| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 10:49
- Nahlásit
Kurňa neserte mě se Šarykama, sem dneska ještě nic neudělala Víte kolik mám práce? Moc, děsně moc Essi zapnu Šaryky tak neudělám už vůbec nic
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 10:50
- Nahlásit
Grin
nedělejte si vůbec žádný plány na neděli 13.11.!!!!!!! Pokusim se vzít si volno (kdyby to náááááhodou nevyšlo, tak termína eště rychle přehodim, ale myslim že to vyde) a oslavíme procházkou s bohatým programem a dobrým jídlem Grinovo první narozeniny!!!!
Bude to psomaškarní procházka se soutěží o nejlepší psí masku, pesani dostanou každej kousek psího masovýho dorta a my určo taky něco urveme, jinými slovy chystám další notorický piknik u cesty a tentokrát váš pes dostane povinně na hlavu párty klobouček kterej může zničit naprosto libovolným způsobem!!
POzvánky ještě rozdáme a rozešleme
panebože ))))))))))))))))))))))))
tak ty sem vopravdu patříš.-)))))))))))))))))))
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 10:50
- Nahlásit
dadkovovová renááááááááááááta
nemůžu dneska,odjíždíme s čupakou už teď na Mníšek se starat o autokárka!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 21 Říj 2011 10:52
- Nahlásit
Eldoguero
no to jo, jen,kdyby to každej z nich nemyslel trochu jinak
no ale podstatný je, že jste všici vodešli středem a nepoškozeni
|
Sízra Milanová
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
Myslí že Grin pozve Nyxu? Voni spolu něco měli trochu včéra a třá už si našel jinou....
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Eldoguero
Do ní bych to nikdy neřekla
todle mě na těch čoklech děsně baví..že sou nakonec lepší než my myslíme a že nás překvapěj v tom lepším světle slova smyslu.-))))))))))))
myslim,že by byli celkem slušná trojka ..až by se přestali rvát,uzavřeli by kooperaci a celej vokres by se třás hrůzou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 10:53
- Nahlásit
Sízra Milanová
dadkovovová renááááááááááááta
nemůžu dneska,odjíždíme s čupakou už
ok beru na vědomí! hele co ta sobota??? podte to naplánovat než se to zapomene zas!!!! podte do tématu společný venčení...
grin
di taky a zadej souřadnice případně!!!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 10:54
- Nahlásit
pawLINka
Ale teda tajně doufám, že ta tvoje softšel vesta a to druhý (teď nevím co) počká až po mojí čany žumpovestě.
Na to zepomeň A dostanu s tím i tu výcvikovou!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 10:54
- Nahlásit
Sízra Milanová
Myslí že Grin pozve Nyxu? Voni spolu něco měli trochu včéra a třá už si našel jinou....
tak přelétavej von vypadá,ale myslim že nakonec jo ..dyk ten čas her a malin nezralejch nemůže jen tak spláchnout do hajzlu.-)))
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 11:00
- Nahlásit
Monty
paní, vy jste naprosto stejný blázen jako já, já jsem oslavovala narozeniny od Sophije, že jsem jí pozvala dva pejsky na párty a sobě s makrelito jsme se nalily fernetem ji a naše jsem pozvala na oběd
pak jsme zase s makrelito zajíjely v ten den, kdy jsem si vzala Faith tak jako jak se zapíjí děcko, tak my jsme zapíjely příchod Faith
no to se přece muí oslavit takovýhle věci já neslavim svoje narozeniny, ale spi dycky dorta dostanou jenže Grin má pejsky rád, takže pro něj bude nejhezčí společná procházka pro trix by to bylo spíš mučení
davidkova renata
panebože )))))))))))))))))))))))
tak ty sem vopravdu patříš.
njn co nadělám
Sízra Milanová
Hele Grin je džentlmen a on jen tak špásuje, zatím ho žádná navážno neulovila
tagže si myslim, že Nyxa je naprosto jasně na seznamu pozvanejch
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 11:01
- Nahlásit
přišla jsem z pytlačení a du ven makat, vymetat kotce a opravit je
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 11:05
- Nahlásit
Grin
jo jo a na vánoce dostávají nejvíce dárků, co???
