| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 11:40
- Nahlásit
hele poradci, pudu s čoklema ven až dopiju kafe, mám nechat Tessu doma, když má atb?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 11:40
- Nahlásit
bonc
tyfole jako co tam seš
no tarra ne?To dá rozum
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 11:42
- Nahlásit
kejtlin
hele poradci, pudu s čoklema ven až dopiju kafe, mám nechat Tessu doma, když má atb
pokud má na obojku tachyon vem jí s sebou nic jí nehrozí, ale stačilo si to vyhledat v tématu "může pes ven když má atb a na krku tachyon"....
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 11:43
- Nahlásit
nazdarkreténcííííí
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 11:44
- Nahlásit
du ven vy essiny
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 11:47
- Nahlásit
Sízra Milanová
bavíme se o situaci když tachyon nemá na obojku a jsem si naprosto jistá, že nikdy mít nebude
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 11:48
- Nahlásit
Adiddaska
začnou se navzájem oprcávat
to je na osobní konzultaci,doraž spíš k večeru,to mívaj už volněji
kachna_
ůj příspěvek neobsahuje větu "zavolej mezi 9-10 Rudovi
jen si dovolím podotknout,že už mi došel kredit,takže nemohu zvedat telefony,bohužel...leda by někdo měl volný nějaký zbytečný kredit ,který by mi mohl darovat ve prospěch mého psa..
P.S. kurva tak nabije mi někdo ten kredit nebo jak dlouho mám eště čekat??????????????
Sízra Milanová
samozřejmě pracuje zcela zdarma
todle bych vypíchla!a hlavně na mne nezkoušejte abysem to dělala komerčně!!!! nikdy!!!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 11:51
- Nahlásit
davidkova renata
pani, nepotrebujete nakou boudu?
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 11:54
- Nahlásit
Nazdar všem, Blaženoprase bouká...Monty neví co to je, ale pevně doufá, že je to smrtelný. Monty navrhl, aby byla Blažena prohlášená za svini...Nějaká paní v televizi, která má 36kilo-odhadem-tvrdí, že jí ráda, všechno a kdykoliv....chtěla bych zítra v poledne snídat Rulandský...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 12:06
- Nahlásit
leyenda
pani, nepotrebujete nakou boudu?
spíš by se mi hodilo nějaký prostorný letiště,s dormeo madrací,polohovacíma roštama a tak... a přikrýfky ideálně z vofčí vlny..zima tady na petřinách bejvá dlouhá a tuhá
hally001
navrhl, aby byla Blažena prohlášená za svini...
souhlasim s montym a přidala bych na seznam sviní některá další jména
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 12:30
- Nahlásit
bonc
drahá děcko se právě vrátilo,má jen složenku páč podatelny sou jen po a středa vodevřený ,zejtra to pošlu a pak v pondělí tam de znova krs ten výpis a další žádost bo co kurva.-(((
díkes eště jednou moc,dám vědět
all
nemám čas tu s váma krafat,jdu se věnovat raději mým psům navíc za mnou za chvíli přijedou klienti abych jim pomohla k bezproblémovému vztahu s jejich psem..k tomu jim pomohu abnormálně velkou dáfkou barbiturátů.-))
čus dementi
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 12:36
- Nahlásit
davidkova renata
esli to béte posílat složenkou tak nikam v pondělí neonku nevysílej a dejte si tejden voraz než jim to dojde, v pondělí tam budou mít nula nula prd
Sízra
tě mam najít když seš tam ynkognyto!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 12:40
- Nahlásit
bonc
já to pošlu zejtra převodem a dám mu s sebou ten voraženej příkaz k úhradě ne??
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 12:43
- Nahlásit
davidkova renata
tomu jim pomohu abnormálně velkou dáfkou barbiturátů.-))
A nebo voni tobě
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 13:16
- Nahlásit
Vy ste takový krávy . Sem teď přijela z práce, sedím tu eště v bundě a slušnohadrech. Nemám zatopeno, nemám uvařeno, nemám vyvenčeno (ani zmlátit čokly sem eště nestihla), ale řvu tady smíchy . Du si vzít aspoň pemprsku ať si nepoto svý jediný slušný rifle
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 13:24
- Nahlásit
davidkova renata
doufam že tu eště si - nestačí, voni to tam musej mít fyzicky připsaný aby to mohli přepočítat, nejde o to že jste to zaplatili, ale aby voni tu platbu mohli frknout na příslušnej rok a už jim vyjížděl jako zaplacenej. Převodem na to dej bance 3 dny
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 13:27
- Nahlásit
tak tak sme doběhli dom, chyt nás v parku maloplavák, zase svítí sluníčko.Tessa mezitím snědla malou kuřecí kostru zatímco sme byli pryč, něco požeru, vyvěsím prádlo a půjdu osekávat chrást z burgánu a vozit do jámy do garáže
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 13:39
- Nahlásit
už mě vedle nakrkli, asi dostanu ban
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 13:39
- Nahlásit
Sízra Milanová
nechápu,tvůj příspěvek považuji tudíž považuji za přímé napadnutí mamky,chceš vyvolat skandál?
to ne, to bych si nedovolila, jako pokání přijedu leštit bazének
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 13:46
- Nahlásit
kejtlin
z čeho jsi nakrklá?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 13:50
- Nahlásit
kejtlin
twe, si poradne precti poradnu, ne? Tam mas 99proc otazek zodpovezenych.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 13:51
- Nahlásit
kejtlin
asi neni přítomen nikdo voprávněnej rozdávat ovoce, páč já ho taky ještě furt nemam
ale huž sem se odjebala odtama, musim jít dřít, ale byla to s nima sranda, s holkama modrejma
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 13:56
- Nahlásit
Čau vy imbecilní lidi, už sme domki ze stop, Maryje se dokázala sama zamknout v autě, nikdo jí s tim nepomoch. Vystopovala v docela velkém větru krátkou rovnou stopu, táhla jako velkej pes. Dále pak mi Crys pučila na stopu Ferdíka. Jedinej z nás byl, kdo věděl, kam jdem. A věděl to tak, že sem patama vyryla brázdu svýma novýma svářečskýma botama a zhubla přes prdel aspoň dva centimetry. Sám si našel všechny předměty, sem ani neviděla, že tam něco je, a von si k tomu lech. Tak mu Crysa dala sušený masíčko. Mě nic, ale stihla sem se trošku vydejchat. Páč jak ten čokl ví, kam de, tak tam de strašně přesvědčeně a nekompromisně. No, kdybych vám tohle celý k tomu nenapsala, ale rovnou řekla, že sem s Ferdíkem vypracovala hodinovou stopu s dvěma lomy a třemi předměty, napsala bych to úplně špatně, von to udělal sám a vzal mě na vodítku s sebou. I Maryje tak nějak tuší, co dělá, ale ještě děsně fretkuje. Odpoledne dá další, dlouhou, velmi poskrovnu prokrmenou, už s předmětama, jak si nelehne, tak jí zbiju, to si lehne hnedle. Celé stopování bylo na velikejch polích nad střelnicí, kde se zrovna střílelo mocně. Na Mařkostopě naštěstí nabíjeli, tak jí do toho nestřelili. Pak sme se šli procházet, celou dobu kolem střelnice a pak přímo těsně kolem plotu střelnice s revolvérama a puškama na umělý holuby. Ty jako dělaj sakra velkej bordel. Maryje cajk, jen ta puška na holuby jí udělala velkej dyzgomfort, ale ani nám neutekla, páč jí dycky chytil Kamil mysleje, že si už hrajou. Teď sme v domku na obědě, Crys nám vaří oběd, já kontroluju, co děláte. Ale vidim, že zas neděláte nic vy flundry líný )))) Vůbec vás nedokážem dočíst, ani na tajný, tam už vůůůůbec ne.Jo a moje kolegyně si fčéra nabourala auto a je v tom za víc prachůch než já, ale já už ho budu mít hotofson, tak jí budu vozit do práce opravenym knédlem.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 14:37
- Nahlásit
Crysa
a proč píšeš jako Crysa furt ty knédle?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 14:41
- Nahlásit
Crysa
Předpokládám, že je to Krysogerda.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 14:57
- Nahlásit
pawLINka
crysogerda je něco jako montyprase?
a zas du a nemám čas páč makám a makám a nic nestíhám
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 15:23
- Nahlásit
Adiddaska
píšu i do tajný jako Crysa, dělám jí ostudu )))))) Proč si nešla s čůzama ven, trubico?
pawLINka
jasná věc, jsme tu nahlášený pod jednim nykem kártrem, chudák Crysa, co leze pod jejím přihlášením )))
makrel
LYBO!!!!!!!!!!!!!!!!
Právě sme po vobědě, pouštim nahlas iggyho, začalo děsně pršet, vyvolávám jím slunko. Mařka je zavřená v domku, aby spala, neboť jinak nespí, Crysa-fenka běhá venku, Asína-fenka leží venku, Ferdík-pes má zas radost, je prostě hroznej, von má furt radost, strašila sem ho přes vokno, ale koukal, pak dal uši dolu, vzal si balonek a zas někam běžel, Kámen-pes chrápe, bo měl velký stopování, strašně dlouho pracoval a pak musel lovit Mařku-fenku. Už zas neprší, je tu náčelník, až odjede, zas pudem ven, asi. Furt jíme a strašně furt chodíme na záchod. Na stopování se mi chtělo strašně čůrat, po cestě do křoví na poslední chvíli sem vypíchla zajíce, tak sem se lekla, že sem se skoro cvrnkla. Prší u vás? Děcka, k vánocím mi smíte nadělit nové auto. Stačí nějaký vobyčejný.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 15:27
- Nahlásit
Crysa
LYBO!!!!!!!!!!!!!!!!
Co chceš?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 15:28
- Nahlásit
volovééééééééééé Nyxlo je mrtvo,zabil jej Grin a velkostatkářka Nanda
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 15:33
- Nahlásit
Crysa
Proč si nešla s čůzama ven, trubico?
bo musim do hokny a ty rajdy venčej na druhym konci světa dycky!
|