| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 14:44
- Nahlásit
Alexa
Zabiju vás všechny, páč ste se na to vysrali, bo ste debilní. Zařídim si to sama celý.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 14:45
- Nahlásit
nechte toho s tim chcípánim jo, berete mi prim! cípla sem dneska ráno
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 14:47
- Nahlásit
Gerda
dospělej by bejt nemoch? máme jednoho na skladě v outulku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 14:54
- Nahlásit
bonc
zjistim, ale až zítra, dnes mám masakéro.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 15:50
- Nahlásit
jeste si to rozmyslete s tim podavanim piva na psich oslavach
http://www.novinky.cz/koktejl/248327-opil-bulterie ra-ten-pak-napadl-dite.html?ref=ostatni-clanky
, libi se mi, ze to pes prezil
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 16:02
- Nahlásit
Proč chcípáte? My byli na krásné vychajdě s Grinovou. Byli jsme na závisti jsme šli okruh menší (jinak jo do toho krpálu k altánu jsme museli dolézt). Grinovi se docela líbil Ziro, že je to fajn kámoš, zkousl i to, že seděl Grinový na klíně. Bůch pro něj nebyl středem vesmíru což nes těžko tak se ho snažil k tomu donutit po svym. Grineček mi z toho krpálu zkutálel Zira, ale velmi nenápadně Pak se za ním vrhal do toho se za ním i Bůch takže chudák Syreček ))) Gríňa trošku nezvládl při jednom sešupu korigovat nohy tak si namlel hubu, dělal přes paninkou jak děsně si ublížil a bolí ho noha, držel si ji u těla a koukal, že jako bolí... Byl velmi vyscaný za půl minuty se vrhnul zase za Zirem
Večer půjde s Gerdou a Maryjí jen Áresek, bo ten nemá nikdy dost !
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 16:06
- Nahlásit
Atusch
Bůch je prostě strašnej... ))))))) Maryje se na něj strašně moc netěší, ale co se dá prej dělat ))))))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 16:07
- Nahlásit
leyenda
jeste si to rozmyslete s tim podavanim piva na psich oslavach
mě jednou ožrali koně , já o tom samo nevěděla, a ten mě v boxe málem zabil...........
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 16:57
- Nahlásit
kejtlin
mě jednou ožrali koně
bych je zabila
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 17:03
- Nahlásit
leyenda
bych je zabila
já je " jen " spráskala bičem, ale kdyby neutekli, tak bych je fakt asi zabila
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 17:05
- Nahlásit
Gerda
Maryje se na něj strašně moc netěší, ale co se dá prej dělat ))))))))
Tak Bůch se samosebou mocinky těší, lehce si prej pospí aby mohl zase zazářit magůrek Tak pak volej, jdu něco dělat
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 17:06
- Nahlásit
kejtlin
mě jednou ožrali koně
My sme kdysi v dávnověku,se ségrušou,dědovi vožraly slepice.Taky nás spráskal.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 17:19
- Nahlásit
Dobrý podvečer dámy i megery,
chtěla jsem Vám pouze oznámit že už mám masku pro Nyxu na Gryní oslavu
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 17:22 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit
Atusch
Gríňa trošku nezvládl při jednom sešupu korigovat nohy tak si namlel hubu, dělal přes paninkou jak děsně si ublížil a bolí ho noha, držel si ji u těla a koukal, že jako bolí... Byl velmi vyscaný za půl minuty se vrhnul zase za Zirem
No jak jsme minule šli s Nyxem Nánem a Grinem,tak Grin dostával amoky ve hvězdě,běhal nadzvukovou rychlostí do potůčku a za nim Nyxa a taky to vypadalo, že si zlámou hnáty, já to čekala každou minutu, ale jen se zaprasili a pak Nyxu šikanovala teta Nána a zabíjerla jí, to jí totiž strašně baví se zjistilo a Davídková jí v tom podporuje
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 18:04
- Nahlásit
Sízra Milanová
chtěla jsem Vám pouze oznámit že už mám masku pro Nyxu na Gryní oslavu
to je velmi dobře ale nikomu neříkej co to je ať je to překvápko
Atusch
Gríňa trošku nezvládl při jednom sešupu korigovat nohy tak si namlel hubu, dělal přes paninkou jak děsně si ublížil a bolí ho noha, držel si ji u těla a koukal, že jako bolí... Byl velmi vyscaný za půl minuty se vrhnul zase za Zirem
je to hajzl--- bych ho zabila
Sízra Milanová
Grin dostával amoky ve hvězdě,běhal nadzvukovou rychlostí do potůčku
něco takového: ???
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 18:23
- Nahlásit
Grin
to je velmi dobře ale nikomu neříkej co to je ať je to překvápko
jistě že ne!!!TAJEM!!! , kde se to bude odehrávat vlastně? U vás na zahradě a pak se půjde venčit,nebo jaký je plán?
něco takového: ???
jo, to je vono
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 18:31
- Nahlásit
Sízra Milanová
U Alexy v Jílovým, ještě jsem jí to neřekla
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 18:33
- Nahlásit
ALLL JDU SE NECHAT OPEROVAT; GDYBYCH SEM UŽ NEPŘIŠLA TAK ŠPYM A NEBO ŠPYM UŽ NAVŽDY! ZDAR
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 18:37
- Nahlásit
to byl zas prom****ej den... teď jsem byla teprve před chvílí vyklopena před domkem, čupky celej den zavřený, psové v autě vožený, mladej má rozpíchanou prdel z vočkování a starej má bolavou nožku, veterinárně potvrzenou, ale neví se nic víc. Bude na chondrech a MSM.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 18:37
- Nahlásit
Grin
U Alexy v Jílovým, ještě jsem jí to neřekla
výborně
ALLL JDU SE NECHAT OPEROVAT; GDYBYCH SEM UŽ NEPŘIŠLA TAK ŠPYM A NEBO ŠPYM UŽ NAVŽDY! ZDAR
Mozek? Nech si vyoperovat žumpí stádnost hlavně
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 18:42
- Nahlásit
Crysa
je to teda noha? Nejsou to záda? Den jako korálek, paráda. Psala sem ti sms, jestli je to tak, jak v sms, jsem nasraná a vrátim ti to 100%.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 18:46
- Nahlásit
děckáááááááá, už sem nakoupila krásný masky pro šampóny! Děsně se k nim hoděj! Asi se taky trochu namaskuju, abych se k nim hodila!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 18:48
- Nahlásit
Gerdajestli je to tak, jak v sms, jsem nasraná a vrátim ti to 100%.
říkalo se 50:50 neřeš to, kupovala jsi celý týden, tak to prostě tak ber, že půlku z toho jsem ti dala z5. Navíc jsi zatáhla i tu Mlíkošskou nákupku.
je to teda noha? Nejsou to záda?
vyšetření pohmatem ukázalo nohu.. měl 2/1 rentgeny kyčlí na roce, teď má horší pohmatem tu co měl na RTG lepší, ale je to logický, páč esli odlehčoval tu rentgenem zjištěnou horší, tak odrasil tu zdravější. Ale není vyloučeno nic dalšího, ty záda k tomu můžou bejt taky, prostě bude čuchat až se z nějk bude kouřit, bude málo kousat, a decentka poslouchat a bez překážek. Chondra bude mít doživotně. Snad doklepem do doby, než ho bude moci nahradit Kamínek drzý štěkavý
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 18:52 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
Crysa
říkalo se 50:50
no právě. Takhle to neni spravedlivý, ale vůbec se o tom nebudem dohadovat, to je debata na prd, prostě si to s tebou pořešim osobně někde, sundej si už brejle, srabe )))))
není vyloučeno nic dalšího, ty záda k tomu můžou bejt taky, prostě bude čuchat až se z nějk bude kouřit, bude málo kousat
no jako je fakt, že si s tim asi hnul na tý poloklinice, tam pláknul fest....
malomizera, kde ty loňský sněhy jsou:
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 19:01
- Nahlásit
Gerda
malomizera, kde ty loňský sněhy jsou
to byl ještě malé dudlátko,ňuchy,ňuch kamínek!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 19:01
- Nahlásit
Gerdano jako je fakt, že si s tim asi hnul na tý poloklinice, tam pláknul fest....
já mám pocit, že jsem to dokravila tím klouzavým Ačkem pak odpo na cvičáku, že tam budou problém ty skokově švihový věci, navíc houpl tam a zpátky se málo rozeběhl a sjel a já chtěla aby skočil i zpátky a při tom se musel natáhnout, tahal to tam předkem přes ten vršek, pak už jsem ho uklízela. Druhý den začal kvičet tak se točil jak káča a dostal tu hnátu do krutu pod zátěží. Na stopě tahl, tam mu to nevadí, tam bejčí normálně a nedělá mu to problém a nedělalo ani předtím když jsem si toho všímla.
malomizera, kde ty loňský sněhy jsou:
kucímucííí )))) slaďoučký to bylo ))
dneska zvážen má 24kg!!!! Ferda mívá v pracovní kondici 32kg..
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 19:03
- Nahlásit
čuste baby, před chvíli jsme se vrátily z prochajdy, byly jsme ven přes dvě hodiny, holky lítaly a teď chrápou
Gerda
ťuťu ňuťu, ten je nádherný a boží a úžasný a prostě nejlepší
To je Kamínek?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 19:07
- Nahlásit
Crysa
Ježiš, ten je krásnej. Jako ze začátku mě nijak neoslovil, ale roste do krásy, pani. Ťuťuťu.
all
Chlastáte? Nebo zase žumpí pověst musím zachraňovat sama?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 19:14
- Nahlásit
pawLINkaJežiš, ten je krásnej. Jako ze začátku mě nijak neoslovil, ale roste do krásy, pani. Ťuťuťu.
ráda mu to vyřídím snad nebíé ještě víc namachrovanej
tady je na konci září
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 19:19
- Nahlásit
pawLINka
Ježiš, ten je krásnej. Jako ze začátku mě nijak neoslovil, ale roste do krásy, pani
mě dost oslovil hned, je moc krásnej mazlík srstík a už je velkej balvan
|