| Autor |
Zpráva |
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2011 19:55
- Nahlásit
davidkova renata
http://www.cz-pes.cz/sos-detail-4848-q-Hleda-se-s t ene(krizenec)CITOV
voni si KOUPILI psa v útulku a pak ho asi rovnou cestou ztratili nebo co....já nevim, lidi jsou děsný kokoti, já na tu už nemám....
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2011 19:57
- Nahlásit
Lidi našlápnu si stopu a comyslíte?Náká piča mi přes nu projela na kole a dyž sem se postavila na nášlap tak za tím kolem proběh boksér pes Pakůn teda došel na konec ale lom přešel a napojil se někde půl meru za na pachový mrak šel příšerně nechtěla sem ho drbat páč teda byla křížená stopa kreténem,ale aby si pakůn zas nemyslel,že vod ted je flákání lomu povoleno bo má pamět jak slon na pítchovinky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2011 20:00
- Nahlásit
zde
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2011 20:02
- Nahlásit
Takže zájezd z Mělníka právě odjel. Byli jsme na dlouhatánské prochajdě, bratranci veverkové se vrátili v téměř stejné barvě jako Kamílek. Crysa se mohla zbláznit z toho, jaký tu mám terény na stopy, takže zájezd z Mělníka se zde bude objevovat, doufám, častěji
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2011 20:08
- Nahlásit
kejtlin
se mi zdá děsně vysoká se jí bude blbě "vytápět" v zimě. Slámu bych jí zatím nedávala, holky jí taky ještě nemaj
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2011 20:16
- Nahlásit
Alexa
je to vejška na lousiance, původně měla bejt pro gošu, ale ta se tam ztrácela na vejšku je něco kolem metru,aby se tam taky mohla otočit, nezapomeŇ, že kyra má 80 cm v kohoutku.Má tam všude polystyrén, krom předsíňky a když dám slámu, tak myslím, že bude v pohodě, je to focený seshora, jen se ti zdá, že je vysoká.já v ní chvíli seděla a bylo mi vedro
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2011 20:21
- Nahlásit
Alexa
tak jsem ji byla změřit na vejšku má 78 cm-ta bouda
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2011 20:22
- Nahlásit
Zdar degeni, už sme zpět, měli sme mocinky pěkný výlet s bratranci veverkovými, krásně sme se zas vyprochajdili a u Bajků potom eště čaj se štrůdlem. Teď asi začnem pít rum, už nemůžem dlouho, abysme neměli zbytkáče. Fanda je velmi huňatý a Kakamil ho děsně umazal. Maryje se umazala sama, neb hrabala metro. Krysička jí chvíli dělala stavební dozor, pak i Bajko a nakonec se po pracující Mařce prošel Kamil, takže stavbu opustila. Pralo na nás slunko a teď sme chytli hustomlhu před mělníkem.
Jinak já se potim při přectavě, že musim pracovat. Děsně nerada dřu.
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2011 20:27
- Nahlásit
Alexa
kejtlin
se mi zdá děsně vysoká se jí bude blbě "vytápět" v zimě.
Pakůn má taky metr,ale já mu tam naprala na zimu na stojáka jednu matračku z nemocničního lůžka a von si vloni eště štípl vaták z prádelny zakže má iglů a fakt tam má 10-15plus dyž bylo venku 10-17mínus jako fakt má tu boudu velikou moc ale madračka má skoro15cm a je tam stočená do ůčka
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2011 20:28
- Nahlásit
Sem doma z Polska. Tentokrát jsem tam byla pěšmo, trasovat Lefy. Učinili jsme několik zajímavých poznatků. Za prvé - polské mapy kecají stejně jako české, ale rafinovaněji U každého ukazatele je taková mapička, ta říká "tu jestěš" (zde jste) a přitom tam vůbec nejsme a nemáme být Deme furt po žluté a najednou nám mapa tvrdí, že sme na červené Takový zázračný to tam je Taky jsme si rozšířili znalosti polštiny. Uš vím, že rybník je zbjernik wodovy Je to tam zajímavé, určitě tama půjde trek. Gdo se ztratí musí se ptát "gde ještěm?" nebo se nic nedozví
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2011 20:29
- Nahlásit
kejtlin
Mně to příde neslušný tam Kyrušku takhle stalkovat,nech jí bejt je tam děsně roztomilá jako štěńátko,ňuch!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2011 20:31
- Nahlásit
Biluška
určitě tama půjde trek.
Trek tama možná půjde, ale já určitě. Nejsem žádná superšlapka
Jinak Žumpovesta je naprosto lukcusní. Tudíž musím do Jílového na podzimní závot, abych jí mohla ofiko vytánout
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2011 20:34
- Nahlásit
Sízra Milanová
Mně to příde neslušný tam Kyrušku takhle stalkovat,nech jí bejt je tam děsně roztomilá jako štěńátko,ňuch!
Já ji tam chtěla jen vyfotit abyste viděli jak velkej má novej bejvák, už se těším na ty další dvě, štěstí že ten dominik je tak šikovnej a umí svařovat, musel rozřezat celej kotec, doufám, že psi se nebudou vehementně dobejvat ven, bo to jen " chytil " na asi pěti místech, protože příště se bude řezat taky.boudy zaberou 3/4 kotce což ale vůbec nevadí, stejně tam jsou jen když nejsem doma a v zimě stejně budou zalezlý v boudách, co by tam bosnili
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2011 20:34
- Nahlásit
Baico
Tudíž musím do Jílového na podzimní závot, abych jí mohla ofiko vytánout
budete nám s Baruškou dělat konkureci???? bezvááááá. Hele a příští sobotu bude trénink na fíka tak doražte
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2011 20:37
- Nahlásit
kejtlin
Kyrodomek je dooost luskusní jako! A nefoť jí takhle f soukromí hnusnej paparáckej špehu! )))) Trošku slámičky, ať si ustele, rohožku do přecíně a má svou vlastní luksus garsonku. To bych se i bála, že jí vypadá podsada v takovym bejváku zateplenym ))
Baico
Jinak Žumpovesta je naprosto lukcusní.
Moc se mi líbí, jak ti pěkně sluší, Crysovi taky moc sluší, ty modročerný sou teda echt gold krásný. Crys k ní má úplně stejně modrou softšílku a když si veme kšiltofku, vypadá jako igráček. Dnes sem jí díky odrazce dokonce poznala v davu v kantýně. Do závodu je doufám budou mít všichni zůčastnění, rozvezu to co nejdříve fšem potřebným.
Už zase jíme, Crysová uvařila tvarohosmetanovej pribiňákovej dezert s jahodama a rozinkama - mňááááááááááám!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2011 20:37
- Nahlásit
Alexa
budete nám s Baruškou dělat konkureci????
No to znám, zase mi naslibuješ may 3. místo a pak mi ani nevrátíš startovný
Hele a příští sobotu bude trénink
A dopo nebo odpo? Příští sobotu totiž plánuju dokončení akce kulový blesk.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2011 20:40
- Nahlásit
Gerda
To bych se i bála, že jí vypadá podsada v takovym bejváku zateplenym ))
taky se trochu obávám, teprv ted´ obrůstá na zimu.....nj ale radši budu mít psa v teple než aby klepala kosu a byla jek medvěd, zatím slámu dávat nebudu, ale mám 7 balíků
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2011 20:42
- Nahlásit
Gerda
Už zase jíme, Crysová uvařila tvarohosmetanovej pribiňákovej dezert s jahodama a rozinkama - mňááááááááááám!
jako ale proč to neuvařila včera , když jsem tam byla na kafi
all
jebla jsem se do hlavy, ale řádně o kotec, a už tam roste boule
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2011 20:43
- Nahlásit
Baico
To neva, půjde Bonc a pak vám to barvitě popíše . Jako tamní mapy a barevné značení jsou fakt velmi zajímavé, děsně se těším na telefonáty ztracených závodníků, kteří nebudou vědět gde sou. Budu jim zákeřně říkat "tu jestěš"
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2011 20:47
- Nahlásit
Biluška
ěsně se těším na telefonáty ztracených závodníků, kteří nebudou vědět gde sou. Budu jim zákeřně říkat "tu jestěš"
No to se pak ale nediv, že tě pak zase někdo pomluví a bude chtít vrátit startovný.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2011 20:52
- Nahlásit
Sízra Milanová
no mě na tom blů přijdou docela vtipný, i když tragikomický trochu. A nejvíc zoufalý jsou ty sloveny zabouchlý do Rudka na dálku, to tam nemaj na Slovensku žádnýho svýho guru?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2011 20:54
- Nahlásit
Baico
No to se pak ale nediv, že tě pak zase někdo pomluví a bude chtít vrátit startovný.
To je docela dobře možný . Ale to předpokládá, že z toho Polska musí napřed vybloudit ven a to nebude tak jednoduché
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2011 20:55
- Nahlásit
Adiddaska
Jsem dneska konečně skoukla tu reprtáž. A i když byla teda ntočwná sost tendenčně, tak přeci jen si tam dost nasral pod sebe. Ale fascinovala mě ta jeho jedna velmi nápadná dreditá lokna uprostřed čela. Furt jsem na ní musela čučet
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2011 20:55
- Nahlásit
stetisek123
ahojky, japa je? Co pížďátko, je hodná? Nechá tě vycpat?
Ahoooj Tak ňák, řikala že se spaním se mám jít vycpat. Je hodná, ale tak ňák se snaží stát vedoucím mýho volnýho času. Bojuju, ale zatim teda moc nevyhrávám.
Hele, doufám, že nebude furt mrznout a že bysme brzo mohly dát procházku, Vendula by ráda někoho zas uštvala
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2011 21:07
- Nahlásit
Baico
Ale fascinovala mě ta jeho jedna velmi nápadná dreditá lokna uprostřed čela. Furt jsem na ní musela čučet
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2011 21:13
- Nahlásit
jako já výjimečně nespím a vy tu nikdo nejste
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2011 21:14
- Nahlásit
makrel