Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
bonc
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2011 09:49
- Nahlásit

Alexa

máme mhu a mráz ale je pátek a zejtra bude lepčejš, což je veledůležitý páč jedem lehce trekyt, takže jsem i přesto v dobré náladě

Biluška
já ho vidim, tak asi bé chybka na druhý straně vysílače netucham esli de na webovky zkopčit adresa obrázku tak aby to bylo vidět, ale určitě jsou mezi náma tací kteří to tuší

Tinta76
# Zasláno: 21 Říj 2011 09:53 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

bonc
já ho vidim, tak asi bé chybka na druhý straně vysílače netucham esli de na webovky zkopčit adresa obrázku tak aby to bylo vidět, ale určitě jsou mezi náma tací kteří to tuší

Eldoguero
Mám totiž další historku s krávama, chcete?
no dělej! sem s ní

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2011 09:59
- Nahlásit

Eldoguero
jakou historku?
já sice zlo nešířím, ale co kdo k tobě poslal?

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2011 10:01
- Nahlásit

Lidi, pojďte za mě někdo dřít. Mě se tak nechcééééé To je zoufalý úplně

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2011 10:13
- Nahlásit

Holky, kdo z vás šíří zlo, konkrétně poruchy motorových vozidel? Tohle se fakt už nedá

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2011 10:14
- Nahlásit

kachna_
Holky, kdo z vás šíří zlo, konkrétně poruchy motorových vozidel?
To bude jasně Gerda.

leyenda
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2011 10:14
- Nahlásit

Tinta76
pani, ja krmim masem, prevazne syrovym

Biluška
Mě se tak nechcééééé To je zoufalý úplně

sdilim

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2011 10:16
- Nahlásit

Tinta76
Ok

Takže, že nám předevčírem běhaly krávy všude po okolí jsem už psala, i to, že je hrdinný kanárek zahnal mohutným štěkotem. Včera konečně zahnali i všechny ostatní krávy, který pobíhlali po lesích Dnes ráno vyjdu s první venčící várkou - domácí dogy a Bonninka, namířím si to na naší venčící louku a koukám krávy no nic, otočila jsem se, že půjdu na jinou louku. Jdeme teda po SILNICI na tu jinou louku, kolem další louky, na který nevenčím, bo na ní cvičím, no a z tý naší cvičící louky se na nás rozeběhlo stádo, ale né pár kraf, fakt stádo - odhadem tam bylo cca 30 kraf, z čehož drtivá většina se rozhodla, že se na nás jde podívat
Viděli jste film Obklíčeni slony? Tak, když si to převedete do malých severočeských podmínek a zaměníte slony za krávy, tak přesně tak jsem si připadala
Nemohla jsem se hnout doprava, doleva, dopředu, dozadu,prostě krávy kolem dokola kolem nás na silnici a nikde nikdo samouřejmě.
Bonnie byla navolno, snažila se je odehnat, ale za prvé se jí moc nebály a za druhý jich bylo fakt moc, odehnala dvě a dalších pět se už tlačilo na jejich místo. Argo - klasika číhač, ten prostě ví co chce (maso samozřejmě),takže stál na prověšeným vodítku a čekal až se nějaká kráva k němu přiblíží na dosah, aby ji mohl sežrat, o což se teda několikrát pokusil, páč krávy byly fakt děsně drzý
Lidi, já se kraf fakt nebojím, nepanikařím, ale v tu chvíli jsem si vzpoměla, jak cca před 3 roky u nás ušlapaly krávy chlapa co dával teleti ušní známku a ani další dva chlapi s traktorem a vidlema mu nepomohly Pocit - nic moc, páč jak jsem udělala krok proti,krávy taky proti, jak jsem zařvala, nebo mávla rukou s vodítkem ať táhnou, nic ...
Načež Kaly, která se celou dobu snažila dělat, že se jí to netýká (normálně jsem čekala, že si sedne, zívne a začne si lakovat drápy ) se najednou nasrala a začala cosi co se fakt nedá popsat. Nejdřív zahnala za sebe Bonnie, pak Arga! (nikdo jí nesměl překážet), pak se ujistila, že já stojím pořád tam, kde jsem stála a začala řvát na krávy takovým způsobem, že jsem o dobytek měla chvílema i strach.
Vůbec žádný nervy, žádná naježená srst na hřbetě, prostě jen drsná Kájíčka
Krávy to očividně dost zarazilo a nakonec nám začaly ustupovat z cesty, udělali jsme si uličku - krávy za námi, tak jsme je museli normálně zahnat zpátky na louku, což se teda Kaly za chviličku podařilo a zbytek zahnala Bonnie, páč jak už byl dobytek nalomenej ve svý sebedůvěře stran čoklůch, tak nakonec prchal i před Bonnie. Nutno podotknout, že ta se s nima taky moc nesrala.
Krávy teda odešly, já si oddechla, Argo byl nasranej, že mu Kaly zahnala večeři a ještě ho kousla do hlavy (když ho zaháněla za sebe) a šli jsme venčit
Bohužel teda se nemůžu hnout z baráku, páč už jsou zase na silnici asi 20 metrů od baráku tudíž můžu ven jen s čoklema, ale ne s malou, páč to fakt riskovat nebudu tudíž jsem strašně nas...
Už jich začínám mít fakt plný zuby, to je každou chvíli (ne teda to obkličování, ale krávy navolno všude).

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2011 10:16
- Nahlásit

leyenda ja krmim masem, prevazne syrovym
A není ten tvůj pes agresívní?

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2011 10:17
- Nahlásit

pawLINka
To bude jasně Gerda.
tak to jsme v háji, páč ta nad tim moc kontrolu nemá

Tinta76
# Zasláno: 21 Říj 2011 10:18
- Nahlásit

leyenda
pani, ja krmim masem, prevazne syrovym
eh, to já taky, jenže ne převážně, alébrž pouze
je to slušná schíza, co?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2011 10:20
- Nahlásit

kachna_tak to jsme v háji, páč ta nad tim moc kontrolu nemá
Tj, ta to bere z gruntu a začla u sebe.

Eldorádo
Drsnýýý.
Kravičky měly štěstí, žes měla psíci na vodítku, co?

Tinta76
# Zasláno: 21 Říj 2011 10:22
- Nahlásit

Eldoguero
jako máte ale vopravdu velice vhodný plemeno na tyhle příhody

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2011 10:32
- Nahlásit

nestíhám degeni jedu f šarykách..jako nemohlo by to už skončit????? bych ráda něco udlělala třá..
Eldoguero
Viděli jste film Obklíčeni slony
jo a taky zažívám denně na blů a jinde Obklíčeni kravami

ofšem historka výživná! nána si to četla a skládá Kalušce veeelkou poklonu..je to velmi dobrý pes prý! myslim že bysme ty dvě měly skamarádit,maj některý zájmy společný))))))))))))

co je novýho degeni???????????

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2011 10:32
- Nahlásit

kachna_
Holky, kdo z vás šíří zlo, konkrétně poruchy motorových vozidel? Tohle se fakt už nedá
Nechci bonzovat, ale tohle má tento týden na starosti Gerda

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2011 10:34
- Nahlásit

Eldoguero
paní, se těch kraf nebojte, oni to poznají . Sou prostě zvědavý,no.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2011 10:34
- Nahlásit

hele..
http://www.hacmor.cz/clanky/nesvary-v-kynologii/ps i-psycholog---skladani-uctu.html

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2011 10:35
- Nahlásit

Brý ránko na pijánko všem

Dnes u mě byla švadla v práci, budu mít mocinky krásnou softshelovou vestu a bundičku, heč

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2011 10:35
- Nahlásit

davidkova renata
V Šarykách to začíná být zase zajímavý. Teda než mě odpojí.

Grin
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2011 10:36
- Nahlásit

kopíruju ze fčera a ještě asi budu kopírovat dále:

děckáááá co ste z Prahé (nebo blízkého okolí)
nedělejte si vůbec žádný plány na neděli 13.11.!!!!!!! Pokusim se vzít si volno (kdyby to náááááhodou nevyšlo, tak termína eště rychle přehodim, ale myslim že to vyde) a oslavíme procházkou s bohatým programem a dobrým jídlem Grinovo první narozeniny!!!!

Bude to psomaškarní procházka se soutěží o nejlepší psí masku, pesani dostanou každej kousek psího masovýho dorta a my určo taky něco urveme, jinými slovy chystám další notorický piknik u cesty a tentokrát váš pes dostane povinně na hlavu párty klobouček kterej může zničit naprosto libovolným způsobem!!
POzvánky ještě rozdáme a rozešleme

leyenda
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2011 10:36
- Nahlásit

Tinta76
je to slušná schíza, co?
to mi, pani, povidejte.... kdo nezazil, nepochopi
pawLINka
A není ten tvůj pes agresívní?

jo, je strasne agresivni , ale mne to neva, ba naopak, vlastne mi to vyhovuje. A az mi to zacne vadit, tak ho uspim a uspim.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2011 10:37
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Kerá švadla, ta, co nám šije žumpovesty?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2011 10:38
- Nahlásit

leyenda
A az mi to zacne vadit, tak ho uspim a uspim.

Tak hlavně pak nejmenuj veta, který to údajně udělal.

bonc
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2011 10:40
- Nahlásit

pawLINka
gde je v Šarykách? se v tom začínam ztrácet..

leyenda
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2011 10:40
- Nahlásit

pawLINka
ak hlavně pak nejmenuj veta, který to údajně udělal
to vis, ze ne, nejsem blazen preci objednas si pak o mne nejakou reportaz? Bych taky chtela bejt aspon jednou v televizi

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2011 10:42
- Nahlásit

leyenda
Ale jooo, objednám si Klímu a pár květinářek. Ty jsou nejdůležitější.

bonc
Tož gde? Vedle, ne?
Ale byl to trochu planý poplach, viz tajná.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2011 10:45
- Nahlásit

pawLINka
Kerá švadla, ta, co nám šije žumpovesty?

Jo, přesně ta

Ale aby bylo jasno, ona tu zkázku nemá od začátku, jo? Jenom na výšivku se čekalo přes celé prázdniny až dorazí z Moravy! Ona to dostala až koncem léta a je toho víc než 20 kusů! A gerda si už dnes nějaké vesty vyzvedne

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2011 10:48
- Nahlásit

Grin
paní, vy jste naprosto stejný blázen jako já, já jsem oslavovala narozeniny od Sophije, že jsem jí pozvala dva pejsky na párty a sobě s makrelito jsme se nalily fernetem ji a naše jsem pozvala na oběd
pak jsme zase s makrelito zajíjely v ten den, kdy jsem si vzala Faith tak jako jak se zapíjí děcko, tak my jsme zapíjely příchod Faith

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2011 10:48
- Nahlásit

pawLINka
Dogy jsem měla na vodítku, Bonnie na volno, ale ona se nechá odvolat v pohodě a do stáda bych ji samotnou nepustila, to by ji asi fakt udupaly.
Tinta76
no to jo, jen,kdyby to každej z nich nemyslel trochu jinak
Biluška
vole, to vím taky, že jsou zvědavý, kraf se fakt nebojím, naopak mi přijdou jako za prvé dost užitečný zvířata a za druhý i docela hezký - maj krásný voči, ale když si tak v klidu jdeš po silnici a z louky se na tebe (jasně, že ze zvědavosti) přijde podívat skoro 30 kraf a nemůžeš se hnout páč kolem tebe udělaly kruh o průměru necelý 2 metry, tak fakt nic moc Strach jsem měla o psy, páč ty je zajímali podstatně víc než já.
davidkova renata
Kalunce vyřídím, normálně jsem z toho byla celkem v šoku, ona furt nic, nic a pak najednou asi uznala, že už to trvá dlouho, nebo se kruh ještě zmenšil co já vím, začala tak, že z ní chvílema šel normálně strach
Do ní bych to nikdy neřekla
Asi je budeme muset skamarádit s Nándou a přibereme i kanárka

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2011 10:49
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Jo, přesně ta

Jsem si to myslela.

Ale aby bylo jasno, ona tu zkázku nemá od začátku, jo? Jenom na výšivku se čekalo přes celé prázdniny až dorazí z Moravy! Ona to dostala až koncem léta a je toho víc než 20 kusů! A gerda si už dnes nějaké vesty vyzvedne
Klíííííííííííííííííííííííííít. Si dělám prdel.

Ale teda tajně doufám, že ta tvoje softšel vesta a to druhý (teď nevím co) počká až po mojí čany žumpovestě.

Se nemůžu dočkáááát.

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání