Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
stetisek123
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 18:55
- Nahlásit

Atusch
Ne, ještě ne, ale chtěla bych tam jít s Beďulínem. Myslela jsem na tu školku, že jako socializace. Ale tu vona uš vlastně má, tak vlastně nevím, proč tam chci. Asi proto, že na cvičáky dneska chodí každej.
Právě jsem vyčesala Rikoslava, snad až na vocas je jakž takž z nejhoršího, na vocas si ale skoro nedá šáhnout, musí mi ho někdo fixovat. Ale píšu to proto, že si říkám, estli ho neadoptuju a nebudu s nim teda cvičit, když všici říkaj, že na to má.
Já fakt nevím, mám schízu

Crysa
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 18:57
- Nahlásit

Jedu si kafovat za známym, mějte se tu jak chcete

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 18:57
- Nahlásit

Alexa
naprosto uchvátil v mrdicích saraxoj
Pani nebé to furt nachlastaný slynama a v zimě přimrzati zvenku k mokré psí držce?To je takej frajerskej pro klidný psy co nedělaj rypadlo betonu

stetisek123
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 18:58
- Nahlásit

Atusch
a ty zkoušky, co tam maj u sebe vypsaný,jako že je složili, tak to je dobrý, bo je vypsali každou pidi nevýznamnou?

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 18:59
- Nahlásit

Alexa

dobrééé koš!

Baico

dobrá to košiška...zejtra jdu na lov košůch

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 18:59
- Nahlásit

Atusch
vznik první žumpy? To jako že je v pohodě nebo ne?
no první žumpu zakládala joker když jí zaujala renatina fotka právě s jardou, páč na něj obě kousaly. Jo Jarda byl v poho, ale pak s tím nějak chtěl seknout čico, pak se k tomu vrátil. Mirek je ten s dlouhejma vlasama

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 19:03
- Nahlásit

stetisek123
no já to tu tak naplno nechtěla napsat, páč se všude píše, že nééé složený zkoušky dělaj dobrýho psovoda , ale záleží co se psem chceš, na nějaký základy ti to bude stačit, jestli chceš víc tak ti to je naprd

Pakunobecny
Pani nebé to furt nachlastaný slynama a v zimě přimrzati zvenku k mokré psí držce?To je takej frajerskej pro klidný psy co nedělaj rypadlo betonu
hele netuším, to mě nenapdlo se saroksový zeptat, ale když to používaj tak asi ne???? Pro mě je podstatný že ho baruna nesundá

Jebloň
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 19:05
- Nahlásit

Alexa
naprosto uchvátil v mrdicích saraxoj
Gdyž sme u tý saraxový.......víte kde teď je?

Atusch
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 19:07
- Nahlásit

stetisek123
no ty vypsaný zkoušky mi taky přijdou úsměvné, ale tak proč ne...
Ale na socializaci to stačí Nezajdem se tam někdy podívat? Třeba i s Grinovou?

stetisek123
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 19:11
- Nahlásit

Atusch
co jsem zjišťovala, tak se platí paušál - litr na rok

Atusch
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 19:17
- Nahlásit

stetisek123
já tý předsedkyni psala maila a ta mě odkázala na jejich web ač jsem měla otázky velmi konkrétní. Ale litr za rok je dost slušný + teda doplácení obran nejspíš, to je asi jako všude.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 19:21
- Nahlásit

Nazdar frndy, máte všichni mejl, račte se podle něj nějak zařídit. VŠICHNI, chápete? )))))))) Zítra z práce budou fotky žumpožen.

Sízra Milanová
Krz koše sem za ty, co píše Crysa s Bajkem a Atušem, kovovej, prostornej, s pořádnou podložkou na rypáku, ať může vodevřít hubu a dejchat si a tak. Za ty šprušle, co má Bajko, se čoklůch nezachytí snad ani špičák, u tenkejch šprušlí se docela snadno zup chytit může, to pak čokla děsně bolí a ty to vůbec nemůžeš dostat z toho zubu a můžeš mu ho vylomit. Mařena už se taky jednou zahákla a děsně ječela.

Hele, to už budem s Mařkem jediný, kdo nebrání? Ne, eště vlastně šampusky, malé buzny ))))

stetisek123
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 19:23
- Nahlásit

Atusch
vím prt, ale je fakt, že ceníky na obranový a lovecký cviky tam jsou.
Mě spíš nejde do hlavy, páč ten flek, kde to je, znám, jak to tam vypadá, protože tam vždycky byli koně. Ale omrknout to chci. Já ale myslela, že jste všichni nadšený z toho cvičáku ,kam chodí Grinečková. Pro mě je to zbytečně daleko.
Taky sem jim psala emil, chtěla vědět, kdy tam můžu se štěnětem, prý po očkování, víc mi neřekli, takový stručný to bylo

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 19:24
- Nahlásit

Gerda
máte všichni mejl,
vždycky mě tvoje mejly pobavjej

Sízra Milanová
Člen
- Nahlásit

Gerda
Krz koše sem za ty, co píše Crysa s Bajkem a Atušem, kovovej, prostornej, s pořádnou podložkou na rypáku, ať může vodevřít hubu a dejchat si a tak. Za ty šprušle, co má Bajko, se čoklůch nezachytí snad ani špičák, u tenkejch šprušlí se docela snadno zup chytit může, to pak čokla děsně bolí a ty to vůbec nemůžeš dostat z toho zubu a můžeš mu ho vylomit. Mařena už se taky jednou zahákla a děsně ječela.

jo,koupim ten kovák

Hele, to už budem s Mařkem jediný, kdo nebrání? Ne, eště vlastně šampusky, malé buzny

šampusky jsou děsně upozitivněný buzny zenový

hally001
Člen
- Nahlásit

Jebloňrodí? ne, je u tebe...nevim, dám se podat. Hele mám strach, co myslíte že může udělat kombinace 2zelenejch, 5vodek, 1meruňkovice, litru vína a tří vajíček vařenejch natvrdo?Já se cejtim na umření, tak jen jestli je to úpa normální stav nebo mám volat erzetu?

stetisek123
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 19:25
- Nahlásit

Gerda
asik nejsem frnda, páč nemám mejlík

malowapky taky nebráněj

Jebloň
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 19:27
- Nahlásit

hally001
rodí?
eště ne......ale zejtra snad uš jo,tak na to čeká v porodnici.
Hele mám strach, co myslíte že může udělat kombinace 2zelenejch, 5vodek, 1meruňkovice, litru vína a tří vajíček vařenejch natvrdo?Já se cejtim na umření, tak jen jestli je to úpa normální stav nebo mám volat erzetu?
úpa normální staf

stetisek123
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 19:27
- Nahlásit

hally001
fuj bleju jen to čtu. Jednou jsem jako týnager vypila 3/4 flašky zelený na ex a pak půl litru červenýho. Potom mě posadili na kolotoč a ...... já problila noc. Vot tý doby zelenou nemůžu ani zahlídnout

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 19:28
- Nahlásit

stetisek123
ceníky na obranový
kde????? loveckej jo, ale obranářskej sem teda neviděla, pak taky pozor, podle těch jejich stanov když nebéte členy budete platit za náfštěvu 100,-

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 19:29
- Nahlásit

Gerda

já tomu mejlu nerozumim vůbec,co mám dělat se svou vestou? už jí mám a je dobrá co mám dělat s ní?Pomóoooooooooooooooooc

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 19:29
- Nahlásit

Jebloň
try woe saraksová bé rodit jo??? a ví to venta??? tu asi klepne

Atusch
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 19:30
- Nahlásit

stetisek123
Taky sem jim psala emil, chtěla vědět, kdy tam můžu se štěnětem, prý po očkování, víc mi neřekli, takový stručný to bylo

No přesněěě!!!
Chtěla bych se tam jít mrknout třeba ze začátku jen se Sirkou aby je Bůch nevyděsil. Jinak jsem taky koukala na Google a tam je prostě jen kosočtverec jako pole. Netuchám zda to maj oplocený nebo maj jen pyknyk u cesty jak my A z HafBa zas tak nadšená nejsem, jen jsem nad tím přemýšlela před časem jako jednou z možností... Vytisknu a pročtu ty jejich podmínky.

Gerda
Hele, to už budem s Mařkem jediný, kdo nebrání?
Ještě Syreček nebrání Tvé zakončení mailu mě fakt pobavilo. Domluvíme zítra to noční bloudění po lese???

hally001
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 19:31
- Nahlásit

Já ani neblila, tak už sem odolná, možná jsem část toho smrtelnýho koktejlu vytančila, to jsem tam zapomněla zmínit..brutální pogo s hercem, kovářem, tramvajákem, matkou na mateřský a několika nezletilci...obávám se, že jsem i zpívala, když to kapela zabalila, ale dnes mi to nikdo nebyl schopen potvrdit, neboť většina osádky měla podobný mix-akorát bez těch vajec, ta byla zřejmě zásadní, páč jsem díky nim byla schopna odtáhnou za pomoci tramvajáka a herce, matku na mateřské a ženu kováře domů...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 19:31
- Nahlásit

Alexa
von je Hudlajs v břežanech?? sem myslela že se na to vyflák už úpa..ho pozdravuj dybys tam jela))
hally001
2zelenejch, 5vodek, 1meruňkovice, litru vína a tří vajíček vařenejch natvrdo
neměla sis dávat ty vajxle,jinak mi to přijde cajk
stetisek123
malowapky taky nebráněj
tak malá malowapka měla dneska nejvěčí drajf ze všech aš tě fsteky kousla!
Sízra Milanová
kup kovovej a nedělj zagorku furt!
Gerda
huš su tu,sem myla barák bo žába jest choropná

hally001
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 19:33
- Nahlásit

Jebloň-viděla jsem tvou tykev..v okně..nezní to moc intimně?

Atusch
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 19:34
- Nahlásit

Alexa
podle těch jejich stanov když nebéte členy budete platit za náfštěvu 100,-
a nebo 600 čtvrtletně za hostovačku což mi přijde dost

Ale problém je, že nevím kde mám takovou tu průkazku, už sem jí děsně dlouho nepoužívala... vystavěj mi dyštak novou?

stetisek123
Člen
- Nahlásit

Alexa
ty voe, sem fakty žila f tom, že sem to tam četla a teď to nemůžu najít, tak to sorry. Sem asi tupoň blbej

Jebloň
Člen
- Nahlásit

Alexa
try woe saraksová bé rodit jo??? a ví to venta??? tu asi klepne

čéč,nevím essi ví,ale myslím,že jo
hally001
to jsem tam zapomněla zmínit..brutální pogo s hercem, kovářem, tramvajákem, matkou na mateřský a několika nezletilci...obávám se, že jsem i zpívala, když to kapela zabalila, ale dnes mi to nikdo nebyl schopen potvrdit, neboť většina osádky měla podobný mix-akorát bez těch vajec, ta byla zřejmě zásadní, páč jsem díky nim byla schopna odtáhnou za pomoci tramvajáka a herce, matku na mateřské a ženu kováře domů...
Gde to bylo?????

Jebloň
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 19:36
- Nahlásit

hally001
-viděla jsem tvou tykev..v okně..nezní to moc intimně?
To zní hlavně divně.

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání