Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 07:44
- Nahlásit

Lola1
Dobré jitro!!!!

dobré jitro
proč ty vstáváš paní, když je neděle?

Lola1
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 08:21
- Nahlásit

kejtlin
vzbudil mě budík na antibiotika a pak jsem uš neusnula, asi strachy, bolí mě zoubek, až se vyléčí, čeká mě resekce - blehehe, bojim, bojim.

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 08:22
- Nahlásit

my se jdeme projít do lesa pak jdeme k našim na voběd a pak jupí na malý výlet s lybkou
připojím se u našich, zatím adios amigos

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 08:23
- Nahlásit

Lola1
ty ATB bereš kvůli zubu??? jestli jo, tak to ti nezávidím, zuby jsou nejhorší když bolí

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 08:27
- Nahlásit

Lola1
vzbudil mě budík na antibiotika a pak jsem uš neusnula, asi strachy, bolí mě zoubek, až se vyléčí, čeká mě resekce - blehehe, bojim, bojim.

auauau, lity moc, moc se zubaře bojím a to samé jak ty jsem podstoupila před dvěma lety

Lola1
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 08:32
- Nahlásit

Monty
ty ATB bereš kvůli zubu??? jestli jo, tak to ti nezávidím, zuby jsou nejhorší když bolí
no právě

makrel
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 08:36
- Nahlásit

Monty
ty jsi jako vůbec nespala? jsi normální?

stetisek123
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 08:54
- Nahlásit

kejtlin
moc se zubaře bojím
Kluk měl fobii, začali jsme chodit k zubařce, která hodně neseděla i mě a v něm mi svým násilím vypěstovala takovou hrůzu. Že ho drželi čtyři lidi (byli mu 3 roky) a stejně se mu do pusy nepodívala.
Změnila jsem zubařku a chodí tam rád! Normálně než ho vezmou do ordinace dostane tabletu, náldadovku, a pak jde do ordinace vysmátej a nic si pak nepamatuje.
Prý to ale pokaždé může sednout jinak. Taky že jo, minule mu zase dali tabletku a on ležel v čekárně na zemi a smál se plyšovýmu medvědovi, že nemá řasy, když jsem ho odnesla na WC, tak se smál, že zvedám prkýnko a vůbec se neudržel na nohou.
každopádně je po strachu ze zubaře.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 09:00
- Nahlásit

stetisek123
já mám zubařku fajnou, moc hodnou, sympatickou, je to pejskařka, občas má psy i v ordinaci, vždycky mi dává injekci na vrtání na všechno............ale od zánětu okostice, kdy mi zubařka u nás-prase sekala dáseň+kost zaživa samozřejně, prostě se bojím že sertu magi v kostkách 2 dny předtím, než tam jdu, tak nežeru, nespim apod....

makrel
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 09:04
- Nahlásit

stetisek123
co to je za zabletku? akorá t sní asi nemůžu řídit, že?

Atusch
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 09:20
- Nahlásit

stetisek123
]Normálně než ho vezmou do ordinace dostane tabletu, náldadovku, a pak jde do ordinace vysmátej a nic si pak nepamatuje.
Kde to je? Chci tam taky, fóbii mám naprosto stejnou, v 6 letech sem si nenechala trhnout zub ani po tom co mě drželi 3 lidi - udělali mi to pak v narkoze celkovy.
Preventivky v dospělejším věku jsem nějak zvládala protože nebyl problém, teď potřebuji zákrok se zubem, už to přes rok odkládám.
Chci nutně tabletku, nebo jsem našla zubaře co děla taky celkovou anestezii, ale to mi přijde divný jen tak někde v ordinaci...

makrel
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 09:25
- Nahlásit

Atusch
jsem na tom podobně

Venta
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 09:38
- Nahlásit

stetisek123
Atusch
makrel
Tak já nemám fobii, že by mě museli držet, ale hrůzu ze zubaře mám hroznou taky. Už na základce, jak se chodilo hromadně celá třída, tak jsem se moc bála, a to mi nikdy nic nedělali - vrtali mi poprvý asi ve 20letech. Tabletku bych brala taky a nebo pak tu celkovou narkózu radši.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 09:40
- Nahlásit

Atusch
Preventivky v dospělejším věku jsem nějak zvládala protože nebyl problém, teď potřebuji zákrok se zubem, už to přes rok odkládám.
Sem na tom naprosto stejně,měli sme bezva zubařku v Pardubicích,ale jaxi je to teď z ruky a já sem tu zubařku co sídlí tady ještě nebyla schopná navštívit a to už mám snad 3/4 roku prasklej zub.

Lola1
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 09:53
- Nahlásit

zubofobii mám od první třídy, chodili jsme do Jeseniovky na Žižkov, paní doktorka byla nevrlá, při vrtání se bavila, občas vrtla vedle a vždycky mi vynadala. Teď mám paní zubařku hodnou, ale trochu "krvežíznivou", vždycky říká, to vydržíte bez injekce, to bude jen chvilka, na to jí sere pes. Možná, že má trošku radost, chodila ke mně na němčinu (dospělá).

