi co sme sa rozhodovali, ovladatelny pes, nie priliz velky, da sa s tym aj pracovat, neagresivny....toz, len mne budu chybat fuzy a ofinka ((
Jo a kratkovlase, bo dlhovlase by som davala na jar masinkou dolu

Alexa
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 09:44
- Nahlásit

Crysa
HÁÁÁDEJTE KDO JE V TELCE NA PRIMĚ?? A CELÝ TÝDEN JEŠTĚ BUDE??
nééééé
a to sou nový díly bo to opakujou????????????????

Crysa
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 09:44 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

GerdaJako ty už nepudeš do práce nikdy?????? )))))

no zvažuju, že bych se stala pohřešovanou.. ale asi by mě nikdo neposílal peníze.. ale ještě je říjenec, a já jdu až v listopadci do práce
A za chvíli si pojedu pro nový, teda jetý, ale skoronový kancelářský křeslo, bo jsem našla ynzérát na hežčí než mám

Alexanééééé
a to sou nový díly bo to opakujou????????????????

nový nejsou, opakujou Brno a okolí

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 09:45
- Nahlásit

Silwuska
tuto ste chválili?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 09:45
- Nahlásit

Silwuska
A ako to tu frci u vas
dobře )))) sou z nás na prášky
tak bude š mít 3. psa??
u nas na dogfore som ti aj Nynu pochvalila a ty nist, uz si tam asi pak nebola...
šiš to se musim podivat!! asi sem to přehlídla,kde to je?

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 09:48
- Nahlásit

Silwuska
Ale viete, že nie s) povahami tam, kde vaši bradáči? Sú mekčejší....také precitlivelé buzničky....kým ho zrubete, bude si to pametať...))))))))

Crysa
no zvažuju, že bych se stala pohřešovanou
super nápad, staň se pohřešovanou, zejména v pracovnim prostředí, budeš na sebe brát vdovskej důchodek...

Silwuska
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 09:50
- Nahlásit

Gerda
Neee...ale aj táto je velice dobrá

davidkova renata
Nuž, už neviem presne kde to bolo, ale ako si davala Vražednú Nýnu ako chcela vraždit nejakeho pána herca v telke...tuším vo volnej diskusii??

Budeč kupujeme so starým domček, unás v dedinke tento týžden by sme mali mat klúč, tak do leta by sme to chceli mat porobené zvnútra, a pak rozmýšlame o šteniatku, kedže priatel nikdy psíka nemal a ja mám svojich dvoch, tak nech vie čo to je

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 09:52
- Nahlásit

Silwuska
Nuž, už neviem presne kde to bolo, ale ako si davala Vražednú Nýnu ako chcela vraždit nejakeho pána herca v telke...tuším vo volnej diskusii
aha,to už je dýl,ale nacpala sem to všude,takže to jistě bratrstvo kočičí pracky nepřehlídlo)))))
takže štěndo nechvátá?tak to prober s tou bajkofkou,určitě ti poradí dobře!

Silwuska
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 09:53
- Nahlásit

Gerda
bradáči
ehm, toto pomenovanie si vyprosíme my sme bradvečíky po vaši jekníry
Citlivá povaha nám bude velmi vyhovovat, hlavne priatelovi, nedokáže byť na psa tvrdý, aj to je dôvod prečo ho moj starší, Macko, má na saláme, on potrebuje prirodzená autoritu (nie bitku, alebo hulakanie) ale proste človeka co ho k niečomu čo chce donúti...

Silwuska
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 09:55
- Nahlásit

davidkova renata
tak to prober s tou bajkofkou,určitě ti poradí dobře!
Nemame na baico maila?? myslim ze to bude lepci ako takto tu v žumpe, tu sa kade čo stratí v tých srajdách

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 09:56
- Nahlásit

Silwuska
jekníry
)) ďakujeme, lépe rozumíme bradvečíkům ))

Pokud vám štěňátko nespěchá, za dva roky bude mít potomky Faraon Ancilias a Dorinka...prostě až přijde Bajkofka, řekne vám k tomu víc.

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:00
- Nahlásit

Silwuska
tak já to napíšu ještě jednou,

V ČECHÁCH BYCH CHOVKU NEVYBÍRALA KROMĚ ANCILIAS, KTEŘÍ JSOU ALE STEJNĚ POD SLOVENSKÝM KLUBEM!!!

Raději bych šla na slovensko.

Silwuska
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:01
- Nahlásit

Grin
Aha, už ked je to tými velkými písmenami tak som to aj pochopila dženkuju, tak já počkám na tá pani z Baiconúru, a hodím s nou reč.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:02
- Nahlásit

Zdar lidi, koukám na Eninku
kouknětě na Primu

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:05
- Nahlásit

Silwuska
jj hoď, to o tom ví určo víc než já, až si budu vybírat druhý štěňo (už jednoho bšo doma mám) tak půjdu za ní. Myslím že ti asi ohledně českýho klubu bílýho ovčáka řekne prakticky totéž co já

Silwuska
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:08
- Nahlásit

Grin
Ahaaa takze ty mas uz belouska doma

A co hovoris na moje povahove poziadavky? nekonfliktne ku psom, neloviace, rozmyslajuce, pohodove? jo a chcem si doma zalozit mensiu farmicku (par oveciek, sliepocky, kralicky) tak nevrazdiace ale to mi je jasne ze je o vychove a nie o plemene...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:10
- Nahlásit

Silwuska
ale to mi je jasne ze je o vychove a nie o plemene...
no hele...vono geny klackem neumlátíš ,takže lecos se prostě dědí..nemyslim tim lovení samo)),ale třá nevyrovnanost,labilita atd

Silwuska
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:13
- Nahlásit

davidkova renata
Toz toto mi je uplne jasne, ale jedneho nevyrovnane labilneho doma mam a celkom to zvladame, velmi sa zlepsila uz je z neho aj troska normalny psik
Jedna vyhoda je ze mam doma tiez uzasne vyrovnaneho a stabilneho sebavedomeho psa, ktory si myslim ze bude vediet steniatko krasne viest a keby cokolvek, kusok od nas mame uzasnu tetu Reu, ktora verim ze nas navedie na spravnu cestu...

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:14
- Nahlásit

Silwuska
upřímně nevím jak se ti tam zapletlo nelovící neboť bšo často lovící jest pes, musíš mu to zatrhovat.
jinak souhlasím, tyhle požadavky lze od bělouše chtít a on k tomu má velké předpoklady, ale dbej na rodiče, dbej na příbuzný, protože tady se pouštějí do chovu hodně zkažení psi, hlavně stran bázlivosti, ke které mají citlivější bšo sklony a bohužel se taky dědí.

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:15
- Nahlásit

Silwuska
jp hele ale co je doma, to je pro toho psa svatý, můj když cejtí králíka na poli tak je bez sebe a doma mám králíky dva a chrápou u něj v pelechu, takže oni dobře vědí co je vaše a co ne. Takže podle mě když ho naučíš že tvoje slepice jsou kámoši, tak ti je lovit a zabíjet rozhodně nebude.

Silwuska
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:16
- Nahlásit

Grin
Uhm, je mi to jasne, ale pokial to zoberem v porovnani s mojimi krizencami bradaca a jazvecika tak si myslim ze to bude asi lepsie s tym nelovenim...alebo teda skor nestopovanim zvere...ci?

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:18
- Nahlásit

gratuluju fšem co mají narozeniny, dosáhli na nějaký týtul, nebo vyhráli nějaké závody. A tak podobně. Su nemocné, asi si půjdu bucnout

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:19
- Nahlásit

Silwuska
no tak to snad jo teda... můj bšo má největší problém když ta zvěř vybehne, nestopuje ji.

Silwuska
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:20
- Nahlásit

Biluška
Zdar nemocné však to už vieme dlhšie o tebe že si nemocné, na hlavinku kolko máš doma psov? zastavilo sa to pri nejakom čisle?

Silwuska
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:21
- Nahlásit

Grin
nestopuje ji.
No tak to moji stopuju obaja, jeden chvalabohu menej, a u druheho uz tiez po 2 rokoch a strasidelnej prace zo stopovackou sme docielili to ze aj vnima trocha ak chyti stopu...tu bude hlavny problem nenechat stena aby sa nimi dalo zlakat...ale to si myslim ze bude v pohode...

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:24
- Nahlásit

Silwuska
však to už vieme dlhšie o tebe že si nemocné, na hlavinku
Jo,ale invalidní důchod mi na to furt dát nechtějí

kolko máš doma psov? zastavilo sa to pri nejakom čisle?
Nezastavilo, stále to expanduje Včil je jich šestnáct, ale o Vánocích už nás bude sedmnáct, mrkni na forum ke golijím, jsou tam miminka a mezi nima je moje malá Žiletka

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:25
- Nahlásit

Silwuska
no jako oni se hrozně učej tím pozorováním, na to bacha, můj bšo se naučil od čuby aport a jenom a čistě pozorováním na obranách se naučil jít na rukáf a to kousal předtim jenom na kůži a ještě blbě

a víc věcí takhle odkoukal od jinejch psů... takže požor na toooo

Jebloň
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:27
- Nahlásit

Velmimnohokráte děkuji fšem přejícím
A sem nasraná jako prase,páč k narozeninám si nadělím novej rodnej list....páč uš je úplně uprostřed rospadlej,tak mi ho nevzali a vyžadujou novej....budu chtít i nový datum narození.

Silwuska
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:29
- Nahlásit

Biluška
Včil je jich šestnáct,
Toz to uz máte ten dôchodok na hlavičku istý podla mňa...toto sa nedá len tak, aby takýto ludia chodili po svete...nemáme nejakú fotku ako to venčíte, paní? žiletka bude suprová, mrnúsky vyzerajú nádherne

Grin
Jop, ved presne to, verím že takéto štena čo má v hlavičke dokáže odkukať čokolvek...ale fakt myslím že to zvládneme, starší sa už do lovu nepúšta a mladší bude pri šteniatku na flexine a hotovo ale to je fakt len pár kritických miest kde by bol schopný sa zobrať na lov. Jejeeeej, to aj ja by som si rada takéto sebavedomé vychovala, aby to vedelo aj kusnúť, a ako krásne

<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání