| Autor |
Zpráva |
leyenda
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 15:54
- Nahlásit
kejtlin
Lucie Kratochvílová
no, jo, ti psi jsou tam sami, jen s tema ovcema
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 15:59
- Nahlásit
Nazdar Šarycíííííí.
Gerda
Já mám stejnou velikost jako Adydaska??? Se poserůůůůů. Dobrej fór.
Tak mi je jedno kdo mi ji kdy pošle, kdyžtak se domluvme na tajné.
Gratulace ke Knedlíčkovi, snad už budeš ale šířit zlo v jiné oblasti, ptž už na tebe chodí stížnosti.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 17:31
- Nahlásit
to zase byla akce, neteř přitáhla domů, no přitáhla, šli za ní 2 psi, pes a fena, fena hárá, vzala je domů a řešili co ted´ , sehnali číslo na starostu a ten řekl, že nikam do útulku volat nebude, že je má neteř odvést na to místo kde se k ní připojili.......ta řekla v žádným případě, trochu se s ním pohádala do telefonu a ten řekl, že přijede, mezitím volali mě, jestli nevím co s tím, já šla k nim na kafe, dojel starosta a že nikam volat nebude, že je to drahý atd.....pak jsem vylezla já a on mě nemá rád, ale taky ví, že se nenechám odbýt, já na něj, že pokud je chce někam vypustit, at´ je naloží do auta a odveze je, ale v případě že psi způsobí nějakou nehodu, tak se z toho bude zodpovídat on, zabil mě očima, ale volal, přijel odchyt, příjemný pán, fenka šla sama ale pes plachej, musel vzít tyč, ale chytl ho blbě, za slabiny, nacpal do ho rohu aby že měla neměl snahu utíkat a já mu mezitím přehodila smyčku z vodítka přes hlavu a bylo vyhráno, naháněli jsme ho 4 lidi asi půl hodiny.Přišel mezitím strejda, neteř mu volala-je to její táta co s tím, že mají 2 psy atd.....ten už jel domů z práce, se ptal co říkal starosta, tak jsem mu to řekla, že je měla tereza odvést tam, kde se k ní připojili, tak se zase otočil, že si to jde s ním vyřídit, uklidnily jsme ho, tak nešel.Já to ale čekala že starosta toto navrhne
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 17:51
- Nahlásit
Čus bus!!
Tak jsem opět zde. Včera jsem byla v Brně a dneska mi v práci celý den nefachala celej czpes. Byla jsme z toho ve značném dyskkomfortu. No a odpoledne jsem dovezla Zeleninu d nemocnice na plastiku tý pedelky, co jí pošramotila Mařka. Takže budu až do konce příštího týdne bez auta
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 17:54
- Nahlásit
kejtlin
To je čurák ten starosta, takle se vychovávaj děti! Zmrd ne že by byl jedinej...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 18:00
- Nahlásit
Gerda
Vyzývám kejtlinu a bajkofku, aby se dnes stavily v tůnííích,
V tůních se nestavím, neb nemám čím. Zelenina je u dochtora a budu ráda když mi táta půjčí Modřinu v neděli na cvičák, abych odvelela kurzy.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 18:01
- Nahlásit
Gerda
gde sou tůně? můžu nakrmit a vyject aspoň sebou vemu oleje
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 18:05
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
já mu tenkrát hlásila, že po vsi běhá ovčák už tejden a on a pokousal někoho, já že nevím, tak on mi řekl, že až se něco stane tak že mu mám volat, pak někoho pohryzal, nevím koho a měl s tím tenkrát velký potíže, od tý doby mě nemá rád
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 18:40
- Nahlásit
gde sou tůně se nedovim, tak si du nalejt víno
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 18:49
- Nahlásit
Baico
baicová! jsi tu?? nedělej si plány na neděli 13.11.!! Přečti si info ze strany 199, poslední příspěvěk! BUde to v Jílovym teda asi, a bude to velký a nutně musíte jít taky!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 18:56
- Nahlásit
Vrátily jsme se z procházky, bohužel jsme byly jen na hodinu a třičtvrtě, protože nás vyhnala tma byly jsme s kámošek basenjim a kámoška s ním má bohužel problémy
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 19:03
- Nahlásit
Grin
nedělej si plány na neděli 13.11.
Neděle je blbá, mám do deseti ve Zlofsi kurzy. Ledaže by se to naplánovalo na brzké odpoledne, to by jsme to zvládli
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 19:07
- Nahlásit
tak se oblíkám a jedu se kouknout na noční práce na mělník )))myslím tim závod
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 19:12
- Nahlásit
kejtlin
Kejtlinoviči, děfče, pro koho vezmeš oleje? beru pro někoho do prahy?
Baico
Aaaaa škoda, že jsi nevolala, mohli jsme pro tebe přijet, jsme tu dvěma autama...vestici ti přivezem, zavoláme si zítra? Nemáme jet k tobě odpo venčit? Do oběda máme koukání na závodění, pak můžem v sobotu ject za tebou, abys nebyla opuštěná bezautná....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 19:12
- Nahlásit
dybych se neohlásila zejtra, tak sem v tůních
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 19:14
- Nahlásit
Baico
Hele můžeš přece do Jílu pak za náma dojet, ne? A rozhodně to nemusí bejt od rána, takže se to nějak udělá. HLavně si nic nedohaduj a z kurzů rovnou za náma, kucí by Grinovi na oslavě chyběli
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 19:15
- Nahlásit
Gerda
beru oleje pro věechny jsme domluvený že je odveze crysoj
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 19:16
- Nahlásit
Gerda
Nemáme jet k tobě odpo venčit?
To by ste byly uplně nejzlatější kamarádky. Ale nejdřív ve tři. Proběhne tutiž první fáze akce kulový blesk v rámci mojeho bydlení. Vyřiď holkám Cysím, že jim s veverkama moc držíme zítra palce!!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 19:16
- Nahlásit
jééé, holky se mají naši dělali sulc, tak dostanou obrané koleno a nožky se zeleninkou a rejží, ty se budou mít
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 20:34
- Nahlásit
Cus, tady je nejak mrtvo? Co delate?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 21:04
- Nahlásit
Už sme ze závodění, namnožili sme se tu a je tu už i kejtlina )) Dojela za námi, koukali sme na závot, závodil i Jarda s Janou a viděli sme Baribala, je obrofský, kor večer. Již pijeme káf a čajůch a zkoušíme vesty.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 21:06
- Nahlásit
Baico
Nádhera, zítra přijedem odpolko, dopo jdem na ten závod na poslušnostě a na místnostě.
KEJTLIN A CRYS VŠECHNY ZDRAVÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 21:16
- Nahlásit
Gerda
Již pijeme káf a čajůch
Ahoj, to už ste dopily fšechen kejrum?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 21:16
- Nahlásit
Ahoj děcka,
dneska jsem přezouvala celou firmu - vyhřejvaný sedačky v otcově čtyřkolce jsou teda super vynález - a nakupovala tyče.
Trixa dostane k Vánocům velkodárek předběžně, bude mít svůj vlastní parkur. Slalomek, dva tunýlky a 4 skočky, jen takovej tréninkovej. už se těším.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 21:21
- Nahlásit
Venta
Ahoj, to už ste dopily fšechen kejrum?
čus pani, key rum samozřejmě už pijeme taky ))))))) jen to neřikáme před kejtlin, páč ona chudera ještě řídí, tak nemůže.... Jak se má Lauroděcko?
Maky a Trix
Cick bude běhat závod míru, může běhat s džínem, to je taky mírotvůrce )))
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 21:22
- Nahlásit
Gerda
jasně. Můžeme udělat agility na nějakým táboře
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 21:35
- Nahlásit
Čus lidi, co novýho? Já dneska děsně dřela, ak jsem, si vzala příští týden dovolenou!!!! A co líp? PROŠLO mi to !!!! )))
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 22:08
- Nahlásit
Atusch
zejtra dem ven, pojď taky!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 22:22
- Nahlásit
my jdeme spát, dobrou, dneska jsem usla až po půl jedné a vstávala jsem před půl šestou, tak už se mi trochu zavírají oči
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 22:30
- Nahlásit
Maky a Trix
To ale neni vůbec špatnej nápad, některý čokle by se mohli učit koordinaci noh, třá Nand....
Atusch
PROČ AŽ PŘÍŠTÍ TÝDEN??? ach joooo, škoda, už si tu mohla bejt taky....
Děcka, kejtlin tu vyložila oleje, mám je v knedliku, je to 5litrů pro Adidas, 1 litr pro mamku, 2x litr pro Aleks, 2x litr pro Atuš. Je to tak?
Zítra odpo budeme venčit u Bajkofky, kdo je vocaď, ať se staví. A ráda bych předala vestičky všem, kteří je již mají hotové...ti, kdo byli na zkoušce, ani vlastně nevim, co mám v kufru, vesměs to odpovídá olejům....jo, to asi jo....
Ještě pořád pijeme rum.
|