| Autor |
Zpráva |
agáta12
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 20:11
- Nahlásit
Sízra Milanová
Ten koš černej , jak Ti doporučuje Crysa maj v Askinu . maj luxusní chránič nosa - o něco větší jak gappayové.
Ani jsem to nevěděla , přišly mi košíčky v objednávce do krámečku , moc šikovné a hezké . Teď sem koukla na jejich stránky a tam ještě nejsou vyfocený , tak se asi optat .
Máj na tom chrániči přímo nápis Askino .
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 20:11
- Nahlásit
davidkova renatazlatovláska se ptá kdo bé bránit v pátek jak je ten svátek????
Já bych jela. Ale hned po bránění dom a vyklízet skříně, aby se mohly v sobotu přesunout do mého nového pokoje
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 20:12
- Nahlásit
stetisek123
a nemohly by malowapky kousat do tchoře, co dělá balet
musíme takovýho někde sehnat..ale de vo to esi se baleták bé zabejvat neperspektivním plemínkem
Atusch
to sem ještě nezažila myslim...
nj většinou má kratasy a eště řitký.-))))))))))))))))
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 20:13
- Nahlásit
čuste! Kokos právě vyblil večeři a zase jí sněd
Gerda
já nosim žumpavestu furtumfurt! Je super, dávám si jí přez bundu. Nejni eště někdo stejné postavy, gdo jí nenosí denodenně a chtěl by jí poslat na okružní jízdu zkoušecí místo mě?
Baico
4uuus, kdy by se to nejvíc hodilo to doučko? Dělali jsme v pátek organiku, kupodivu jsem to pochopila, takže bych potřebovala hlavně tu anorganiku teda. Tabulku, učebnici, cvičebnici, šecko mám!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 20:14
- Nahlásit
Baico
Já bych jela
píšu si tě
odjebávám sa ,zatial...
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 20:14
- Nahlásit
Atusch
a víš, jak mě šokovala, když mi jednoho krásnýho dne oznámila, že zítra jde na tchoře? sem absolutněš netušila, která bije a má fantazie jela na plný obratlovce
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 20:16
- Nahlásit
Adiddaska
kdy by se to nejvíc hodilo to doučko?
Kdy jdeš zase do školy? Tenhle týden mám stěhovací a trénovací s čoklama. Takže pro mě by to bylo ideální až někdy během příštího týdne.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 20:16
- Nahlásit
davidkova renata
jaký neperspektivní??? Co to jako má bejt!? Počkej, až mu Bedřiška obtiskne tesáky na palec, jako mě dneska
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 20:19
- Nahlásit
davidkova renatapíšu si tě
Jen doufám, že do pátku bude Zelenina už po plastice doma.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 20:20
- Nahlásit
Baico
du aš zas nějak za 3 tejdny, příští tejden by byl super! Tak se domluvíme koncem tohohle tejdne? Dííííík
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 20:24
- Nahlásit
davidkova renata
a eště řitký.-))))))))))))))))
tak u toho sem naštěstí taky nebyla
stetisek123
a víš, jak mě šokovala, když mi jednoho krásnýho dne oznámila, že zítra jde na tchoře?
Vůbec nechci vědět co sis představila
Jinak nevíš kdy mají cvičící dny v těch Břežanech? Já už to zavřela...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 20:26
- Nahlásit
Adiddaska
Tak se domluvíme koncem tohohle tejdne?
Určitě Stejně jsem teď do konce pouze chodec
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 20:27
- Nahlásit
Atusch
to sou, ale oni tam dávaj ty obrany takže je tam u toho normoš konverzace, koukni trochu dolu
Baico
hele furt nevim, ale počítám nějak před polednem že přijedou
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 20:42
- Nahlásit
Atusch
esi to chápu dobře, tak víkendy, ale prej se musí sledovat rozpis : http://zko-dolnibrezany.webnode.cz/terminy-vycviku /
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 20:50
- Nahlásit
Alexa
hele furt nevim, ale počítám nějak před polednem že přijedou
No tak mi dáš v průběhu týdne vědět. Abych si mohla nadirigovat strejdu stěhováka. Nebudu ty skříně tahat sama s tátou.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:13
- Nahlásit
Ajajaj...tak to je mrzutý, ale zas je to jasný, kdo už jí jednou má, z ruky nevydá, v tom přípatku zkusim ještě Lucku Kratochvílku, ta má dvě, jednu by na cestu možná zapůjčit mohla, jinak nikdo jinej podobnej kokoj a pawlinkoj nejni...boncoj je podobná davítková, ta třá pučí, jinak sou teda koko a paw bez zkoušky.
