Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 08:09
- Nahlásit

zlatý denní oproti vyjebanejm nočním

stetisek123
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 08:11
- Nahlásit

Venta
Ne, neznáme ju nikdo. Ale pokud mi řeknete, na co se mám zeptat, abysme prokoukli kvalitu výcviku, tak za ní dojdu, mám to 2 km. Jinak asi poznám houbelec.

Dotaz: addidaska je Z.R. od šamponů? Jsem nějak zmatená

Jdu do lesa, než začnou padat trakaře, Bedřiška má roupy kouše dětem kombajn

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 08:15
- Nahlásit

twe ste pošahaný grafomanííí a nebavim se s váma nebejt ten šaryk uš mrtvej zabiju ho vosobně páč gdo to má všude furt dočítat asi???!!!

bonc
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 08:20
- Nahlásit

brí deň, přiznejte se, gdo měl vo víkendu službu na zlo a jel v bacilech, cooo??!!! Nechcůůů bacil, sem ohavně rozlámané a zničené a vůůbec!

davidkova renata
gde to teď jede nejvíc?

Baico
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 08:23
- Nahlásit

davidkova renata
nebejt ten šaryk uš mrtvej zabiju ho vosobně
No vhodné by bylo zavít někoho plně jiného, jestli mi jako rozumíš

Lola1
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 08:24
- Nahlásit

Dobré jitro žumpo!

Baico
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 08:24
- Nahlásit

bonc
gde to teď jede nejvíc?
Včera večer to jele tady na czetu, ale ani tak nešlo o Šarika Teda o Šarika šlo v sobotu, toho mojeho původního. Bylo to akorát 6 let,co mi odešel čekat k Duhovém mostu.

Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 08:26
- Nahlásit

Bré jitro, mě se taky nechce makat, vůůůbec se mě nechce makat a taky se mě chce docela jako spát, tak se asi na všechno vyseru a půjdu spát neboť co? neboť mám stále dofolenou

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 08:30 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

Crysa
mám tu v hokně ten olej, je mi jedno kdy se stavíš budu tu minimálně do 18.30 hod

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 08:34
- Nahlásit

Crysa
neboť mám stále dofolenou
hajzle!!

já nestíhám,musim jít cosi dělat.-(((((
bonc
gde to teď jede nejvíc?
něco je na dogfoře a tady sem to četla hodinu ale zvrtlo se to krs eníínku.-))))

Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 08:35
- Nahlásit

kejtlinmám tu v hokně ten olej, je mi jedno kdy se stavíš budu tu minimálně do 18.30 hod
no já teď čekám až se ozve segra, bo nám šoupli očkování z dopo na odpo a tím se přesunula i cesta směr Benešof a tak čekám jaxe ozve segra, páč chtěla odvíst do školy a školky pro smradi, tak esli si veme našich auto a nebo esli bé chtít abych jí hodila já?... podle toho budu vyrážet buď za hodinu s velitelem očkovat a nebo zůstanu doma a "jen" povezu segru a očkování pojedu až v procesu.. takže někdy dneska se stavím, ale vůbec nevím, jak mi lidi kolem připravěj den.

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 08:41
- Nahlásit

Crysa
neboť mám stále dofolenou
neprovokuj s tím pořád smirk:
já chci taky

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 08:43
- Nahlásit

nazdar děckááááá

teď mluvili v rádiju o Prdeli. Tam musíme jet na další pyknik je to někde u Chrudimě!!!!!!! Hned to du pozjišťovat

Baico
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 08:50
- Nahlásit

Alexa
Tam musíme jet na další pyknik
Ty vogo, Žmpa bude mít další výjezdní zasedání v Prdeli Velmi tématické

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 08:53
- Nahlásit

Děcka, nazdar! Už sem v háku, chtěla sem bejt příšerně naštvaná, ale čekal tu na mě balíček od lejendičky. Děcka, umřela sem. Nádhernej balíček, strašně krásně zabalenej, obsahuje překrásný KORÁLKY!!! děsně vzácný, tibetskou vzkaz od Dalajlamy, pytlíčky s lavendrem, POHLEDNICOVÉÉÉÉ květinové kolekce s vonnými květy, krásné samé dary a bezvadné voňavé věci...prostě nádhera největší! Ach bože, již nemohu býti nasratou ani fteřinu, jdu dojetím kouřit, fakt mě to normálně strašně dojalo, páč je to děsně krásný a krásně připravený. Jednou vám celou sbírku ukážu.

Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 08:54
- Nahlásit

kejtlin tak už všechno vím, přijedu před koncem tvý prac. doby, prostě odpoledne, bo je zase všechno jinak..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 08:57
- Nahlásit

Crysa
kejtlin tak už všechno vím, přijedu před koncem tvý prac. doby, prostě odpoledne, bo je zase všechno jinak..

jj ale v 18.30 nebo jak přijde střídání utikám dom

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 08:59
- Nahlásit

Alexa
jo Prdel schvaluju to je blíž než Mrdice

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 09:06
- Nahlásit

Je tu boncovna? Potřebuju její tel číslo nutně + poštovní adres do mejlu, dnes jdu na poštu a pošlu jí zásilku, kterou potřebuju mít zpět do čt 27/10. Je tu to děcko bláznivý?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 09:24
- Nahlásit

Alexa
teď mluvili v rádiju o Prdeli. Tam musíme jet na další pyknik je to někde u Chrudimě!!!!!!! Hned to du pozjišťovat
děcka nevim,no...f prdeli sem já osobně furt,tak bych jela někam gde to neznám..třá pičín taky neni marnej)))i dyš tam je zas kejtlin furt..tak pak už jedině ty Kundice nebo Kundičky někde f oryjentě..

makrel
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 09:26
- Nahlásit

davidkova renata
jako musíte furt jezdit do takovejch nechutností? za mě jedině mrdice, tam se dá očekávat nějaká zábava. a mimochodem, zdálo semi, že jsem TÓ s Rosenbergem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 09:40
- Nahlásit

makrel
zdálo semi, že jsem TÓ s Rosenbergem

a cooo..dobrý??? mě se zdálo(a to jako fakt) že jsem nějak usilovala o něco jako styk s jakýmsi mentálně postiženým jedincem,což mi zpočátku vadilo,ale časem přestalo a dokonce mi přišlo,že jsem ho i uháněla ..celkem sem byla ráda že bylo půl 4 a zvonil budík myslim,že je to jasný znamení že bych měla na chvíli vypadnout z žumpy,páč neustálý styk s postiženejma si asi vybírá svou dan..

du teda uklízet rači

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 09:44
- Nahlásit

tak prdel u chrudimi sem nenašla, ale mám ďáblovu prdel, to je eště lepčí co řikáte????
http://foto.mapy.cz/251875-Dablova-prdel

makrel
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 09:44
- Nahlásit

davidkova renata
jo bylo to dobrý-myslím, že někde na veřejnosti eště k tomu, akorát pak mě zavřeli do léčebny a píchali mi nějaké injekce na uklidnění. Podle mě to bylo nějaké spiknutí a měl v tom prsty ten Rosen., protože já jsem byla normální, ale nikdo mi to nevěřil.

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 09:47
- Nahlásit

makrel
pak mě zavřeli do léčebny
chytří to lidé

Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 09:47
- Nahlásit

Alexa ale mám ďáblovu prdel, to je eště lepčí co řikáte????
tvoje vlastní? pěknej model, bez celulitidy, co bych za to dala

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 09:53 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Crysa
moc se nesměj pojedeš tam na pyknyk u cesty

v okolí sou takový malebně zvoucí se vesnice jako Nový Svět, Zvůle, je to v Jižních Čechách tak tam bude určitě krásně, naplánovala bych to na velikonoce co myslíte????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 09:55
- Nahlásit

makrel
akorát pak mě zavřeli do léčebny
hele a nebyl tam s tebou ten můj mentál?
Alexa
ďáblovu prdel

makrel
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 09:55
- Nahlásit

Monty
blbečku, buď ráda, že jsem se probudila, bych tě jinak nahlásila, že tam máš jít taky

makrel
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 10:00
- Nahlásit

davidkova renata
ty jo mentál tam nebyl, byla jsem tam sama a nechali mi mobil, tak jsem furt psala kámošce. A vím, že mě tam mohli držet max. týden, tak jsem se ani moc nebála. Jo a psa jsem tam mohla mít s sebou, tak nevím co to jako bylo. Akorát teda už tam pak nebyl žádný chlap

<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání