| Autor |
Zpráva |
hally001
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:19
- Nahlásit
Gerda Doga UŽ NEPIJE..NEDĚLÁ JÍ TO DOBŘE, PAK SE NA PSÍCH VOSLAVÁCH RVE
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:21
- Nahlásit
hally001
ale je tu dost dlouho
Záleží jak dlouho a jak ti fungují střeva. Třeba náš táta jí zásadně prošlý jogurty, sice pak vypoští plyny srovnatelný svou účinností s yperitem, ale neposere se
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:21
- Nahlásit
opravdu sem chorobná byla jsem rozsekat vemeno 5 kg na kusy, dělám to tak, že zaseknu sekeru a řampám do ní velkou palicí, sekala jsem ho na 5 kusů a ten čtvrtej a pátej sem nemohla doseknout, rep. sem nemohla zvednout tu palici, nemám vůbec sílu . ve čtvrtek musim bejt cajk, chci prochajdit s čoklidama
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:22
- Nahlásit
nA POSLEDNÍ OSLAVĚ TEDA NEPILA JEN POŽRALA NĚJAKOU UZENINU OSLAVEnci, kterej po chvilce vrhnul svou požranou uzeninu, páč hltal..a doga chtěla pojíst tu vyvrženou uzeninu, protože má pocit že těch 65kilo jí ke spokojenýmu a plnohodnotnýmu životu nemůže stačit..
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:22
- Nahlásit
Gerda
Tak malej a už pívo???????
Jasně, on je celá panička. mě ho musel zakázat pít Mikuláš, ve třech letech, protože mě načapali, jak chodím do sklepa dojíždět tátovi lahváče .-)
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:24
- Nahlásit
hally001
dyž neni jogurt vyloženě kyselej nebo špatnej tak ho sežeru a nic mi neni, ale já mám plechový tráv ení
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:24
- Nahlásit
Gerda
ježyšmarja, hárající maryje. Tak to už vim co Grin dostane k narozeninám: Traverzu.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:25
- Nahlásit
stetisek123
Atusch
tak víkendy, ale prej se musí sledovat rozpis : http://zko-dolnibrezany.webnode.cz/terminy-vycviku /
Znáte tu výcvikářku tam?
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:27
- Nahlásit
kejtlinale nevím jestli může zkysnout něco, co zkyslý už přišlo...jak bych to...joo může splesnivět plesnivej sejra?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:30
- Nahlásit
hally001
může zhořknout, essi není moc dlouho prošlý tak by mu nic bejt nemělo, essi teda nemá takovej modrozelenej povlak, to ho pak rači nepij
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:32
- Nahlásit
Jdu spát, už mě unavuje, jak jste hodný lidi, krz ten mejl zase, v duchu jsem napsala jistejm individuím sáhodlouhej příspěvek, ale reálně to dělat nebudu, je důležitý, že to vim a víme to všichni, pročež se odjebávám s pocitem, že žumpizny jsou nejvíc laskaví lidé!
Nazdar.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:37
- Nahlásit
Taky pudu hajíbuci, trochu jsem se znechutila.
Venta
(a jiní)
já bych tam chtěla zkusit ty obrany, prostě musim najít dobrýho fíka, respektive nemyslim to tak že jirka neni dobrej, ale na Grina je moc hrrrr a Tchoř je na něj moc divnej a superkontaktní.
Znáte tam ty fíky?
já se teda odjebávám... zatial-
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:41 - Změnil/a: kinta
- Nahlásit
Zdarec, lide žumpí. Vrátila jsem se z divočiny, divoce jsme s ambulanťákem pracovali, moštovali jablka v našem sádku u naší chatičky, kde budeme míti místo chatičky domeček, již v sobotu tam přijel za námi pán, který namaluje domečku projekt. Jupí, již se velmi těším a máme 250 litrů moštu.
Velmi mě bavilo, když pán s ambulanťákem mluvil. Řikal: Bruno, řekni mi, kde bude nula. Bruno, jak velkej chceš mít ten sklep?
Je to jeho kolega a v práci ambulanťákovi jinak neřeknou.
Pak se ptal na vedlejší pole: Tohle je ještě Vaše? A využíváte to? A já jsem řekla: Bruno tam chodí kakat. A pán se divně koukal a ambulanťák řekl: Pes, vole! Já tam chodím na malou.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:41
- Nahlásit
Grin
prostě musim najít dobrýho fíka
nojo, kdby pan Zen vnitřně nevyhořel, tak jsi mohla jezdit do Zlofai
A též jdu chrňákovat, už jsem skoro o hodinu protáhla večerku. Dobrou!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:41
- Nahlásit
hally001
.joo může splesnivět plesnivej sejra?
myslim, že jo, ale nebude to ta ušlechtilá žádoucí plíseň
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:53
- Nahlásit
Baico
kdby pan Zen vnitřně nevyhořel,
zaslechla jsem njn.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 23:03
- Nahlásit
Grin
jaký maj mít čokle masky? Mám udělat artabany?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 23:15
- Nahlásit
Adiddaska
psi můžou mít masky jakýkolif, třá můžou jít za žábu nebo za uklízečku ale nejlepší sou ty co na nich chvíli vydržej a nezamotej se do nich u lítání a při hrách.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 23:22
- Nahlásit
Grin
psi můžou mít masky jakýkolif, třá můžou jít za žábu nebo za uklízečku
Nyxa pude asi za akresivní borderu co nikdy nevyšla ze zahrady
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 23:25
- Nahlásit
Sízra Milanová
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 23:28
- Nahlásit
Sízra Milanová
Nyxa pude asi za akresivní borderu co nikdy nevyšla ze zahrady
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 23:38
- Nahlásit
AHOOOJ MAMÍÍÍ, SEM DOMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 00:28
- Nahlásit
Sízra Milanová
pro Bambíka už mám masku vymyšlenou, ale pro kokýta eště nevim
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 06:46
- Nahlásit
fstávat a makat, prtínáme se dámy, prtínáme se
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 06:52
- Nahlásit
Čus bus !!!
Jsme sice v práci, ale nefngá mi outlook, takže to je jako bych ani nebyla By mě zajímalo,kdo se v tom zase přes víkend hrabal.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 06:58
- Nahlásit
dobré ráno, chce se mi strašně spát ale strašně mooooc
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 07:09
- Nahlásit
mě se spát nechce, ale nechce se mi ani makat. Víte co je nejhorší? Fčera v noci byl nějaký mráz či co a opadal fšechno listí ze tří stromů. Fakt fšechno a fakt jenom ze tří Zbytek je ještě normálně nasrstěný...é teda nalistěný. NIcméně ty hromady opadaného budu muset shrabat a zlikvidovat
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 07:11
- Nahlásit
dobrý, jě mě blbě a mám teplotu a v hokně je to na píču
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 07:32
- Nahlásit
Biluška
taky se mi nechce makat, udělala jsem si kávu, tak snad mě to probere, když si jí jindy přes týden ráno nedělám.
Mám toho tady dost, takže spát nrmůžu
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 08:07
- Nahlásit
Biluška
Víte co je nejhorší? Fčera v noci byl nějaký mráz či co a opadal fšechno listí ze tří stromů. Fakt fšechno a fakt jenom ze tří Zbytek je ještě normálně nasrstěný...é teda nalistěný. NIcméně ty hromady opadaného budu muset shrabat a zlikvidovat
Jj,u nás jak na povel schodil vořech a přílepník,ale vovocný ještě držej.Zahrada jest už dvakráte pohrabána,ale nic moc teda.
Lidi,mě se tak strašně nic nechce.....dneska začínám až vod devíti,ale furt nejsem probraná.
|