Adidas - i kdyby to celý i s návratem trvalo max týden? Že by holkám jeden den přišla, jedna by zkusila, napsala poznámku, hned druhej den dala na poštu, poslala druhý, tý by přišla další den, kdybys to udělala na začátku týdne, do pindělí dalšího bys ju měla zpět...ani by ti jí nepoškodily, dycky by jí zabalily tak, aby se jí nemohlo po cestě nic stát...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:17
- Nahlásit
no nic, my jdeme za chvíli spát, po tom včerejším nespání, už jsem trosšku KO, dobrou
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:22
- Nahlásit
Gerda
jsem ti asi už nepsala, ale až pojedeš z práce tak zavolej a já bych přifrčela s Bůchem, myslím, že bych se s ním nebála ani potmě což teda s Maryjí asi taky ne, tak můžem procházkovat do zmrznutí
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:23
- Nahlásit
Gerda
jo, dyk já jim to pošlu, zejtra nebo v uterý
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:38
- Nahlásit
Atusch
Bezva, hnedle ti zavolám!
Adiddaska
Jště holky obvolám s instrukcema, aby to bylo ihned zmáknutý a naprosto bezpečnostní. Jsi dobrý člověk, jednou bys taky mohla bejt v nebi sama. Tak bacha na to.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:52
- Nahlásit
Šiš děcka, poslouchám tu talentovou šou v telce, teď tam zpívá taková baculatá holčička, ty blázne, ta má hlas! Je to moje favoritka hnedle!
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:54
- Nahlásit
Co drásáte??!!! Čék si ani nemůže dát f klidu jídlo! A co je to zase za sodomu vedle! Gdyš sem odcházela mělo to 8 stran
Jinak já mám příští týden volno POUZE dopoledne a jestli dohodnete něco na odpoledne tak mě nasejříte ale nebudu s tim moct udělat nic, že.
Jo a gdo brání :
Dnes jsme se s davídkojc bavily, měla bych pěkné prostory pro zkoušení revírování. Jsou to staré baráky polorozbořené veřejnosti přístupné a jsou f řeporyjích.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:57
- Nahlásit
Grin
gdy má ten Grinus tu párty? Šamponi maj narozky ve čtvrtek. hele měla bys to udělat ve stylu takovejch těch trapnejch děckejch párty, jak děti si hrajou s čepičkama na hlavách a maj pozvanýho kouzelníka (čokle by měli pozvanýho fíka) a matky by popíjely mátový čaj a povídali si jak ty dětičky pěkně kakají
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:01
- Nahlásit
Grin
f řeporyjích.
KDE???
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:05
- Nahlásit
Adiddaska
povídali si jak ty dětičky pěkně kakají
no to si teda bješ vedle tam přebalujou posraný děcka
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:05
- Nahlásit
Adiddaska
)))) jelymane ))) Chtěla bych k tomu sachr dort se šlehandou )))) A psům koupíme to psí pívo, který pije jenom hallyjovic doga.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:10
- Nahlásit
Gerda
který pije jenom hallyjovic doga.
A můj Fanda
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:12
- Nahlásit
Adiddaska
Párty jest 13.11., poznamenej to do šamponího kalendáře a už sháněj masky, a můžem oslaviti i šampusky jestli budeš chtít.
HLAVNĚ DĚCKA NEZAPOMEŇTE PSŮM UDĚLAT TY MASKY!!!
Atusch
za kolejema, u cvičáku hafbika
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:18
- Nahlásit
Řeším momentálně důležitou věc a myslím, že by mi přišla vhod vaše odborná kynologická rada...snažím se nějak zařadit do běžného života...napadlo mě vypít podmáslí...ale je tu dost dlouho, je samo v lednici, což na jeho kvalitu má také určitý vliv a...nevím zda může kysané podmáslí kysnout? Rozumíme si, abych se z běžnýho života nevyřadila na delší dobu než...díky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:19
- Nahlásit
Baico
A můj Fanda
Tak malej a už pívo??????? DOufám, že to nenaučí Kakamila, když už ho skoro naučil hrabat ))) přesně tak, jak Maryje Bůcha ))))
Grin
Maryje nemusí mít masku, bude pravděpodobně hárat, takže půjde za seksy čupku. Má na to i pohár žumpí, že je to nejvíc seksy čupka fšech svjětůch
|