Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Grin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:57
- Nahlásit

Alexa
no to je slovo do pranice!!!! Ale já nemám ani ten fejs

Alexa
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:57
- Nahlásit

Eldoguero
šiš pani, sem si říkala že se nějak dlouho neozýváte a vono to bylo tou oslavou, moc gratuluju k další zkoušce

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:00
- Nahlásit

laguna
Přeji všechno nej nej k narozeninám a dárek vám příjde na účet (tak pozorně sledujte stav vašeho konta) bude to ten co má strašně moc nul

díkujeme mnohokráte

Alexa
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:01
- Nahlásit

Grin
Ale já nemám ani ten fejs
to ti ale uniká spoustu důležitejch informací

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:01
- Nahlásit

Eldoguero
A teĎ další zviditelňovací info - včéra jsme s Kalunkou daly další zkoušku - tentokrát opět stopařskou FPr3, která je v pořadí už 7.

gratuluju moc
néni to trapný, jak jsou ti žumpí psi úspěšný?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:03
- Nahlásit

adidaska
dávám jitrocelovej tak 2-3 dny, 2-3krát denně, když stále pes chrchle, jdu k vetovi

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:06
- Nahlásit

Alexa
no to samozřejmě vim

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:07
- Nahlásit

kejtlin
tak nám ne a essi je to trapný kolemjdoucím ,je to jejich věc))

bonc
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:12
- Nahlásit

já už nikomu negratuluju, všecko má svý meze když se žumpočlenové rozhodli bejt nejlepší za každou cenu, furt a ve všem. Napište taky někdo byli sme oupa poslední, vostuda jak blázen, co maj ti chudáci kolemjdoucí dělat, ani se nezasmějou... a páč se má jít příkladem, tak já budu první a povim jim o mojí víkendové cestě Vary - Moravská Třebová. Jsem ve čtrvrtek šla o 2h dřív z práce, ať nedojedu v 10 večer, mam to tak 5h cesty.. Pěkně si to frčim, Pha ani nesplnila očekávání a stálo se jen asi 5km spojky ale s lehkým popojezdem, takže v poho. Asi 30km před Hradcem, téměř 200km od domova, mi pinkla voda, jakože je jí málo. Ok, sjedu z dálnice, jdu dolejt - nádržka na vodu otevřená, víčko nikde. Tatík den před tim dolejval fridex Víčko zůstalo v garáži Řikam si ok, doleju tu flašu co mam, našla jsem si v navigaci 4km vzdálenou benzínu.. Vyjedu, voda pimpá zas. Za pimpání se teda dosunu na benzínu, koupim hektolitry vody, dočepuju do plna, vyrazim.... ujedu 4km a jsem opět bez vody! V ten moment míjim vesnickej servis, v 7 večer kupodivu zavřenej, ale volám a volám a vytahuju pána od televize. Víčko samoz. nemá, asi hodinu se ale poctivě snaží, nakonec namontuje jakejsi ondoň, s tim že to ale netěsní, voda může camrat ven ale zároveň to nemůže odfukovat, takže se to může přehřejvat.. no fajn prognoza na dalších 100km. Pouštim teda topení na plno ať se mi voda nehřeje a odsunu se celejch 100km bez problému. Na místo dorážim před desátou Za víkend se nepodařilo vyřešit, nikde víčko nevedou, musim vyrazit nazpět 340km stejně. Bohužel jsem debil, usuzuju že když se to nepřehřálo za 100km tak si nemusim pařit xicht a netopim, za 20km jsem bez vody. Protože jsem megadebil, souvislost mi nedochází, dolejvam, nadávam že jsem to při dolejvání před odjezdem blbě zavřely, dotahuju co to dá.. za 30km jsem opět na suchu. Zoufám si, dolejvám... jako poslední naděj pouštim topení... a hle, jedu 30km, 50km, 100km... a stále jedu. Ovšem hradecká dálnice, při rychlosti 80km/h (voda se nesměla vůbec zahřát, pak bublala ven), s topením naplno a otevřenejma okýnkama, to byl zážitek. V Pze už na mě naštěstí čekalo víčko, a dojely jsme s Bonicí až domu jako páni. Ovšem časovej průměr obou cest fakt rekordní

Venta
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:12
- Nahlásit

kejtlin
tak co se dá dělat, essi to nebude tim, že se moc venčej a to dokonce venku

Mám zrovna problém s venčením, chci jít po poledni ven a nemám s kym. Nechce se mi vyrážet moc sama, muš je línej, stetisek si klidně zláme kotník nebo co si to udělala, ostatní nemaj čas....tak asi nakonec i pudu sama, ale to si s nikym nepokecam zas

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:14
- Nahlásit

Venta
tak pojď se mnou ty jelítko a na 14:00 jedu k Evě tak to vezmu rovnou

Alexa
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:15
- Nahlásit

bonc
hele a to jako mělo bejt negativní???? to moc neklaplo žejo

Jebloň
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:16
- Nahlásit

Grin
Máááááááááš mejla,tak vodpověz.

Alexa
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:17
- Nahlásit

Grin
jedu k Evě
vážně??

Venta
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:17
- Nahlásit

Grin
a kam deš ty jelítko?
Akorát je to se mnou trochu těžší, páč musim jen po cestách, kudy projede kočár, a případně cestou dát pauzu na kojení. Takže jsem omezující element trochu A kam jedeš a kam bys šla? Tady je super MOdřanská rokle a dá se projít na Točnou, takovej okruh cca 2 - 3 hod. třeba

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:19
- Nahlásit

bonc
Ty vado, tipovala sem tě na prasklou vodní pumpu...pěknej zážitek...umíš žít, děfče...to máš z těch trekůch furt neustále.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:21
- Nahlásit

Dobrý ránko na pijánko všem

Nestíhám, probíhám.

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:22 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit

Alexa
vážně??

Venta
Akorát je to se mnou trochu těžší, páč musim jen po cestách, kudy projede kočár, a případně cestou dát pauzu na kojení.
simtě co třá modřanská rokle? Tam by nemuselo v tuhle odbu bejt moc lidí ne?

edit já jsem fakt jelito jsem to nedočetla

tak ta modř. rokle, akorát potřebuju někdy před tou druhou odjeti,

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:22
- Nahlásit

Gerda

Mááám vesty, sou nádherný!!!!!!!!! )))))) Teda kynekolokickou jednu, žlutá bude až naposled, švadla má teď na starosti vás ))))

bonc
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:22
- Nahlásit

Alexa
já na tom nicmoc pozitivního nevidim, když sedíš x hodin v autě a hypnotizuješ kontrolku a zaříkáváš jí teďneteďneteďne vydržještěkousek teďnenikdezastavit a po několika hodinách týdle modlitby zůstaneš stát na nájezdu na spojku, na ucpanym nájezdu, kde neni ani decimetr místa kde by se dalo zastavit a půl hodiny se hnípat s vodou, do xichtu ti paří topení maxmax a umíráš na předávkování adrenalinem

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:25
- Nahlásit

Gerda
jistě si jí to mimořádně kazila
příšerně, normálně jsem šla za ní, jak degén a ani jednou na ni nepromluvila krom "Stopa." po předmětu jsem strašná, du se stydět do kouta
nebjt to chytrá bílá doga, nemusela by tak náročnou věc zvládnout.
joooo
a nebejt muše, kterej bránil dvě našláplý trojkový stopy celou hodinu vlastním tělem před zvěří (konkrétně 2 muflony a 6 kusy srnčí zvěře), tak jsme mohli mít stopy mooooc zajímavě překřížený
Konkrétně to vypadalo tak, že si stoupnul na horizont mimo stopy, jak se objevila zvěř, tak lehce pokřikoval, aby nerušil o něco níž stopující další čokle, mával mohutně rukama a skákal by na sebe zvěř upozornil
Jináč děkuje Kalunka moc
Venta
děkujeme, příští rok, nás čekají už jen velmi mnoho moc náročné čuchací zkoušky
Jebloň
děkujeme, to se moooc počítá
A Berylka pozdravuje velmi, dnes mě při venčení (venku na louce, ne v obýváku) kousla do ruky, pak mi vyškubla z ruky vodítko a pak kousla Oriho je to miláček
davidkova renata
tý vole, no vidíš, jak to maj rozdělený, kdyby náhodou unikl nakonec, tak máme ještě tajnou zbraň - Bonninku, sice používá zakázané chemické zbraně, ale co se dá dělat, že jo
děkujemééé

Venta
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:27
- Nahlásit

Grin
tak ta modř. rokle, akorát potřebuju někdy před tou druhou odjeti
OK, tak že bysme šly modř. roklí nakonec a zpátky? Abysme to teda stíhaly, protože ten okruh nevim přesně na jak dlouho vyjde, jestli máš pak být někde na čas. Tak na začátku rokle třeba? V ulici Na Hupech se dá zaparkovat a odtud se sejde po louce dolů do rokle.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:28
- Nahlásit

Gerda
prasklou vodní pumpu
tak možný to je,je nějaká podrážděná,aji založila jakési téma..
hele puude stáhnout to fčerejší výdejko? cosi kuju zas už,ale jen informačně zatim
bonc
umíráš na předávkování adrenalinem
..a jiný za to platěj těšký love! si nestěžuj né?

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:29
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Mááám vesty, sou nádherný!!!!!!!!!
guuut, pak se s tim všichni vyfotím, i do švadlovic archivu, jo?

bonc
seš strašně chladnokrevná, jak si vůbec nezpanikařila...to je dobrý tohleto!

Jebloň
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:31
- Nahlásit

Eldoguero
A Berylka pozdravuje velmi, dnes mě při venčení (venku na louce, ne v obýváku) kousla do ruky, pak mi vyškubla z ruky vodítko a pak kousla Oriho je to miláček
Ona je prostě slaďoučká.....vyřiď jí,že jí zbožňuju.

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:32
- Nahlásit

Eldoguero
jsem strašná, du se stydět do kouta
a ještěsi opakuj - sem strašná sem strašná sem strašná!!! )))

nebejt muše, kterej bránil dvě našláplý trojkový stopy celou hodinu vlastním tělem před zvěří
a teď si vem, kdyby tu stopu bránil před davítkovou...buď ráda za muflony.

davidkova renata
hele puude stáhnout to fčerejší výdejko?
je strašně blbě mnou natočený, děsně se klepe a má asi 190 MB )))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:33
- Nahlásit

Gerda
a teď si vem, kdyby tu stopu bránil před davítkovou...buď ráda za muflony.
ty si kretén))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
je strašně blbě mnou natočený, děsně se klepe a má asi 190 MB )))
tak na to ser

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:33
- Nahlásit

Venta
oukeeeeej. Já tam někde parknu, tak se asik poznáme podle psů. Co máš??

Jebloň
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:34
- Nahlásit

Gerda
a ještěsi opakuj - sem strašná sem strašná sem strašná!!!
To je jinak.
http://www.youtube.com/watch?v=GDewf25prnk

Venta
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:35
- Nahlásit

Grin
žlutou vořešku a zrzavýho jezevčíka. a kočárek
tak ve čtvrt na jednu třeba někde na začátku tý ulice?

<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání