| Autor |
Zpráva |
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 19:32
- Nahlásit
Gerda
hele co furt děláš u Crysáka,ty máš nějakej policejní výcvik nebo co to jéééééé?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 19:34
- Nahlásit
Sízra Milanová
ty máš nějakej policejní výcvik nebo co to jéééééé?
jasněěěěěěě je tam na tejdením výcvikovym táboře néééééé
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 19:34
- Nahlásit
Alexa
Tinta76
hele a sou černý bo antracitový??????????????
Na rouře je černá, na kamnech titanová (to jako ta stříbrná) . O existenci titanové barvy jsem doteď neměla ponětí, ale fakt se to tam píše
a až budou vánoce tak tam místo netopýrů bude ježíšek?????????????????
Eště nevím, podle toho jak budu mít náladu na malování.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 19:40
- Nahlásit
Tinta76
(čemuž hodně dopomohl ten její výstup na snu zvířat )
mi právě pomoch k vopaku.-))) ale jinak mě stejnak nevadila když jsem s ní měla párkrát co do činění¨
Třá to s tou veterinou mi přijde dokonce úsměvný ...
mě by spíše zajímalo kde vzal guru ty fety který střílel do toho čokla na 4krát..ono to totiž neni jen tak k nim přijít ,je to hlídaný a natáhnout do smí jen vet což von fakt neni i dyě je vo tom přesvedčenej..též i k použití pistolky sou nutná jistá pravidla,doufám,že se tomu někdo pověnuje pořádně! )
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 19:46
- Nahlásit
davidkova renata
mě by spíše zajímalo kde vzal guru ty fety který střílel do toho čokla na 4krát
ty vole proč ho někdy nepozvem na kalbu,moch by něco dobrýho dotlačit a nastřílet nám to do hlaf
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 19:46
- Nahlásit
Biluška
na kamnech titanová (to jako ta stříbrná)
no ty woe sem si koupila titanový nádobí a je teda černý jak antracit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 19:54
- Nahlásit
Alexa
no ty woe sem si koupila titanový nádobí a je teda černý jak antracit
Asi bysme měli najít někoho kdo nám dá nějaký to školení stran baref Začínám mít dojem, že se žlutou-sluníčkovou a zelenou-travičkovou co si pamatuju ze školky asi nevystačíme
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 19:59
- Nahlásit
Sízra Milanová
ty vole proč ho někdy nepozvem na kalbu,moch by něco dobrýho dotlačit a nastřílet nám to do hlaf
tak vo tom nepochybuj )))zboží bé mít fajný )) ale nevim esi bych ho chtěla na kalbě..možná by to bylo eště horší než dyš vás tudle se ségrou honily ty trifidi..
nepudem zejtra zas autisticky ven?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 20:02
- Nahlásit
davidkova renata
nepudem zejtra zas autisticky ven?
no mohli bychom,já jedu na mníšek,ale nevim kdy,tak snad joooooo,ještě ti dám vědět
tak vo tom nepochybuj )))zboží bé mít fajný
ale aby se nedogestil s nějakym oprávněnym poradcem, to by mě nasral
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 20:06
- Nahlásit
jo a taky byste mi mohli vysvětlit proč dycky gdyž mám pocit že konečně ten čokl pochopil a správně vykoná co po něm chci tak vždycky vymyslí něco novýho
|
Tinta76
|
# Zasláno: 20 Říj 2011 20:15
- Nahlásit
davidkova renata
mi právě pomoch k vopaku.-))) ale jinak mě stejnak nevadila když jsem s ní měla párkrát co do činění¨
no já teda když si to vybavim, tak mám normálně vosypky
mě by spíše zajímalo kde vzal guru ty fety který střílel do toho čokla na 4krát..ono to totiž neni jen tak k nim přijít,je to hlídaný a natáhnout do smí jen vet což von fakt neni i dyě je vo tom přesvedčenej..též i k použití pistolky sou nutná jistá pravidla,doufám,že se tomu někdo pověnuje pořádně!
tak o takovýhle věcech zas nemám šajn no ... tož by mě to taky zajímalo ... ale jako myslet si, že si ty psy utrácí sám, to by mě nenapadlo a radši si s takovou myšlenkou ani pohrávat nebudu, nerada bych ztratila iluze úplně
jo a dneska jsem po dlouhý době byla na blůčku a úpa jsem se zděsila, když jsem uzřela zelenej puntík u nějaký fory, což znamená, že tam je můj příspěvek (a že jich tam je ) ... doufám, že na ně nenarazim
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 20:22
- Nahlásit
co je tu novýho?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 20:38
- Nahlásit
kejtlin
co je tu novýho?
nevim, jsem pred chvilkou dorazila, se prizivim na vycucu pro tebe
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 20:38
- Nahlásit
Alexa
jo a taky byste mi mohli vysvětlit proč dycky gdyž mám pocit že konečně ten čokl pochopil a správně vykoná co po něm chci tak vždycky vymyslí něco novýho
jo to ti vysvětim..umíš howno,jed tyvíškam.-)))
Tinta76
jako myslet si, že si ty psy utrácí sám, to by mě nenapadlo
vo tom nemluvim...zatim! ))) mluvim vo tej uspávačce,konzultovala sem to s vodborníkama,omamný látky podléhaj přísnejm předpisům a nemůže s nima manipulovat krom veta nikdo..pokud ho teda neuspával třá draksimunem nebo vostropestřcem žejo.-))))
Sízra Milanová
ok,du se svalyt k polrajchovi ,čus bus
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 20:41
- Nahlásit
kejtlin
my byly na návštěva za kámošem borderákem
ale co se děje tady to nefím
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 20:49
- Nahlásit
davidkova renata
jed tyvíškam
nojo ale tam mi neporaděj s výcvikem, dyť tam je výcvik úpa nejvíc fůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůj
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 20:50
- Nahlásit
ted´ se mi zastavilo srdce, starej krysař spí na gauči-tedy spí tam všichni zase mě odsunuli na zem , ale má pootevřený oči, už trošičku zkalený věkem a spal tak tvrdě, že dejchal děsně pomalu,navíc povystrčenej jazyk z tlamy už má málo předních zubů, sem myslela že je mrtvej......
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 20:53
- Nahlásit
Alexa
ale tam mi neporaděj s výcvikem, dyť tam je výcvik úpa nejvíc fůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůj
nenech se mejlit ,poslední zprávy sou že možná ruda taky začne s timletim výcvikem...píše naše esina.-))))) číhni )
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 21:02
- Nahlásit
davidkova renata
Alexa
jj zvažuje to, asi když mu přestane sypat převýchova
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 21:13
- Nahlásit
děckáááá co ste z Prahé
nedělejte si vůbec žádný plány na neděli 13.11.!!!!!!! Pokusim se vzít si volno (kdyby to náááááhodou nevyšlo, tak termína eště rychle přehodim, ale myslim že to vyde) a oslavíme procházkou s bohatým programem a dobrým jídlem Grinovo první narozeniny!!!!
Bude to psomaškarní procházka se soutěží o nejlepší psí masku, pesani dostanou každej kousek psího masovýho dorta a my určo taky něco urveme, jinými slovy chystám další notorický piknik u cesty a tentokrát váš pes dostane povinně na hlavu párty klobouček kterej může zničit naprosto libovolným způsobem!!
POzvánky ještě rozdáme a rozešleme
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 21:15
- Nahlásit
davidkova renata
píše naše esina.-))))) číhni)
Huž to živě vidím,jak místo pamlsku dycky hryznu pakoně do čumáku mám ščestí že je tak vysokej,nebohá kejtlín si do tejdne vodvaří záda páč trefit nudle bé dost namáhavý třá na vodítku by si ho mohla eště podat k ůstům ale na volno to bé prekérka jako
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 21:18
- Nahlásit
Pakunobecny
,nebohá kejtlín si do tejdne vodvaří záda páč trefit nudle bé dost namáhavý třá na vodítku by si ho mohla eště podat k ůstům ale na volno to bé prekérka jako
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 21:23
- Nahlásit
Tak už sme z nákupu, máme hodně koly do rumu, to je zásadní. Crysa už zase vaří, páč pořád vaří, teď vaří brambory, volský voka a maso, mňáááááááám, nejdřív se najíme, než pudem klastat. Zejtra jedu domki pro tu káru a dufám, že stihnu nabrat mělnické žumpovesty, pak zase zpět na mělnickej závot. Večer se začíná nočníma prácema, bude tam děsně lidůch v lese, nějaký psové, a takový ty věci.
Grin
Jééé Grinek už je velkej kluuuuuuk! Tak to se budem na oslavu těšit, ode mě dostane k narozkám štěňátko vlastní svoje.
CO děláte? Všichni čumíte na polrajcha?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 21:24
- Nahlásit
děckááá, klikejme, může se tam klikat neomezeně
http://skrz.cz/pes
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 21:42
- Nahlásit
Gerda
Gde je závot? jela bych se podívat mám zejtra volno
jo čumim na pohreicha
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 21:54
- Nahlásit
dávám si čínskou polívku, minulej tejden sem si koupila v lidlu polívku instant něco jako čínskou, ale českou, kuřecí, ta byla tak hnusná, že jsem ji vylila kočkám v práci, fakt to bylo hnusný
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 21:59
- Nahlásit
Grin
Bude to psomaškarní procházka se soutěží o nejlepší psí masku, pesani dostanou každej kousek psího masovýho dorta a my určo taky něco urveme, jinými slovy chystám další notorický piknik u cesty a tentokrát váš pes dostane povinně na hlavu párty klobouček kterej může zničit naprosto libovolným způsobem!!
POzvánky ještě rozdáme a rozešleme
jůůůůůůůůůůůůů....to zní dobře!!!!
Gerda
co tam furt robíte s tou crysou vodpovíš mi kakraholte už?!! Ty chodíš s crysenou sloužit a chránit?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 22:05 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
my už jdeme spáti, dobrou noc vám přejem dáti
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 22:06 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
kejtlinGde je závot? jela bych se podívat mám zejtra volno
Závod je v učňáku cukrovarskym, je v pátek od odpoledna presentace a pak je za tmy, tedy cca osmá? noční zadržení, což je docela prdel
Pojedem se podívat na noční určo a pak v sobotu závodí Crysena zrzavá.
Sízra Milanováco tam furt robíte s tou crysou vodpovíš mi kakraholte už?!!
to bys chtěla vědět, co? čucháme a chodíme a pijeme a tak.
edit: konec hlášení v českém jazyce. Crysa
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 22:12
- Nahlásit
Gerda
v sobotu nemužu
zejtra tam muže normálně veřejnost?
Monty
tak dobrou
|