jako Soph dostala i na svátek dary
holky taky mají rády pejsky, příští rok k darům dastanou i nějaký šupa výlet
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 11:08
- Nahlásit
Tinta76
Argo odešel nasrán ale přežije to nakonec už je to přecejen starý pán
davidkova renata
Přesně takhle mě před lety překvapila Kaly máma Ambra v práci ohledně ožralých ukrajinců. Mám ráda ten pocit, že pes nakonec dokáže něco, o čem si myslím, že na to prostě nemá
S kanárkem by byla kooperace během 5 minut v pohodě, s Kaly by to chvíli trvalo, ale zase ona jak přijme psa do smečky, tak se za něm je ochotná kdykoliv postavit. Tak si říkám,že kdyby se rozhodla, že se nepokusí Nandu povečeřet tak by z nich byla nejen silná trojka, ale hlavně docela postrach okolí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 11:19
- Nahlásit
kejtlin
du ven makat, vymetat kotce a opravit je
a proč jako??? prostě vyhlaš že odpol. je cvičení a po něm následuje brigáda ve prospěch tvých psů a budou se leštit kotce )
Eldoguero
ale hlavně docela postrach okolí
právě vono by to možná šlo páč nanda nestartuje na první našlápnutí,ona útoky ignoruje víceméně,tedy nejde o skutečný útok,většina sou akorát machrovací manévry namyšlenců nebo posranejch strachy deprivantů..prostě by do ní nevlítla na voplátku,von dost ustojí,akorát někdy když jí to dovolim,může se řádně vohradit,to dělá ráda,ale v zásadě je to ten nejdobrosrdečnější čokl jakýho znám
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 11:20
- Nahlásit
Monty
svátky teda neslavím, neb peregrin ani bellatrix nejsou v kalendáři, ale s těma Vánocema je to vesměs tak jak říkáš...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 11:24
- Nahlásit
Grin
Sophi má podle psího kalendáře na můj svátek takže máme svátek společný Faith jsem nenašla, musím se asi podívat do nějakého amerického, už jdu na to
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 11:26
- Nahlásit
Monty
tak já bych to našim psům mohla klidně nějak hezky určit, třá na jaro nebo léto...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 11:27
- Nahlásit
heeeej to si dělají prdel - october je říjen že? a má zkratku oct,že??? Faith má zítra svááááááátek
http://www.mynameday.com/f.html
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 11:28
- Nahlásit
Grin
no já už jsem chtěla Faith určit, ale jaksi nemusím už bude slavit podle amerického kalendáře
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 11:31
- Nahlásit
pawLINka
Dnes nabírám všechny zkouškaře krom bajšofců a Pavliii, ti na zkoušce nebyli. Potřebuju, aby ty, boncovna a koko, ste si chytli Adidasku, aby vám svou vestu zapůjčila na ozkoušení, jste stejná velikost, mám potom pro vás tři instrukce od švadleny, jakym způsobem si to máte vyzkoušet tak, abyste mohli podat relevantní informaci o finál úpravě vašich vest. Domluvte se tady, letim si pro auto a jdu to znova zkusit přetechnit. Nazdar.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 11:36
- Nahlásit
Monty
mazec no vidíš to
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 11:41
- Nahlásit
zdááár, co je f sobotu? dyby něco vodpolodne, tak ci taky, dopolodne mám školu a co v nedělí? Máte hryzink bo bé ňáký venčení. Honem vodpověste, nestíhám nic!
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 11:44
- Nahlásit
Grin
hele a myslíš, že Grin pozve šampóny? Myslim, že se taky pokoušeli s nim něco mít v Mrdicích
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 11:51 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
davidkova renata
a proč jako??? prostě vyhlaš že odpol. je cvičení a po něm následuje brigáda ve prospěch tvých psů a budou se leštit kotce)
to je fakt, když já tohleto neumim no , holt nejsem zvyklá využívat lidi.
taky sem se nadřela, to stavební dřevo, když přitloukáš na starší prkna, malým kladivem ani prd, použila jsem velké, než jsem zatloukla jeden hřebík, tak mi několikrát vypadlo, sem myslela že mi rupne cévka a budu tahat nohu, jeden hřebík má 8 cm, takže celkem dlouhý hřebík, z druhý strany musela jsem navalit tvárnici, bo to pružilo jak kurva, tvárnice těžká jak svině, nevim kdo jí dal v garáži do výšky jednoho a půl metru ale musí se nechat, že bejvalej udělal ty kotce tak před 10ti lety fakt pevný , ovšem trošku se rozpadá beton, ale to až tak neva, jen u vchodu, na to že to bylo pod vodou, je to super.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 11:52 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit
Adiddaska
Si piš, pozve určo šampony, nyxu, nandu, hlavně nesmí zapomenout na bajkonůra aby mohl k někomu vzhlížet, a na fandu aby si mohl s někym hrát, maryji pozve, pozve i crysí psy ale hlavně kamínka, pozve bůcha, rikyho s malowapkama, taruši pozve... všecky pozve! já si vás všecky nepamatuju ale on jo
nevim odkama jsou jabloň a alexa, taky písneme jimmiofce... no nějakej seznam musíme udělat
jo a kejtliní malopsy, taky pozveme
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 11:53
- Nahlásit
Grin
sakra taková sešlost, my se asi přestěhujeme do Prahy
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 12:01
- Nahlásit
Adiddaska
zdááár, co je f sobotu? dyby něco vodpolodne
dopoledne bohužel..viz společný venčení
neděle je hryzink vod 10 f prokopáku
Monty
, my se asi přestěhujeme do Prahy
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 12:01
- Nahlásit
Monty
nebo si udělejte velkovýlet s holkama ...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 12:04
- Nahlásit
Grin
jo a kejtliní malopsy, taky pozveme
děkujeme ale do prahy nejedeme bo bysme se taky už nemuseli vrátit
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 12:20
- Nahlásit
davidkova renata
vono by to možná šlo páč nanda nestartuje na první našlápnutí,ona útoky ignoruje víceméně,tedy nejde o skutečný útok,většina sou akorát machrovací manévry
Hele, ono by to fakt asi šlo, ona Kaly není agresivní vůči psům v tom smyslu, že by samovolně vyjížděla. Startuje na první našlápnutí to jo, nesnáší, když jí druhej pes - cizí pes - otravuje, ale, že by se bezmyšlenkovitě pouštěla do psů to fakt ne Jako je fakt, že jakmile se proti ní pes postaví má zatmíno, ale to by v tomhle ohledu nepřicházelo v úvahu pár procházek s košem a bylo by vyřešeno
|