Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Crysa
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 17:48 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

kejtlinjj dám, až se ukáže crysa domluvím to, předám jí ho třeba u mě v hokně
taxe pak nějak aktuálně ozvi

Sízra MilanováLidi nevíte kde bych koupila koženej,nebo prostě ten měkkej košík na Nyxu?
kup jí pořádnej koš velikost NO fena, tu hlavu nemá v žádnym rozměru netypickou, není důvodu aby jí tam něco dřelo, mám okošováno hodně často a jen Crysa si trochu podrbala boky hlavy v Mlíkoších, když s košem, zmačklym natěsno na hlavu (těma postráňkama) způsobila lehký oděr jak skákala do vody, ale to měla po asi stu skocích do vody, kdy jí to lítalo na hlavě a mlátilo se o hladinu vody.
Kup si rovnou tehle černej s tou super šírokánskou plstěnkou na nose:

http://www.gappay.cz/index.php?id=cz/katalog-produ ktu/nahubky/pogumovane-nahubky/1001a-nemecky-ovcak -fena-nebo-belgicky-ovcak-pes
bude to mít na celej život, hlavu už má pěkně velikou a je to ten vybranej pod bradou, že v něm může luksusně dejchat i v létě, že jí neupečeš a aj v tom může štěkat, že si nevotříská bradu.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 17:54
- Nahlásit

pawLINka
Jo, taky mám na smetáky kovovej, ve velikosti kokra. Kožený nemaj rádi, bo se deformujou a cítěj ho po celý držce (kovovej jen na nose). Plastový se mi zdaj "zženštilý"
Ale ptala jsem se SM, abych věděla

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 17:54
- Nahlásit

děcka, kdo chodí vystavovat, je toto dobrý postoj???
Už trénujeme na výstavu
Soph ale není upravená, bylo to asi v půli prochajdy

laguna
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 17:55
- Nahlásit

Tak až se olej dostane ke Gerdičce tak mi dá vědět a já se pro něj zastavím

leyenda
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 17:56
- Nahlásit

Sízra Milanová
Crysa ma pravdu, kup ji poradnej a dobre sedici kovovej, pripada mi bejt pro psa nejpohodlnejsi, tech par modrin prezijes

stetisek123
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 17:57
- Nahlásit

Monty
nohy do čtverce, hlavu bych víc zvedla. Záleží, co je u westů braný za pozitiva. Skoti maj být co nejkratší, tak je opticky zkracuju zvednutím hlavy a víc naklopím oásek

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 18:00
- Nahlásit

stetisek123
jo ten ocas vím, že mám špatně
hodím sem nějakou fotečku od chovatelky

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 18:01
- Nahlásit

Crysa
mužeš se stavit zejtra v hokně za mnou? jsem dole na váze

Jebloň
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 18:02 - Změnil/a: Jebloň
- Nahlásit

Monty

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 18:02
- Nahlásit

Crysa
leyenda

takže kovák je nejlepčí řikáte teda...jo,jo skáče mi s košem ráda do xichtu...hmmm,tak bé veselo no a šamponi asi taky budou nadšený,že dostanou po hubě

Grin
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 18:05
- Nahlásit

Sízra Milanová

jj pořiď jí kovovej, lehkej, fakt je to mnohem lepší, i pro tebe, nezapoměň na ty hnusy který vona s tim někde sebere nebo se bude pokoušet sebrat - kovovej opláchneš, jiný budeš muset rovnou prát... hele a jaký číslo máte toho plasotvýho??? Osmičku?? Protože já mám na Grina stejnej, 10, třeba by čupakábře byl dobře, jemu už je malej... mohla bych ti ho pučit ozkoušet.

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 18:05
- Nahlásit

Jebloň
hm, takže úplně blbě

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 18:07
- Nahlásit

chovatelčin pes, tady dostal Ex 1 CAJC

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 18:14
- Nahlásit

Grin
jj pořiď jí kovovej, lehkej, fakt je to mnohem lepší, i pro tebe, nezapoměň na ty hnusy který vona s tim někde sebere nebo se bude pokoušet sebrat - kovovej opláchneš, jiný budeš muset rovnou prát... hele a jaký číslo máte toho plasotvýho??? Osmičku?? Protože já mám na Grina stejnej, 10, třeba by čupakábře byl dobře, jemu už je malej... mohla bych ti ho pučit ozkoušet.

já se bojim že to neni tim že je malej,ale jak má ty drážky svařený,že jí to odírá...já nevim co je to za velikost,je to tam napsaný někde? koupim jí teda ten kovák a sobě kryt na zuby a bude

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 18:16
- Nahlásit

all

tohle myslíte že je blbý?

Crysa
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 18:17
- Nahlásit

kejtlinmužeš se stavit zejtra v hokně za mnou? jsem dole na váze

měla bych mít šanci se stavit, páč dopo jedem očkovat služební mimí a odpo pojedu hodit segru pro děcka fšecka, bo je bez auta, tak cestu přes Mělník bych mohla naplánovat. Nebo v úterý? to pojedu z Borku kolem poledne, nebo před polednem? To béš mít druhou denní?

Sízra Milanovátakže kovák je nejlepčí řikáte teda...
to rozhodně, jak na ty hnusy, že je v louži oplachovej, jak tu padlo a navíc je to nejbezpečnější i stran přehřátí, že když běhá nebo rychlejc jde, tak si může větrat a chladit celou hubou. Oni i v mrazech si chladěj celejma hubama.
A ten Gappay má teď u těch černejch pogumovanejch košů nový plstěnky a fakt jsou boží jak jsou široký, právě už nějakou dobu zvažuju překošování Crysy a zvažuju že nenafasuju Kamiloj ten dráťák stejnej bez gumy v práci, ale že mu koupím právě kvůli tý široký plsti na nose ten černej, oba s tim budou běhat dlouho a makat a v něm štěkat a vyštěkávat a lítat.. Ferda už dolítá v tom drátěnym modelu s vybráním pod bradou. Ten si totiž (jak dneska dokázal) odře pod nosní houbou hubu i doma na dvorku..

Crysa
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 18:18
- Nahlásit

Sízra Milanovátohle myslíte že je blbý?
vytloukací? Ty jí chceš přehřát a zabít? Hanibalku mrtvou z ní udělat? Huba je jediná čím může chladit, to jí nemůžeš udělat..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 18:19
- Nahlásit

Crysa
ne v úterý mám první noční

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 18:19
- Nahlásit

Sízra Milanová
koupim jí teda ten kovák a sobě kryt na zuby a bude
Kup jí ten černej pogumovanej kovovej. Verkové je mají taky

Jinak dnes jsme sama sebe vyděsila v autě. Táta mi na cvičák půjčil Modřinu a já jsem se na křižovatce lekla sema sebe, když jsem v zrcadle místo zelenýho auta viděla modrý, jse se regulérně lekla, že jsem někoho přehlídla

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 18:21
- Nahlásit

Crysa
vytloukací? Ty jí chceš přehřát a zabít? Hanibalku mrtvou z ní udělat? Huba je jediná čím může chladit, to jí nemůžeš udělat..

a v tom nemůže votevřít hubičku?Já myslela že jo,takže řikáš že ne....ajsí!

Grin
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 18:21
- Nahlásit

Sízra Milanová

je to napsaný na boku zleva, na tom plastovym co jí vede jako k uším. Je tam jenom číslo.

Ten pes musí moct mít poodevřenou tlamu, nezapomeň že oni se jinak neochladěj. A měl by se v něm i pohodlně napít.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 18:24
- Nahlásit

Grin
je to napsaný na boku zleva, na tom plastovym co jí vede jako k uším

já se kouknu až pudem ven,mám ho v autě

Ten pes musí moct mít poodevřenou tlamu

já vim,sem myslela že v tamtom může mít otevřenou tlamičku,ale teda asi nemůže

Atusch
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 18:29
- Nahlásit

stetisek123

znáte někdo TYHLE lidi, Maj dobré reference?

Neznám, už jsem na ně narazila před pár měsíci, na stránkách nic moc neměli, chtěla bych se tam jít nezávazně mrknout, a okouknout fíka, ale nechce se mě tam samotný. Furt nad tím uvažuju. Ty jsi tam byla?

Grin
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 18:30
- Nahlásit

Sízra Milanová
tak mi pak dej vědět, gdyštak ti ho dám, mě už k ničemu nejni

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 18:31
- Nahlásit

Grin
tak mi pak dej vědět, gdyštak ti ho dám, mě už k ničemu nejni
jak kouknu hned napíšu díky

Atusch
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 18:36
- Nahlásit

Sízra Milanová
myslím, že jo. Vypadala by jak Hanibal a navíc se přehřeje.

Jinak Bůch má od Gappaye NO - pes
A to je vcelku drobnej. Dneska tím drbal do chudáka Rika a ve své rozzuřenosti si nezávisle na koši prokoul jazyk. Odřenej nikdy nebyl a to občas napálí i do stromů a tak...

Crysa
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 18:45
- Nahlásit

AtuschJinak Bůch má od Gappaye NO - pes
ten má Ferda a taky nebyl nikdy odřenej. Právě že má taky s tím nejhlubším místem koše tak, aby ten chlebník mohl bejt rozcabenej a jazyk vyplizlej a slintá krz dráty ven a ne do kožený tašky s pár směšnejma dírečkama.

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 18:49
- Nahlásit

nazdar paka

co se týče koše tak mě naprosto uchvátil v mrdicích saraxoj, už ho mám pro barušku vobjednanej, páč si všechny vostatní lehkým pohybem hlavy sundavá a hlavně se naučila když de za mnou mi ho strčit mezi nohy v kroku což je na zabití. Už se na ten vobjednanej moc těšim měl by bejt do 14ti dnů a dělaj ho na míru.
je to tendel

co se týče zko břežany, ten chlap k nám jezdí s pplkem a má celočernýho no. Jako fík tam jezdí jarda hudeček to je ten, díky kterýmu vznikla první žumpa já s ním byla spokojená, už sem taky přemejšlela že bych občas zajela.
Atusch
co se týče figuranta kdyby se ti chtělo zajet k nám jezdí tam teď ten Mirek, sic mám k němu určitý výhrady jako k čéku, ale ohledně figurování, když víš co chceš tak je v poho, bere pade za kolo, jezdí v so dopo

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 18:53
- Nahlásit

CrysaAtuschSízra Milanová
Veverkoidi mají ty pogumovaný. Baico má něměcký ovčák pes a Faru má dobrman pes,neb má trošku menší kýbl než Baico.

Atusch
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 18:54
- Nahlásit

Alexa
co se týče figuranta kdyby se ti chtělo zajet k nám jezdí tam teď ten Mirek, sic mám k němu určitý výhrady jako k čéku, ale ohledně figurování, když víš co chceš tak je v poho, bere pade za kolo, jezdí v so dopo

To je ten s těma delšíma vlasama??? No nevím kdo je ani Hudeček a vznik první žumpy? To jako že je v pohodě nebo ne? Něco mi to jméno říká jen nevím co
Budu to muset promyslet

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání