| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 12:28
- Nahlásit
kejtlin
ale do prahy nejedeme bo bysme se taky už nemuseli vrátit
ale pojedeš přes holešovice ))))))))))))))
jiank nevim kde se to má konat,ale co třá v jílovám u aleksy?? máme tam aji zázemíčko, na prochajdy též dobré,víme kde to je...co?
Eldoguero
pár procházek s košem a bylo by vyřešeno
hele až se k vám dogestíme nebo se jinak uvidíme, zkusíme to jo?mám týž názor..založíme si cirkus na krocení akresíívních psů a béme taky slavný.-))))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 12:29
- Nahlásit
Grin
tento rok asi ne, finačně to byl pro mě dosti náročný rok, ale příští rok bych na tom měla být o něco lépe, a slibujeme, že někdy přijedeme, musíme vás poznat až bude nějaký žumpa mýting a určitě na nějaký výlet
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 12:31
- Nahlásit
davidkova renata
ty se raduješ???
vždyť ty by jsi byla mezi prvníma, co by byl z kníraču na nervy, ne, že bys je viděla jen na fotkách, ale i ve skutečnosti třeba sousedce, která mi je venčí, tak se jí asi týden za sebou zdálo o westících že jich měla plný byt a že s nima chodila na výstavy atd. tak jsem jí řekla, že to není fér, že mě se max. někdy zdá o těch mojich, ale že se mi ještě nikdy nezdálo, že bych měla pný byt westíků, toto je prostě nespravedlnost
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 12:33
- Nahlásit
davidkova renata
dopoledne bohužel..viz společný venčení
neděle je hryzink vod 10 f prokopáku
tak si trhnite hnátama!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 12:46
- Nahlásit
Monty
, co by byl z kníraču na nervy, ne, že bys je viděla jen na fotkách, ale i ve skutečnosti
právě sem už uvyklá na ústrky..
Adiddaska
tak si trhnite hnátama!
ok )
děckááá máte někdo 11 PPČ už? neni tam něco vo vlkách(to je to vim)ale taky vo desenským krs vlčici?? jakože už dlouho nebyl f časáku .-)))) a něco slibovali tudle
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 12:47
- Nahlásit
jiank nevim kde se to má konat,ale co třá v jílovám u aleksy??
jooo prosím prosím my bychom se také pozvali s dovolením ))))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 12:52
- Nahlásit
Grinová
musíš fotit je ti to jasné a ostatní taky, a my jen budeme tiše závidět
jo a budete to vlastně slavit na Fejtin svátek ale to už víš
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 12:57
- Nahlásit
davidkova renata
založíme si cirkus na krocení akresíívních psů a béme taky slavný.-))))
No tý vole, budem hlásat do světa sebevědomá hesla a peníze se nám jen pohrnou
PPČ už mám, ale ještě jsem se k tomu nedostala
ale, když vydržíš tak půl hodiny, uložím dítě (snad) k spánku a pročtu témate vlci a desenský
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 13:07
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
jooo prosím prosím my bychom se také pozvali s dovolením ))))
tak jak rozhodně grinofka,ale můžem na ní vyvinout lechkej nátlak
Eldoguero
ale, když vydržíš tak půl hodiny, uložím dítě (snad) k spánku a pročtu témate vlci a desenský
to musim už dřít,aspon nakoukni a řekni esi to tam je!!!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 13:09
- Nahlásit
davidkova renata
vyvinout lechkej nátlak
bych vyvynula rozhodně těškej
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 13:12
- Nahlásit
davidkova renata
no počkej až nás na živo poznáš se budeš modlit, aby jsi nás už v životě neviděla
včera jsme byly na náfštěvě za BOCkou a byl z nás nějak flustrovaný
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 13:13
- Nahlásit
Adiddaska
davidkova renata
Sízra a ostatní co zejtra dou
HELE ALE GDYŠ ZEJTRA NEJDE FIDALKA, TAK MŮŽEME JÍT AŽ ODPO ABY TO STIHLA ADYDASKA?!?!?!?!?
Lucie Kratochvílová
ježyš no samozřejmě se pozvěte, čím více tím lépe!!
Monty
musíš fotit je ti to jasné a ostatní taky, a my jen budeme tiše závidět
jo a budete to vlastně slavit na Fejtin svátek ale to už víš
neee to neni zejtraaa to je až v listopaduuu!!! (ty grinovo narozeniny) - zejtra jdeme jen procházkovati!
a fotit se bude jako o závod, si piš
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 13:19
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
bych vyvynula rozhodně těškej
máš to zařízený.-))))
musim jít jelyta,nepyšte uš hlavně do šaryků,to se fakt nedá
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 13:21
- Nahlásit
Grin
jo a aha, ty už to tak dopředu plánuješ to je pěkné tak třeba holkám na narozky taky uspořádám vycházku s vámi
my možná pojedeme o víkendu s makrelito na vejlet, ale nevím, nevím, zatím ještě nic bližšího nenapsala, když ona pořád workoholuje
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 13:29
- Nahlásit
davidkova renata
Hele, jsou tam jen takový povšechný informace ohledně vlků, předpisy CITES a články od Hracha, Andrleho a Šebkový, to je vlastně všechno.
Na začátku píše Jansová o tom, že vždycky chtěla asiata, ale že má na psa nároky takový, který v podstatě popírají asiatí povahu, proto si ho nepořídí (což se mi líbí) a vyzývá veřejnost k napsání reakcí na to, jako co si o tom myslí - dělání s kavkazana mazlíka apod.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 13:37
- Nahlásit
toto chci holkám koupit příští rok, takový má přesně náš kámoš BOC, a holkám se to moc líbilo
http://www.spokojenypes.cz/stany-pro-psy/t-camp-mo bilekennel-5-70x75x95cm?id=13346
ale KUWA nemám to kde dát jako místo by možná trochu bylo, ale nechci to tam mít moc přeplácané
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 13:38
- Nahlásit
Eldoguero
a vyzývá veřejnost k napsání reakcí na to, jako co si o tom myslí - dělání s kavkazana mazlíka apod.
si myslim, že sem vůbec takový plemena nepatřej, jen pro pár jedinců, co na ně maj prostory a využití a to bych si typla, že takový jde spočítat na prstech jedný ruky... Nechápu, kterej blbeček by chtěl z kavkazana dělat mazlíka
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 13:39
- Nahlásit
Monty
to je hezkýýý )))) boudo butko kdo v tobě přebývá? budíka mám rát je to můj kamarát
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 13:42
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Nechápu, kterej blbeček by chtěl z kavkazana dělat mazlíka
já a je to mazlík, když nepřijdeš k nám domů a není zrovna puštěná, což je skoro neustále...ale venku mimo pozemek není problém nejmenší
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 13:43
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
jo je, holky mají vkus totiž
jako menší bych věděla kde prdnout, ale jestli budeme mít časem tu třetí pinceznu, tak by se tam už nevešla, a holkám se to fakt strašně líbilo, tam ležely spolu a dělaly blbosti jako vždy
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 13:53 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit
kejtlin
Myslim, že do naší malý zkurvený pidizemičky kavkazani a spol. nepatří A tim určo nemyslim, abys vzala Kyru a vodvezla na východ nebo od kama je A bych řekla, že Kyra má obrovský štěstí, že je zrovna u tebe, takový štígro má málogdo z těchdle plemen... Co za čuráky si je pořizujou víme všichni
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 13:59
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Co za čuráky si je pořizujou víme všichni
jo tak pokud to není zapálenej pejskař jako my tady, tak je to tak s více plemeny, westíky si zase pořizujou lidi, co si myslí, je, malý pes, ten nepotřebuje pohyb, stačí obejít s nima jen barák
jak byly holky nachlazené a týden jsme nikam nechodily, tak po týdnu co pak předvedly venku, jsem jen stála a zírala s otevřenou hubou a to si doma pořád hrály a řádily
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 14:00
- Nahlásit
kejtlin
mimo pozemek není problém nejmenší
tohle by me zajimalo - jak to maji nastaveny? Hlidaji teritorium nebo "neco"? Mne pripada dost hrozivy, ze si jeden ovcak (clovek ovcak) poridil dva kavkazany na hlidani stada. System je tu takovy, ze pritahnou s ovcema ted behem rijna a budou tu bivakovat dokud bude v Alpach snih. Vzdycky ohradi elektrickymi ohradniky nejakou louku, kdyz ovce spasou, posunou se dal. V tech ohradach s ovcema jsou psi. Ale vetsinou takovy ti pyrenejsti ovcaci, kolie, proste psi, kterych se nebojim. kdyz jdes kolem, tak treba trosku zastekaji a dobehnou k ty ohrade, ale jinak nic. S tema kavkazanama si nejsem jista. Uprimne receno se ty louce, kde zrovna jsou vyhybam. Myslis, ze oni zustanou v te ohrade? Ze berou tu louku s ovcema jako svy teritorium, ktery je ohraniceny tim pro ne smesnym pluteckem? Vloni se mi treba stalo, ze za nama bezela kus cesty takova ta Bella. Normalne to preskocila a za mohutneho stekotu se ritila na myho psa. Kdyby to udelali kavkazani, tak se poseru strachy. Jakej na to mas nazor?
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 14:40
- Nahlásit
čus lidííííí
sem upa f pérdeli,páč mám strašně moc práce!!!
přez den volání zákazníkům,přez noc dělání databáze a navíc mi navalili dalších 5!!!!! tabukek!!!
Za chvilku ze mě bude kolemjdoucí!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 14:49
- Nahlásit
leyenda
myslím, že kavkaz to má v hlavě dobře srovnaný, nemyslím, že by napadli něco co je mimo ohradník nebo směšný plůtek, nebo venku na louce, nemají důvod, tam není jejich teritorium, třeba Kyra si mě hlídá, když je na vodítku, což je v pořádku, hlídá si venku pozemek, ale když jsme v lese a je na volno a někoho potkáme není problém, když nejdeme potmě, potmě je to taky jiný, to hlídá lidi co potkáváme, ne vyloženě napadá, ale je vidět, že je to jiné než ve dne, kolem ohrady bych se nebála jít, ale asi bych nejdřív šla bez psa
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 14:58
- Nahlásit
kejtlin
Otázka taky je, jakou tam ti psi budou mít výchovu nebo vedení... A ty máš Kyru pod dohledem, ale oni tam budou pravděpodobně sami, jestli jsem to správně pochopila?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 15:07
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Otázka taky je, jakou tam ti psi budou mít výchovu nebo vedení... A ty máš Kyru pod dohledem, ale oni tam budou pravděpodobně sami, jestli jsem to správně pochopila?
to je pravda, to se neví
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 15:22
- Nahlásit
Nazdar blázni, knedlíček jest osamolepkován, okontrolován, má kufr plný vestiček. Mělničácííí sou nahoře, bo Crysa potřebuje vestu už večer na závody. Vyzývám kejtlinu a bajkofku, aby se dnes stavily v tůnííích, opakuji. Vyrážím do zácpy nach krzprahajízdasmrti. Stálo to 11, myslim, že zvýšim životní pojistku ))) Brzo mě klepne, jesi se s tim autm stane v dohledný době eště něco )))
POKUD SI PAWLINKA, BONCOFKA A KOKO N EPŘEČETLY INFO Z PŮŘEDCHOZÍ STRANY, SOU PROSTĚ ÚPLNĚ VYŘÍZENÝ A SEROU MĚ, JO?
Jedu, nazdar.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 15:29
- Nahlásit
Gerda
Koko psala Adydasce, že jestli by jí to nemohla pslat tu vestu a vyzkoušet, že by to pak poslala Paw a Paw zpátky adidasce
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 15:50
- Nahlásit
za deset min. mi začíná víkend
|