Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Jebloň
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 14:17
- Nahlásit

Gerda
těšim se, až půjdem skupinově všichni navestěný jako družstvo - modří už vědí )))))

Jenže já vestou nedisponuju.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 14:21
- Nahlásit

Jebloň
V tom případě, šetři barde, až budeš někdy chtít a moct si řádně vyhodit z kopyta, budeš mít A neboj nic, plánujem na příští zimu sofšííílový bundy, teď se začne makat na střihu pozvolna, jinak gatě sou furt taky ve hře. Vesty budou k došití kdykoli, na vzpomenutí. Ovšem za cenu, co je máme my, už zase jen v takovémto nákladu min 20 ks, jinak se to nevyplatí. Švadle teda.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 14:24
- Nahlásit

Gerda
já bych klidně zimní čapku

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 14:56
- Nahlásit

kejtlin
Tyhle věcičky a tričánka a mikinky se daj krásně nakoupit v pracovních potřebách za pár šušních a nechat vyšít, to by šlo.

laguna
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 15:33
- Nahlásit

Gerda
A teď mě zajímá, kdy vám předám oleje
Já bych si pro něj mohla zajet až někdy pojedu z práce.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 15:38
- Nahlásit

čus debílci času nemaje,zas vám virtuální tlapkou mávaje...

stetisek123
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 15:38 - Změnil/a: stetisek123
- Nahlásit

Adiddaska
makrel
Atusch
Mám ten dojem, že je to droperidol,ale 100% Vám to teď neřeknu, bo nemůžu najít účtenku. Jistě to začínalo na "D" a Diazepan to nebyl. ,malejm dětem to odměřej v sirupu a větší maj tabletku.
Dle naší pediatričky, je to klasická předoperační premedikace. Doposud byl po ní kluk naprosto nerozpoznatelnej od neoblblého, dokonce jsme jezdili přes půl Prahy MHD a nic na něm nebylo znát: veselej, ukecanej a pohyblivej. Minule mu to ale nesedlo (dle sestřičky je to jako když jdete do hospody někdy vám porazí dvě piva, jindy jste i po 10 svěží), takže fakty byl jak vožralej. Nic si nepamatuje a při vrtání zubů se chechtal jak pitomej. To by fakty na řízení auta nebylo. Musela jsem ho nosit.
Jinak chodíme SEM, ale mám ten dojem, že dospělí si to tam musí platit.
Mě osobně zatím zuby nikdy nezlobily, tak se zubáka nebojím a chodím k naší místní zubařce. Ale vždycky mě naštve, páč se jí nechce mě pustit bez zásahu, tak se rozhodne mi vyčistit zuby tím rotačním kartáčem a to je jak kdyby vám mlátila do zubů sbíječkou a pak mám vždycky z toho zánět dásní

stetisek123
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 15:39
- Nahlásit

davidkova renata
Sem ti ani nepoděkovala za toho Rikoslava, že jsi mu to umožnila. Děkuji!

Jebloň
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 16:04
- Nahlásit

stetisek123
Mám ten dojem, že je to droperidol
JJ,ten se používá na premedikaci dětí a nebo midazolam.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 16:22
- Nahlásit

laguna
Aha! Ani nevim, že mám i tvůj olej...mám 5litrů pro adidas, litr pro davítkovou, dva litry pro aleks a dva litry pro atuš...a kde si ty???? Kolik si měla?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 16:27
- Nahlásit

laguna
jééé volej pro tebe jsem zapomněla poslat po gerdě, kuwa já věděla že jsem na někoho zapomněla

Atusch
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 16:28
- Nahlásit

Gerda
dva litry pro atuš
měla bych mít volno, tak se pro ně mohu kdykoliv stavit.
Nevíš ten softshell co má švadla, kolik chtěj za metr a jestli je podšitej fleecem?

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 16:36
- Nahlásit

kejtlin
Ty bláááázne...jak to teď uděláme? Dej ho Crysovi, až pojede do prokopky, vezmu do lagunoj k sobě.

Atusch
Ooooo máš volno, tak pojedem na večerní procházku? Jestli se ti chce, můžem hned zítra noční bloudění lesem
Kolik softšílek stojí, nevim, do konce roku maj nějaký slevy pro větší množství, teď ho švadla brala Lucce Kratochvílce....

Jedem s mámou do obi, chce se povozit opravenym knedlíčkem )))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 16:39
- Nahlásit

Gerda
Ty bláááázne...jak to teď uděláme? Dej ho Crysovi, až pojede do prokopky, vezmu do lagunoj k sobě.

jj dám, až se ukáže crysa domluvím to, předám jí ho třeba u mě v hokně

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 16:42
- Nahlásit

stetisek123
vem nějaký ty fety s sebou až zas pudm venčit..uděláme si heskou prochásku)))))))))
že jsi mu to umožnila
tak to vůbec,pan rikoslaf je sám velmi šikovný a nadaný,mě k tomu vůbec nepotřebuje zanedlouho bude běhat dálky stejně jako nanda))

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 16:56
- Nahlásit

davidkova renata
čus debílci času nemaje,zas vám virtuální tlapkou mávaje

ty jsi velký poeta,tvé nadání vykřičeno mělo by být do světa. Protivníky důvtipem roztrháš na cáry, poserou se z toho i celé ...... a naplní své zašlé spoďáry(kde jsou tečky doplň)

Takže dnesk cvičák,pak vycházka o samotě,pak vycházka se šampusy a teď komat...Nyxa má odřený čumáček od košíku

all
Lidi nevíte kde bych koupila koženej,nebo prostě ten měkkej košík na Nyxu?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 16:57
- Nahlásit

Sízra Milanová

vim u nás v tenescu

Atusch
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 17:05
- Nahlásit

Sízra Milanová
Myslím si, že v kterýmkoliv trošku zásobeným zveráku

GerdaOoooo máš volno, tak pojedem na večerní procházku? Jestli se ti chce, můžem hned zítra noční bloudění lesem
To by bylo super!!!! Tak se nějak zítra dohodnem

stetisek123
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 17:16
- Nahlásit

Sízra Milanová
Pet center je vedou, stačí vzít si jejich leták, kde jsou kontakty a vobvolat je. Bohužel nevím, co je Nyxa za psa, jinak bych se poptala
davidkova renata
no, bejt to na mě, tak si nekousne, bo já fakty nevím ani prt. Teď jsem si teda pročetla tady nějaký články od Víťi,ale stejně nevím nic. Ale příště ho zase ráda vezmu k Zlatovláskovi, když je tak ščastnej, když může vobraňovat. Třeba se chytne i malowapka a sežerou Jiříka komplet.
Ty fety nemám, bo dostáváme přidělíno jen akurátní dáfku, leda mi ulof semínko a já ho vyfarmařím

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 17:17
- Nahlásit

Sízra Milanová
Protivníky důvtipem roztrháš na cáry, poserou se z toho i celé ...... a naplní své zašlé spoďáry(kde jsou tečky doplň

tak na tebe nemám..leč doplnila sem hbitě,to uhodne i malé dítě.-)))
Nyxa má odřený čumáček od košíku
kde..nahoře? tendle je malej,to sem ti řikala..lepčí je teda ten drátěnej a nahoře na čumáku se dá přidat filc(von tam teda je,ale pamatuju jiný filce,bytelný,široký,většinou to byly koše dělaný v plzenci na objednáfku)nicméně ten filc tam dát můžeš navíc

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 17:18
- Nahlásit

byly jsme s makrelito a s čokletama na menším výletě, bylo tam super potkali jsme strašně málo lidí super prochajda, jen jsem pak holkám asi 20 minut vyčesávala bodláky, hlavně ze Soph, Faith ještě nemá dlouhé chlupy

a holky se fotily na seně

a toto jsem z nich vyčesala

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 17:20
- Nahlásit

stetisek123
Bohužel nevím, co je Nyxa za psa, jinak bych se poptala

Nyxa neni pes ale čupakábra právě ale nejvíc se podobá NO 9měsíců

Atusch
Myslím si, že v kterýmkoliv trošku zásobeným zveráku

já už byla v 5ti a nikde na nyxu nemaj, buďto je moc malej,nebo moc velkej,nebo krátkej,nebo velkej po stranách, tak musim hledat dál.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 17:27
- Nahlásit

davidkova renata
kde..nahoře? tendle je malej,to sem ti řikala..lepčí je teda ten drátěnej a nahoře na čumáku se dá přidat filc

a neni lepší ten kožak? , má to odřený těsně za houbou čumákoidní...mě říde že to je z toho jak jsou v tom umělym ty drážky a ona si to vždycky jedno za čas snaží sundat a dře si ten nosík . Jinak na cvičáku se na mě koukala jak kdybych jí poslala do plynu,jak kdyby už měla jít na řadu....paní cvičitelka řikala, že je děsně roztomilá uplně jí čupaka nachytala

stetisek123
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 17:39
- Nahlásit

Sízra Milanová
a co látkovej alá nebezpečnej putbill?

Bo dražší, ale měkoučkej?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 17:39
- Nahlásit

Sízra Milanová
neni lepší ten kožak
dyš já eště popravdě neviděla prostornej kožak na NO...
paní cvičitelka řikala, že je děsně roztomilá uplně jí čupaka nachytala

pani cvičitelka je bistrá žena,u tý zůstan))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 17:41
- Nahlásit

stetisek123
a co látkovej alá nebezpečnej putbill?
jak ten pes dejchá?? ten čokl musí mít možnost vodevřít tu chlebárnu ad absurdum!
Sízra Milanová
nebo velkej po stranách,
esi bé drátěnej tak to neva,ty dráty se po straně daj stalčit samosebou

pawLINka
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 17:42
- Nahlásit

Ahoooooj.
Chcí fotku žumpovestích žen. Vyfoťte se v nich, ať vidíme, jak jsou krásný.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 17:45
- Nahlásit

stetisek123
a co látkovej alá nebezpečnej putbill

ale to je takovej ten jen na převoz,ne? Musí mít takovej, aby v něm mohla mít otevřenou hubičku a běhat v něm...ona ho totiž má,protože někdy má nápady třá zadávit běžce atd...

davidkova renata
dyš já eště popravdě neviděla prostornej kožak na NO

no já taky ne,ale viděla jsem jakoby z látky jak dyby stopkový na dogu....já nevim musim prostě vobejít další zverimekse no

stetisek123
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 17:45
- Nahlásit

znáte někdo TYHLE lidi, Maj dobré reference?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 17:47
- Nahlásit

stetisek123
Nééé, látkovej koš je hnus.

Nejlepší je prostornej kováč. Já nemám ráda ani ty plastový, bo bývají často malý a pes v nich nemůže pořádně otevřít v létě hubu.

Třá pakůňová má super nákupní košík na pakůníka.

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání