| Autor |
Zpráva |
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:31
- Nahlásit
Jebloň
Toto čo zas tu je????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:31
- Nahlásit
davidkova renata
Hele noví spravedliví Mirkové Dušínové jsou nejvíc, jsou teď děsně moudří, laskaví, zejména se mi líbí ta spravedlnost tam a odskandálnění se...stačí si jen změnit nick...někdy to taky udělám, je to asi jako se vykoupat v ganze...
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:34
- Nahlásit
Silwuska
Jebloň
Toto čo zas tu je????
Nazdárek...no jen sem si malinko zkrátila a upřesnila nick.....jablůňka už bylo fakt divný.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:35
- Nahlásit
Jebloň
čus buuus, všechno NEEEEJ!!!!
ALL
děcka fčéra sem začla s tim jitrocelákem a céčkem (teda jitrocelákem, céčko jsem už dávala od soboty a dávám eště echinaceu)) Jak dlouho by to mělo trvat? Šampuse furt kejchaj, Rambík i chrchle. Myslim jako, jak dlouho se takový nachlazení u čokla léčí, případě, kdy už je to jako moc a mám valit k vetoj? DIK
|
Grin
Člen |
- Nahlásit
Silwuska
to aj ja by som si rada takéto sebavedomé vychovala, aby to vedelo aj kusnúť, a ako krásne
tak to jsem siu cvrknla do textilu tedaaaa jestli chceš sebevědomého psa co ví jak kousnut, obrať se na Baico, protože to co vidíš sice vypadá skvěle ale v tomu rukávu je navlečená gerda, nikolif figurant, na figuranta se ten můj debil jenom podívá zvrací, tohle ho bavilo protože to byla ženská, kdo si s nim hraje jinak my jsme se na obranách fakt ještě nepohnuli, tohle a tenhle figurant je max co jsme dokázali sami :
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Hele noví spravedliví Mirkové Dušínové jsou nejvíc, jsou teď děsně moudří, laskaví, zejména se mi líbí ta spravedlnost tam a odskandálnění se...stačí si jen změnit nick...někdy to taky udělám, je to asi jako se vykoupat v ganze...
přesně tak ))))))))))))ovšem pro mě bé jednodušší ject do tej gangy páč v životě nezvládnu vytvořit a používat další nyk ))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:36
- Nahlásit
Grin
supééér, to vypadá, že mě fakt kousl, co?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:36
- Nahlásit
Silwuska
.toto sa nedá len tak, aby takýto ludia chodili po svete...
Gdyž jsem byla posledně u obvoďačky tak jsem chtěla prášky proti depresi...a ona mi říká "co děláte?". Já na to "chovám psy". Ona vytřeštila oči a povídá "při takových povoláních taky bývá deprese,jo? Já myslela, že lidí co dělají se zvířátkama se to netýká" . Jsem jí popsala kolikrát denně mě ty zvířátka stihnou nasrat a ona usoudila, že ty prášky fakt potřebuju
nemáme nejakú fotku ako to venčíte, paní?
Nemám, nevejdou se do objektivu. Ale venčím celkem normálně, jako každej. Obleču si tepláky, obuju botasky, vezmu do ruky bič a pustím to fšechno ven. Dám si do uší sluchátka, okotlím empéštyři na plný kule (abych neslyšela jak furt řvou ti degeni) a du. Psi dou taky a gdo zlobí dostane traverzou...ééé bičem sem chtěla říct
Taky s náma chodí koza (normoš na volno) a občas jede velkoděcko na Kůňíkovi. Cirkus Humberto nám závidí . Ve vesnici už si zvykli a celkem to nekomentují, ale začátky byli krušné
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:37
- Nahlásit
Gerda
mirek dušín
no jako mě to spíš přijde jako hlavně bejt v opozici
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:37
- Nahlásit
Jebloň
Kejtin Goša
Přeji všechno nej nej k narozeninám a dárek vám příjde na účet (tak pozorně sledujte stav vašeho konta) bude to ten co má strašně moc nul
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:38
- Nahlásit
Grin
tohle ho bavilo protože to byla ženská, kdo si s nim hraje
klidně ti budu grinečka figurovat, chceš? ))))
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:38
- Nahlásit
Gerda
to vypadá, že mě fakt kousl, co?
no jo, silwusku to úplně zmátlo a myslí si že je to sebevědomý pes
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:39
- Nahlásit
Adiddaska
Dííííííííky.
laguna
Přeji všechno nej nej k narozeninám a dárek vám příjde na účet (tak pozorně sledujte stav vašeho konta) bude to ten co má strašně moc nul
Seš vůůůůůl,ale díkuju.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:39
- Nahlásit
Gerda
hele já fakt přemejšlim že mu najdu ženskou fíka, protože on ty chlapy moc nedává, třeba se mu ten mrdickej tak líbil, že měl to háro...
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:40
- Nahlásit
Gerda
davidkova renata
JSEM JINÁ!!!LEPČÍÍÍÍÍ!!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:41
- Nahlásit
Jebloň
Všechno nej nej nej nej nej paní k obrozeninám
Kejtlin
všechno nej Goše
A teĎ další zviditelňovací info - včéra jsme s Kalunkou daly další zkoušku - tentokrát opět stopařskou FPr3, která je v pořadí už 7.
Slíbila jsem ji, že pro letošek už jí dám klid, všechno jen rekreačně a pohodově, tedy, tak jak do teď, že jo
Mám z toho olbřímou radost
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:41
- Nahlásit
Grin
třeba se mu ten mrdickej tak líbil, že měl to háro...
Líbil se mu, protože ho nenutil ze začátku do kontaktu. Dal mu moře času a tahal se s nim přes provaz, v ještě větší dálce, pak si na něj Grinek zvyknul, tak ho nechal jít i blíž. Jedna holčina figuruje, Cryska ji zná, fíkuje i v Chotči.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:42
- Nahlásit
Jebloň
JSEM JINÁ!!!LEPČÍÍÍÍÍ!!!
starší...
Všechno nejlepší
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:43
- Nahlásit
Jebloň
JSEM JINÁ!!!LEPČÍÍÍÍÍ!!!
ty si tetovaná a stará, nepočítáš se )))))))) narozenino )))))
Eldoguero
Nééé, další úspěchy, ach bože, tohle už se nikdy nezastavíííííí! Drbeme Kalunku za ouškem, že to s tebou zvládla dojít, jistě si jí to mimořádně kazila nebjt to chytrá bílá doga, nemusela by tak náročnou věc zvládnout.
GRATULUJEME KALUNCE K UKONČENÉ ČUCHACÍ POSTUPCE FRANCOUZSKÝCH ZKOUŠEK! JUPÍÍÍÍÍÍ
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:45
- Nahlásit
Jebloň
Pani, přeju Vám všechno nejlepší k narozeninám a moc se neožerte.
To už ti je tak asi 20, ne? Nebo tak ňák asi... nejspíš 21, to vim úplně přesně
Goša
Všechno nejlepší k narozeninám, hlavně hodnou paničku, hodně žrádla a pořádný procházky
Eldoguero
Gratulace k dalšímu zviditelnění, jste dobrý!!!
Tyjo, to je samá gratulace tady
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:45
- Nahlásit
kachna_
starší...
sem mladá duchem.
Všechno nejlepší
Děkuji.
Gerda
ty si tetovaná a stará, nepočítáš se )))))))) narozenino
sem tudíž nevypočitatelná
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:47
- Nahlásit
Venta
Pani, přeju Vám všechno nejlepší k narozeninám a moc se neožerte.
To už ti je tak asi 20, ne? Nebo tak ňák asi... nejspíš 21, to vim úplně přesně
Nějak jedu nastřízlivo,ale něco s tím udělám. a ANO,věk si odhadla přesně.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:48
- Nahlásit
Eldoguero
Díkuji moc,drahá paní a já taktéž gratuluji ke zviditelnění,páč to se co,to se počítá.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:49
- Nahlásit
Jebloň
sem tudíž nevypočitatelná
)) joooo, tak to je bez debat, takový ticho před bouří a bouře sama )))
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:51
- Nahlásit
Gerda
Líbil se mu, protože ho nenutil ze začátku do kontaktu. Dal mu moře času a tahal se s nim přes provaz, v ještě větší dálce,
chjo kurňa proč ten fik nemůže bejt z prahééé!!!! Potřebuju nutně takovýho přesně!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:52
- Nahlásit
Grin
Tak to trošku naháněj, ne? Zjistit si, kdy má školu, jak často je vpraze, kde se dá chytit, kam is za nim můžeš doject...prostě si ho trošku užeň, musíš jít tomu štěstíčku naproti
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:52
- Nahlásit
Gerda
joooo, tak to je bez debat, takový ticho před bouří a bouře sama )))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:56
- Nahlásit
Eldoguero
včéra jsme s Kalunkou daly další zkoušku - tentokrát opět stopařskou FPr3, která je v pořadí už 7.
můjtytondo kolenatej!!! hned sem to řekla nanynce,velmi kalušce gratuluje samosebou,až budou spolu f týmu ,budou mít krásně rozdělený role..kaluška je vyčuchá,nána zakousne a kanárek je pak zkanystruje.-)))))))))))))) prostě rodinná firma,kompletní servis )))
veeelmi gratulujem(ano uš mne to unavuje poněkud jaxem zmínila jiš ráno:smirk
|
Grin
Člen |
- Nahlásit
Gerda
šiš no joooooo... a to jsem si myslela že už jsem s naháněním chlapů skončila
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
Grin
Gerda
hele dyť sme se domlouvaly, že ho zkontaktujem přes fejs, akorát si nemůžu fspomenout jak se menoval) a až bude v práglu tak ho domluvíme na prokopku či bílku
Adiddaska
kdy budeš mít víkendovou školu?????
|