Jak se jmenuje ta tabletka?

leyenda
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 10:09
- Nahlásit

Lola1
ty jsi chodila do Jeseniovky k zubari? Ja taky! A podle vzpominek mozna i ke stejny zubarce, sice mi nikdy nic nevrtala, ale stejne mi pokazdy kvuli necemu vynadala. Kvuli ni jsem nosila rovnatka az jako dospelej clovek, jak jsem se ji bala. Ale zadnou fobii mi to nezpusobilo, zubare se nebojim, asi proto, ze mi skoro nikdy nic nedela. Akorat me zarazi, ze nedostavate automaticky injekci, tady nebo vsude, kde jsem kdy bydlela, ji davaji naprosto automaticky pri jakymkoliv zakroku. Kolikrat jsem napriklad ani nechtela, aby ji holkam pichli kvuli dovytazeni na vlasku visiciho mlecneho zubu. I kdyz jim jen "zamykali" stolicky, dostaly injekci.
Koukam na finale rugbyovyho mistrovstvi sveta, hraje Francie s All Black, videli jste nekdy ten tanecek, co predvadeji pred zapasem? Sice me rugby moc nebere, ani nerozumim pravidlum, ale vyzaruju tady negativni energii smerem k Francouzum, aby prohrali

leyenda
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 10:12
- Nahlásit

Lola1
a kam jsi chodila do skoly?

Lola1
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 10:51
- Nahlásit

leyenda
a kam jsi chodila do skoly?

Bydlela jsem u Riegráku, což jsou ještě Vinohrady a tak jsem chodila na Jiřák do té levé budovy, ta pravá patřila k Žižkovu. Teď je tam myslím jen jeden vchod a je to jedna škola.
A kam jsi chodila ty? No já jsem tam ale chodila asi podstatně dřív než ty.

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 10:52
- Nahlásit

makrel
ne, ani sekundu

inu
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 10:59
- Nahlásit

leyenda

už jsem šla do peří

Práce by byla k mání v Eindhovenu viz druhé téma

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 11:15
- Nahlásit

brý den, Nyxa byla opět na cvičáku a i si kósla a celou dobu se tvářila jako pes z útulku , ale ne jako Šaryk

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 11:28
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/248237-pol icejni-pes-dokaze-vyhledat-falesne-bankovky.html?r ef=boxE
týjo, to kdyby holky uměly najít alespoň ty pravé to by bylo

leyenda
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 11:46
- Nahlásit

Lola1
no, nevim jestli driv nez ja
tak to jsme spoluzacky nebyly, ja bydlela na Chmelnici a tam chodila taky do prvni a do druhy tridy a od treti do jazykovky do Lupacovy ulice. A na gympl na Sladkovskyho namesti.

Tak Francie prohrala a muzu jit drit

Crysa
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 12:40
- Nahlásit

Zdravím vespolec
Tak Gerdička s Maryjí odjela (( ještě jsme prokrosily kolem tůní, pěkně ranní vychajdu a odjely. Jsem zase sirota opuštěná.. Nikdo mě nemááá rááátt, nikdo si se mnou nesce hráááát.
Jdu sežrat kuřecí nohu, hodit chvíli siestu a zas čoklovat ven. Buď pojedem na stopy nebo na cvičák. Ještě nevím.
Zas jdu. Mějte se tu fajně

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 12:56
- Nahlásit

stetisek123

prosím si okamžitě jméno té tablety "náladovky"!!!!

Atusch
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 13:50
- Nahlásit

tak prohledávám co by to mohlo být a někde čtu, že by to mohl být obyčejný oblbovák jako je Diazepam, že to přesto furt bolí jen děti na sebe nechají sáhnout, nevrtí se, a nepamatují si moc tu návštěvu. Tak nevím zda by mi to pomohlo a kdo by mě asi tak nesl dom

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 13:53
- Nahlásit

Už sme domki, nazdar flundry, už pereme, maryje už je vypraná, na ranní toulačce tůněma se všichni děsně uprasili. Je báječně unavená, už leží v boudě a snaží se schnout, já eště vypraná nejsem, bo mám zatarasenou cestu ke sprcháči. Dnes se oranžády s Kakamilem naučili baštit šípky )) Kakamil už si je pak trhal sám, je chytrý. Strašně sme Crysovejm umazali dům, chuděra si mákne, než to dá dokupy. Ješetě ráno nás Crysomamka vzbudila s talířem plným horkejch čerstvejch guláčů - mňáááám. Měli jsme báječnou aktívní dovolenou, jsem ráda, že nás Cryskové pozvali, rádi se kdykoli vnutíme zas. Do práglu sem ještě jela jako pán, proto to trvalo tak krátce.
A teď mě zajímá, kdy vám předám oleje a vestičky. Crysovi a Bajkovi strašně moc slušej, ještě je potřeba na procházce kejtlinu viděti, jestli jí vše funguje, má samozřejmě taky krásnou, bo ty modrý sou prostě echtgold. Jen si jí ta čůza nechala víc povolit přes zadek, což nemusela. Ale zas na druhou stranu...málokdo než kejtlin v ní bude nosit najendou třináct vodítek. Takže prostoru má dost. Crysovesta prošla i zátěžovým testem - visící Crysou - neproškrábla. Doufám, že budete všechny nejvíce spokojené. Adidasky jsem v nich ještě neviděla, ale i zelené jsou samozřejmě velmi krásné, pročež jim přeji totééééééš No a teď jdu prát sebe

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 14:03
- Nahlásit

Gerda
vodítka nosim přes sebe až budu mít volno tak ji prubnu

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 14:05
- Nahlásit

kejtlin
těšim se, až půjdem skupinově všichni navestěný jako družstvo - modří už vědí )))))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 14:13
- Nahlásit

Gerda
těšim se, až půjdem skupinově všichni navestěný jako družstvo - modří už vědí )))))

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání